Gość: Obywatel IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 20:54 Co - drodzy Częstochowianie - sądzicie na temat tej dzielnicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: R2 Re: Raków!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:00 A co tu sądzić ? Taki sam syf jak w całej reszcie powiatowego miasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryczek Re: Raków!!! IP: *.com / 213.199.204.* 05.08.05, 21:13 A co obywatelu? Sobieskiego się juz nie podoba? :P a na rakowie nie jest tak źle jak niektórzy piszą,do znudzenia juz walcze z tym mitem na forum,dzielnica z duszą i jakąś historią w której mieszka się nie gorzej niz np na sobieskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Raków!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 01:59 Z syfu powstałes pajacu... Syf cie robil i syf cie urodzil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Raków!!! IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:10 Otóż niezupełnie. Na 3 wieszczy np syfu nie można sie dopatrzeć. Tak samo Jasna Góra - obiekt godny podziwu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Raków!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:25 Dzielnica, która ma swoją historię i niepowtarzalny klimacik, szkoda tylko, że taka zaniedbana, zapuszczona....zapomniana :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l- Re: Raków!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:25 Raków miła dzielnica :]] Kibole rakowa też przy bliższym poznaniu daja sie lubiec. Polecam ogródek piwny kolo przystanku tramwajowego. Fajne rzeczy sie niekiedy tam dzieja :]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Raków!!! IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:34 Drogi henryczku - oczywiscie moim zdaniem najbezpieczniej jest na ulicy Sobieskiego. Nie chciałem być jednak monotematyczny i napisałem 3 wieszczów. A co do kiboli Rakowa - no nie wiem czy da sie z nimi żyć - raczej należy ich eliminować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryczek Re: Raków!!! IP: *.com / 213.199.204.* 05.08.05, 21:42 no nie wiem ,mój znajomy kiedys został napadnięty z nożem na 3 Wieszczów,a na Rakowie nic takiego mu sie nie stało wniosek:po twarzy w kazdym miejscu dostać sie zdarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Raków!!! IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:54 Drogi henryczku - gdzie to sie dokładnie stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryczek Re: Raków!!! IP: *.com / 213.199.204.* 05.08.05, 22:03 nie znam dokładnie tego zdarzenia,ale najprawdopodobniej było to na mickiewicza,przy tych nowych ładniejszych i spokojniejszych wydawałoby sie blokach :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Raków!!! IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:08 Drogi henryczku - mimo wszytsko wydaje mi sie że kłamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rakowiak Re: Raków!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:12 Drogi obywatelu zapraszam Cię na spacerek wieczorny na dołek ...... na Okrzei :)) Dołek i Limanka przy ceglakach to moim zdaniem najładniejszy rejon Rakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Raków!!! IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:20 A kto będzie kontynuował moją działalnośc na forum jeżeli pójde gdzie mi radzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Raków!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 01:24 Mamy nadzieje ze nikt błaznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Raków!!! IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 09:21 NIe sądzę , aby była potrzeba nazywania mnie błaznem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leandrao Re: Raków!!! IP: 80.51.57.* 06.08.05, 11:15 Syf i dziadostwo, siedlisko calego elementu z Czestochowy. Lepiej sie tam po zmroku, a nawet w dzien nie zapuszczac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Raków!!! IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 11:17 Otóż to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryczek Re: Raków!!! IP: *.com / 213.199.204.* 06.08.05, 12:23 Gość portalu: Obywatel napisał(a): Drogi henryczku - mimo wszytsko wydaje mi sie że kłamiesz. buhahaha a po czym wnosisz jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: Raków!!! IP: *.21.pl / *.21.pl 06.08.05, 13:17 Raków to bardzo ładna i zielona dzielnica z klimatem i historią , fajne lokale :) i wcale nie jest tak niebezpieczna, jest tu co robić, basen jest stadion, na michaline można iść :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Raków!!! IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 22:22 Drogi henryczku - w tych nowych blokach na MIckiewicz mieszkają sami porządni ludzie , więc jeżeli by sie coś działo na pewno by ktoś zareagował. Odpowiedz Link Zgłoś