Dodaj do ulubionych

SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!!

• Gość: mala233 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 30.08.05, 08:19
      wycofuje swoje pieniadze z tamtad !!! szybko !!! na zlodzieji nie bede
      placila !!!:[[[[[[[[ :[[[
    • Gość: Juta Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.idea.pl 30.08.05, 16:57
      znam ten temat,bo tam brałam kredyt i niemam dobrych doswiadczeń z tej
      współpracy - niepolecam ! ;-]
    • Gość: MoNlIsssssKAAA Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 31.08.05, 08:24
      CIEKAWY TEMACIK!BEDE TU ZAGLADALA!TAK 3MAJ ! TRZEBA PIETNOWAC OSZUSTOW!
      • Gość: Miętus Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 08:44
        Tylko c12... który sobie założył ten wątek to bardziej się kieruje swoimi
        emocjami niż faktami. W ten sposób to można każdego oczerniać.
        • Gość: Bystra Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:06
          Drogi c12......odnoszę wrażenie iż Twój sączący się jad....najwięcej szkód przynosi samemu Tobie (żenujące jest to sztuczne podtrzymywanie wątku). Może warto skupić się na sobie i otaczającej Cię rzeczywistości, spójrz jak dziś cudnie świeci słońce....ludzie nie są wcale tacy źli....pozbądź się złości i pomyśl o sobie. Z życzeniami sukcesów - życzliwa
    • Gość: milutka Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 31.08.05, 12:10
      to ten skok_arka na niepodleglosci? i na hucie? heh to wspolczuje :) :))
    • Gość: ono Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 01.09.05, 08:45
      i dobrze , niech gonia zlodzieji spoldzielczych pieniedzy ! co to za kraj
      ze jakis prezesek z rodzina oszukuje ludzi i ich okrada???
    • Gość: NN Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 01.09.05, 11:51
      NASTEPNA SPOLDZIELNIA?
    • Gość: posel Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 02.09.05, 08:08
      prosze o kontakt autora forum -gwarantuje anonimowosc!
    • Gość: matol Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 02.09.05, 09:54
      to tam okradaja i oszukuja?? lece wycowac lokate/1500 zl/ nie dam se w
      pysk z buta walic!!! bye!robcie to samo /apel/
    • Gość: solidaruch Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 02.09.05, 23:55
      tam siedzi cala paczka kolesi z nszz solidarnosc!!! prezes
      rodzinak ,familja i pociotki przewodniczacego [s] z hsc
      czestochowa!!!! to co ? beda sie wywalac?? a skad?? beda sie
      ubezpieczac wzajemnie -oni to potrafia!!!!
      hahahhahaahahhaahahahhahahahahahahhahahahhaahahahhahahahahahhahah
      ahhahahahahhahahahaha
      ahahahahhahahahhahah
      hhhhhh
      aaa
      hahahahhahahahahhahahahhahahah
    • Gość: boy Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 03.09.05, 18:58
      do dooopy z taka kasa co oszukuje!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: zepsuta Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 04.09.05, 15:09
      rodzice mi mowili-nidobre sa spoldzielnie oraz inne spolki! pierwszy raz czytam
      ze jest [jakis]skok arka?i daje kredyty -orz bierze lokaty ,ciekawe na jakich
      zasadch i jak oprocentowane>jakas szalona bzdura?
    • Gość: jojo Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 06.09.05, 07:13
      brałem w skoku-arka kiedys kredyt w pszeszłości ,niemam pozytywnych
      doświadczeń . zaklad pracy opóżnił mi przelew a oni mi przysłali
      upomnienie przez jakiegoś kuriera który mniemskasował na 50 złotych ! mimo
      zę dzwoniłem i wyjaśniałem sprawę, już się wyleczyłem od kredytów ze
      skoku arka ! brak profesjonalizmu ,brak zrozumienia ludzi ! a miał to być
      bank dla ludzi !! niestety nie jest.
    • Gość: moon22 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 06.09.05, 16:07
      a po co wy tam lokujecie jakąś kasę wogóle? to ryzykowne tymbardziej
      że są normalne banki a nie jakieś CUDA SKOKI ?oszaleliście już do końca?
    • Gość: mmmmmmmm Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 07.09.05, 07:50
      Swego czasu pracowałam w skok arka i zapewniam forumowiczów bajzel jest
      totalny ,prezes i jego córka oraz dalsza rodzinka i znajomki na niczym
      się nie znają zero szacunku i profesjonalizmu dla klientów .Dobrze że
      znalazłam sobie inną pracę i nie muszęw tym bajzlu siedzieć !.pozdrawiam.
    • Gość: c12h22o11 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 08.09.05, 07:49
      ostatnio dotarła do mnie wiadomosc jak to prezes skoku_arka.....nota bene
      solidaruch z huty czestochowa a dawbiej kierowca ciezarowki ...zarzadza
      funduszem socjalnym pracowników skok_arka ....przyznaja bony okolicznosciowe
      z tytułu np..świąt...daje bony pracownikom ci je kwituja na liscie ale
      bez kwoty na jkom je otrzymali../dzieje sie to jzu kilka lat...pozniej
      jego corka lub inna osobka wpisuje w liste kwoty...nadwyzki /a takowe
      musza byc./..są uznaniowo przydzielane zaufanym osobom ..prezes rozdaje
      ot tak z kieszeni wewnetrznej marynarki !! hehehehehehheh..i wszystko
      gra..wszystko sie zgadza...aha jeszcze wycieczki do zakopanego i nad
      morze...z ksiegowa dwuetetową...bo jeden to huta czestochowa...w
      ksiegowosci..a drugi to skok hehehehe ...no ale to
      niezabronine..jest...hehehehhetat z huty i w skoku tyo super sprawa...bo
      ksiegowsc huty i czlonkowie skok z huty są ..łupieni w podwojny
      sposób..heheheheheh...ale ten wątek ..pociągniemy w dalszej
      czesci ..forum a to bardzo ciekawa sprawa ..jak koneksje z huty sie
      przekladajom na pracew skoku_arka !!!no i powiązania z [S]..huty
      czestochowa....!!!bo byly poseł ..z huty wie jak to sie robi
      hahahahahah!!1tacy ludzie opiekujom sie finansami czlonkow skok_arka..??!!!!
      rzygac sie chce !!!bleeee...bleee..
    • Gość: elka Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 08.09.05, 10:34
      i co? podobno najlepsze kredyty są w eurobanku?
      • Gość: ch4 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:55
        Dokładnie w eurobanku czy lukasie to ci dadzą ze 3-4tys. max a skok to i 20
        tys. Tylko SKOK!!!!!!
        • Gość: c12h22o11 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 08.09.05, 11:14
          jestes niezorientowany !!! ja np .pobralem kredyt 19.000 zl na 48 m..rata 391
          zl.!!! masz lepszą oferte !!?? hahahahaha umiesz obliczyc koszt??? czy
          nie ? w skoku_arka sobie weż i policz koszt kredytu !!! aha weż pod
          uwagę kolżeko/anko/ hehe ...i inne aspekty ale to twoja kasa nie moja ty
          tyrasz na nia nie ja !! więc jak masz ochotę to PŁACZ I PŁAĆ !!!!! masz
          niesprawdzone informacje !!! 20.000 w skok ??? bajki z krainy miodu -
          opowiadzasz hehehehe !!!!
          • Gość: ch4 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:37
            Nie każdy jest taki centuś jak ty. Jak wiem ile mogę zarobić ... to jestem w
            stanie dać SKOKOWI nawet większy procent.... to naprawdę nie jest problem
            • Gość: c12h22o11 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 09.09.05, 08:35
              nierozumiesz ch4 nawet o czym sie tu pisze!! nawet niweisz co twój
              login/tymczasowy/ oznacza po prostu niequmasz tematu!!! logiczne!! i niewal
              gupot ze w eurobanku ci daja 4 tys/max/ bo defetyzm siejesz !!
              analizując twoje stwierdzenie ze jak wiesz ile zarobisz to jestes w s tanie
              dac skokowi wiecej/ to ty nieumiesz liczyc !!OOOOOO!!! bo jesli tak to
              jesli masz takie hura_zarobki w eurobanku dostanisz 20000 na
              starcie !!!! bez żadnych składek czlonkowskich./spoldzielczych iks/ i
              oprocentowania najwiekszego w regionie, a wiec dyskusja z tobą jest dla
              mnie wielkim wyzwaniem !! hehehheh spoko...ekonomicznie cie podciagne
              do góry.....a wogóle to idzie o cos innego,,,nie liczy sie .kredyt ale
              zasady uczciwosc wzajemny szacunek >klient-bank qumasz??? no i oczywiscie
              prywata rodzinki [S_ch]...i i przydupasów prezesa ( specjalnie pisze z
              malej litery bo nie zasluguje na nic wiecej) hehehehehhe a tłumokom
              szacunek sie nie nalezy !tak samo jak oszustom !!!
              • Gość: ch4 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 11:00
                Nie gadam z tobą ..... bo ty masz klapki na oczach c12. Są takie czasy że każdy
                ma swobodę działania. Jak są ludzie którzy czują się oszukani przez SKOK to
                niech z nim walczą. Ja to widzę inaczej i mam gdzieś że ktoś tam robi jakie
                machloje bo mnie one nie dotyczą i SKOK jest moim zdaniem OK.
                Więc uszanuj odmienne zdanie a nie rób świętej wojny.
                Banki też nie są święte. Wolę SKOK niż dawać zarabiać szwabom czy holendrom.
                • Gość: oponent Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 09.09.05, 18:21
                  ALE PO CZĘSCI TEN C12 MAM RACJĘ,A MOŻE I WIĘCEJ-BRAŁEM W SKOKU_ARKA DAWNO TEMU
                  KREDYT I ZAŻĄDANO ODE MNIE TAKICH ZABEZPIECZEŃ JAKBYM BRAŁ Z 50.000 TYS ZŁ. A
                  BRAŁEM TYLKO 3.000 TYS ZŁ. PRZY DOCHODACH WŁASNYCH 2.700 ZŁ/NETTO/ WIĘC COŚ TU
                  NIEGRA ! A DRUGA SPRAWA TO JEST TAKA ŻE OBSŁUGA JEST RZECZYWIŚCIE MAŁO
                  FACHOWA TO FKAT! CZUŁEM SIĘ TAM JAK OSZUST I INTRUZ DO TEJ PORY MI STWARZAJĄ
                  PROBLEMY Z WYPŁĄTA MOICH WKŁADÓW ! TO JEST NIEUCZCIWE -KREDYT SPŁACIŁEM W
                  TERMINIE I BEZ OPÓŻNIEŃ.
    • Gość: bobo Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 09.09.05, 21:17
      co to jest? za familija? znam ich?moze cos ukręce z nimi?
      • Gość: noma Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 10.09.05, 17:10
        e to jakaś kicha jest nie bank , takich banków to jest bez liku !
    • Gość: ws Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 10.09.05, 19:34
      ale marmolada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! walic to !!!
      • Gość: azx Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 11.09.05, 16:43
        to ten prezesskoku_arka załatwił pracę w kasie żónie swojego kolegi z WBG a
        jednocześnie kolesiowi kledusynskiemu ? no i jeszcze swoiemu kuplowi z
        solidarnosci huty byłemu posłowi znaczy jego chresniakowi? to jakas bzdura
        jest ale sie kolesie wzajemnie ustawiają !!!
    • Gość: margaryna Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 12.09.05, 14:25
      kredyty w skok-arka są najgorsze z możliwych -najwyższe oprocentowanie
      niekulturalna obsługa długi okres oczekiwania-tak niema w żadnym PORZĄDNYM I
      NORMALNYM banku a nawet spóldzielni ! dziwie się że to jeszcze
      funkconuje ? a wsteczne działania zarządu są przykładowym działaniem
      zmierzającym do końca tej instytucji ! pozdrowienia dla forumowiczów!
      • Gość: była pracownica Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.pl 12.09.05, 18:05
        • Gość: ja Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.pl 12.09.05, 18:17
          Prezes SKok Arka to wyzyskiwacz pracowników !!!!! Powinno to sie jak
          najszybciej skończyć!!!! Ciekawe czy on chciałby pracowac za najniższą krajową
          i mieć odpowiedzialność taką jaka maja tam kasjerki.Ludzie szukajcie
          pracy!!!!!!! Inni was docenią....
          • Gość: c12h22o11 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 12.09.05, 19:56
            to nie tylko WYZYSKIWACZ !! to SUPER-EKSTRA-WYZYSKIWACZ....i jedyna
            sztuką którą posiadł..doskonale to skłócanie pracowników,szczucie jednych
            na drugich ..oszukiwanie ich i okradanie .Takie są metody gostka co
            klęka na kolana w kosciele i bijac sie w pieris modli sie gorąco i
            uczciwie !!! to są metody jakie potrafi -poza tym nic innego !! on i
            jego ...familijno-ferajnowska kompania tylko takie metody uwazają za
            normalne...ale w skoku_arka to normalność ../morda w kubeł i cicho
            sza !!/ hehehehehehehhe ..dlatego sprzedaż kredytów im sie wali...bo
            stracili..zaufanie ludzi..!!! skutki bedą nastepstwem logiki bankowej i
            finansowego rachunku !!! hhahahhahaahahha ..szkoda tylko ludzi/członków i
            ich kasy/ bo pracują na nią uczciwie, ale niech sami do siebie mają
            pretensje!!! i tak oto zgodnie ze s tandartem ISO zostaną ..wydymani na
            kasę !! jesooo to parannoja co to za bajka??? że cffoki biorą sie za
            gospodarkę/nawet w wydaniu lokalno_spóldzielczym/..mają na uwadze tylko
            własny osobisto_familijno..rodzinną korzyśc ????
    • Gość: gordio_monetti Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 13.09.05, 15:28
      dziśw gazecie_wyborczej ukazał cię arcyciekawy artykól o kasach skok -
      kompletna wiedza red .samcika wspólnie z dziennikarzami [polityki] ukazała
      nam prawdziwy obraz folwarku menegerów który sobie
      zawłaszczają..brawo...!!! brawo gazeta i polityka brawo ...widać że
      ludzie z korzeniami solidarnościowymi wcale nie są cacy !! piętnujcie
      wszystkie objawy oszustw i przekrętów...a jak wam zabronią to znów
      zrobimy rewolucję o wolność słowa i o demokracje.kasa krajowa niech
      kaganiec sobie załozy na ..swoje usta ...NIE DAJCIE SIĘ !!! ..wolność
      słowa ..to podstawowy warunek..demokracji !!!! wolnośc słowa i prawo
      wyrażania swoich poglądów. jestem z wami -czekam na wynik tego błazeńskiego
      i śmiesznego ruchu kasy krajowej skok !!!!
    • Gość: gópek Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 13.09.05, 18:10
      Po to zarabiacie po 800 złotych w kasie jako kasjerki żeby wasz PREZES
      mógł zarabiać 8.000 tys.złotych .Po to macie dużą odpowiedzialność aby
      wasz PREZES nie miał jej wogóle ! logiczne i spójne - no nie ?
      • Gość: x Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.zim.pcz.czest.pl 20.09.05, 10:47
        ...nie po 800, tylko troszkę ponad 600 (netto)
    • Gość: acha Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 14.09.05, 08:42
      ktoś tam wogóle ma pieniądze?
    • Gość: osiołek Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 14.09.05, 16:08
      Moja matula kredyt tam wzieła do dzis nie chcą jej z tego skoka wypłacić
      pięniędzy !!!
      • Gość: xxx Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.pl 14.09.05, 18:18
        Żeby włascielom Skok Arka wszystko sie ukruciło i to szybko oraz niech ponioosą
        konsekwencje swoich czynów.Jedyna szkoda to że ludzie mogą nie mieć pracy.
    • Gość: aZyga Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:30
      A tutaj zgadzam sie z Toba w 100%.Jakie oni walki robia to sobie nawet nie
      wyobrazacie.
      • Gość: c12h22o11 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 15.09.05, 09:08
        to nie są własciciele .!!!!! włascielami są wszyscy członkowie kasy..
        którzy maja udzial,wkład i jeden głos a nie z arząd i rada nadzorcza.
        walki ?? a tak ..heheheh prezes solidarnosciowiec i jego dwaj
        kolesie ..stosują takie metody jak sb-cja ..dochodzi do
        tego ..wykorzystywanie pracowników .oszustwa i falszowanie dokumentów oraz
        zmuszanie do tego pracpwników... a jeszcze firemki zarządu ktore
        pasożytują na skok_arka..heheheh/waldi arti/... ..praktycznie prezes i
        zarzad to za nic nie odpowiada bo wszystko scedował na garby poslusznych
        iz astraszonych /wspólczuję im/..pracowników skok którzy za 1100
        zl...mają narzuconą ..niewspólmiernie olbrzymią odpowiedzialnosc ..a
        zarząd ma tow nosie !!!po to pracownik skok /szeroegowy/..zarabia 1100
        zlotych aby zarzad /prezes..i jego familja mogły zarobic po 8.000
        zlotych. proste - nie?
        pozdro/.
    • Gość: bajzel Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 15.09.05, 11:24
      we przedwczorajszej wyborczej przeczytałem ze kasa skok wnisla pozew o
      nalozenie kary na gazete w kw.5.000.000 zł...za informacje o kasach !!!!
      m to paranoja zeby gazeta nie mogła pisac o takich przrkretach i chcą
      jej za to załozyc knebel !!!! co to za kraj?gdzie ta wolnośc słowa?
      • Gość: ulka_w Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 16.09.05, 09:28
        byłam tam wplacic opłaty w skoku arka maja wysokie prowizje w grosiku
        są mniejsze! i złozyłam podanie o rezygnacji ze skoku arka niechce tam miec
        juz swojej kasy !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka