Dodaj do ulubionych

Panie LEŚNIKOWSKI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 19:37
w jakim innym mieście uprawia się poltyke na forum???
bo pomoc dla mieszkancow z tego żadna. Czytając Pana wypowiedzi wiecznie sie
pan broni a ostatnio jest bardziej opryskliwy niż moja żona przed okresem.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość powiatu Re: Panie LEŚNIKOWSKI IP: *.localdomain / 83.16.102.* 08.03.05, 19:47
      Pan rzecznik chyba teraz ma 5 minut dla siebie. Ja mam tylko jedno pytanie Panie
      Rzeczniku, gdzie można przeczytac Pana CV i wykaz tych wszystkich arcysuper
      profesjonalnych szkoleń oraz szkół i studiów podyplomowych, które zrobiły z Pana
      niekwestiowanego Króla Forumowego PR Wśród Urzędników Najjaśniejszej
      Rzeczpospolitej, A Już Na Pewno Mistrza Języka Polskiego Pisanego Wo. Śląskiego
      i Powiatu Częstochowskiego.
      • Gość: xx Re: Panie LEŚNIKOWSKI IP: *.icis.pcz.pl 08.03.05, 20:28
        W aktywnym wykorzystywaniu Forum internetowa nasz Rzecznik jest chyba pionierem
        na skale krajowa. Niezaleznie od tego jak kto ocenia same wypowiedzi Rzecznika,
        bo przeciez kazdy ma prawo do osobistych opinii, to na pewno ten fakt zasluguje
        na jak najbardziej pozytywna ocene. Trzeba w koncu isc z postepem i nie bac sie
        rzeczy nowych.
      • Gość: I.LEŚNIKOWSKI CV IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 09.03.05, 09:04
        Zapraszam do siebie, pokażę Panu swoje CV.

Może coś bardziej merytorycznego, a mniej niesmacznego?
        Panów ataki mnie cieszą: jeśli atakuje się bezsensownie osobę, oznacza to, że
        nie jest się w stanie walczyć z nim na fakty i argumenty.
        Już to kiedyś mówiłem: takie działanie powoduje odwrotny efekt od
        zamierzonego... To alfabet dla każdego, kto chce się bawić w politykę.

Ireneusz Leśnikowski
    • Gość: xx Re: Panie LEŚNIKOWSKI IP: *.icis.pcz.pl 08.03.05, 20:25
      Rzecznik po prostu spelnia swoje obowiazki sluzbowe i bardzo dobrze ze
      wykorzystuje do tego forum.

Sto raz gorzej byloby gdyby milczal.
      • Gość: Ala Re: Panie LEŚNIKOWSKI IP: *.prenet.pl 08.03.05, 20:32
        Stwierdzam, że pan Rzecznik odpowiada w sposób wybiórczy!
        • cham_z_mpk Re: Panie LEŚNIKOWSKI 08.03.05, 20:57
          I bardzo dobrze, że ignoruje chamskie zaczepki!
          • Gość: dn Re: Panie LEŚNIKOWSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 21:28
            to fakt
            ale też nie odpowiada na niewygodne pytania
            • Gość: Zoll-Granica Re: Panie LEŚNIKOWSKI IP: *.246.118.252.tisdip.tiscali.de 09.03.05, 01:19
              I zauwazylem , ze nieraz mija sie z prawda
              ale coz........nikt ponoc nie jest nieomylny?
    • obserwator_czwa Re: Panie LEŚNIKOWSKI 09.03.05, 07:52
      I nigdy nie wiadomo czy Pan Leśnikowski wygłasza swe opinie jako:
      - rzecznik prasowy UM
      - Leśnikowski Ireneusz prywatnie
      - Wielki Obrońca Pana Wrony Tadeusza
      i czy to co mówi to oficjalne stanowisko UM.
      • Gość: Elżbieta Re: Panie LEŚNIKOWSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 08:13
        Nie trzeba wielkiej wnikliwości aby zauważyć że na tym forum są stałe
        koła "wielbicieli" Wszystko jedno jaki temat , co się wydarzyło Bezbłednie
        trafiam nie tylko kto (bo to jest zrozumiałe i wynika z zainteresowań )ale co
        napisze.Na pewno to o czyms świadczy i każdy kto chce docieć prawdy nie ma z
        tym kłopotu.Można się zastanawiać ilu nieformalnych rzeczników różnych
        instytucji różnych przedsięwzięć tu występuje.Czy to dobrze? Jeżeli mają stałe
        niezmienne zdanie,i nie przyjmują żadnych argumentów i podają diagnozę przed
        badaniem to nie ma znaczenia co ja o tym sądzę ,bo nic się nie zmieni.
        • Gość: xx Re: Panie LEŚNIKOWSKI IP: *.icis.pcz.pl 09.03.05, 08:17
          Kazdy ma prawo pisac we wlasnym imieniu i prezentowac wlasne poglady wynikajace
          z przemyslen i obserwacji tego co dzieje sie wokol.
          • Gość: Elżbieta Re: Panie LEŚNIKOWSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 08:26
            Ja tego nie kwestionuję Natomiast widzę stronność jeśli nie stronniczość co do
            różnych aspektów.Jeżeli problem dotyka komunikacji to są to te same osoby które
            przed ustaleniem wiedzą bo "wiedzą wszystko"I niewielu interesuje
            prawda.Krytyka to zdaniem niektórych bezpodstawny atak.Podałam przykład z
            ostatnich dni Ale takich przykładów jest przynajmnijej kilka.
            I dlatego to forum jest wyjątkowo przewidywalne Co ma swoje dobre i złe strony
            • Gość: Krzychu Do Elżbiety IP: *.bis / 212.244.80.* 09.03.05, 09:08
              Przeczytaj, bo być może umknęło to Twojej uwadze. Może zrozumiesz, iż ci co -
              jak ich określiłaś - "wiedzą wszystko" mieli rację podważając prawdziwość
              relacji z tego zdarzenia.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=21022625&a=21383975
              • Gość: Elżbieta Re: Do Elżbiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 09:59
                Przeczytałam i wklejam....Sprawa nie jest jednoznaczna
                Oczywiście są podane 2 istotne szczegóły ale zauważ że to też relacje Takie
                same A wystarczyło wezwać Policje,wtedy byli świadkowie,dziś jest po obiedzie
                I gdzie ta prawda ?Fakt, zajście wystarczyło natychmist zgłsić
                przełożonym.Co nam przekazano! Relacje !I prawdomóność oceniamy po
                dotychczasowym doświadczeniu Bo nic więcej nie mamy Czy to wina forumowiczów
                Przecież gdbyby nie pierwszy wpis wogóle nic byśmy nie wiedzieli
                • Gość: Elżbieta Re: Do Elżbiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:06
                  I zrozum mnie dobrze Czyżby ciebie podany w pierwszej wersji fakt nie
                  bulwersował Fakt podany w wersji drugiej Pyskówka Bicie Też nie przyjęcia Fakt
                  podany w wersji trzeciej nasuwa refleksje...opracować procedury rozwiązywania
                  tego typu konfliktów.Bo takie rozwiążanie na wyczucie może kiedyś nieszczęściem
                  się skończyć i wszystko jedno czy dla pasażera czy dla kontrolerów.Wszyscy
                  jesteśmy ludzmi.Mamy emocje I wszyscy musimy nad nimi panować
    • Gość: I.LEŚNIKOWSKI JAKIE KORZYŚCI IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 09.03.05, 08:56
      Nie trzeba się bronić, wystarczy wyjaśnić i podać fakty.:-)
      Jednak rozczarował mnie Pan. Chyba tylko przez przeoczenie nie ma w Pana
      tekście następujących pytań: "a ile pieniędzy będzie miała z tego gmina", "ile
      inwestycji z tego tytułu powstanie" i na koniec ulubione pytanie: "jakie
      konkretne korzyści ma z tego miasto". To chyba tylko przeoczenie.
      IL
      • Gość: Krzychu Re: JAKIE KORZYŚCI IP: *.bis / 212.244.80.* 09.03.05, 09:44
        Panie Rzeczniku, proponuję aby w swoich postach wymieniał Pan nicka swojego
        adwersarza, któremu to Pan odpowiada. W sytuacji wiadomej - posty wklejają się
        jak się wklejają - nie bardzo wiadomo do kogo kieruje Pan swoje uwagi. Czasami
        dochodzi do śmiesznego(?) zestawienia - wypowiedź zwolennika Pana poczynań na
        tym Forum, a pod nią Pana krytyka skierowana wprawdzie do kogoś innego... ale
        jakaś tam wątpliwość powstaje.

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka