Dodaj do ulubionych

Triathlon. Ewa Dederko chce jechać na Hawaje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:29
z całym szacunkiem dla p.Ewy i jej sportowej postawy, ale plany są nierealne,
a pieniadze wyrzucone w błoto.stoimy w miejscu i jesteśmy coraz starsi,
może czas zająć się trenowaniem młodszych?
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Triathlon. Ewa Dederko chce jechać na Hawaje IP: *.static.qsc.de 07.07.05, 00:26
      Boze co z Ciebie za typ - ciekawe co zrobiles w zyciu zeby zachowywac sie
      jak "swinia" w stosunku do wspanialej zawodniczki ?
      • Gość: romeo Re: Triathlon. Ewa Dederko chce jechać na Hawaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:06
        jesteś przewrażliwiona , nie obraziłem wspaniałej zawodniczki - akurat mam dużo
        szacunku do tego co, robi bez względu jakie, miejsce zajmuje, zauważyłem
        jedynie że czas upływa, takie doświadczenia, wiedzę i pieniądze trzeba
        wykorzystać -nie mamy trenera tej dyscypliny w "Kmiocie" z tego co, jest mi
        wiadomo to jedynie Korzeniowski był sam dla siebie trenerem i mu się powiodło.
        • Gość: Szczęki Szkolenie młodych zawodników - brak słów ! IP: *.107.inds.pl 07.07.05, 15:11
          Masz rację, że klub powinien zająć się szkoleniem młodej kadry.

Osobiście byłem członkiem tego klubu i mogę powiedzieć, że tak owe szkolenie nie
          jest za rewelacyjne. Wkręciłem się tam z kolegą dzięki nauczycielowi WFu w
          pewnym gimnazjum. Wszystko z początku było bardzo piękne. Dostałem najpierw
          rower (strasznie mnie to ucieszyło), nie był żadną rewelacją, nie kwalifikował
          się ani jako góral, ani jako kolażówka, ale przecież to darmowy rower z klubu.
          Raz w tygodniu mieliśmy zapewnioną godzinę treningu na basenie KB (przy
          Niepodległości). Po pewnym czasie rower został wymieniony na kolażówkę z
          prawdziwego zdażenia (była już wcześniej używana na co wskazywały drobne skazy,
          ale mogłem w końcu na czymś ćwiczyć, więc byłem bardzo zadowolony).
          Jeżeli zostałbym dłużej, zapewniono by mi piankę do pływania, ale jednak nie
          zostałem.
          W tym momencie rola klubu się kończyła. Trening mieliśmy zorganizować sobie
          sami. Mieliśmy sami pływać, sami jeździć, sami biegać. Oni jedynie gdy zaszła
          taka potrzeba dzwonili po nas aby powiadomić o zawodach. Oczywiście także
          organizowali obozy letnie. Jednak na nich "opiekunowie" nie mieli zielonego
          pojęcia na temat tego sportu, skorzystali po prostu z możliwości wyjazdu
          (zresztą taniego - dopłacał klub). Prawie doszło do sytuacji, w której zawodnik
          nie mógłby pojechać na obóz letni, ponieważ "opiekun" chciał wkręcić kogoś z
          rodziny. W sumie treningu letniego nie było, a cały obóz zamienił się w wielką
          aferę (jednak nie widze sensu jej tutaj opisywać). Ogólnie jestem zadowolony z
          klubu, ale ludzie nie potrafią się zająć młodzieżą. Nie ma takiej możliwości,
          aby ktoś miałby tam opiekę trenera, przy okazji czuł się tam dobrze i mógł ze
          sportu czerpać przyjemność. Myślę, że można by wymienić kilka osób z Kmicica,
          może ktoś inny by zajął się treningiem zawodników i odpowiednią organizacją.
          • Gość: Advocaat Re: Szkolenie młodych zawodników - brak słów ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:24
            Ja zajme sie treningiem. Jstem ratownikiem wodnym, trenerem La i co jeszcze
            chcecie.Mam uprawnienia i checi
    • Gość: kolo Re: Triathlon. Ewa Dederko chce jechać na Hawaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:38
      czyli mówisz bagno w tym "Kmiocie" sami aferzyści i darmozjady.mają jedną
      utalentowaną zawodniczkę przepraszam za określenie "Zosię samosię" i jadą na
      niej . Wiodący klub heheheheheh chyba w przkrętach (wnioskuję z tego
      co "szczęki" napisał, no chyba że są to bezpodstawne pomówienia?)
      • Gość: Szczęki Re: Triathlon. Ewa Dederko chce jechać na Hawaje IP: *.107.inds.pl 07.07.05, 22:52
        Nikt mi wierzyć nie musi oczywiście. Jednak zapewniam, że nie skałamałem.
    • Gość: julia Re: Triathlon. Ewa Dederko chce jechać na Hawaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:25
      Dederko w Zurichu zajęła drugie miejsce i jednak pojedzie na Hawaje drogi
      romeo...
    • Gość: xx Re: Triathlon. Ewa Dederko chce jechać na Hawaje IP: *.icis.pcz.pl 18.07.05, 20:09
      I bardzo dobrze - powinnismy sie cieszyc a nie starac kogos up... z zawisci.
    • Gość: romeo Re: Triathlon. Ewa Dederko chce jechać na Hawaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:37
      ja tez jadę, ale za swoje
      • Gość: WODA Re: Triathlon. Ewa Dederko chce jechać na Hawaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:41
        DEDERKO TO OSZUSTKA. KIEDYS POBRALA PODWÓJNA DIETE ZA ZAWODY I NIE CHCIALA JEJ
        ODDAC!
        • Gość: fan Re: Triathlon. Ewa Dederko chce jechać na Hawaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:56
          przypomina mi to skomlenie kurdupla który był, a może jest jescze prezesem
          dwóch klubów częstochowskich "kmiotka" i "zdechłej ryby" . "szczęki" ich
          sypnął i chce mówic szkoda tylko że nikt nie chce słuchać ,jak marnuje się
          społeczne środki na tzw. "szkolenie młodzieży". Panie Rzeczniku proszę zwrócić
          uwagę p. Naczelnik, niech nie udaje, że nie słyszy, i nie widzi, w końcu
          to jej działka - przymykanie oczu, to prawie współudział. Brawo dla p.Ewy
          potwierdziła że marzenia się spełniają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka