lianeska 18.12.06, 21:42 szuka ktoś moze Niani na koszutce?:))pytam bo mam sentyment...i praca tam bylaby dla mnie wielką radoscia:)) Pozdrawiam sympatyczne osiedle:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jimmyjazz Re: niania:))? 19.12.06, 10:01 lianeska napisała: > szuka ktoś moze Niani na koszutce?:))pytam bo mam sentyment...i praca tam bylab > y dla mnie wielką radoscia:)) > Pozdrawiam sympatyczne osiedle:)) Być może za kilka m-cy :) ale jeszcze nie wiem. Będę pamiętał. Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: niania:))? 19.12.06, 11:11 Ja jako Ojciec-Koszutkowiec dwojga smyków, (admin zresztą widział to potwierdzi) ze swej strony oferuję pełen know-how co do procesu rekrutacyjnego niani (z uwzględnieniem topografii dzielnicy i innymi atrakcjami) zatem służę pomocą potrzebującym... Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: niania:))? 19.12.06, 19:27 Nie dość że widział to jeszcze niańczył (swoją drogą te trzy dychy to możesz nawet przelewem posłać ;))) czego dowód tu: src="img241.imageshack.us/img241/8730/dsc02657gl3.th.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" /></a> Jak widać na załączonym obrazku dziatwa koszutkowska bez entuzjamu podchodzi do mojej bezinteresownej troski ;) pzdr, sa Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: niania:))? 20.12.06, 10:11 Tiaaaa To te 30 odejmiemy od zadośćuczynienia za publikację wizerunku Mojej Córy w sieci bez zgody kogokolwiek z rodziców..(dobra osobiste, te sprawy) co wyceniam na jakieś 1000 zł, czyli jak dla Ciebie 970 pln... Numer konta podeślę mailem.. Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: niania:))? 20.12.06, 13:15 No niech będzie - też się pochwalę... www.empikfoto.pl/albumy16/174731/287201/7495800_fotki_nasze2_027.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: niania:))? 20.12.06, 15:18 a koszulki "Forum Koszutka - Najlepszy adres!" to gdzie? eleganckie foto ;) podobne do Taty, to fakt ;) Temat był o nianiach o ile dobrze pamiętam, ze słyszenia wiem że to dobro jeszcze bardziej deficytowe niż hydraulicy.. pzdr, sa Odpowiedz Link Zgłoś