Dodaj do ulubionych

Projektanci wnętrz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 15:38
czy moglibyście polecić dobrego projektanta wnętrz z Cze-wy lub okolic, a
moze sami korzystaliście z tego rodzaju usług- zadowoleni czy może
niepotrzebnie wyrzucone pieniądze?
Obserwuj wątek
    • Gość: bingo Re: Projektanci wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:38
      Z pewnoscia masz racje projektant wnetrz jest zdecydowanie potrzebny, jesli
      chcesz miec naprawde efektowne "cztery katy", najlepiej jeszcze by bylo gdybys
      takiemu czlowiekowi zostawil wolna reke w aranzacji mebli firan ,wszelkich
      dodatkow. Efekt fantastyczny ale i koszt jest rowniez niebgatelny.
      • babeczkaa Re: Projektanci wnętrz 08.06.05, 18:30
        niedawno polecałam tu z czystym sumieniem architekta, moge też polecić projektanta wnętrz.Miałam niedawno z tymi fachowcami do czynienia. Jeśli chcesz to napisz na maila gazetowego:
        babeczkaa@gazeta.pl
        pozdrawiam
        B.
      • Gość: Kubiś Re: Projektanci wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 18:34
        Taki projektant zarobi na tobie około 10 000 plnów a i tak nie będziesz do końca
        z tego zadowolony . A każdy superpomysł czy twój czy takiego projektanta trafia
        na poważny problem :-) ;-) . Oboje nie będziecie mieli profesjonalnego wykonawcy
        swojej koncepcji - tylko chałupniki .
        Na rynku jest POTĘŻNY DEFICYT SPECJALISTYCZNYCH I PROFESJONALNYCH WYKONAWCÓW .
        Ja projektanta odradzam . Pozdrawiam ..... Kubiś
        • babeczkaa do 08.06.05, 21:58

• babeczkaa do Kubisia 08.06.05, 21:59
          dlaczego odradzasz? skąd wziąłeś te ceny??? chyba z sufitu, wszystko zalezy od ilości pomieszczen, ktore mam zaprojetowac proejtkant wnętrz, prosze tu nie siać fermentu :)
          • Gość: Kubiś Re: do Babeczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:22
            No to w takim razie miałem Pecha Babeczko
            A czy nie miałaś problemu z wykonawcami ?
            Bardzo jestem ciekaw ?
            • babeczkaa Re: do Babeczki 09.06.05, 08:26
              no własnie nie, z reguły projektanci współpracują ze sprawdzonymi wykonawcami i potrafia polecić klientowi kogoś kto wykona to co zaprojektowali. Mój projektant tak robi, oczywiscie wymaga to dostosowania roznych terminow ale dla chcacego uzyskac wlasiciwy efekt jest to mozliwe, ja jestem zadowolona z pracy projektanata i speców (jak to nazwałeś), pozdrawiam serdecznie
              B.
    • justylio Re: Projektanci wnętrz 09.06.05, 09:55
      Ja równiez mogę polecic młodych architektów
      zajmujących sie projektowaniem wnętrz.
      podaję email: studio3@architekci.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka