Gość: romeo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:29 z całym szacunkiem dla p.Ewy i jej sportowej postawy, ale plany są nierealne, a pieniadze wyrzucone w błoto.stoimy w miejscu i jesteśmy coraz starsi, może czas zająć się trenowaniem młodszych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: Triathlon. Ewa Dederko chce jechać na Hawaje IP: *.static.qsc.de 07.07.05, 00:26 Boze co z Ciebie za typ - ciekawe co zrobiles w zyciu zeby zachowywac sie jak "swinia" w stosunku do wspanialej zawodniczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romeo Re: Triathlon. Ewa Dederko chce jechać na Hawaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:06 jesteś przewrażliwiona , nie obraziłem wspaniałej zawodniczki - akurat mam dużo szacunku do tego co, robi bez względu jakie, miejsce zajmuje, zauważyłem jedynie że czas upływa, takie doświadczenia, wiedzę i pieniądze trzeba wykorzystać -nie mamy trenera tej dyscypliny w "Kmiocie" z tego co, jest mi wiadomo to jedynie Korzeniowski był sam dla siebie trenerem i mu się powiodło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczęki Szkolenie młodych zawodników - brak słów ! IP: *.107.inds.pl 07.07.05, 15:11 Masz rację, że klub powinien zająć się szkoleniem młodej kadry. Osobiście byłem członkiem tego klubu i mogę powiedzieć, że tak owe szkolenie nie jest za rewelacyjne. Wkręciłem się tam z kolegą dzięki nauczycielowi WFu w pewnym gimnazjum. Wszystko z początku było bardzo piękne. Dostałem najpierw rower (strasznie mnie to ucieszyło), nie był żadną rewelacją, nie kwalifikował się ani jako góral, ani jako kolażówka, ale przecież to darmowy rower z klubu. Raz w tygodniu mieliśmy zapewnioną godzinę treningu na basenie KB (przy Niepodległości). Po pewnym czasie rower został wymieniony na kolażówkę z prawdziwego zdażenia (była już wcześniej używana na co wskazywały drobne skazy, ale mogłem w końcu na czymś ćwiczyć, więc byłem bardzo zadowolony). Jeżeli zostałbym dłużej, zapewniono by mi piankę do pływania, ale jednak nie zostałem. W tym momencie rola klubu się kończyła. Trening mieliśmy zorganizować sobie sami. Mieliśmy sami pływać, sami jeździć, sami biegać. Oni jedynie gdy zaszła taka potrzeba dzwonili po nas aby powiadomić o zawodach. Oczywiście także organizowali obozy letnie. Jednak na nich "opiekunowie" nie mieli zielonego pojęcia na temat tego sportu, skorzystali po prostu z możliwości wyjazdu (zresztą taniego - dopłacał klub). Prawie doszło do sytuacji, w której zawodnik nie mógłby pojechać na obóz letni, ponieważ "opiekun" chciał wkręcić kogoś z rodziny. W sumie treningu letniego nie było, a cały obóz zamienił się w wielką aferę (jednak nie widze sensu jej tutaj opisywać). Ogólnie jestem zadowolony z klubu, ale ludzie nie potrafią się zająć młodzieżą. Nie ma takiej możliwości, aby ktoś miałby tam opiekę trenera, przy okazji czuł się tam dobrze i mógł ze sportu czerpać przyjemność. Myślę, że można by wymienić kilka osób z Kmicica, może ktoś inny by zajął się treningiem zawodników i odpowiednią organizacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Advocaat Re: Szkolenie młodych zawodników - brak słów ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:24 Ja zajme sie treningiem. Jstem ratownikiem wodnym, trenerem La i co jeszcze chcecie.Mam uprawnienia i checi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Triathlon. Ewa Dederko chce jechać na Hawaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:38 czyli mówisz bagno w tym "Kmiocie" sami aferzyści i darmozjady.mają jedną utalentowaną zawodniczkę przepraszam za określenie "Zosię samosię" i jadą na niej . Wiodący klub heheheheheh chyba w przkrętach (wnioskuję z tego co "szczęki" napisał, no chyba że są to bezpodstawne pomówienia?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczęki Re: Triathlon. Ewa Dederko chce jechać na Hawaje IP: *.107.inds.pl 07.07.05, 22:52 Nikt mi wierzyć nie musi oczywiście. Jednak zapewniam, że nie skałamałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Triathlon. Ewa Dederko chce jechać na Hawaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:25 Dederko w Zurichu zajęła drugie miejsce i jednak pojedzie na Hawaje drogi romeo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Triathlon. Ewa Dederko chce jechać na Hawaje IP: *.icis.pcz.pl 18.07.05, 20:09 I bardzo dobrze - powinnismy sie cieszyc a nie starac kogos up... z zawisci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romeo Re: Triathlon. Ewa Dederko chce jechać na Hawaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:37 ja tez jadę, ale za swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WODA Re: Triathlon. Ewa Dederko chce jechać na Hawaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:41 DEDERKO TO OSZUSTKA. KIEDYS POBRALA PODWÓJNA DIETE ZA ZAWODY I NIE CHCIALA JEJ ODDAC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Triathlon. Ewa Dederko chce jechać na Hawaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:56 przypomina mi to skomlenie kurdupla który był, a może jest jescze prezesem dwóch klubów częstochowskich "kmiotka" i "zdechłej ryby" . "szczęki" ich sypnął i chce mówic szkoda tylko że nikt nie chce słuchać ,jak marnuje się społeczne środki na tzw. "szkolenie młodzieży". Panie Rzeczniku proszę zwrócić uwagę p. Naczelnik, niech nie udaje, że nie słyszy, i nie widzi, w końcu to jej działka - przymykanie oczu, to prawie współudział. Brawo dla p.Ewy potwierdziła że marzenia się spełniają. Odpowiedz Link Zgłoś