Dodaj do ulubionych

Juventus Turyn Mistrzem Włoch !!!

20.05.05, 23:08
Habemus scudetto !

Juventus Mistrzem Włoch! W zakończonym przed momentem meczu 37. kolejki AC Milan zremisował z Palermo i przed ostatnią serią spotkań będzie tracił do Juve przynajmniej cztery punkty, co oznacza, że po roku pobytu w Mediolanie Scudetto wraca tam, gdzie jego miejsce - do Turynu. Dla Bianconerich jest to już 28. tytuł najlepszej włoskiej drużyny.

Zapraszam serdecznie na moja stronkę
www.juvepoland.com
Obserwuj wątek
    • Gość: Wlodek Re: Juventus Turyn Mistrzem Włoch !!! IP: *.vf.shawcable.net 22.05.05, 20:34
      I wlasnie z tego powodu jeden makaroniarz obiecal, ze nadwyrezy moja watrobe
      podczas okolicznosciowej imprezy.
      Zapowiedzial, ze wysle zdjecia z tej okazji do klubu w Torino...:))
      To jeden z tych kibicow bianco-nerich co moga zabic kibica klubow rzymskich,
      czy Interu...:)))

Wlodek
      ps Zobaczymy czy postawi choc birra Moretti:)))
      • ulisses_czwa Re: Juventus Turyn Mistrzem Włoch !!! 22.05.05, 22:42
        Trzymaj go za słowo :) Jest powód do %%%%% :)
        Tymczasem ja wysyłam linka do innych fotek z imprezy :P Poniżej zdjęcia zrobione przez naszego człowieka w Turynie ze świętowania mistrzostwa...

www.juvepoland.com/text.php?id=344
        www.juvepoland.com
    • Gość: JuveFan Re: Juventus Turyn Mistrzem Włoch !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:20
      Od kiedy to jest twoja stronka "kozi synu"? Ladnie to tak sie podpinac pod
      czyjes zaslugi? ty jestes tylko nedznym moderatorem na forum i ustawiasz bande
      dzieci:)
      • ulisses_czwa Re: Juventus Turyn Mistrzem Włoch !!! 23.05.05, 14:19
        Nie rozumiem po co kolejny atak w moja stronę?? Jakies kompleksy ?? A może coś odnośnie meritum sprawy się wypowiesz ?? Jesli chodzi o sformułowanie "moja stronka" to jest to strona kazdego kibica Juventusu i kazdy ma prawo tak powiedzieć... Tak jak Ty kibicu Rakowa o stronie www.rakow.com.pl ,ze jest Twoja... nie będę wymieniał wszystkich autorów po kolei - chcesz sprawdzić to wejdz w "kontakt" na stronie... Oczywiście jestem moderatorem i co z tego ?? Nie potrzeba mi zadnych stołków... Wspołpracuję od dawna i to nie tylko w sprawach dot. forum... Jesli czegoś nie wiesz to nie zabieraj głosu, bo sie kompromitujesz...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka