Dodaj do ulubionych

ŻŁobek na Sportowej

12.04.05, 08:46
Prosze o opinie mam,które posyłaja tam swoje dzieciaki.Wiele dobrego
słyszałam o żłóbku na AK a o tym na Sportowej cisza;-((

Aga.
Obserwuj wątek
    • Gość: linapau Re: ŻŁobek na Sportowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:11
      Jeżeli chodzi o żłobek na AK to ja słyszałam tylko złe opinie o nim. Potocznie
      zwany "taśmociąg" tj. dużo dzieci, dużo Pań i nic się nie dzieje.
      Ja posyłałam moją córkę w latach 2002-2004, i jestem bardzo zadowolona z tego
      żłobka. Uważam, że Pani które tam pracują, są wspaniałymi pedagogami. Atmosfera
      jaka tam panuje jest iście rodzinna. Moja córka uwielbiała tam Panią Elę i
      Renię (z maluchów)oraz Panią Kingę ze średniaków.
      Wyniosła z tego otoczenia tylko pozytywne strony, i gdy we wrześniu poszła do
      przedszkola, bardzo długo płakała za żłobkiem, teraz po 7 miesiącach, gdy
      przejeżdżamy obok żłobka krzyczy "mamo, tam jest mój żłobek",

Pozdrawiam wszyskie Panie z tej placówki
    • Gość: linapau Re: ŻŁobek na Sportowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:11
      Jeżeli chodzi o żłobek na AK to ja słyszałam tylko złe opinie o nim. Potocznie
      zwany "taśmociąg" tj. dużo dzieci, dużo Pań i nic się nie dzieje.
      Ja posyłałam moją córkę w latach 2002-2004, i jestem bardzo zadowolona z tego
      żłobka. Uważam, że Pani które tam pracują, są wspaniałymi pedagogami. Atmosfera
      jaka tam panuje jest iście rodzinna. Moja córka uwielbiała tam Panią Elę i
      Renię (z maluchów)oraz Panią Kingę ze średniaków.
      Wyniosła z tego otoczenia tylko pozytywne strony, i gdy we wrześniu poszła do
      przedszkola, bardzo długo płakała za żłobkiem, teraz po 7 miesiącach, gdy
      przejeżdżamy obok żłobka krzyczy "mamo, tam jest mój żłobek",

Pozdrawiam wszyskie Panie z tej placówki
      Paulina Ś.

• Gość: tata Re: ŻŁobek na Sportowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 10:29
        Żłobej w ogóle zazwyczaj kojarzy się źle. Co do tego na Sportowej, mogę
        powiedzieć, że spełnia swoją rolę - czyli zapewnia właściwą opiekę memu dziecku
        podczas gdy my z żoną jwsteśmy w pracy. Oczywiście pierwsze dni były ciężkie
        ale teraz po dwóch latach nasza pociecha cieszy się, że jedzie do dzieci.
        Później opowiada w co się bawili co śpiewały ciocie (tak nazywane są panie).
        Pewnie, że wolelibyśmy być razem z naszym maluchem, ale to nie możliwe. Jeżeli
        i dzisiaj miałbym miałbym wybierać: niania (obca osoba-nie babcia, ciocia) lub
        żłobek (na Sportowej) bez wahania wybrałbym żłobek. Poza właściwą opieką, nasz
        syn nauczył bawić się w grupie rówieśników, staje się samodzielny,
        wciąż "przynosi" ze żłobka nowe piosenki i wierszyki i co najważniejsze - wbrew
        obiegowej opinii - nie choruje. Pozdrawiam wszystkich rodziców i kochane ciocie
    • Gość: Agnieszka71 Re: ŻŁobek na Sportowej IP: 80.51.222.* 13.04.05, 14:25
      Może ja powiem inaczej kiedyś istniała konkurencja między żłobkami i stąd też
      te nieprzychylne opinie o nich. Ja prowadzę córkę do żłobka na Armii, wcześniej
      na Focha, nie widzę nic niedobrego w prowadzeniu, pracy Pań, czystości, dzieci
      wcale nie jest dużo, w średniakach zapisanych bodajże 16 a w starszakach 18-19
      ale przecież nigdy nie ma wszystkich dzieci, nie wiem ile jest maluchów bo
      mają oddzielne wejście. Zarówno córka jest zadowolona, lubi Ciocie i nie mam
      nic złego do powiedzenia na pracę czy opiekę nad dziećmi. Ludzie (Rodzice) są
      różni i to raczej ich zachowanie czasem jest nie do przyjęcia.Żłobki na
      przestrzeni lat przeszły zupełane przeobrażenie ale ciągle pokutuje zła opinia
      o nich. Może lepiej samemu iść zobaczyć waruki, sale czy porozmawiać i rozwiać
      swoje wątpliwości.
      • kitek01 Re: ŻŁobek na Sportowej 13.04.05, 15:57
        Bardzo dziękuje z opinie;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka