Gość: Przyszły Poseł Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 14:12 Najlepszym kandydatem na posła jest osoba bez powiazan, z takzwanego nikad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:47 Do Ewy Janik - kiedy przestaniesz wpisywać się na tym forum.Jeżeli uważasz,że się ktoś na to nabierze,że tak cię popierają - to tylko świadczy o twojej głupocie.Skończ się sama wpisywac że jesteś za Ewą Janik.Jesteś tak głupia,że możesz fruwać jak gołębica.Zacznij zajmować się garami - do tego może albo i nie się nadajesz.Jesteś śmieszna i żałosna.Tyle debat sejmowych oglądałem,a ciebie tam nie było.Nawet operatorzy kamer cię nie zauważąli.Więc radzę ci - nie wygłupiaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: 212.87.241.* 11.06.05, 23:48 o czym ty piszesz?Jestem przekonany że Janikowa olewa forum i ma racje.Takich hamskich tekstów nie powinno się pisać,a tak nawiasom mówiąc każdego polityka ocenia się po skuteczności a nie po iliści wystąpień.Człowiek rozliczający polityka po ilości spędzonego czasu na mównicy nie ma pojęcia o co w tym wszystkim chodzi.Najwięcej spraw załatwianych dla swoich wyborców jest poza drzwiami sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 08:01 Do autora - zdemaskowałeś się.Jeżeli wiesz że Janikowa niw wchodzi na forum,to jesteś z jej najbliższego otoczenia.Nie wygłupiaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
kempson Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 13.06.05, 11:15 Do on. Wiesz myślałem, że zadając to pytanie będę mógł poczytać jakieś naprawdę fajne kandyatury. Przez to pytanie chciałem zobaczyć czy może są jakieś nowe osoby które mogły by się wypromować. Ale to co piszesz jest chamskie i żenujące. Weź najpierw trochę kultury. Chyba że nie masz. Forum to nie chamstwo. To normalna dyskusja. I tak bym chciał, żeby ona wyglądała. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Najlepszy poseł - Zygmunt Kucharczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:56 Zygmunt Kucharczyk pracuje na politechnice częstochowskiej ,dobrze wykłada,ma świetny kontakt ze studentami,jest przewodniczącym partii demokratycznej.Głosuje na niego! Odpowiedz Link Zgłoś
kempson Re: Najlepszy poseł - Zygmunt Kucharczyk 13.06.05, 14:17 świetnie wreszcie jakaś nowa kandydatura. Dyskusja robi się coraz kulturalniejsza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jogurt Kucharczyk Matyjaszczyk IP: *.flatpla.net 14.06.05, 20:45 KTO TO TAKI ? CAŁY CZAS ICH ZGLASZASZ I NIC WIECEJ MOŻE NAPISZESZ JAKIE SA ICH OSIĄGNIĘCIA DLA DOBRA LUDZI. CZYM SIĘ ZASŁUŻYLI,ŻEBY MOŻNA BYŁO NA NICH GŁOSOWAĆ .WARTO WIEDZIEC CO SOBĄ REPREZENTUJĄ, CO OSIĄGNĘLI SKORO PISZECIE O NICH SAME DOBRE SŁOWA MOŻE I JA SIĘ PRZEKONAM I NA KTÓREGOŚ ZAGŁOSUJĘ, ALE WIECEJ SZCZEGÓŁÓW A NIE TYLKO PUSTE SŁOWA BEZ POTWIERDZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jogurt Kucharczyk, Matyjaszczyk IP: *.flatpla.net 15.06.05, 20:10 To ja ponownie, czy mam rozumieć że brak argumentów na temat osiągnięć tych Panów to norma. Smiem uważać ,że oni nic nie zrobili dobrego dla ludzi , nie mają nic na swoim koncie żeby się pochwalić ,jezeli jest inaczej napiszcie .Mam sądzic ze te postacie to kolejne osoby kóre chcą wejść i nic wiecej ,a dobro obywatela jest im obojętne Odpowiedz Link Zgłoś
gatmar Re: Kucharczyk, Matyjaszczyk 16.06.05, 14:02 Piszę o tym tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=24713410&a=25241716Cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
gatmar Re: Kucharczyk, Matyjaszczyk 16.06.05, 14:04 Nastąpiła pomyła:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=24713410&a=25241716 Cierpliwości. Teraz powinno byc dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: 212.87.241.* 12.06.05, 12:45 kim by niebył, nowy poseł zeszmaci się po kilku miesiącach i będzie miał gdzieś wyborców.Weźmie pożyczkę poselską i zostanie klakierem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.flatpla.net 13.06.05, 00:03 Pada propozycja mlodych na posła ,a co u nas robią mlodzi,chodzi o radnych i młodych przedstawicieli partii.nie oszukujcie siebie i ludzi oni juz w ogole nic nie robia,mysla tylko jak zalatwic dobry stolek i piastowac kilka stanowisk ,a wy jeszcze ich na posla ,prezydenta ?zastanówcie sie,Mlodzi to dopiero karierowicze chca bez wkladu pracy i dania z siebie wszystkiego wdrapac sie na szczyty niech troche popracuja i sie wykarza co potrafia i co soba reprezentuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 08:06 Pan Zygmunt Kucharczyk to jest właśnie ten człowiek. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. To własnie on powinien zostać posłem. Głosujcie na niego.Gdyby tacy ludzie byli posłami to napewno byłoby dużo lepiej. To nie jest karierowicz i obłudnik, to jest bardzo mądry człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 08:35 Ja proponuję p.M. Wójcika - już był posłem i ma doświadczenie. Teraz zasłużył sobie tytuł : obrońca uciśnionych w hucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszków Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 11:25 proponuję Grzegorza Sikorskiego. Młody i doświadczony człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:21 proponuję Grzegorza Sikorskiego. Z Myszkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Krzysztof Matyjaszczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 15:30 Tylko on jest w stanie coś zrobić. Ma chłopak jeszcze zapał. Wykorzystajmy to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re: Krzysztof Matyjaszczyk IP: 80.49.114.* 14.06.05, 09:01 kto to jest ten Kucharczyk bo nic o nim nie wiem co zrobił jakie ma zasługi za sobą nazwisko mało znane czym on sie zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Zygmunt Kucharczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:28 Przewodniczący Koła Partii Demokratycznej w Częstochowie. Więcej będzie można przeczytać na stronie www.demokraci.czest.pl jak tylko zostanie zatwierdzona lista wyborcza PD w naszym okręgu. Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 09:48 tak poieram równiez kandydaturę Krzysztofa Matyjaszczyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gsm Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:31 Grzegorz sikorski - Myszków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FANI Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:39 RAKÓW CZENSTOCHOWA!!!ZAWSZE WIERNI CHULIGANI OOOOO RAKOW!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.arcor-ip.net 14.06.05, 11:18 Kempson, jesli myslisz ze pytanie postawione na forum przyniesie Ci cokolwiek to sie grubo mylisz. Przeciez to jest idiotyzm. Musialbys goscia zobaczyc na zywo zeby dowiedziec sie co to za czlowiek. Nie mow mi ze zaglosowalbys na kogos, kogo zalety podkreslilo kilka postow... zwykle tego samego forumowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
kempson Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 14.06.05, 12:59 Dzieki sceptyk, za tę uwagę. Ale to nie było z mojej strony jakieś pytanie które ma mi w czymś pomóc. Jak bys przeczytał eszystkie posty. To może prócz kilku reszta jest śmieszna. Chodzi mi o to, że tak wiele osób jest przpadkowo wybierana. A czego doiwesz się z ulotki o kandydacie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 13:59 tylko Pani Ewa janik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 18:31 chyba ewa jajnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edward Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:40 ja jestem za panią Poseł Ewą Janik. Może nie firmuje się tak jak niektórzy politycy. Ale jest np. wsłautorką i była posłem sprawozdawcą Ustawy o swobodzie działalnosci gospodarczej.Liczy sie praca!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.jaskola.pl Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:24 A jednak jej BRAK PRACY W PRLAMENCIE JEST WIDOCZNY CŁAKOWICIE .... odsyłam na stronę www.sejm.gov.pl wstyd powiedzieć ale za 4 lata jedno tylko oświadczenie? Żart to jest z tą pracowitością? Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edward Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 08:45 nie to nie żart. jest wielu pracowitych posłów. Którzy się nie afiszują. Strona tak naprawdę nic nie daje wejdź również na komisje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:07 tylko Szymon Giżyński!!!! - PiS górą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izydor Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.bud.pcz.czest.pl 16.06.05, 10:06 tylko Krzysztof Matyjaszczyk z Rakowa postawmy na kogoś nowego, może jak starzy komuniści odsuną się od rządzenia i dadzą szansę młodym to coś się zmieni na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślopotędze Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 12:15 ks.KryNski - ten to potrafi wszystko załatwić - może z Częstochowy nie tylko województwo ale co bardziej realne wolny region zrobi / tak jak wolne miasto GdaNsk ongiś/ Odpowiedz Link Zgłoś
gatmar Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 16.06.05, 14:07 Gość portalu: izydor napisał(a): > tylko Krzysztof Matyjaszczyk z Rakowa > > postawmy na kogoś nowego, może jak starzy komuniści odsuną się od rządzenia i > dadzą szansę młodym to coś się zmieni na lepsze. A Krzysztof Matyjaszczyk to w takim razie Liberał, czy może Narodowy Demokrata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GK Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.06.05, 15:04 tylko SZYMON GIZYŃKI I PiS Odpowiedz Link Zgłoś