Dodaj do ulubionych

najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie

• Gość: Przyszły Poseł Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 14:12
      Najlepszym kandydatem na posła jest osoba bez powiazan, z takzwanego nikad.
      • Gość: on Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:47
        Do Ewy Janik - kiedy przestaniesz wpisywać się na tym forum.Jeżeli uważasz,że
        się ktoś na to nabierze,że tak cię popierają - to tylko świadczy o twojej
        głupocie.Skończ się sama wpisywac że jesteś za Ewą Janik.Jesteś tak głupia,że
        możesz fruwać jak gołębica.Zacznij zajmować się garami - do tego może albo i
        nie się nadajesz.Jesteś śmieszna i żałosna.Tyle debat sejmowych oglądałem,a
        ciebie tam nie było.Nawet operatorzy kamer cię nie zauważąli.Więc radzę ci -
        nie wygłupiaj się.
        • Gość: autor Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: 212.87.241.* 11.06.05, 23:48
          o czym ty piszesz?Jestem przekonany że Janikowa olewa forum i ma racje.Takich
          hamskich tekstów nie powinno się pisać,a tak nawiasom mówiąc każdego polityka
          ocenia się po skuteczności a nie po iliści wystąpień.Człowiek rozliczający
          polityka po ilości spędzonego czasu na mównicy nie ma pojęcia o co w tym
          wszystkim chodzi.Najwięcej spraw załatwianych dla swoich wyborców jest poza
          drzwiami sejmu.
          • Gość: on Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 08:01
            Do autora - zdemaskowałeś się.Jeżeli wiesz że Janikowa niw wchodzi na forum,to
            jesteś z jej najbliższego otoczenia.Nie wygłupiaj się.
        • kempson Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 13.06.05, 11:15
          Do on. Wiesz myślałem, że zadając to pytanie będę mógł poczytać jakieś naprawdę
          fajne kandyatury. Przez to pytanie chciałem zobaczyć czy może są jakieś nowe
          osoby które mogły by się wypromować. Ale to co piszesz jest chamskie i
          żenujące. Weź najpierw trochę kultury. Chyba że nie masz. Forum to nie
          chamstwo. To normalna dyskusja. I tak bym chciał, żeby ona wyglądała.
          Pozdrawiam.
    • Gość: studentka Najlepszy poseł - Zygmunt Kucharczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:56
      Zygmunt Kucharczyk pracuje na politechnice częstochowskiej ,dobrze wykłada,ma
      świetny kontakt ze studentami,jest przewodniczącym partii
      demokratycznej.Głosuje na niego!
      • kempson Re: Najlepszy poseł - Zygmunt Kucharczyk 13.06.05, 14:17
        świetnie wreszcie jakaś nowa kandydatura. Dyskusja robi się coraz
        kulturalniejsza. Pozdrawiam
        • Gość: Jogurt Kucharczyk Matyjaszczyk IP: *.flatpla.net 14.06.05, 20:45
          KTO TO TAKI ? CAŁY CZAS ICH ZGLASZASZ I NIC WIECEJ MOŻE NAPISZESZ JAKIE SA ICH
          OSIĄGNIĘCIA DLA DOBRA LUDZI. CZYM SIĘ ZASŁUŻYLI,ŻEBY MOŻNA BYŁO NA NICH
          GŁOSOWAĆ .WARTO WIEDZIEC CO SOBĄ REPREZENTUJĄ, CO OSIĄGNĘLI SKORO PISZECIE O
          NICH SAME DOBRE SŁOWA MOŻE I JA SIĘ PRZEKONAM I NA KTÓREGOŚ ZAGŁOSUJĘ, ALE
          WIECEJ SZCZEGÓŁÓW A NIE TYLKO PUSTE SŁOWA BEZ POTWIERDZENIA
        • Gość: Jogurt Kucharczyk, Matyjaszczyk IP: *.flatpla.net 15.06.05, 20:10
          To ja ponownie, czy mam rozumieć że brak argumentów na temat osiągnięć tych
          Panów to norma. Smiem uważać ,że oni nic nie zrobili dobrego dla ludzi , nie
          mają nic na swoim koncie żeby się pochwalić ,jezeli jest inaczej napiszcie .Mam
          sądzic ze te postacie to kolejne osoby kóre chcą wejść i nic wiecej ,a dobro
          obywatela jest im obojętne
          • gatmar Re: Kucharczyk, Matyjaszczyk 16.06.05, 14:02
            Piszę o tym tutaj:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=24713410&a=25241716Cierpliwości.
            • gatmar Re: Kucharczyk, Matyjaszczyk 16.06.05, 14:04
              Nastąpiła pomyła:)
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=24713410&a=25241716
              Cierpliwości.
              Teraz powinno byc dobrze:)
    • Gość: xxl Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: 212.87.241.* 12.06.05, 12:45
      kim by niebył, nowy poseł zeszmaci się po kilku miesiącach i będzie miał gdzieś
      wyborców.Weźmie pożyczkę poselską i zostanie klakierem.
    • Gość: marian Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.flatpla.net 13.06.05, 00:03
      Pada propozycja mlodych na posła ,a co u nas robią mlodzi,chodzi o radnych i
      młodych przedstawicieli partii.nie oszukujcie siebie i ludzi oni juz w ogole
      nic nie robia,mysla tylko jak zalatwic dobry stolek i piastowac kilka
      stanowisk ,a wy jeszcze ich na posla ,prezydenta ?zastanówcie sie,Mlodzi to
      dopiero karierowicze chca bez wkladu pracy i dania z siebie wszystkiego wdrapac
      sie na szczyty niech troche popracuja i sie wykarza co potrafia i co soba
      reprezentuja
    • Gość: Ruda Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 08:06
      Pan Zygmunt Kucharczyk to jest właśnie ten człowiek. Odpowiedni człowiek na
      odpowiednim miejscu. To własnie on powinien zostać posłem. Głosujcie na
      niego.Gdyby tacy ludzie byli posłami to napewno byłoby dużo lepiej. To nie jest
      karierowicz i obłudnik, to jest bardzo mądry człowiek.
      • Gość: Wujek Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 08:35
        Ja proponuję p.M. Wójcika - już był posłem i ma doświadczenie. Teraz zasłużył
        sobie tytuł : obrońca uciśnionych w hucie
    • Gość: myszków Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 11:25
      proponuję Grzegorza Sikorskiego. Młody i doświadczony człowiek.
    • Gość: kolo Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:21
      proponuję Grzegorza Sikorskiego. Z Myszkowa
      • Gość: student Krzysztof Matyjaszczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 15:30
        Tylko on jest w stanie coś zrobić. Ma chłopak jeszcze zapał. Wykorzystajmy to.
        • Gość: malwina Re: Krzysztof Matyjaszczyk IP: 80.49.114.* 14.06.05, 09:01
          kto to jest ten Kucharczyk bo nic o nim nie wiem co zrobił jakie ma zasługi za
          sobą nazwisko mało znane czym on sie zajmuje
          • Gość: Artur Zygmunt Kucharczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:28
            Przewodniczący Koła Partii Demokratycznej w Częstochowie.
            Więcej będzie można przeczytać na stronie www.demokraci.czest.pl jak tylko
            zostanie zatwierdzona lista wyborcza PD w naszym okręgu.
            Zapraszam!
    • Gość: ja Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 09:48
      tak poieram równiez kandydaturę Krzysztofa Matyjaszczyka
    • Gość: gsm Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:31
      Grzegorz sikorski - Myszków.
      • Gość: FANI Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:39
        RAKÓW CZENSTOCHOWA!!!ZAWSZE WIERNI CHULIGANI OOOOO RAKOW!!!!!!!!
        • Gość: sceptyk Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.arcor-ip.net 14.06.05, 11:18
          Kempson, jesli myslisz ze pytanie postawione na forum przyniesie Ci cokolwiek
          to sie grubo mylisz. Przeciez to jest idiotyzm. Musialbys goscia zobaczyc na
          zywo zeby dowiedziec sie co to za czlowiek. Nie mow mi ze zaglosowalbys na
          kogos, kogo zalety podkreslilo kilka postow... zwykle tego samego forumowicza.
          • kempson Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 14.06.05, 12:59
            Dzieki sceptyk, za tę uwagę. Ale to nie było z mojej strony jakieś pytanie
            które ma mi w czymś pomóc. Jak bys przeczytał eszystkie posty. To może prócz
            kilku reszta jest śmieszna. Chodzi mi o to, że tak wiele osób jest przpadkowo
            wybierana. A czego doiwesz się z ulotki o kandydacie? Pozdrawiam
    • Gość: tylko Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 13:59
      tylko Pani Ewa janik.
      • Gość: osa Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 18:31
        chyba ewa jajnik.
        • Gość: edward Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:40
          ja jestem za panią Poseł Ewą Janik. Może nie firmuje się tak jak niektórzy
          politycy. Ale jest np. wsłautorką i była posłem sprawozdawcą Ustawy o swobodzie
          działalnosci gospodarczej.Liczy sie praca!!!!
          • Gość: www.jaskola.pl Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:24
            A jednak jej BRAK PRACY W PRLAMENCIE JEST WIDOCZNY CŁAKOWICIE ....

odsyłam na stronę www.sejm.gov.pl

wstyd powiedzieć ale za 4 lata jedno tylko oświadczenie? Żart to jest z tą
            pracowitością? Prawda?
            • Gość: edward Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 08:45
              nie to nie żart. jest wielu pracowitych posłów. Którzy się nie afiszują. Strona
              tak naprawdę nic nie daje wejdź również na komisje.
    • Gość: janek Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:07
      tylko Szymon Giżyński!!!! - PiS górą.
      • Gość: izydor Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.bud.pcz.czest.pl 16.06.05, 10:06

tylko Krzysztof Matyjaszczyk z Rakowa

postawmy na kogoś nowego, może jak starzy komuniści odsuną się od rządzenia i
        dadzą szansę młodym to coś się zmieni na lepsze.
        • Gość: myślopotędze Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 12:15
          ks.KryNski - ten to potrafi wszystko załatwić - może z Częstochowy nie tylko
          województwo ale co bardziej realne wolny region zrobi / tak jak wolne miasto
          GdaNsk ongiś/
        • gatmar Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 16.06.05, 14:07
          Gość portalu: izydor napisał(a):

> tylko Krzysztof Matyjaszczyk z Rakowa
          >
          > postawmy na kogoś nowego, może jak starzy komuniści odsuną się od rządzenia i
          > dadzą szansę młodym to coś się zmieni na lepsze.

A Krzysztof Matyjaszczyk to w takim razie Liberał, czy może Narodowy Demokrata?
      • Gość: GK Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.06.05, 15:04
        tylko SZYMON GIZYŃKI I PiS
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka