majka_79 23.08.05, 13:07 mam pytanie czy ktoś bawił się może ostatnimi czasy na weselu w AGACIE? prosze o opinie bo nie wiem czy mam sie decydowac na tą salę czy szukac czegoś innego! Z góry dziękuje za komentarze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stary Re: Ślub w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 13:41 O ile dobrze pamiętam, to jakieś 5 lat temu. Kieliszki były "mordercze" ( co było widać po gościach ), a orkiestra bezczelna, odwalała fuchę i pitoliła a nie grała.I panu młodemu cos tam "skubnęli". Ogólnie impreza się udała bo towarzystwo było spoko. No, ale to było juz dawno. Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niiee Re: Ślub w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:08 nie polecam! jw. nic sie nie zmienilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolilol Re: Ślub w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:28 2 lata temu cena za dwa dni wesela wynosiła 80zł. W tym sala, obsługa, jedzenie, samochód, orkiestra i kamera. No sorry!!! ale za taką cenę nie da się zapewnić wysokiej jakości wszystkich w/w "atrakcji". Obsługa niby miła ale kantowali aż w oczy bodło (dobrze że byłem tam tylko jako gość!!). W umowie nic takiego nie było, a okazało się że trzeba było po całej imprezie dopłacić jeszcze 200zł - za wywóz śmieci. Niestety para młoda nie umiała upomnieć się o swoje... Gorąco przestrzegam przed tym lokalem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Ślub w Częstochowie IP: 212.160.108.* 24.08.05, 13:34 Ja w sobotę idę do Agaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka_79 Re: Ślub w Częstochowie IP: *.pcz.pl 24.08.05, 13:37 Jak będzie taka mozliwość to napisz jak było, chodzi mi przede wszystkim o jedzenie (bo podobno podają zimne i niedogotowane) oraz o to jak grała orkiestra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noa Re: Ślub w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:10 sala fajna na ok 100 osób nie więcej obsluga też tylko kamerzysta nie profesjonalny kaseta bez jakichkolwiek obrobek wstawek itp (widziałam 3 wszystkie takie same do bani) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ślub w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:44 Dwa lata temu sama miałam wesele zorganizowane przez DW AGATA. POLECAM W miarę tanio, ładnie, jedzenie dobre, co do kamerzysty to z nim można sobie wcześniej wszystko ustalić. Nikt nas nie okradł, nie kazali nic dopłacać. Jedzenie które zostało po weselu oddali co do ostatniego kawałka. Wnętrze dość eleganckie (może przez ostatnie 2 lata się jeszcze coś zmieniło). Orkiestra była ok, zabawy też. Decyduj się dziewczyno szybko, bo warto. Ale max na 120 osób albo nawet trochę mniej. U mnie było 110 osób i wszyscy się zmieścili i byli zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka_79 Re: Ślub w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:39 Wielkie dzieki Ania! Kamien spadl mi z serca! Ciesze sie ze pozytywnie wypowiadasz sie o tej sali, bo jakie pare dni temu wplacilam tam zadatek i w przyszlym roku bede sie tam bawic 100 osob na "moim" weselu! Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.z.bravo Re: Ślub w Częstochowie 01.09.05, 16:46 Bylam 3 lata temu, wspomnienia super, ladna sala w 1 dzien inaczej wystrojona w 2 inaczej, obsluga mila (tylko zespol niebardzo), jedzenie ktore zostalo oddali, ogolnie bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś