Gość: to-sem-ja IP: 212.87.241.* 14.07.05, 17:47 To nie prawda, że ojciec Rydzyk, szef pewnej katolickiej rozgłośni i telewizji jeździ drogim samochodem. Porusza się bardzo drogim samochodem albo helikopterem. Widać ma drogich słuchaczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wlodek Re: dot. o. Rydzyka IP: *.vf.shawcable.net 14.07.05, 18:43 Gość portalu: to-sem-ja napisał(a): > To nie prawda, że ojciec Rydzyk, szef pewnej katolickiej rozgłośni i > telewizji jeździ drogim samochodem. Porusza się bardzo drogim samochodem albo > helikopterem. Widać ma drogich słuchaczy I jego sprawa i tych co mu to finansuja. Byle tylko placil podatki jak kazdy. I czy ktos moze mnie uswiadomic, czy ta "piegrzymka" rydzykoidow odbyla sie per pedes, czy badziej zmechanizowanymi srodkami komunikacji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osama Re: dot. o. Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:43 I zasrali znowu cały park. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: dot. o. Rydzyka IP: *.vf.shawcable.net 15.07.05, 04:15 Gość portalu: Osama napisał(a): > I zasrali znowu cały park. Radiomaryjce??? Nie wierze! To nie moze byc prawda. Spotwarzasz wielebne towarzystwo. To musialy byc te UFOlagi z Zawodzia. Ks dyrektor napewno zaopatrzyl podopiecznych w podklady i szczelne berety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syk Re: dot. o. Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:03 jasne on ! rydzyk taki wzniosły ! maybachem będzie jeźdzł? ależ nie! helikopetrem?, ależ nie! - Odpowiedz Link Zgłoś