Gość: lulu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:37 Mam prosbe, gdzie warto wybrac sie na solarium. Chodzi mi o to , ze niby tyle jest tych salonow ale niektore maja przestarzale lampy, ktore nie daja efektow. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:07 Polecam mały, ale bardzo dobry zakład kosmetyczny na A.K na przeciwko Politechniki, w tych charakterystycznych wieżowcach na dole jest zakład fryzjerski wchodzi się w głąb i tam jest ten zakład. Prowadzi go pani Sylwia. Ma dobre łóżko i bardzo dobre lampy, dba o nie przede wszystkim, efekt będzie widoczny już po pierwszej wizycie. Oczywiście bez przesady nie będziesz od razu mulatką...Szczerze polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 14:09 Super opalenizna po solarium na F.Nila. Po prostu czekoladka. Ahh.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: SOLARIUM IP: *.hcz.com.pl 01.04.05, 14:37 Polecam "Trendy " w Jagielończykach. Nowe solarium i atrakcyjne karnety . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 18:28 A ja polecam solarium w Jantarze na Dąbrowskiego.Wiele typów,nowoczesne.Moje ulubione to stojace-tuba,najzdrowsze i opala równomiernie.Co prawda nie wypoczniesz pod nim jak na lezącym, ale coś za coś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 20:08 dzieki dziewczyny za informacje. Mycha mam pytanko jak sie wchodzi do tego budynku?? Gdzie tam jest wejscie od podworka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:14 no właśnie ja też bym się chciała dowiedzieć gdzie są jakieś dobre solaria. Ale chodzi mi o to żeby było gdzieś w centrum czestochowy. W alejach lub gdzieś niedaleko. Proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Re: SOLARIUM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.05, 22:41 bardzo dobre(46 nowych lamp) jest na Fieldorfa Nilla miedzy blokami przy pętli autobusowej 15-stki i na dodatek bardzo miła obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:12 Potwierdzam dobrą jakość solarium przy ul.Fieldorfa Nila. Byłam tam pierwszy raz od dłuższego czasu. Opalenizna jest widoczna po pierwszym razie. Jest niedrogo. Rozsądna i miła odsługa. A co najważniejsze lampy w solarium są nowe. Jest możliwość skorzystania z karnetu. Jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:34 Oj dziewczyny po co wy chodzicie na solarium. Jestescie o wiele piekniejsze gdy macie naturalna opalenizne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: SOLARIUM IP: *.tvksmp.pl / 212.160.108.* 26.04.05, 16:34 Polecam też solarium w Tatraneksie na Północy. Jest tanie przede wszystkim, nowe łóżko i mocne lampy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka71 Re: SOLARIUM 27.04.05, 11:29 Jest solarium tuba i leżące nowoczesne w Instytucie Zdrowia i Urody na ul. Brzeźnickiej, również karnety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solarka Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:13 a ja polecam solarium HELIOS przy Dabrowskiego - miedzy restauracja Cleopatra a fryzjerami Trendy - rowniez karnety, zawsze nowiuskie lampy, jedno lozko ma nawet masaz na uda i nogi! goraco polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vcdv Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 16:26 wlasnie jak sie wchodzi do HELIOSA?? trzeba wejsc w brame?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:08 ej dupy dajcie spokuj z tym solarium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowijka Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 16:01 Polecam Tutti Frutti w bramie obok Megasamu na Wolności. Nowe lampki, super obsługa, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l'eklair(ka) Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 18:41 Ja tez polecam Tutti Frutti. Co warto podkreślic tanio! Odpowiedz Link Zgłoś