Dodaj do ulubionych

Moja Dziewczyna jest dziewicą

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 22:55
Czeźć mam taki własnie problem że moja Dziewczyna jest dziewicą ma 23 lata ja 24 mam, Chodzimy ze sobą już 3,5 roku i nie wiem czy to moja wina czy nie. Są u nas pieszczoty nawet sex "po francusku" czasem ale jeszcze tego nie zrobiliśmy. Co ja mam zrobić czy ze mną jest coś nie tak uważam że to jest problem czesto sie o to kłucimy bo ja chce sie kochać. Ona mówi mi że czeka na odpowiedni moment. Dodam ze ja tez tego nie robiłem jeszcze a Ona jest moją pierwszą dziewczyną myśle ze ostatnią też, bardzo ją kocham ale czasem miewam chumory przez to ze nie jestem zaspokojony. Chce z nią być na zawsze ale nie wystarcza mi miłość duchowa brakuje mi fizycznej do pełni szcześcia. jakie są granice wytrzymałości i ile można czekać??
Obserwuj wątek
    • Gość: rysio Re: Moja Dziewczyna jest dziewicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 23:24
      proponuje zajrzeć na forum Bravo girl (albo jakiegos innego shitu), a pisać o
      takich durnotach na forum Gazety
      • Gość: Menel Re: Moja Dziewczyna jest dziewicą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 23:40
        Ja dodam ze humory sie pisze przez samo "h" ,ale to piekna sprawa, ze masz nie
        uzywany towar-wiesz jak kto mowia : "lepiej miec malucha nowke, niz forda z
        zatartym silnikiem" :)

Bedziesz pierwszym dla niej-a noz jest najlepsza w te klocki na swiecie a Ty
        masz wylacznosc na mistrzynie
        • Gość: deflorator Re: Moja Dziewczyna jest dziewicą IP: 80.51.233.* 20.06.05, 08:12
          Podeślij ją do mnie, nie będziesz miał problemu :)
          • Gość: Szczęki Re: Moja Dziewczyna jest dziewicą IP: *.107.inds.pl 20.06.05, 08:55
            Zrób to z zaskoczenia podczas seksu francuskiego - z pewnością się ucieszy
            (zanim zdąży się zorientować).
        • Gość: rotfl Re: Moja Dziewczyna jest dziewicą IP: *.107.inds.pl 29.06.05, 17:42
          co z tego ze ma malucha nówke - jak kluczyków nie ma ;))))
        • Gość: gosia z bravo Re: Moja Dziewczyna jest dziewicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:01
          Gość portalu: Menel napisał(a):

> Ja dodam ze humory sie pisze przez samo "h" ,ale to piekna sprawa, ze masz nie
          > uzywany towar-wiesz jak kto mowia : "lepiej miec malucha nowke, niz forda z
          > zatartym silnikiem" :)

A ja dodam ze słowo kłótnia pisze sie przez ó
        • Gość: :) Re: Moja Dziewczyna jest dziewicą IP: *.one.pl 27.08.05, 22:11
          bzyknij ją na śnie :)
        • independent-girl Re: Moja Dziewczyna jest dziewicą 27.08.05, 22:36
          Drogi Menelu :)
          Skoro poprawiasz kogoś w ortografii, to sam nie rób błędów:

> Bedziesz pierwszym dla niej-a noz jest najlepsza w te klocki na swiecie a Ty
          > masz wylacznosc na mistrzynie

W tym wypadku, słowo, które Ty napisałeś "noz" piszemy NUŻ :)
      • Gość: zibi Re: Moja Dziewczyna jest dziewicą IP: *.am.osi.pl 28.08.05, 12:10
        to daj mi od niej nr .tel :)
    • Gość: jorguś Re: Moja Dziewczyna jest dziewicą IP: 212.160.108.* 21.06.05, 00:05
      Jak tak dalej będzie-to powiesz że "Moja żona jest dziewicą".Co ty na to.
      • Gość: LOGO Re: Moja Dziewczyna jest dziewicą IP: 217.96.15.* 28.08.05, 04:35
        A później że matka moich dzieci też jest dziewicą,
        i może Maria C. Skłodowska też???????

• Gość: jorguś Re: Moja Dziewczyna jest dziewicą IP: 212.160.108.* 29.06.05, 16:18
      Po tej dyskusji już chyba nie jest dziewicą.
    • Gość: PLUTARCH Re: Moja Dziewczyna jest dziewicą IP: 212.87.241.* 29.06.05, 17:59
      Świetnie,że są jeszcze tacy ludzie!Do końca świata jeszcze daleko! Tak trzymaj!
    • Gość: rafallski Re: Moja Dziewczyna jest dziewicą IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 29.06.05, 18:26
      "Rób to tylko z osobą która mogłaby być rodzicem twego dziecka"
      Może jeszcze nie jest o tym do końca przekonana? Zresztą wydaje mi się że
      powinieneś Jej zapytać czemu jeszcze nie chce zaczycać- szczera rozmowa i
      sytuacja będzie jasna
      • Gość: Ja Re: Moja Dziewczyna jest dziewicą IP: 212.87.241.* 27.08.05, 19:38
        Zgadzam się. Jeśli ona nie chce to może nie wie czy chce być z tobą do końca.
        Widać dziewczyna ma klasę, nie daje bez zastanowienia. Jeśli mogę coś doradzić,
        to ją szanuj i nie rób nic na siłę. Cnotę się ma do pierwszego razu, więc to
        ważne z kim się ją straci.
    • Gość: Roman Re: Moja Dziewczyna jest dziewicą IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 19:18
      To się ciesz stary,znalazłes białego kruka.Ostatnie dziewice to te w 1 klasie
      gimnazjum.
    • Gość: Jonathan Re: Moja Dziewczyna jest dziewicą IP: *.com / *.strefa.com 27.08.05, 21:19
      Najlepszym rozwiązaniem na tedo typu problemy jest osikowy kołek. Tylko nie
      wbijaj go w serce.

Jeżeli chcesz, aby wasz pierwszy raz był udany, to proponuję najpierw skorzystać
      z usłu agencji towarzyskiej. Tam doświadczone panie powiedzą Ci i pokażą za
      drobną opłatą, jak to zrobić. A jak dopłacisz, to ci powiedza jak to zrobić dobrze.

PS: Chyba nikt tutaj nie wątpi, że ten wątek założył jakiś żartowniś.
    • Gość: LEGO Re: Moja Dziewczyna jest dziewicą IP: 217.96.15.* 28.08.05, 04:36
      KOPERNIK TEŻ BYŁA DZIEWICĄ
      • Gość: lollll Re: Moja Dziewczyna jest dziewicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 10:37
        Jaka musi byc nieladna skoro jeszcze dziewica....brrrrrrr
    • mmaly Re: Moja Dziewczyna jest dziewicą 28.08.05, 13:10
      Chłopie, przepraszam, że Ci tak powiem, ale:
      1. gratuluję
      2. w czym problem???? (jeśli masz problem, to może pomyśl o masturbacji)
    • Gość: wiki Re: Moja Dziewczyna jest dziewicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:20
      Słuchaj! To Ona wytrwała jest. Nie chce byc niemiła ale chyba cos nie tak jest
      albo z Nią albo z Tobą. 3,5 roku i nic??!! Hmm to musi boleć. Ja mam od lat
      jednego i tego samego faceta i to był mój pierwszy no i powiem szczerze, że
      oboje byśmy chyba powariowali, gdybyśmy mieli tego nie robić. Pogadaj z nią
      powaznie, może ona się boi...Może nie zachowujesz się jak TEN, z którym
      chciałaby to zrobić pierwszy raz! pozdrawiam
      • Gość: ona_jest_pedalem wlasnie sie dowiedzialem,ze duszą i cialem ona jes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:23
        pedałem
        • dwat59 Re: wlasnie sie dowiedzialem,ze duszą i cialem on 29.08.05, 13:35
          to ją przeleć chłopie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka