Dodaj do ulubionych

Ślub w Częstochowie

23.08.05, 13:07
mam pytanie czy ktoś bawił się może ostatnimi czasy na weselu w AGACIE?
prosze o opinie bo nie wiem czy mam sie decydowac na tą salę czy szukac
czegoś innego! Z góry dziękuje za komentarze
Obserwuj wątek
    • Gość: stary Re: Ślub w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 13:41
      O ile dobrze pamiętam, to jakieś 5 lat temu. Kieliszki były "mordercze" ( co
      było widać po gościach ), a orkiestra bezczelna, odwalała fuchę i pitoliła a nie
      grała.I panu młodemu cos tam "skubnęli". Ogólnie impreza się udała bo
      towarzystwo było spoko.
      No, ale to było juz dawno.
      Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego :D.
      • Gość: niiee Re: Ślub w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:08
        nie polecam! jw. nic sie nie zmienilo
    • Gość: bolilol Re: Ślub w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:28
      2 lata temu cena za dwa dni wesela wynosiła 80zł. W tym sala, obsługa, jedzenie,
      samochód, orkiestra i kamera. No sorry!!! ale za taką cenę nie da się zapewnić
      wysokiej jakości wszystkich w/w "atrakcji". Obsługa niby miła ale kantowali aż w
      oczy bodło (dobrze że byłem tam tylko jako gość!!). W umowie nic takiego nie
      było, a okazało się że trzeba było po całej imprezie dopłacić jeszcze 200zł - za
      wywóz śmieci. Niestety para młoda nie umiała upomnieć się o swoje... Gorąco
      przestrzegam przed tym lokalem....
    • Gość: niki Re: Ślub w Częstochowie IP: 212.160.108.* 24.08.05, 13:33
      • Gość: niki Re: Ślub w Częstochowie IP: 212.160.108.* 24.08.05, 13:34
        Ja w sobotę idę do Agaty.
        • Gość: majka_79 Re: Ślub w Częstochowie IP: *.pcz.pl 24.08.05, 13:37
          Jak będzie taka mozliwość to napisz jak było, chodzi mi przede wszystkim o
          jedzenie (bo podobno podają zimne i niedogotowane) oraz o to jak grała
          orkiestra!
    • Gość: niki Re: Ślub w Częstochowie IP: 212.160.108.* 25.08.05, 07:14
      ok.
    • Gość: noa Re: Ślub w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:10
      sala fajna na ok 100 osób nie więcej obsluga też tylko kamerzysta nie
      profesjonalny kaseta bez jakichkolwiek obrobek wstawek itp (widziałam 3
      wszystkie takie same do bani)
    • Gość: ania Re: Ślub w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:44
      Dwa lata temu sama miałam wesele zorganizowane przez DW AGATA.
      POLECAM
      W miarę tanio, ładnie, jedzenie dobre, co do kamerzysty to z nim można sobie
      wcześniej wszystko ustalić. Nikt nas nie okradł, nie kazali nic dopłacać.
      Jedzenie które zostało po weselu oddali co do ostatniego kawałka. Wnętrze dość
      eleganckie (może przez ostatnie 2 lata się jeszcze coś zmieniło). Orkiestra
      była ok, zabawy też.
      Decyduj się dziewczyno szybko, bo warto. Ale max na 120 osób albo nawet trochę
      mniej. U mnie było 110 osób i wszyscy się zmieścili i byli zadowoleni.
      • Gość: majka_79 Re: Ślub w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:39
        Wielkie dzieki Ania! Kamien spadl mi z serca! Ciesze sie ze pozytywnie
        wypowiadasz sie o tej sali, bo jakie pare dni temu wplacilam tam zadatek i w
        przyszlym roku bede sie tam bawic 100 osob na "moim" weselu! Mam nadzieje ze
        bedzie wszystko dobrze! Pozdrawiam
    • gosia.z.bravo Re: Ślub w Częstochowie 01.09.05, 16:46
      Bylam 3 lata temu, wspomnienia super, ladna sala w 1 dzien inaczej wystrojona w
      2 inaczej, obsluga mila (tylko zespol niebardzo), jedzenie ktore zostalo oddali,
      ogolnie bardzo polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka