Dodaj do ulubionych

OPINIA NA TEMAT SZPITALA NA PARKITCE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 12:47
Bardzo Was proszę o szczera opinie na temat tego szpitala. Od bardzo wielu
osób słyszałam negatywne. Mówia wręcz ze to wykanczalnia, trupiarnia, ze tam
ludzie umieraja. Zależy mi bo jest możliwość ze ktoś mi bliski będzie tam
leżeć.
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: OPINIA NA TEMAT SZPITALA NA PARKITCE IP: *.icis.pcz.pl 24.08.05, 12:54
      O calym szpitalu nie moge sie wypowiadac. Ja mialem operacje - moze nie az taka
      strasznie powazna, ale zawsze.

Tez mnie straszono w pracy w ten sposob i tez zaczlem sie juz bac. Ale okazalo
      sie ze bylo OK - lakarz byl profesjonalista a warunki w porzadku. Zadnej kasy
      nie dawalem.
    • Gość: . Re: OPINIA NA TEMAT SZPITALA NA PARKITCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:17
      wystrzegaj sie chirurgii naczyniowej i dR Kubicy. Dobrze Ci radze.
    • Gość: ewa bardzo dziękuję za rady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:21
      a jeśli chodzi o oddział to głównie interesuje mnie ginekologia i chirurgia
      ogólna.
      • Gość: ewa Re: bardzo dziękuję za rady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:43
        Ginekologia broń cie Boże.Chirurgia nie wiem!!!
        • Gość: matka Re: bardzo dziękuję za rady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:59
          ginekologia tragedia, sama sie przekonałam!
          na chirurgii umarły mi trzy osoby, więc nie wiem, może jestem uprzedzona, ale
          bym tam nie poszła.
          • Gość: gg Re: bardzo dziękuję za rady IP: *.21.pl / *.21.pl 24.08.05, 14:23
            Lepsze "Tysiąclecie", na Parkitce 80% personelu to bezduszne,bez sumienia i
            zasad moralnych, niedouki.Ordynarne pielęgniarki....
            • Gość: tymoteusz Re: bardzo dziękuję za rady - KREMPAKASZANKA IP: *.du.simnet.is 25.08.05, 08:04
              tak to chyba najgorszy lekarz na Parkitce, nie dosc ze niedouczony, to jeszcze
              cham, a tak wogole, jezeli szpital jest taki beznadziejny to dlaczego jeszcze
              funkcjonuje, przecierz wedlog regul wolnego rynku powinien juz dawno pasc
        • Gość: gg Re: bardzo dziękuję za rady IP: *.21.pl / *.21.pl 27.08.05, 22:32
          polecam rehabilitacje na reumatologii, tam nie uśmiercają
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka