agus777 01.08.05, 14:07 PROSZE O NAMIARY NA DOBREGO DERMATOLOGA DZIECIECEGO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Dermatolog dzieciecy IP: 80.51.227.* 01.08.05, 15:42 ja znam switeteno- skutecznego dermatologa !! nie zwodzi ludzi , jest obiektywny i ma praktyke , moi znajomi mi go polecili...on mi pomogl. JEST SKUTECZNY ps .tylko nie wiem jesli chodzi o male dzieci...przyjmuje w lodzi (chyba na piotrkowskiej) i w radomsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dermatolog dzieciecy IP: 80.51.227.* 01.08.05, 15:45 Ps . nie wiem czy moge podawac tego dermatologa namiary. Jesli jestes zainteresowany-a to podam:) sama mialam problemy...wiem co to znaczy,,wiec jak bedziesz zainteresowana-y to chetni epodam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Dermatolog dzieciecy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 15:51 A czy w Czestochowie jest jakis dobry dermatolog, ktory nie bedzie chcial naciagnac mnie na kase, ale naprawde pomoc? Napiszcie, please!! Odpowiedz Link Zgłoś
agus777 Re: Dermatolog dzieciecy 01.08.05, 21:57 Proszę bardzo o podanie namiarów do tego dermatologa co przyjmuje w Łodzi możesz napisać mi na adres gazetowy. Z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dermatolog dzieciecy IP: 80.51.227.* 02.08.05, 07:38 ok nie ma sprawy:) tylko ja nie wiem ja k -bo jestem nowa na forum:) a nie wiem czy moge nafotum rozdawac tel i dan eosobowe tego deramtologa > 1105942 moj nr gg to odezwij sie - Podam Tobie nr telefonu nazwisko i adres tego dermatologa- dobry jest mozesz z nim umowic sie na spotkanie jesli bedziesz chcialia i zobaczyc co i jak.Polcam pomogl mi i ne tylko ,innym znjaomym tez SKUTECZNY , moja kolezanko chodzila do innego i do tej pory ma problemy,,,,>PS przepraszam ze na gg ale jak mozesz to odezwij sie - dzis bede na gg to wysle Tobie namiary>pozdrawiam i POwodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dermatolog dzieciecy IP: 80.51.227.* 02.08.05, 07:57 to jednak lekarz ,,,wiec to nic ze forum:) to jego namiary: dermatolog Piotr CZyż tel kom -601206040.- on umawia na godziy - przyjmuje w lodzi (chyba Piotrkowska) i w radomsku niedaleko - 300 m od stacji (przy aptece) (za przejazdem przez tory )jakies 100 m.ulicy nie znam niestety Zycze skutecznego wyleczenia>pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agus777 Re: Dermatolog dzieciecy 02.08.05, 20:49 dziękuję bardzo za maniary tego lekarza.Prawdopodobnie bedę umówiona z prof Anrzejem Kaszubą który pracuje w klinice w Łodzi.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś