Dodaj do ulubionych

Wymiana praw jazdy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:43
A ja bym na miejscu naczelnika kazal pracowac urzednikom w normalnym tempie,
bo w pospiechu mozna sie tylko pomylic... Niech sie bydlo nauczy, ze nie robi
sie wszystkiego na ostatnia chwile, jak jest na to caly rok...
To tak jak ze skladaniem zeznan podatkowych. Ja zlozylem swoje jeszcze w
marcu i stalem w US moze ze 2 minutki, a pod sam koniec kwietnia beda kolejki
jak za komuny i beda wszyscy wyzywac na 'wolno pracujace' urzedniczki...
Obserwuj wątek
    • Gość: ya Re: Wymiana praw jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 00:13
      dziecko, dziecko, dziecko ... widze, ze do czasow smiesznego streetracingu nie
      zmadrzales.... Nie kazdy jest jeszcze na studiach i ma czas isc do UM przed
      15:30. Czyli ludzie pracujacy, ktorzy juz raz za PJ zaplacili i nie powinni
      placic drugi raz bo to RP wymusza na nich wymiane, to Bydlo? Twoi rodzice tez?
      • Gość: Krakoo Re: Wymiana praw jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 08:23
        Panie wszystkowiedzacy powiedz mi, kiedy ostatni raz bylem na uczelni???
        Wg ciebie, ci ludzie jak caly rok nie mieli czasu isc do urzedu, to nagle pod
        koniec kwietnia magicznym sposobem znajda czas...
        Ja tez pracuje, tez raz juz zaplacilem za prawko i zdaje sobie z tego sprawe,
        ze bede musial zrobic to drugi raz... A ludzie sa sami sobie winni, ze robia
        wszystko na ostatnia chwile. Jest cos takiego jak urlop i jak pracownik bedzie
        sobie chcial wziasc 1 dzien na pozalatwianie spraw w urzedzie, to nic sie zlego
        nie stanie...
        Jestes smieszny. Nie masz odwagi podpisac sie swoim prawdziwym nickiem (nie
        przypominam sobie kogos o niewiele mowiacym podpisie 'ya'). I kto tu jest
        dzieckiem...
        • Gość: ya Re: Wymiana praw jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 09:00
          No i dobrze, ze sobie nie przypominasz. Ja niestety sobie Twoj nick przypominam.
          Sugeruje zastanow sie czy nazywanie kogos bydlem miesci sie w granicach kultury.
          I wyobraz sobie, ze czesc pracodawcow nie pusci Cie do urzedu w godzinach pracy.
          • Gość: Krakoo Re: Wymiana praw jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:21
            Ja sobie nie przypominam, a ty nie masz odwagi sie przyznac...
            Ludzi od bydla odroznia m.in. umiejetnosc logicznego myslenia, a jezeli ktos
            nie umie sobie przekalkulowac, co mu sie bardziej oplaca: stanie w kolejce
            kilkanascie minut w marcu, czy kilka godzin w kwietniu, to to przykro mi
            bardzo...
            Wiem, ze nie kazdy pracodawca pusci pracownika w godzinach pracy, dlatego
            celowo wspomnialem o urlopie.
        • Gość: Iza Re: Wymiana praw jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 10:33
          Popieram w 100%!!!!!!!!!!1
      • kajka121 Re: Wymiana praw jazdy 21.04.05, 21:31
        Tak się składa ze we wtorki Urząd pracuje do godz. 17.00 a interesantów jak nie
        było tak nie ma.... Ja spokojnie wszystko załatwiłam na miejscu (ksero, wpłaty,
        znaczki, nawet wzór na ścianie jest napisany jak wypełnić wniosek...) ale
        oczywiscie jak się ktoś chce do czegoś przyczepić to zawsze znajdzie powód....
        • Gość: hehehehe Re: Wymiana praw jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:26
          tylko czekac jak sie rzuca dziennikarze w przedostatnich dniach
        • Gość: black Re: Wymiana praw jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:56
          W sumie g..no obchodzą te kolejki, ale znam na tyle mentalność Polaków, by
          powiedzieć, że część z Nich idzie na ostatnią chwilę " bo właśnie sobie
          przypomnieli...", a reszta myśli, że jak pójdą pod koniec terminu, to nie
          będzie kolejek...
          • Gość: urzad Re: Wymiana praw jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:49
            i tak wszytkiemu bedą winni urzednicy:)))
            • Gość: Wlodek Re: Wymiana praw jazdy IP: *.vf.shawcable.net 23.04.05, 07:00
              Dzisiaj wymienialem swoje, bo minal piecioletni termin jego uzywalnosci.
              Pismo przypominajace mi o tym otrzymalem z miesiac temu, a data graniczna to
              dzien urodzin.
              Rozwiazanie proste i latwe do zapamietania dla kazdego posiadacza.
              Zadnej kolejki, caly proces trwal 7 min lacznie z oplata i wydaniem druku
              zastepczego, bo wlasciwa licencje dostane poczta w przyszlym tygodniu.
              W tym czasie miescila sie jeszcze wymiana uprzejmosci i krotki komentarz na
              temat nadchodzacych wyborow.
              Jak mam wymienic polskie prawo jazdy do tej pory nie wiem.
              To taka roznica miedzy urzedem a urzedem w ramach NATO.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka