Dodaj do ulubionych

CHIRURG ORTOPEDA-poszukiwany

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:21
poszukuję kompetentnego ortopedy,mam kłopoty z kolanem i bardzo zależy mi na lekarzu,który nie spieprzy mi nogi,jeśli macie wiadomości na ten temat,to będę wdzięczna za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Darek Re: CHIRURG ORTOPEDA-poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 08:32
      w Częstochowie nie ma takich.

Polecam profesorów z Piekar Śląskich - to specjalistyczny szpital
      (tzw. 'urazówka')

Można tam normalnie się zarejestrować do ambulatorium. Ew. np. w Lublińcu
      przyjmuje prywatnie prof. Jasiński właśnie z Piekar - można mu zaufać.
      • Gość: Renata Re: CHIRURG ORTOPEDA-poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:13
        Dzięki Darku,wychodzi na to ,że jesteś jedyną osobą w Cz-wie,która miała ochotę podjąć temat.Chirurg ortopedat to nie to,co ginakolog-tam to jest w czym wybierać,a i poczytać można różne rzeczy...
        • Gość: miki Re: CHIRURG ORTOPEDA-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:26
          Polecam dr Jasińskiego
    • Gość: m Re: CHIRURG ORTOPEDA-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:06
      Polecam dr. Grabowskiego, który przyjmuje na zawodziu a pracuje W Piekarach Sl.
      • Gość: blejze Re: CHIRURG ORTOPEDA-poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:52
        a JA polecam Sport Klinike w Żorach i dr Smolika
    • Gość: M.G Re: CHIRURG ORTOPEDA-poszukiwany IP: *.swidnica.mm.pl 20.07.05, 09:27
      Nie wiem, czy ten człowiek jest jeszcze aktywny, ale warto sprewdzić. Nazywa
      się Janicki i dawniej pracował w szpitalu na PCK. To człowiek mocno
      zaangażowany w swoją profesję. Uratował wielu ludzi przed inwalidztwem i to w
      sytuacjach, które wydawały się beznadziejne. Mój kręgosłup też istnieje dzięki
      doktorow Janickiemu. Jeśli ze względu na wiek jest już na emeryturz, to
      rzeczywiście mogę polecić tylko specjalistów w Piekarach Śl. Powodzenia
      • Gość: Renata Re: CHIRURG ORTOPEDA-poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:45
        dziękuję wam wszystkim,te parę nazwisk powinno mi wystarczyć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka