Gość: fafik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:42 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek Częstochowa nie chce WC prezydenta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 15:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko nie czerwony Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.tvksmp.pl / 212.160.108.* 09.08.05, 17:14 Ty chyba Boga w sercu nie masza a rozumu w głowie, Cimoszewicz to wyrafinowny i cyniczny pozorant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:17 ale mimo to lepszy niz Kaczor czy Donald.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:26 Lepszy? Ciekawe w czym ! Czerwony aparatczyk... Odpowiedz Link Zgłoś
misiak32 Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! 09.08.05, 23:03 "ćma" odpada czerwona umoczona i "ręcznie sterowana" jak gospodarka Polski za Gomółki.... Kaczka to Fanatyk wystarczy spojżeć na innych fanatyków którzy się dostali do władzy pozamyka wszystkich oprócz siebie.... A o Donaldzie jak do tej pory nic jeszcze nie "wygrzebali" chodzi oczywiście o smrodki wyborcze ja idę za Donaldem..a co mi tam może nareszcie ktos uczciwy będzie "władał"tym krajem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:05 ooo tak Donald podobnie jak Rokita jest jak krysztal. Qrcze dlaczego narod koniecznie chce wybrac jakiego kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-79 Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! 09.08.05, 23:14 czy mowa o tym kandydacie co zapomniał w oświadczeniu majątkowym o 2,5 mln zł w akcjach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Czestochowa za Cimoszenką!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:49 Cimoszenko będzie tylko kradł i nie zrobi nic by cokolwiek w Polsce poprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Fafik-do budy... IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:16 ..a nie na forum obrażac częstochowian.to tak jakbyś zarzucił tu ludziom braku rozsądku. Ten facet powinien siedzieć od dawna z kolesiami partyjnymi w więźniu a nie klepać frazesy z mównicy. Przeca gołym okiem widać że SLD chowało ta lukrowaną dupę w niskazitelności jako ostatnią deske ratunku. Byłby wstyd na cały świat gdyby POlacy wybrali po raz kolejny przedstawiciela frakcji z którą walczono przez 45 lat w pocie czoła i więziennej krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko nie czerwony Re: Fafik-do budy... IP: *.tvksmp.pl / 212.160.108.* 09.08.05, 23:19 może wreszcie uda sie Częstochowie nie głosować na SLD? Myślę, że kazdy jest lepszy od Cimoszenki a Donald jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Fafik-do budy... IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 09.08.05, 23:24 zaraz zaraz - nazywasz Cimoszewicza komunista ? Dla przykladu idac Twoim tokiem myslenia mozna by Kwasniewskiego porownac do Łukaszenki. to chyba jakis blad merytoryczny ?! generalnie nie pasuje mi ten kandydat i nie mam zamiaru na niego glosowac - ostatecznosc to :druga tura on vs. Kaczynski. Moj typ - Tusk zapominacie ze prezydent to glownie przedstawiciel panstwa z zapewne nie despotyczna wladza w reku. Wiec nie ma co trzasc gaciami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Fafik-do budy... IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:32 Wskaż mi gdzie nazwałem Cimoszewicza komunistą?Ja go nazwałbym dzieckiem komuny,wykreowaną osobowością pozwalająca utrzymać rząd i wpływy w rękach duchów starego systemu.A Kwaśniewskiego do kogo mógłbym porównac...żaden człowiek mi do głowy nie przychodzi, każdymbądz razie widac że chłop zakłamany i totalny zalewacz. Wiem że prezydent nie ma władzy ale to jest Polska,tu rządzą układy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Fafik-do budy... IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 09.08.05, 23:35 juz wskazuje : Byłby wstyd na cały świat gdyby POlacy wybrali po raz kolejny przedstawiciela frakcji z którą walczono przez 45 lat w pocie czoła i więziennej krwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Fafik-do budy... IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:41 To już pewnie skaczesz z radości na krzesełku,co?Nie napisałem nieprawdy-Cimoszewicz przez blisko 20 lat należał do PZPR,potem do jej następcznymi-czyli SLD i teraz nasączony ideami i układami tamtych udaje że bezpartyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Fafik-do budy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:25 FAFIK jeżeli masz zamiar głosować na cimoszenkę to lepiej wyprowdż się w celu demo chociaż na dwa tygodnie na białoruś lub ukraine gwarantuję że po kilku godzinach zapragniesz powrotu do kraju . Nie wiem ile masz lat lecz jeśli jesteś młodym człowiekiem powinieneś spróbować tego miodu. A w alejach zamiast liści będą wisieć komuniści! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Fafik-do budy... IP: *.grosz.prenet.pl 15.08.05, 19:28 Cimoszewicz i koniec kropka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek -do budy... IP: *.vf.shawcable.net 15.08.05, 19:45 Gość portalu: ccc napisał(a): > Nie wiem ile masz lat lecz jeśli jesteś młodym człowiekiem powinieneś spróbować tego miodu. Co do miodu" to on sie pewnie i pod Cimoszewiczem nie powtorzy. Dawni komsomolcy poczuli juz smak niezaleznosci od tow z kumitetow i wiedza generalnie jak to wykorzystac. Te 2.5 mln o czyms swiadczy:)) > A w alejach zamiast liści będą wisieć komuniści! Bylo: A na drzewach... I glownym wieszatielem chcial byc niejaki ...Jurczyk w Trzebiatowie i co sie potem okazalo??? Po latach wyszla na wierzch zawatosc jelita grubego. Niestety. Co dzis trza ku pamieci tez wspomniec. Wlodek A co do meritum, to jednak Tusk. Takesmy ustalili. Kaczki tez lubimy, ale ....z rozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biber Re: Dlaczego Kaczyński wygląda i gada jak N.S.Ch.? IP: *.chello.pl 15.08.05, 23:04 Ten z wczesnego okresu. Pewno ten sam typ. Charakter, postura, retoryka. I niech was loczek nie zmyli. Przypis: N.S.Ch. - Nikita Siergiejewicz Chruszczow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:50 TYLKO PAN WŁODZIMIERZ CIMOSZEWICZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:30 Niektórym ludziom do rozumu słowami nie przemówisz jesli nie zmłotkujesz,trzeba być szaleńcem lub mieć z tego profity by głosowac kolejnego z SLDowskiej szajki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:37 popieram utrzymać chcą mafie bo mają kasę a tak zostaną bez wpływów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:37 Delta jesteś w mafii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:44 A przynajmniej w dużym błędzie.Tym bardziej teraz,gdy Cimoszewicz kompromituje się na każdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
kubiss Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! 15.08.05, 21:27 Ja również będę głosował na TUSCA . To chyba najlepsze rozwiazanie :-) ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyr Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:08 jaki tam z niego pan, chyba tylko pan krętacz, to jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina fafik do budy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:39 z takim myśleniem to chłpie ty na bude nawet nie zasługujesz!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: fafik do budy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:02 Nic dodac nic ująć. Popieram Cie Kalina w calej rozciągłości:) Widac niektorzy maja jeszcze mało rządów czerwonych. Czerwonej korupcji, czerwonego zlodziejstwa, czerwonego zaklamania. Miejmy nadzieje, ze juz nigdy sie nie podniosa, nigdy nie wrocą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany pewnie znów sie opiłeś towarzyszu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:28 Cimoszko to se może... notowania leca... do złobu w sejmie tez się nie dostaniecie. w Częstochowie wszystko idzie na lepsze po rządach czerwonej szarańczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biber Re: po czerwonej szarańczy białe termity IP: *.chello.pl 15.08.05, 23:09 Biedny ten nasz wspólny dom zwany Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: uwaga psychopata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 08:41 ten temat dał pstchopata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:43 wiesz co fafik..... ja to bym nawet nie miał serca oddać cie do schroniska.... w worek i do rzeki......!!!!!!!!!!!! NO KOMMENTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:47 Nie podbijajcie t rrol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Czestochowa za Cimoszewiczem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:47 niec zdechnie i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biber Re: Jaki wrażliwy!!!! IP: *.chello.pl 15.08.05, 23:07 Nie ma serca! W worek i ... Prawdziwy Polak i katolik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt skasowac ten temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:14 juz mnie tak wkurza to cimoszewicz wszedzie i wszystko cimoszewicz ludzie dajcie spokoj powiedzialby jasno gosciuł ze chce władzy to im dacie ale litosci nie wszyscy chca ciagle suchac o tym kretaczu nawet niechce pisac bym tyle mogle miec roznorodnych apitetów na niego ze sie niemiesci w słowniku. LUDZIE DAJCIE SPOKOJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rila Re: Jaki wrażliwy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:11 a tak owszem.....kocham zwierzęta ....one zasługuja na schronisko jak nie ma wyjścia lepiej tam niż głodne bezdomne ....ale zaznaczam zwierzeta!!!!! nie genetycznie modyfikowane coś podszywajace sie za ....człowieka....hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoro Re: Częstochowa za Cimoszewiczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:59 Sam tytuł jest do d....Częstochowa to kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo przeczytaj co to za rodzina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:47 cimoszewicz to menda i złodziej Odpowiedz Link Zgłoś