Gość: MŁODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 10:09 Czy wiecie gdzie w Częstochowie można wybrać się do wróżki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: GDZIE DO WRÓŻKI ? :-))) IP: *.zim.pcz.czest.pl / *.zim.pcz.czest.pl 24.06.05, 14:15 super wrozka jest na targowej 13 (albo 14 - nie pamietam dokladnie ale jak sie idzie od strony ul mirowskiej to jest brama po lewej stronie) mieszkanie 9. to w bramie i wchodzi sie na ostatnie pietro i dzwoni takim brazowym dzwonkiem - taka starsza tega kobietka. Pisze dlatego ze jest tez druga ale to amatorka i nie oplaca sie do niej isc. Ta pierwsza jest naprawde super - polecam i niedroga 15 zl i godzina wrozenia:))) A i pytac mozna o wszystko co chce sie wiedziec - przemila kobieta. Niektore rzeczy sie sprawdzaja, inne nie wiem ale faktem jest ze czlowiekowi psychicznie lepiej i lzej na duszy, wiec chocby dlatego warto skorzystac:))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: GDZIE DO WRÓŻKI ? :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 15:10 hej! a możesz dać dokładny na nia namiar tez jestem zainteresowana, kiedyś na ul. Popiełuszki (dom z czerwonej cegły, przy byłym hotelu Patria)była super wróżka ale niestety wyprowadziła się i nie wiem dokąd, wszystko co powiedziała sprawdziło sie, może ktoś wie namiary na nią piszcie na adres: marta147@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jazyda A feministki twierdzą,że kobiety nie są głupsze od 25.06.05, 21:46 swoich dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
deja.vu Re: GDZIE DO WRÓŻKI ? :-))) 28.06.05, 01:56 Nie trzeba sie 'wybierac' mozna to zrobic w sieci, telefonicznie itp. do tego zupelnie nie jest potrzebny kontakt osobisty :) ani wydany majatek na tel 0- 700... Wejdz tu: www.wrozka.net Pzdr DejaVu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycatolla wiadomo gdzie....do mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:56 tak oczywiście,..... że wiem bo ja sama jestem wróżką podaje ci mój adres www.CYCATOLLA ORGAZOLLA.pl także pełen zakrers usług.......hehehe Odpowiedz Link Zgłoś