Dodaj do ulubionych

Czestochowa za Cimoszewiczem!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:42
Obserwuj wątek
    • Gość: Darek Częstochowa nie chce WC prezydenta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 15:01
    • Gość: tylko nie czerwony Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.tvksmp.pl / 212.160.108.* 09.08.05, 17:14
      Ty chyba Boga w sercu nie masza a rozumu w głowie, Cimoszewicz to wyrafinowny i
      cyniczny pozorant.
      • Gość: x Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:17
        ale mimo to lepszy niz Kaczor czy Donald....
        • Gość: Andy Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:26
          Lepszy? Ciekawe w czym ! Czerwony aparatczyk...
        • misiak32 Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! 09.08.05, 23:03
          "ćma" odpada czerwona umoczona i "ręcznie sterowana" jak gospodarka Polski za
          Gomółki....
          Kaczka to Fanatyk wystarczy spojżeć na innych fanatyków którzy się dostali do
          władzy pozamyka wszystkich oprócz siebie....
          A o Donaldzie jak do tej pory nic jeszcze nie "wygrzebali" chodzi oczywiście o
          smrodki wyborcze
          ja idę za Donaldem..a co mi tam może nareszcie ktos uczciwy będzie "władał"tym
          krajem....
          • Gość: poinformowany Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:05
            ooo tak Donald podobnie jak Rokita jest jak krysztal. Qrcze dlaczego narod
            koniecznie chce wybrac jakiego kaczora.
      • mariusz-79 Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! 09.08.05, 23:14
        czy mowa o tym kandydacie co zapomniał w oświadczeniu majątkowym o 2,5 mln zł w
        akcjach ?
      • Gość: marek Re: Czestochowa za Cimoszenką!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:49
        Cimoszenko będzie tylko kradł i nie zrobi nic by cokolwiek w Polsce poprawić.
    • Gość: Roman Fafik-do budy... IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:16
      ..a nie na forum obrażac częstochowian.to tak jakbyś zarzucił tu ludziom braku
      rozsądku.
      Ten facet powinien siedzieć od dawna z kolesiami partyjnymi w więźniu a nie
      klepać frazesy z mównicy.
      Przeca gołym okiem widać że SLD chowało ta lukrowaną dupę w niskazitelności jako
      ostatnią deske ratunku.
      Byłby wstyd na cały świat gdyby POlacy wybrali po raz kolejny przedstawiciela
      frakcji z którą walczono przez 45 lat w pocie czoła i więziennej krwi.
      • Gość: tylko nie czerwony Re: Fafik-do budy... IP: *.tvksmp.pl / 212.160.108.* 09.08.05, 23:19
        może wreszcie uda sie Częstochowie nie głosować na SLD? Myślę, że kazdy jest
        lepszy od Cimoszenki a Donald jest spoko
      • Gość: asd Re: Fafik-do budy... IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 09.08.05, 23:24
        zaraz zaraz - nazywasz Cimoszewicza komunista ? Dla przykladu idac Twoim tokiem
        myslenia mozna by Kwasniewskiego porownac do Łukaszenki. to chyba jakis blad
        merytoryczny ?! generalnie nie pasuje mi ten kandydat i nie mam zamiaru na
        niego glosowac - ostatecznosc to :druga tura on vs. Kaczynski.
        Moj typ - Tusk
        zapominacie ze prezydent to glownie przedstawiciel panstwa z zapewne nie
        despotyczna wladza w reku. Wiec nie ma co trzasc gaciami.
        • Gość: Roman Re: Fafik-do budy... IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:32
          Wskaż mi gdzie nazwałem Cimoszewicza komunistą?Ja go nazwałbym dzieckiem
          komuny,wykreowaną osobowością pozwalająca utrzymać rząd i wpływy w rękach duchów
          starego systemu.A Kwaśniewskiego do kogo mógłbym porównac...żaden człowiek mi do
          głowy nie przychodzi, każdymbądz razie widac że chłop zakłamany i totalny zalewacz.
          Wiem że prezydent nie ma władzy ale to jest Polska,tu rządzą układy.
      • Gość: asd Re: Fafik-do budy... IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 09.08.05, 23:35
        juz wskazuje : Byłby wstyd na cały świat gdyby POlacy wybrali po raz kolejny
        przedstawiciela
        frakcji z którą walczono przez 45 lat w pocie czoła i więziennej krwi
        • Gość: Roman Re: Fafik-do budy... IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:41
          To już pewnie skaczesz z radości na krzesełku,co?Nie napisałem
          nieprawdy-Cimoszewicz przez blisko 20 lat należał do PZPR,potem do jej
          następcznymi-czyli SLD i teraz nasączony ideami i układami tamtych udaje że
          bezpartyjny.
          • Gość: ccc Re: Fafik-do budy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:25
            FAFIK jeżeli masz zamiar głosować na cimoszenkę to lepiej wyprowdż się w celu
            demo chociaż na dwa tygodnie na białoruś lub ukraine gwarantuję że po kilku
            godzinach zapragniesz powrotu do kraju .
            Nie wiem ile masz lat lecz jeśli jesteś młodym człowiekiem powinieneś spróbować
            tego miodu.
            A w alejach zamiast liści będą wisieć komuniści!
            • Gość: gość Re: Fafik-do budy... IP: *.grosz.prenet.pl 15.08.05, 19:28
              Cimoszewicz i koniec kropka :)
            • Gość: Wlodek -do budy... IP: *.vf.shawcable.net 15.08.05, 19:45
              Gość portalu: ccc napisał(a):

> Nie wiem ile masz lat lecz jeśli jesteś młodym człowiekiem powinieneś
              spróbować tego miodu.

Co do miodu" to on sie pewnie i pod Cimoszewiczem nie powtorzy. Dawni
              komsomolcy poczuli juz smak niezaleznosci od tow z kumitetow i wiedza
              generalnie jak to wykorzystac. Te 2.5 mln o czyms swiadczy:))

> A w alejach zamiast liści będą wisieć komuniści!

Bylo: A na drzewach...
              I glownym wieszatielem chcial byc niejaki ...Jurczyk w Trzebiatowie i co sie
              potem okazalo???
              Po latach wyszla na wierzch zawatosc jelita grubego.
              Niestety.
              Co dzis trza ku pamieci tez wspomniec.

Wlodek
              A co do meritum, to jednak Tusk.
              Takesmy ustalili.
              Kaczki tez lubimy, ale ....z rozna.

• Gość: Biber Re: Dlaczego Kaczyński wygląda i gada jak N.S.Ch.? IP: *.chello.pl 15.08.05, 23:04
              Ten z wczesnego okresu. Pewno ten sam typ. Charakter, postura, retoryka. I
              niech was loczek nie zmyli.
              Przypis: N.S.Ch. - Nikita Siergiejewicz Chruszczow
    • Gość: delta Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:50
      TYLKO PAN WŁODZIMIERZ CIMOSZEWICZ !!!
      • Gość: Roman Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:30
        Niektórym ludziom do rozumu słowami nie przemówisz jesli nie zmłotkujesz,trzeba
        być szaleńcem lub mieć z tego profity by głosowac kolejnego z SLDowskiej szajki.
        • Gość: aaa Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:37
          popieram utrzymać chcą mafie bo mają kasę a tak zostaną bez wpływów
          • Gość: aaaa Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:37
            Delta jesteś w mafii
            • Gość: Roman Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:44
              A przynajmniej w dużym błędzie.Tym bardziej teraz,gdy Cimoszewicz kompromituje
              się na każdym kroku.
              • kubiss Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! 15.08.05, 21:27
                Ja również będę głosował na TUSCA . To chyba najlepsze rozwiazanie :-) .....
      • Gość: wyr Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:08
        jaki tam z niego pan, chyba tylko pan krętacz, to jeszcze
    • Gość: kalina fafik do budy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:39
      z takim myśleniem to chłpie ty na bude nawet nie zasługujesz!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Al Re: fafik do budy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:02
        Nic dodac nic ująć. Popieram Cie Kalina w calej rozciągłości:) Widac niektorzy
        maja jeszcze mało rządów czerwonych. Czerwonej korupcji, czerwonego
        zlodziejstwa, czerwonego zaklamania. Miejmy nadzieje, ze juz nigdy sie nie
        podniosa, nigdy nie wrocą.
    • Gość: poinformowany pewnie znów sie opiłeś towarzyszu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:28
      Cimoszko to se może... notowania leca... do złobu w sejmie tez się nie
      dostaniecie. w Częstochowie wszystko idzie na lepsze po rządach czerwonej
      szarańczy...
      • Gość: Biber Re: po czerwonej szarańczy białe termity IP: *.chello.pl 15.08.05, 23:09
        Biedny ten nasz wspólny dom zwany Polską.
        • Gość: ilona Re: uwaga psychopata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 08:41
          ten temat dał pstchopata
    • Gość: edi Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:43
      wiesz co fafik..... ja to bym nawet nie miał serca oddać cie do schroniska....
      w worek i do rzeki......!!!!!!!!!!!! NO KOMMENTS
      • Gość: Ruda Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:47
        Nie podbijajcie t rrol
        • Gość: Ruda Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:47
          niec zdechnie i już
      • Gość: Biber Re: Jaki wrażliwy!!!! IP: *.chello.pl 15.08.05, 23:07
        Nie ma serca! W worek i ... Prawdziwy Polak i katolik.
        • Gość: Zygmunt skasowac ten temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:14
          juz mnie tak wkurza to cimoszewicz wszedzie i wszystko cimoszewicz ludzie dajcie
          spokoj powiedzialby jasno gosciuł ze chce władzy to im dacie ale litosci nie
          wszyscy chca ciagle suchac o tym kretaczu nawet niechce pisac bym tyle mogle
          miec roznorodnych apitetów na niego ze sie niemiesci w słowniku. LUDZIE DAJCIE
          SPOKOJ
        • Gość: rila Re: Jaki wrażliwy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:11
          a tak owszem.....kocham zwierzęta ....one zasługuja na schronisko jak nie ma
          wyjścia lepiej tam niż głodne bezdomne ....ale zaznaczam zwierzeta!!!!! nie
          genetycznie modyfikowane coś podszywajace sie za ....człowieka....hehehe
          • Gość: Zoro Re: Częstochowa za Cimoszewiczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:59
            Sam tytuł jest do d....Częstochowa to kto?
    • Gość: olo przeczytaj co to za rodzina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:47
      cimoszewicz to menda i złodziej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka