Gość: mala233 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 30.08.05, 08:19 wycofuje swoje pieniadze z tamtad !!! szybko !!! na zlodzieji nie bede placila !!!:[[[[[[[[ :[[[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juta Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.idea.pl 30.08.05, 16:57 znam ten temat,bo tam brałam kredyt i niemam dobrych doswiadczeń z tej współpracy - niepolecam ! ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoNlIsssssKAAA Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 31.08.05, 08:24 CIEKAWY TEMACIK!BEDE TU ZAGLADALA!TAK 3MAJ ! TRZEBA PIETNOWAC OSZUSTOW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miętus Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 08:44 Tylko c12... który sobie założył ten wątek to bardziej się kieruje swoimi emocjami niż faktami. W ten sposób to można każdego oczerniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bystra Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:06 Drogi c12......odnoszę wrażenie iż Twój sączący się jad....najwięcej szkód przynosi samemu Tobie (żenujące jest to sztuczne podtrzymywanie wątku). Może warto skupić się na sobie i otaczającej Cię rzeczywistości, spójrz jak dziś cudnie świeci słońce....ludzie nie są wcale tacy źli....pozbądź się złości i pomyśl o sobie. Z życzeniami sukcesów - życzliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milutka Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 31.08.05, 12:10 to ten skok_arka na niepodleglosci? i na hucie? heh to wspolczuje :) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 01.09.05, 08:45 i dobrze , niech gonia zlodzieji spoldzielczych pieniedzy ! co to za kraj ze jakis prezesek z rodzina oszukuje ludzi i ich okrada??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 01.09.05, 11:51 NASTEPNA SPOLDZIELNIA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 02.09.05, 08:08 prosze o kontakt autora forum -gwarantuje anonimowosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matol Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 02.09.05, 09:54 to tam okradaja i oszukuja?? lece wycowac lokate/1500 zl/ nie dam se w pysk z buta walic!!! bye!robcie to samo /apel/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solidaruch Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 02.09.05, 23:55 tam siedzi cala paczka kolesi z nszz solidarnosc!!! prezes rodzinak ,familja i pociotki przewodniczacego [s] z hsc czestochowa!!!! to co ? beda sie wywalac?? a skad?? beda sie ubezpieczac wzajemnie -oni to potrafia!!!! hahahhahaahahhaahahahhahahahahahahhahahahhaahahahhahahahahahhahah ahhahahahahhahahahaha ahahahahhahahahhahah hhhhhh aaa hahahahhahahahahhahahahhahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boy Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 03.09.05, 18:58 do dooopy z taka kasa co oszukuje!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zepsuta Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 04.09.05, 15:09 rodzice mi mowili-nidobre sa spoldzielnie oraz inne spolki! pierwszy raz czytam ze jest [jakis]skok arka?i daje kredyty -orz bierze lokaty ,ciekawe na jakich zasadch i jak oprocentowane>jakas szalona bzdura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 06.09.05, 07:13 brałem w skoku-arka kiedys kredyt w pszeszłości ,niemam pozytywnych doświadczeń . zaklad pracy opóżnił mi przelew a oni mi przysłali upomnienie przez jakiegoś kuriera który mniemskasował na 50 złotych ! mimo zę dzwoniłem i wyjaśniałem sprawę, już się wyleczyłem od kredytów ze skoku arka ! brak profesjonalizmu ,brak zrozumienia ludzi ! a miał to być bank dla ludzi !! niestety nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moon22 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 06.09.05, 16:07 a po co wy tam lokujecie jakąś kasę wogóle? to ryzykowne tymbardziej że są normalne banki a nie jakieś CUDA SKOKI ?oszaleliście już do końca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmmm Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 07.09.05, 07:50 Swego czasu pracowałam w skok arka i zapewniam forumowiczów bajzel jest totalny ,prezes i jego córka oraz dalsza rodzinka i znajomki na niczym się nie znają zero szacunku i profesjonalizmu dla klientów .Dobrze że znalazłam sobie inną pracę i nie muszęw tym bajzlu siedzieć !.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c12h22o11 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 08.09.05, 07:49 ostatnio dotarła do mnie wiadomosc jak to prezes skoku_arka.....nota bene solidaruch z huty czestochowa a dawbiej kierowca ciezarowki ...zarzadza funduszem socjalnym pracowników skok_arka ....przyznaja bony okolicznosciowe z tytułu np..świąt...daje bony pracownikom ci je kwituja na liscie ale bez kwoty na jkom je otrzymali../dzieje sie to jzu kilka lat...pozniej jego corka lub inna osobka wpisuje w liste kwoty...nadwyzki /a takowe musza byc./..są uznaniowo przydzielane zaufanym osobom ..prezes rozdaje ot tak z kieszeni wewnetrznej marynarki !! hehehehehehheh..i wszystko gra..wszystko sie zgadza...aha jeszcze wycieczki do zakopanego i nad morze...z ksiegowa dwuetetową...bo jeden to huta czestochowa...w ksiegowosci..a drugi to skok hehehehe ...no ale to niezabronine..jest...hehehehhetat z huty i w skoku tyo super sprawa...bo ksiegowsc huty i czlonkowie skok z huty są ..łupieni w podwojny sposób..heheheheheh...ale ten wątek ..pociągniemy w dalszej czesci ..forum a to bardzo ciekawa sprawa ..jak koneksje z huty sie przekladajom na pracew skoku_arka !!!no i powiązania z [S]..huty czestochowa....!!!bo byly poseł ..z huty wie jak to sie robi hahahahahah!!1tacy ludzie opiekujom sie finansami czlonkow skok_arka..??!!!! rzygac sie chce !!!bleeee...bleee.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 08.09.05, 10:34 i co? podobno najlepsze kredyty są w eurobanku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch4 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:55 Dokładnie w eurobanku czy lukasie to ci dadzą ze 3-4tys. max a skok to i 20 tys. Tylko SKOK!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c12h22o11 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 08.09.05, 11:14 jestes niezorientowany !!! ja np .pobralem kredyt 19.000 zl na 48 m..rata 391 zl.!!! masz lepszą oferte !!?? hahahahaha umiesz obliczyc koszt??? czy nie ? w skoku_arka sobie weż i policz koszt kredytu !!! aha weż pod uwagę kolżeko/anko/ hehe ...i inne aspekty ale to twoja kasa nie moja ty tyrasz na nia nie ja !! więc jak masz ochotę to PŁACZ I PŁAĆ !!!!! masz niesprawdzone informacje !!! 20.000 w skok ??? bajki z krainy miodu - opowiadzasz hehehehe !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch4 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:37 Nie każdy jest taki centuś jak ty. Jak wiem ile mogę zarobić ... to jestem w stanie dać SKOKOWI nawet większy procent.... to naprawdę nie jest problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c12h22o11 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 09.09.05, 08:35 nierozumiesz ch4 nawet o czym sie tu pisze!! nawet niweisz co twój login/tymczasowy/ oznacza po prostu niequmasz tematu!!! logiczne!! i niewal gupot ze w eurobanku ci daja 4 tys/max/ bo defetyzm siejesz !! analizując twoje stwierdzenie ze jak wiesz ile zarobisz to jestes w s tanie dac skokowi wiecej/ to ty nieumiesz liczyc !!OOOOOO!!! bo jesli tak to jesli masz takie hura_zarobki w eurobanku dostanisz 20000 na starcie !!!! bez żadnych składek czlonkowskich./spoldzielczych iks/ i oprocentowania najwiekszego w regionie, a wiec dyskusja z tobą jest dla mnie wielkim wyzwaniem !! hehehheh spoko...ekonomicznie cie podciagne do góry.....a wogóle to idzie o cos innego,,,nie liczy sie .kredyt ale zasady uczciwosc wzajemny szacunek >klient-bank qumasz??? no i oczywiscie prywata rodzinki [S_ch]...i i przydupasów prezesa ( specjalnie pisze z malej litery bo nie zasluguje na nic wiecej) hehehehehhe a tłumokom szacunek sie nie nalezy !tak samo jak oszustom !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch4 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 11:00 Nie gadam z tobą ..... bo ty masz klapki na oczach c12. Są takie czasy że każdy ma swobodę działania. Jak są ludzie którzy czują się oszukani przez SKOK to niech z nim walczą. Ja to widzę inaczej i mam gdzieś że ktoś tam robi jakie machloje bo mnie one nie dotyczą i SKOK jest moim zdaniem OK. Więc uszanuj odmienne zdanie a nie rób świętej wojny. Banki też nie są święte. Wolę SKOK niż dawać zarabiać szwabom czy holendrom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oponent Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 09.09.05, 18:21 ALE PO CZĘSCI TEN C12 MAM RACJĘ,A MOŻE I WIĘCEJ-BRAŁEM W SKOKU_ARKA DAWNO TEMU KREDYT I ZAŻĄDANO ODE MNIE TAKICH ZABEZPIECZEŃ JAKBYM BRAŁ Z 50.000 TYS ZŁ. A BRAŁEM TYLKO 3.000 TYS ZŁ. PRZY DOCHODACH WŁASNYCH 2.700 ZŁ/NETTO/ WIĘC COŚ TU NIEGRA ! A DRUGA SPRAWA TO JEST TAKA ŻE OBSŁUGA JEST RZECZYWIŚCIE MAŁO FACHOWA TO FKAT! CZUŁEM SIĘ TAM JAK OSZUST I INTRUZ DO TEJ PORY MI STWARZAJĄ PROBLEMY Z WYPŁĄTA MOICH WKŁADÓW ! TO JEST NIEUCZCIWE -KREDYT SPŁACIŁEM W TERMINIE I BEZ OPÓŻNIEŃ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 09.09.05, 21:17 co to jest? za familija? znam ich?moze cos ukręce z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noma Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 10.09.05, 17:10 e to jakaś kicha jest nie bank , takich banków to jest bez liku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 10.09.05, 19:34 ale marmolada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! walic to !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azx Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 11.09.05, 16:43 to ten prezesskoku_arka załatwił pracę w kasie żónie swojego kolegi z WBG a jednocześnie kolesiowi kledusynskiemu ? no i jeszcze swoiemu kuplowi z solidarnosci huty byłemu posłowi znaczy jego chresniakowi? to jakas bzdura jest ale sie kolesie wzajemnie ustawiają !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaryna Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 12.09.05, 14:25 kredyty w skok-arka są najgorsze z możliwych -najwyższe oprocentowanie niekulturalna obsługa długi okres oczekiwania-tak niema w żadnym PORZĄDNYM I NORMALNYM banku a nawet spóldzielni ! dziwie się że to jeszcze funkconuje ? a wsteczne działania zarządu są przykładowym działaniem zmierzającym do końca tej instytucji ! pozdrowienia dla forumowiczów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.pl 12.09.05, 18:17 Prezes SKok Arka to wyzyskiwacz pracowników !!!!! Powinno to sie jak najszybciej skończyć!!!! Ciekawe czy on chciałby pracowac za najniższą krajową i mieć odpowiedzialność taką jaka maja tam kasjerki.Ludzie szukajcie pracy!!!!!!! Inni was docenią.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c12h22o11 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 12.09.05, 19:56 to nie tylko WYZYSKIWACZ !! to SUPER-EKSTRA-WYZYSKIWACZ....i jedyna sztuką którą posiadł..doskonale to skłócanie pracowników,szczucie jednych na drugich ..oszukiwanie ich i okradanie .Takie są metody gostka co klęka na kolana w kosciele i bijac sie w pieris modli sie gorąco i uczciwie !!! to są metody jakie potrafi -poza tym nic innego !! on i jego ...familijno-ferajnowska kompania tylko takie metody uwazają za normalne...ale w skoku_arka to normalność ../morda w kubeł i cicho sza !!/ hehehehehehehhe ..dlatego sprzedaż kredytów im sie wali...bo stracili..zaufanie ludzi..!!! skutki bedą nastepstwem logiki bankowej i finansowego rachunku !!! hhahahhahaahahha ..szkoda tylko ludzi/członków i ich kasy/ bo pracują na nią uczciwie, ale niech sami do siebie mają pretensje!!! i tak oto zgodnie ze s tandartem ISO zostaną ..wydymani na kasę !! jesooo to parannoja co to za bajka??? że cffoki biorą sie za gospodarkę/nawet w wydaniu lokalno_spóldzielczym/..mają na uwadze tylko własny osobisto_familijno..rodzinną korzyśc ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gordio_monetti Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 13.09.05, 15:28 dziśw gazecie_wyborczej ukazał cię arcyciekawy artykól o kasach skok - kompletna wiedza red .samcika wspólnie z dziennikarzami [polityki] ukazała nam prawdziwy obraz folwarku menegerów który sobie zawłaszczają..brawo...!!! brawo gazeta i polityka brawo ...widać że ludzie z korzeniami solidarnościowymi wcale nie są cacy !! piętnujcie wszystkie objawy oszustw i przekrętów...a jak wam zabronią to znów zrobimy rewolucję o wolność słowa i o demokracje.kasa krajowa niech kaganiec sobie załozy na ..swoje usta ...NIE DAJCIE SIĘ !!! ..wolność słowa ..to podstawowy warunek..demokracji !!!! wolnośc słowa i prawo wyrażania swoich poglądów. jestem z wami -czekam na wynik tego błazeńskiego i śmiesznego ruchu kasy krajowej skok !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gópek Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 13.09.05, 18:10 Po to zarabiacie po 800 złotych w kasie jako kasjerki żeby wasz PREZES mógł zarabiać 8.000 tys.złotych .Po to macie dużą odpowiedzialność aby wasz PREZES nie miał jej wogóle ! logiczne i spójne - no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.zim.pcz.czest.pl 20.09.05, 10:47 ...nie po 800, tylko troszkę ponad 600 (netto) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acha Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 14.09.05, 08:42 ktoś tam wogóle ma pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiołek Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 14.09.05, 16:08 Moja matula kredyt tam wzieła do dzis nie chcą jej z tego skoka wypłacić pięniędzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.pl 14.09.05, 18:18 Żeby włascielom Skok Arka wszystko sie ukruciło i to szybko oraz niech ponioosą konsekwencje swoich czynów.Jedyna szkoda to że ludzie mogą nie mieć pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aZyga Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:30 A tutaj zgadzam sie z Toba w 100%.Jakie oni walki robia to sobie nawet nie wyobrazacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c12h22o11 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 15.09.05, 09:08 to nie są własciciele .!!!!! włascielami są wszyscy członkowie kasy.. którzy maja udzial,wkład i jeden głos a nie z arząd i rada nadzorcza. walki ?? a tak ..heheheh prezes solidarnosciowiec i jego dwaj kolesie ..stosują takie metody jak sb-cja ..dochodzi do tego ..wykorzystywanie pracowników .oszustwa i falszowanie dokumentów oraz zmuszanie do tego pracpwników... a jeszcze firemki zarządu ktore pasożytują na skok_arka..heheheh/waldi arti/... ..praktycznie prezes i zarzad to za nic nie odpowiada bo wszystko scedował na garby poslusznych iz astraszonych /wspólczuję im/..pracowników skok którzy za 1100 zl...mają narzuconą ..niewspólmiernie olbrzymią odpowiedzialnosc ..a zarząd ma tow nosie !!!po to pracownik skok /szeroegowy/..zarabia 1100 zlotych aby zarzad /prezes..i jego familja mogły zarobic po 8.000 zlotych. proste - nie? pozdro/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajzel Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 15.09.05, 11:24 we przedwczorajszej wyborczej przeczytałem ze kasa skok wnisla pozew o nalozenie kary na gazete w kw.5.000.000 zł...za informacje o kasach !!!! m to paranoja zeby gazeta nie mogła pisac o takich przrkretach i chcą jej za to załozyc knebel !!!! co to za kraj?gdzie ta wolnośc słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka_w Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 16.09.05, 09:28 byłam tam wplacic opłaty w skoku arka maja wysokie prowizje w grosiku są mniejsze! i złozyłam podanie o rezygnacji ze skoku arka niechce tam miec juz swojej kasy ! Odpowiedz Link Zgłoś