Dodaj do ulubionych

Dermatolog dzieciecy

01.08.05, 14:07
PROSZE O NAMIARY NA DOBREGO DERMATOLOGA DZIECIECEGO.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Dermatolog dzieciecy IP: 80.51.227.* 01.08.05, 15:42
      ja znam switeteno- skutecznego dermatologa !! nie zwodzi ludzi , jest
      obiektywny i ma praktyke , moi znajomi mi go polecili...on mi pomogl. JEST
      SKUTECZNY ps .tylko nie wiem jesli chodzi o male dzieci...przyjmuje w lodzi
      (chyba na piotrkowskiej) i w radomsku.
    • Gość: ja Re: Dermatolog dzieciecy IP: 80.51.227.* 01.08.05, 15:45
      Ps . nie wiem czy moge podawac tego dermatologa namiary. Jesli jestes
      zainteresowany-a to podam:) sama mialam problemy...wiem co to znaczy,,wiec jak
      bedziesz zainteresowana-y to chetni epodam :)
      • Gość: lili Re: Dermatolog dzieciecy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 15:51
        A czy w Czestochowie jest jakis dobry dermatolog, ktory nie bedzie chcial
        naciagnac mnie na kase, ale naprawde pomoc? Napiszcie, please!!
        • agus777 Re: Dermatolog dzieciecy 01.08.05, 21:57
          Proszę bardzo o podanie namiarów do tego dermatologa co przyjmuje w Łodzi
          możesz napisać mi na adres gazetowy. Z góry dziekuje.
          • Gość: ja Re: Dermatolog dzieciecy IP: 80.51.227.* 02.08.05, 07:38
            ok nie ma sprawy:) tylko ja nie wiem ja k -bo jestem nowa na forum:) a nie wiem
            czy moge nafotum rozdawac tel i dan eosobowe tego deramtologa > 1105942 moj nr
            gg to odezwij sie - Podam Tobie nr telefonu nazwisko i adres tego dermatologa-
            dobry jest mozesz z nim umowic sie na spotkanie jesli bedziesz chcialia i
            zobaczyc co i jak.Polcam pomogl mi i ne tylko ,innym znjaomym tez SKUTECZNY ,
            moja kolezanko chodzila do innego i do tej pory ma problemy,,,,>PS przepraszam
            ze na gg ale jak mozesz to odezwij sie - dzis bede na gg to wysle Tobie
            namiary>pozdrawiam i POwodzenia
          • Gość: ja Re: Dermatolog dzieciecy IP: 80.51.227.* 02.08.05, 07:57
            to jednak lekarz ,,,wiec to nic ze forum:) to jego namiary: dermatolog Piotr
            CZyż tel kom -601206040.- on umawia na godziy - przyjmuje w lodzi (chyba
            Piotrkowska) i w radomsku niedaleko - 300 m od stacji (przy aptece) (za
            przejazdem przez tory )jakies 100 m.ulicy nie znam niestety Zycze skutecznego
            wyleczenia>pozdrawiam
            • agus777 Re: Dermatolog dzieciecy 02.08.05, 20:49
              dziękuję bardzo za maniary tego lekarza.Prawdopodobnie bedę umówiona z prof
              Anrzejem Kaszubą który pracuje w klinice w Łodzi.Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka