Dodaj do ulubionych

ZAMILCZCIE WSZYSCY CO TU NIE MIESZKACIE

IP: *.prenet.pl 12.08.05, 14:22
Do Storimy,Wlodka.
Jakim prawem wypowiadacie sie na tematy zwiazane z maistem skoro tu nie
mieszkacie.Kazdy z was moze raptem wpadnie tu raz na piec lat a ze sto rad
chcecie nam dac i pouczac co jest dobre a co zle.Czy to ze mieszkacie
zupelnie gdzie indziej oznacza ze wszystko juz wiecie najlepiej.
Daltego wiekszosc z forumowiczow prosi was ZAMILCZCIE w sprawach ktore was
nie dotycza zupelnie.

NAJGLUPSZY I NAJBARDZIEJ JADOWITY Wlodek to juz kopalnia paranoi,herezji i
glupoty.Tobie juz w ogole nie warto odpisywac.Twoj obłęd przekracza wszystkie
dopuszczalne normy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaka Re: ZAMILCZCIE WSZYSCY CO TU NIE MIESZKACIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:25
      Amen!
      • Gość: Częstochowianin Re: ZAMILCZCIE WSZYSCY CO TU NIE MIESZKACIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:57
        Czas zamknąć wieko, i przejść w niebyt.
        • Gość: juzek Re: ZAMILCZCIE WSZYSCY CO TU NIE MIESZKACIE IP: *.server.ntli.net 12.08.05, 15:02
          czy to wazne czy sie tu mieszka czy nie jezeli sprzeciwia sie czemus co nie
          powinno miec miejsca w ogole? (watek rakowa i ich symboli romanskich (hihihih))
          • iwonnkaa Re: ZAMILCZCIE WSZYSCY CO TU NIE MIESZKACIE 12.08.05, 15:11
            Czemu się nie logujecie????????????
            I nie mówcie za Nas ..........
            Za siebie .........hm mówcie..........
            • kubiss Re: ZAMILCZCIE WSZYSCY CO TU NIE MIESZKACIE 12.08.05, 16:20
              Obserwatorze Romano
              Są na świecie tacy ludzie którzy całe życie mają założonego SIM LOCKA !
              Do tej grupy nie dotrze żadna inna argumentacja .
              Najlepiej nie pisać nic to wtedy braknie im pokarmu i będą się wić i kombinować
              żeby sobie ten pokarm zapewnić . Teraz w MENU mają Raków - syty pokarm . Żują go
              już dość długo . I bardzo dobrze się bawią .....
    • Gość: xx Re: ZAMILCZCIE WSZYSCY CO TU NIE MIESZKACIE IP: *.icis.pcz.pl 12.08.05, 15:20
      Kto Ci dal prawo mowienia w imieniu innych ?

Na przyklad moim ?

Wkrotce mozemy zaczniemy wprowadzac cenzure - ten moze sie wypowiadac, a
      tamtemu nalezy zalozyc kaganiec ? Tak ?
    • Gość: Iris Kto Ci dał takie prawo?????????? IP: *.21.pl / *.21.pl 12.08.05, 19:04
      No właśnie,dlaczego wypowiadasz się w imieniu większości Forumowiczów?I Włodek
      i Storima choć mieszkają daleko nadal pozostają mieszkańcami Czestochowy bo to
      jest ich rodzinne miasto i mają takie samo prawo wypowiedzieć się jak każdy z
      nas.I choćby niejeden Obserwatore Romano(bardzo swojski nick,nie ma
      co,prawdziwie czestochowski)chciał zamknąć im usta nie ma do tego prawa!
      Włodku!Storimo!Pozdrawiam Was serdecznie :o)Tak trzymać :o)
    • Gość: mgielka.psotna.b Re: ZAMILCZCIE WSZYSCY CO TU NIE MIESZKACIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:45
      zastanawiam sie skad w Tobie tyle jadu???na jakiej podstawie czynisz Wlodka
      mistrzem herezji???w czymze zawinil Ci storima??a to najglowniejsze brzmi:ktoz
      bedzie nastepny nieprawomyslny??moze ja bo mam glupi nick??moze ja kiedy wyjade
      na tydzien do Olsztyna??wtedy tez mnie nie bedzie w tym miescie,wiec i praw do
      wypowiadania sie o nim mi zabronisz!!proponuje uruchomic szare komorki,wczytac
      sie wiecej w tresci postow Wlodka i storimy,a nie sledzic wynajem sal na wesele
      czy tez ranking ginekologow czestochowskich!!wiem,to brzmi rowniez
      zlosliwie,ale kiedys trzeba wstrzasnac kims aby zaczal myslec..a prawo do
      wypowiedzi na temat naszego miasta ma tak samo kwiaciarka z Krakowa jak Ty i
      ja..rzecz polega na dystansie,ona ,Wlodek ,Storima moga widziec duzo wiecej niz
      my,przebywajacy tu stale...oni maja wieksza ostrosc widzenia
      wszystkiego,dlatego nie wypowiadaj sie tak ostro i ostentacyjnie jakbys byl
      przedstawicielem jakiejs wiekszosci-nie sadze bym upowaznila Cie do wypowiedzi
      w moim imieniu,a tez smiem bezczelnie zaliczac sie do forumowego grona...jesli
      masz problem,pisz-ja Obserwatore Romano nie lubie czytac tego co pisza Wlodeki
      np Storima..inna rzecza jest,ze nikt Cie do tego nie zmusza..wiecej szacunku do
      uczestnikow tego forum i pokory,to calkiem dobra cecha...nie szargaj nikogo ,a
      nie bedziesz szargany-tak tez moze byc??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka