Gość: Do Sejmu!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:39 CZy mam wegetować, bo Wy macie diety i nic sobie nie robicie z ludzi ??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ROBOTNY [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p Re: BEZROBOTNA IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:39 w końcu od tego jest internet - żeby nie trza było wychodzić z chałupy. No nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 21:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: BEZROBOTNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:19 sejm ci nic nie pomoże, to samorządy zajmują się zwalczaniem bezrobocia!!! rząd ustala tylko główne wytyczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracodawca Re: BEZROBOTNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:40 A jakiej pracy Kobieto szukasz? Bo ja od pół roku poszukuję kobiety do prac porządkowych i nie ma chętnych a jak są to takie które nie bardzo kochają pracę. Bezrobocie a co to jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: BEZROBOTNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:09 Prace na czarno ,bez zarejstrowania 12 godzin za 500 zł taka prace wszyscy kochaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracodawca Re: BEZROBOTNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:34 za 6 godzin dziennie ,z rejestracją ,66ozł netto-piszesz się ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szazi Re: BEZROBOTNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:30 Skonczyłam UJ w Krakowie wiec mam nieco wyzsze aspiracje ale moja sąsiadka bardzo chetnie by sie pisała :) Odpowiedz Link Zgłoś