Dodaj do ulubionych

pomysł na flashmoba

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 08:21
Wpisujcie swoje pomysły na jakiegoś flashmoba w Częstochowie
jak będzie jakiś fajny pomysł to się ustawimy z tematem na konkrety ermin

Obserwuj wątek
    • Gość: Menel Re: pomysł na flashmoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 11:10
      8 pazdziernika, Hala Polonia, wszyscy zbieramy sie na trybunach i w pewnym
      momencie skandujemy - Iskra -
      • agusia.z Re: pomysł na flashmoba 03.09.05, 11:53
        Menel nawet konkretny termin zaproponował :P ja podpisuję się pod tym rękami i
        nogami, miałam identyczny pomysł :)
    • Gość: sebastian Re: pomysł na flashmoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 12:03
      Ubieramy się na czerwono. Spotykamy na bieganie i całujemy się namiętnie z dowolnie wybraną osobą przez pół godziny ;)
      • Gość: PIM Re: pomysł na flashmoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 12:22
        to samo co powyżej ale wersja seksualna :)))
        • Gość: sebastian Re: pomysł na flashmoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 12:26
          hmm...
          a jakie całowanie to seksualne a jakie nie?
          • Gość: PIM Re: pomysł na flashmoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 15:43
            Nie zrozumiałeś ..... przeczytaj to co napisałeś i to co ja ... to załapiesz o
            co leci
            • Gość: plasterblaster Re: pomysł na flashmoba IP: *.media / 195.136.30.* 03.09.05, 16:04
              muszę was zdyscyplinować proszę się nie kłócić
              tylko poddawać pomysły
              mój pomysł to:
              to ustalamy że np: o 12 po połódniu
              ustawiamy się do GUCIA w kolejce
              i każdy zamawia torbę za 2 zł.
              • Gość: skeli Re: pomysł na flashmoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 18:44
                to wlasciciel flasha chce sobei klientow zrobic :P
                • Gość: skeli Re: pomysł na flashmoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 18:45
                  znaczy wlasciciel gucia, sorry jestem rozkojarzony :D
    • Gość: dżoanka Re: pomysł na flashmoba IP: *.flatpla.net 03.09.05, 16:22
      A może plac pod MEGASAMem około 16:00(wtedy jest duży ruch - ludzie wracają z
      pracy, szkół...) i odśpiewanie "STO LAT" Pani pracującej w ogródku piwnym?
      • t3d1 Re: pomysł na flashmoba 03.09.05, 17:24
        plasterblaster godzina 12 pora obiadowa i nie sadze zeby ktos zamienil obiadek w
        domu na frytki :) a jesli chodzi o torbe za 2 zl to jest okolo 350g i nie kazdy
        ma takie zoladek jak TY zeby to zmiescic :)

Z tym 100-lat dobry pomysl :) tylko najlepiej jesli ktos ma znajomego ktory
        akurat tego dnia ma urodziny przeprowadzil go na dane miesce i koles niczego
        nieswiadomy dostanie porcje braw i uslyszy 100-lat :D
        • Gość: plasterblaster Re: pomysł na flashmoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 17:58
          godzinę zawsze mozna ustalic inną
          frytek wcale nie musimy jeść
          mozemy z nich usypać Pacyfkę na biegana :)
    • Gość: Szczęki FlashMob na Dekabrystów. IP: *.111.inds.pl 04.09.05, 00:21
      Może by tak spotkać się wzdłuż ulicy Dekabrystów od Lini Tramwajowej w stronę
      parkitki w jakąś niedzielę i o godzinie 15 zacząć pić jakiś napój
      (niekoniecznie piwo), troche by to podchodziło pod lekki manifest, więc można
      by to zrobić z konkretnym sokiem np jabłkowym ? albo wodą mineralną ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka