Gość: ciszą krzyczę IP: *.crowley.pl 14.09.04, 09:41 Jakie przedmioty codziennego użytku są Waszym zdaniem obrazem tandety ówczesnego świata? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciszą krzyczę Re: Tandeta IP: *.crowley.pl 14.09.04, 09:43 Ja może rozpocznę wprowadzając błyszczyk do ust i gumowe klapki. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka1977 Re: Tandeta 14.09.04, 11:47 Właściwie to wszystkie przedmioty są zbędne, można się bez nich obejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaan Re: Tandeta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.04, 12:04 Różowe ciuszki i plastykowa biżuteria Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Tandeta 14.09.04, 12:19 Tzw. "wypoczynki" - ogromna kanapa+fotele. Najlepiej w czasnym plastiku imitujacym skórę. Półki na książki zastawione bibelotami. Najbardziej cenię "pamiatki z podróży". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Tandeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 08:31 Cały ten kraj to jedna wielka tandeta i prowizorka. Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Tandeta 15.09.04, 08:41 Gość portalu: lolo napisał(a): > Cały ten kraj to jedna wielka tandeta i prowizorka. No to spi..j lub weź się za porządki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agunnnia Re: Tandeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 19:00 Takie biale plastikowe deski, ktorymi oklejone sa niektore domy - to sie nazywa siding czy jakos tak. Jedno wielkie blee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addam Re: Tandeta IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 18:39 zel do wlosow, czy tez prowokacje pseudoartystyczne - vide oslawiony penis na krzyzu, czy tez kilka kilo szynki rzucone na kanape i wystawione na widok publiczny (takie cos nazwane dumnie instalacja pojawilo sie gdzies w Stanach bodajze) a jesli mozna dodac zachowanie to ja dorzucam tzw. metroseksualnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olala Re: Tandeta IP: *.chello.pl 16.09.04, 19:04 dla mnie tandeta to wszechobecne polipropylenowe, szeleszczące, torebki zakupowe tak zwane reklamówki Odpowiedz Link Zgłoś
erba Re: Tandeta 16.09.04, 22:57 Akcesoria z tv sklepow, mango itp.... ze tez ludzie to kupują Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 Re: Tandeta 17.09.04, 08:16 Gość portalu: ciszą krzyczę napisał(a): > Jakie przedmioty codziennego użytku są Waszym zdaniem obrazem tandety > ówczesnego świata? buty na wysokich obcasach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addam Re: Tandeta IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 17.09.04, 10:48 pod ta kategorie podchodza jeszcze buty na polmetrowej podeszwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krogulec Re: Tandeta IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.09.04, 10:58 Dla mnie - maskotki, figurki, potworki i inne badziewie które można znaleźć we wszelakich sklepach z pamiątkami... Do sklepów "wszystko po 5 zł" nigdy nie zaglądałem, ale pewnie w całości można tu umieścić to wszystko co tam jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciszą krzyczę Re: Tandeta IP: *.crowley.pl 17.09.04, 14:18 plastikowe zabawki dla dzieci, pomidory do uprawy w doniczkach, jedzenie gotowe w 3 minuty.... Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: Tandeta 17.09.04, 15:35 słowo 'trendy' i wiążąca się z tym działalność krawców (zwanych snobistycznie dyktatorami mody). Odpowiedz Link Zgłoś