Dodaj do ulubionych

GDZIE DO WRÓŻKI ? :-)))

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 10:09
Czy wiecie gdzie w Częstochowie można wybrać się do wróżki?
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: GDZIE DO WRÓŻKI ? :-))) IP: *.zim.pcz.czest.pl / *.zim.pcz.czest.pl 24.06.05, 14:15
      super wrozka jest na targowej 13 (albo 14 - nie pamietam dokladnie ale jak sie
      idzie od strony ul mirowskiej to jest brama po lewej stronie) mieszkanie 9. to
      w bramie i wchodzi sie na ostatnie pietro i dzwoni takim brazowym dzwonkiem -
      taka starsza tega kobietka. Pisze dlatego ze jest tez druga ale to amatorka i
      nie oplaca sie do niej isc. Ta pierwsza jest naprawde super - polecam i
      niedroga 15 zl i godzina wrozenia:))) A i pytac mozna o wszystko co chce sie
      wiedziec - przemila kobieta. Niektore rzeczy sie sprawdzaja, inne nie wiem ale
      faktem jest ze czlowiekowi psychicznie lepiej i lzej na duszy, wiec chocby
      dlatego warto skorzystac:))) pozdrawiam
      • Gość: marta Re: GDZIE DO WRÓŻKI ? :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 15:10
        hej! a możesz dać dokładny na nia namiar tez jestem zainteresowana, kiedyś na
        ul. Popiełuszki (dom z czerwonej cegły, przy byłym hotelu Patria)była super
        wróżka ale niestety wyprowadziła się i nie wiem dokąd, wszystko co powiedziała
        sprawdziło sie, może ktoś wie namiary na nią piszcie na adres:
        marta147@gazeta.pl
        • jazyda A feministki twierdzą,że kobiety nie są głupsze od 25.06.05, 21:46
          swoich dzieci...
    • deja.vu Re: GDZIE DO WRÓŻKI ? :-))) 28.06.05, 01:56
      Nie trzeba sie 'wybierac' mozna to zrobic w sieci, telefonicznie itp. do tego
      zupelnie nie jest potrzebny kontakt osobisty :) ani wydany majatek na tel 0-
      700... Wejdz tu: www.wrozka.net

Pzdr
      DejaVu
    • Gość: cycatolla wiadomo gdzie....do mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:56
      tak oczywiście,..... że wiem bo ja sama jestem wróżką podaje ci mój adres
      www.CYCATOLLA ORGAZOLLA.pl także pełen zakrers usług.......hehehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka