lookas.prv.pl 13.06.05, 15:24 Prawdopodobnie dokonano napadu na Agencję PKO na Błesznie (róg Boh. Katynia i Bienia). Czy może to ktoś potwierdzić? Pełno policji tam stoi. --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elżbieta Re: Kolejny napad? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 16:39 Przechodziłam tam przed chwilą Wszystko tak jak opisałeś Informacje o napadzie mam od gapiów.Taka mała dziura ten punkt - co tam mogła być za kasa Boże Swiat zwariował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Re: Kolejny napad? IP: *.prenet.pl 13.06.05, 16:45 grosz do grosza i na Cwiartke uzbieraja chlopaki No nie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrx1921 Re: Kolejny napad? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 16:47 A dlaczego od razu chłopaki ? :/ BBJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eewa Re: Kolejny napad? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 13:35 ja juz zaczynam sie bac:/najpierw slysze o napadzie na dziewczyne na kladce,pozniej jakis dziadek na cmentarzu,jakis czas temu napad w windzie... co sie dzieje na naszym osiedlu!!!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Kolejny napad? 14.06.05, 15:33 Ja jeszcze nie słyszałem o jakimś napadzie na kładce, we windzie czy o dziadku na cmentarzu :-) A ostatnio jest "moda" na napady. Raz w tygodniu słychać, że gdzieś coś napadli. --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: Kolejny napad? IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 14.06.05, 21:27 tutaj wyjaśnienie: miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,2765193.html Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Kolejny napad? 15.06.05, 12:25 Kto go tam wie... ale ta agencja prowokowała do napadu swoim umiejscowieniem.. przecież nikt o zdrowych zmysłach nie otwiera agencji bankowej na tyłach jakiegoś budynku, gdzie nic nie widać... zawsze jak przechodziłem koło tego miejsca to się dziwiłem, że jeszcze nie było napadu.. no i się doczekałem. --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowianin Re: Kolejny napad? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:42 > > ale ta agencja prowokowała do napadu swoim umiejscowieniem.. przecież nikt o > zdrowych zmysłach nie otwiera agencji bankowej na tyłach jakiegoś budynku, prawda lookas ?, doczekal si i dobrze mu tak..... a tak w poza tym wszystko w poarzadku ? rajcuje ciebie ludzkie nieszczescie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Kolejny napad? 15.06.05, 12:22 Tak wiem, już zdążyłem przeczytać :-) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Kolejny napad? IP: 212.160.108.* 15.06.05, 07:35 tyle co wróciłem.nie ma nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś