Dodaj do ulubionych

LO im. Kopernika

IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:02
Co powiecie o swojej szkole szkole? Czy jest tam podobnie jak w Norwidzie i
Koperniku ( tzn. aby mieć przyzwoite oceny trzeba brać korepetycje u uczących
nauczycieli ) , czy może jest inaczej. Napiszcie - ważne!
Obserwuj wątek
    • Gość: uploader Re: LO im. Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:30
      tez jak szedlem to tej szkoly to slyszalem podobne teksty ale nie wierz w nie
      wszytsko zalezy od tego jakie chcesz miec oceny pozniej juz w samej szkole ale
      na pewno nie musisz brac korkow u nauczycieli atmosfera w szkole jest inna niz
      w norwidzie bardziej luzna nie ma wyscigu szczurow
    • Gość: Xenia Re: LO im. Kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 17:30
      Nie trzeba brać korków u nauczycieli, którzy tu uczą. Z tym się nie spotkałam.
      Ale w ogóle trzeba je brać z niektórych przedmiotów - np. z matematyki na prof.
      humanistycznym, bo ci nauczyciele to myślą, że wszędzie ten profil realizują.
      Są niektórzy fajni profesorowie, tłumaczą dobrze i w ogóle są ok, ale wielu
      jest bezdusznych, nie rozumiejących w ogóle uczniów.
    • Gość: Marek Re: LO im. Kopernika IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 17:37
      Jestem uczniem liceum i jestem zawiedzony , ponieważ nauczyciele olewają
      pracę , a szczególnie nie podoba mi sie na informatyce.
      • Gość: Remek Re: LO im. Kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 09:40
        To prawda, nauczyciele olewają pracę, a dyrekcja im na to pozwala!!! Często
        słyszymy, że uczymy się w renomowanym liceum i mamy się cieszyć. Ale
        nauczyciele poza tymi pustymi słowami nic nie robią, aby uczniowie cieszyli
        się, że w tej szkole się uczą. A niektórzy to już dawno powinni zaprzestać
        wykonywania zawodu, bo zatrzymali się w miejscu i nie nadążają, zwłaszcza za
        nową maturą. Wielu to przeratsa!!!
        • Gość: Marta Re: LO im. Kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:30
          A co powiecie o naszych polonistkach? :)
          • yasemin Re: LO im. Kopernika 24.06.05, 15:41
            Ja jako absolwentka najlepiej wspominam panią Nowak, niestety nie uczy już, a
            szkoda. P.Olenderek, która uczyła nas w czwartej klasie, była beznadziejna. Od
            kropki do kropki nauczyć się, zero twórczości. Miałam kiedyś zastępstwo z p.
            Kiedrzynek- miła, przyjemna i bardzo ciekawie prowdziła zajęcia.Śmierciak
            prowadziła jakiś czas kółko literackie, nie wiem jak teraz- ale było fajnie.
            Ogólnie uważam, że poziom przedmiotów humanistycznych był w Koperniku wysoki.
      • yasemin Re: LO im. Kopernika 24.06.05, 15:37
        Pewnie uczy cię tej informatyki pani Winecka? Mnie uczyła wychowania
        seksualnego, beznadziejna, psychiczna baba!
        A jeśli pani Denis, to też nie lepiej.
        • Gość: Marek Re: LO im. Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 18:51
          gorzej to ten nowy informatyk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka