Dodaj do ulubionych

kolczyk w pepku:)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:54
mam pytanko:)
dziewczyny gdzie najlepiej przebic pepek,bezbolesnie i fachowo..
pozdrawaim Agnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: Szczęki Re: kolczyk w pepku:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 22:44
      Przepraszam, że się wtrącam, chodź nie jestem dziewczyną i nigdy nikomu nie
      przebijałem, niczego, ale jak jesteś odważna, to zrobie ci to za darmo he he...
    • Gość: ewa Re: kolczyk w pepku:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 11:52
      ja przebijalam 2 lata temu na ogrodowej w studio tatuazu.za przebicie z
      kolczykiem placilam 70 zł.jesli chodzi o bol to nawet nie czulam przebicia:)ale
      kolezanka ktora poszla jakis czas po mnie mowi ze ja bolalo:/wiec nie wiem od
      czego to zalezy.a tak jeszcze odbiegajac od Twojego pytania to pilnuj zeby
      dobrze Ci sie wszystko zagoilo.ja po przebiciu nosilam kolczyl ze stali
      chirurgicznej, niestety nie goilo sie.zmienilam na tytanowy i tez nie
      pomoglo.ale uparcie nosilam go az 2 lata!co jakis czas rana mi sie
      znow "odzywala",teraz wyjelam bo zaczal mnie dziwnie pobolewac brzuch.i
      przeszlo.ale znam osoby ktore nie maja zadnych problemow z pepkiem.wiec zycze
      bezbolesnego przebicia:)kolczyk wyglada slicznie:)
    • Gość: Marzena Re: kolczyk w pepku:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 15:02
      We FRESHU w Sece na 4 pietrze nic nie boli i przede wsztsim sie przyjmuje pozdr
      • Gość: agnieszka Re: kolczyk w pepku:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:01
        Dzieki,
        zdecyduje sie chyba na Seke:)
    • Gość: Młoda Re: kolczyk w pepku:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 08:33
      A ja bym Ci radziła na Ogrodowej bo w sece przebija pistoletem wiec kolczyka
      dłógo nie ponisisz. Ja przepiłam 2,5 roku temu i do tej pory nic mi sie nie
      dzieje, zagoiło sie szybko, nic nie bolało..no moze tylko co ugryzienie komara.
      I najwazniejesze ze wszystko maja sterylne i czysciutko jak u dentysty a tak
      właśnie powinno być. Pozdrawiam :)
      • Gość: Marzena Re: kolczyk w pepku:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:58
        Nie wiem skad te informacje mnie przebijali igla a nie zadnym pistoletem maja
        certyfikaty a jak mnie sie przyjal kolczyk to kazdemu sie przyjmie na Ogrodowa
        za zadne skarby bym nie poszla pozdr i zycze trafneg wyboru
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka