Dodaj do ulubionych

Żużel. Wypadek Szczepaniaka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:25
SZCZEPAN SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA I NA TOR!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Zawodzie Mati 3maj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:08
      zdjęcia są na unia.tarnow.pl i gallery.espeedway.pl
    • Gość: bolo Re: Żużel. Wypadek Szczepaniaka IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 15.07.05, 00:34
      groźnie to wygladało
      • Gość: Lee dawaj linki leniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:54
        och .. mati znowu sie wyjebal ... oby nic powaznego ... ale to twardziel, da
        rade ...

w niedziele przywitajmy mordercę .... odpowiednio ...

mistrz mistrz CKM !

p.s. bieg juniorski : romańczuk-ciura ? (w końcu)

• Gość: Andrzej Zawodzie Mati wracaj na play-offy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 02:21
          pamiętajcie,że tą k..... krzyżaka musimy przywitać naprawdę gorąco
          • Gość: ja Re: Mati wracaj na play-offy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 04:00
            Andrzej nie psuj dobrego imienia zawodzia. Kiedys mieszkali tam prawdziwi
            kibice - ludzie z krwi z Zawodzia. A teraz mase menelstwa z chloera wie skad
            sie sprowadzila i udaja wielkich kibicow,a tylko napie..c sie chca na
            meczach za przeproszeniem. Fakt- ta dzielnica nigdy nie miala dobrej opinii,
            ale kiedys mieszkaniec nie musial sie bac przejsc wieczorem bo wiedzial, ze
            kazdego menelka zna i czul sie wrecz bezpiecniej wsrod swoich. Teraz to co
            innego..
            • Gość: okija Re: Mati wracaj na play-offy IP: 217.97.165.* 15.07.05, 07:04
              No ja sobie raczej wypraszam to, że KIEDYŚ na Zawodziu mieszkali prawdziwi
              kibice CKM-u
              Mieszkają tam do dzisiaj. Niestety młodzież lubiąca robić dużo hałasu koło
              siebie, krytykować wszystko i wszystkich, opluwać innych nie widząc swoich wad
              a przedew wszystkim żle pojmować słowo - kibicować - zdarza się wszędzie, w
              każdej dzielnicy nie tylko na Zawodziu.

A wracając do Mateusza. Najważniejsze, że ten makabryczny wypadek skończył się
              tylko na takich obrażeniach jak są opisywane a nie na groźniejszych. Oj pecha
              ma ten chłopak, pecha. Ale mam nadzieję, że wszystko dobrze i szybko się
              skończy.
              MATEUSZ wracaj szybko do zdrowia !!!
            • Gość: TOM Re: Mati wracaj na play-offy IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 15.07.05, 10:05
              a menelstwo na zawodziu to przybysze z okolicznych wioch, kiedyś to była
              naprawde spokojna dzielnica, wszyscy sie znali, domki ogródek słowem sielanka,
              ale odkąd postawiono bloki na ulicy Rickemana, to naprawde strach czasami tam
              chodzić - hamstwo i wulgaryzmy w wykonaniu młodziezy z okolicznych bloków, i
              niech taki burak nie udaje wielkiego kibica z zawodzia, podejrzewam iż przytbył
              z jakiejs zabitej wiochy i udaje odwiecznego mieszkańca zawodzia
              • Gość: Andrzej do TOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:40
                trzymaj zgryz bakterio,a skąd ty jesteś tchórzu-nie napisałeś
                • Gość: TOM Re: do TOM IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 15.07.05, 11:12
                  ja kolego jestem mieszkańcem zawodzia od urodzenia w przeciwieństwie do ciebie
                  wiesniaku, przybyszu z okolicznej wiochy, a na meczu nie będe klaskał
                  krzyżaniakowi, a sportowej rywalizacji, chodzę na żuzel z dzieciakiem z tego
                  wzgledu iż jeszcze nie ma tam bandyctwa chamstwa i wulgaryzmów tak jak to jest
                  na meczach piłki nożnej, ale kolego niestety widząc twoją postawę obawiam się
                  iż te negatywne cechy naszego sportu przeniosą się na stadiony żużlowe a tego
                  bardzo bym nie chciał, krzyżaniak to co zrobił było chamskie ale niestety taki
                  jest sport i nie jest to powód aby przymierzać sie do jakiś niesportowych
                  zachowań na stadionie np. rzucanie czymkolwiek w niego, i nie pisz buraku iż
                  jesteś z zawodzia nie plam tej dzielnicy swoim wieśniackim zachowaniem,
                  ewentualnie pisz że jesteś z bloków na zawodziu wtedy wszyscy będą wiedzieć z
                  kim mają doczynienia
                  • Gość: Andrzej Zawodzie Re: do TOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:49
                    opis mojego pochodzenia możesz wsadzić sobie w buty,nie mieszkam też w blokach
                    przy Rikemana,a na żużel chodzę od czasu kiedy Sławek Drabik zaczynał karierę
                    84r..Piszesz,że nie lubisz wulgaryzmów-a jakim językiem się do mnie
                    zwracasz? "zawodzie"piszę się z dużej litery,zajmij się swiom dzieckiem i
                    kibicujcie dalej Włókniarzowi,a ode mnie to się odczep TOMie
                    • Gość: TOM Re: do TOM IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 15.07.05, 13:00
                      dobrze wiem jak są zasady pisowni i zakończmy tą dyskusję niech każdy zostanie
                      przy swoim zdaniu, a co do wulgaryzmów - ja w tym swoim tekscie nie używam słów
                      wulgarnych, kolego wychowałem się na zawodziu w obrębie stadionu żużlowego,
                      dzielnica była bardzo spokojna no może z wyjatkiem tzw.domków motowskich, a
                      teraz niestety bezpieczeństwo psują właśnie mieszkańcy bloków, chodzę tam
                      często i widzę jak zachowują się "kibice" włókniarza i wogółe młodzi ludzie.
            • Gość: Andrzej Zawodzie do "ja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:26
              skąd ty jestaś-wypadałoby się przedstawić mądralo,krzyżakowi możesz na
              prezentacji klaskać-a po meczu idż po autograf i wspólną fotkę i podpisz się
              następnym razem,bo "ja" oznacza nikt
          • Gość: Pepito BRAWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:41
            I co chcesz zrobic. Moze bedziesz rzucal jakies przedmioty? PAMIETAJ ten mecz Wlokniarz powinien wygrac. A przez jakies incydenty moze pasc walkower. Pamietaj my mozemy spotkac sie z Bydgoszcza jeszcze raz, a kto zapewni mam bezpieczenstwo jak beda chcieli jechac kibice z Czestochowy do Bydgoszczy. Zobacz jak ostro kibice Polonii walcza z Toruniem. Nie chce aby tak samo "cieplo" przywitali kibicow z Czestochowy. W Polsce bylo glosno o tych wydarzeniach. 1 Atak kibicow na autokar fanow Apatora kiedy ci wracali z Leszna. 2 Atak na samochody jadace na derby (to wszystko dzialo sie poza granicami miasta). 3. Walka na stadionie, gdzie kibice Polonii przedostali sie do sektora gosci (gdzie byla POLICJA, ktora miala przeciez dobrze zabezpieczyc zwlaszcza te zawody). I taraz pomysl kto da mam gwarancje bezpieczenstwa jak jakas nieodpowiedzialna osoba zacznie rzucac przedmioty w zawodnika Polonii. Ty na pewno zostaniesz w domu przed radiem, ale niektorzy lubia jezdzic na wyjazdy. A tak na marginesie to zuzel jest sportem kontaktowym. Holta tez ostatnio ostro potraktowal Kasprzaka. I co teraz? My mozemy, oni nie?
            • Gość: Zawodzie Pepito bydgoski tyfusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:51
              napisz lepiej coś bankrucie BKS,trzymaj kciuki za juniora Jędrzejewskiego żeby
              wygryzł tą krzyżacką mende ze składu bydgoskiej Polonii.
            • Gość: speedytm Re: BRAWO IP: *.bp.com.pl 15.07.05, 11:12
              "Zobacz jak ostro kibice Polonii walcza z Toruniem. Nie chce aby tak
              samo "cieplo"
              przywitali kibicow z Czestochowy. W Polsce bylo glosno o tych wydarzeniach. 1
              Atak kibicow na autokar fanow Apatora kiedy ci
              wracali z Leszna. 2 Atak na samochody jadace na derby (to wszystko dzialo sie
              poza granicami miasta). 3. Walka na stadionie, gdzie
              kibice Polonii przedostali sie do sektora gosci (gdzie byla POLICJA, ktora
              miala przeciez dobrze zabezpieczyc zwlaszcza te
              zawody). I taraz pomysl kto da mam gwarancje bezpieczenstwa jak jakas
              nieodpowiedzialna osoba zacznie rzucac przedmioty w
              zawodnika Polonii."

Po pierwsze!: bez obaw, nikt Cię "CIEPŁO" nie przywita, przyjeżdzajcie,
              zapraszamy!
              Po wtóre!!: w atak na autokar przez Polonię jakoś nikt nie wierzy, jak byłem na
              derbach w Toruniu, to słyszałem, że to Elana czy tam jakaś inna drużyna
              piłkarska.
              Po trzecie!!! "Kibice" to chyba zbyt lekkie określenie debili, którzy napadli
              na kibiców z Torunia i wstyd nam za nich. CO do służb porządkowych - to porażka
              na całego i tu się nie dziwię Twoim obawom.
              Co do Krzyżaka to trochę tego nie rozumiem? Czy takim tokiem postępowania: w
              Zielonej Górze powinni zlinczować Miedzińskiego, w Lesznie Holtę i Węgrzyka, a
              w Tarnowie Ułamka???
              A jak ZkŻ przyjechał to też dowaliliście Świstowi??? Wszak rozwalił ułamka w
              1998 roku w meczu Północ-Południe???
              Pozdrawiam i życzę ciekawego meczu
              • Gość: Andrzej Zawodzie do gościa speedytm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:05
                pozdrawiam kibica speedwaya,ale sorry krzyżak od czasu kiedy w 97r. w biegu o
                złoto IMP na pierwszym łuku bezczelnie i świadomie(nie w żadnym ferworze walki)
                prawie wkomponował Drabola w bandę nie jest dla mnie zawodnikiem-tylko zwykła
                mendą nie sportowcem
    • Gość: asterix Re: Żużel. Wypadek Szczepaniaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 06:37
      no to teraz biegi juniorskie przegramy po 5-1 bez matiego mozemy nie dac rady
      az sie boje zeby my nie przegrali w niedziele z bydgoszcza!!! mati wracaj
      szybko do nas jestes nam potrzebny!!!:(
      • Gość: mundek Re: Żużel. Wypadek Szczepaniaka IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 15.07.05, 07:57
        A ile razy ze Szczepaniakiem startowalismy z pulapu 5-1 w plecy ? to w zasadzie chleb powszedni dla naszej druzyny. dadza spokojnie rade.

Co do upadku to wygladalo tragicznie, nie wiem co jest w tym chlopie ale srednia wypadkow podejrzewam ma rownie wysoka, jak srednia defektow Drabika.
        PS. Zamiast Ciury proponuje Pydzika - w ostatnich zawodach juniorow spisal sie dobrze (najlepiej z naszych)
        • Gość: kibic z bydgoszczy do kibicow ckm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:31
          wybieram sie z paczka samochodami na mecz
          czy pod stadionem lub w okolicach jest jakis strzezony parking?
          pozdrowienia od fanow z bydzi
          • Gość: Rafi Re: do kibicow ckm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:41
            Patrząc na stadion od głównego wejscia po prawej stronie jest ulica przy,
            której stoją prywatne domy. Większość z nich ma zrobione niewielkie parkingi.
            Płatne i strzeżone przez właścicieli, więc Wasze auta będą bezpieczne. Pod
            samym stadionem parkingi są płatne ale niestrzeżone. Pozdrawiam
          • Gość: okija Re: do kibicow ckm IP: 217.97.165.* 15.07.05, 13:52
            Parking jest i to kilka. Jak jest z tym strzeżeniem nie wiem ale nie pamiętam,
            żeby coś się z samochodami na tych parkingach działo. Jest jeszcze za mostem,
            który jest przy ul Legionów, ul. Złota i tam bardzo dużo kierowców zostawia
            swoje auta. Tam jest chyba najbezpieczniej bo ciągle miejscowi czyli mieszkańcy
            Złotej kręcą się po ulicy i raczej nikt nie miałby odwagi robić złych rzeczy.
          • Gość: Sturm Re: do kibicow ckm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:06
            Rafi pisze prawde, najlepiej obok stadionu zaparkowac na strzezonym przez
            wlascicieli placu obok domu, to pewne miejsce!
            Pozdro dla Bydgoszczy i do zobaczenia w niedziele !
            • Gość: TOM Re: do kibicow ckm IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 15.07.05, 15:11
              wszystkie ulice okalajace stadion są wyjatkowo spokojne wraz z mieszkającymi
              tam ludzmi, oczywiscie samochód można zostawic na ul.Złotej Suchej Chłodnej czy
              Hutników i kawałeczek sobie dojść, z mieszkańców nikt nic złego nie zrobi -
              ręcze za nich
              • Gość: fan z bydg wielkie dzieki za info!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:20
                dzieki za info i do zobaczenia na meczu
                oby mecz byl dobry!
                ps zeby bylo smieszniej to kibicujemy wlokniarzowi
                kazdy kto zna nasze meki z pewnym zakompleksionym miastem bedzie wiedzial
                dlaczego...:)
                pozdrawiam
        • john_fontane Re: Żużel. Wypadek Szczepaniaka 15.07.05, 16:12
          Przecież Pydzik jest rozbity z tego co wiem ?
    • Gość: Sturm Re: Żużel. Wypadek Szczepaniaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:06
      Jestesmy z Toma MATI !!! Szybkiego powrotu do zdrowia !
      • aniol75 Re: Żużel. Wypadek Szczepaniaka 15.07.05, 15:38
        Trzymaj się Matti.... Całe Leszno jest z Toba i zyczy Ci szybkiego powrotu do
        zdrowia.... Trzymamy kciuki...
        • Gość: kazik Re: Żużel. Wypadek Szczepaniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:17
          Wie ktos co jest z Mateuszem? Podobno nie jest za dobrze!!!
          • Gość: kazik Re: Żużel. Wypadek Szczepaniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:20
            No wie ktos cos? Jak tak to piszcie bo slyszalem bardzo zla wiadomosc na ten
            temat i chce zeby ktos to zdementowal
            • Gość: advocaat Re: Żużel. Wypadek Szczepaniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:23
              Niestety potwierdziły się nasze wcześniejsze doniesienia. Mateusz, który
              wczoraj zaliczył w Tarnowie bardzo groźnie wyglądający wypadek, ma złamany nos,
              wybite zęby, uraz żuchwy oraz podejrzenie wstrząsu mózgu. Na szczęście
              dotychczasowe badania wykluczają uraz czaszki, kręgosłupa oraz kończyn.
              Sympatycznego zawodnika czeka najprawdopodobniej operacja plastyczna. W tej
              chwili trudno prognozować, kiedy nastąpi powrót zawodnika na tor i czy będzie
              on miał miejsce jeszcze w tym sezonie
              • Gość: kazik Re: Żużel. Wypadek Szczepaniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:44
                No to wlasnie czytalem na www.ckmwlokniarz.pl, ale chodzi o to ze kumpel czytal
                w jakiejs gazecie ze MAteusz jest w bardzo ciezkim stanie. Mam nadzieje ze to
                nie prawda!!! Wierze, ze przezwyciezy wszystkie przeciwnosci i wroci tam gdzie
                jego miejsce!! NA tor przy Olsztnskiej!! mateusz trzymaj sie i wracaj do zdrowia!!!
                • Gość: JA Re: Żużel. Wypadek Szczepaniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 02:42
                  ww2.tvp.pl/video/2005/07/15/43594/film.asf jeżeli ktos nie widzial...
                  tak jak mi szkoda tego chlopaka... gdyby puscil tylko motocykl wygladalo by to
                  inaczej...dzieki bogu za dmuchana bande... lepiej nie myslec co by bylo
                  gdyby ... MATEUSZ WRACAJ NA TOR, JESTES JEDNYM Z NASZYCH LWOW.
                  • rok1978 Re: Żużel. Wypadek Szczepaniaka 16.07.05, 08:28
                    dawno takiego wypadku nie widzialem.
                    Aż strach pomyslec co by bylo gdyby nie dmuchane bandy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka