Gość: plasterblaster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 08:21 Wpisujcie swoje pomysły na jakiegoś flashmoba w Częstochowie jak będzie jakiś fajny pomysł to się ustawimy z tematem na konkrety ermin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Menel Re: pomysł na flashmoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 11:10 8 pazdziernika, Hala Polonia, wszyscy zbieramy sie na trybunach i w pewnym momencie skandujemy - Iskra - Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.z Re: pomysł na flashmoba 03.09.05, 11:53 Menel nawet konkretny termin zaproponował :P ja podpisuję się pod tym rękami i nogami, miałam identyczny pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastian Re: pomysł na flashmoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 12:03 Ubieramy się na czerwono. Spotykamy na bieganie i całujemy się namiętnie z dowolnie wybraną osobą przez pół godziny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIM Re: pomysł na flashmoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 12:22 to samo co powyżej ale wersja seksualna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastian Re: pomysł na flashmoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 12:26 hmm... a jakie całowanie to seksualne a jakie nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIM Re: pomysł na flashmoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 15:43 Nie zrozumiałeś ..... przeczytaj to co napisałeś i to co ja ... to załapiesz o co leci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasterblaster Re: pomysł na flashmoba IP: *.media / 195.136.30.* 03.09.05, 16:04 muszę was zdyscyplinować proszę się nie kłócić tylko poddawać pomysły mój pomysł to: to ustalamy że np: o 12 po połódniu ustawiamy się do GUCIA w kolejce i każdy zamawia torbę za 2 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeli Re: pomysł na flashmoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 18:44 to wlasciciel flasha chce sobei klientow zrobic :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeli Re: pomysł na flashmoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 18:45 znaczy wlasciciel gucia, sorry jestem rozkojarzony :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżoanka Re: pomysł na flashmoba IP: *.flatpla.net 03.09.05, 16:22 A może plac pod MEGASAMem około 16:00(wtedy jest duży ruch - ludzie wracają z pracy, szkół...) i odśpiewanie "STO LAT" Pani pracującej w ogródku piwnym? Odpowiedz Link Zgłoś
t3d1 Re: pomysł na flashmoba 03.09.05, 17:24 plasterblaster godzina 12 pora obiadowa i nie sadze zeby ktos zamienil obiadek w domu na frytki :) a jesli chodzi o torbe za 2 zl to jest okolo 350g i nie kazdy ma takie zoladek jak TY zeby to zmiescic :) Z tym 100-lat dobry pomysl :) tylko najlepiej jesli ktos ma znajomego ktory akurat tego dnia ma urodziny przeprowadzil go na dane miesce i koles niczego nieswiadomy dostanie porcje braw i uslyszy 100-lat :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasterblaster Re: pomysł na flashmoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 17:58 godzinę zawsze mozna ustalic inną frytek wcale nie musimy jeść mozemy z nich usypać Pacyfkę na biegana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczęki FlashMob na Dekabrystów. IP: *.111.inds.pl 04.09.05, 00:21 Może by tak spotkać się wzdłuż ulicy Dekabrystów od Lini Tramwajowej w stronę parkitki w jakąś niedzielę i o godzinie 15 zacząć pić jakiś napój (niekoniecznie piwo), troche by to podchodziło pod lekki manifest, więc można by to zrobić z konkretnym sokiem np jabłkowym ? albo wodą mineralną ? Odpowiedz Link Zgłoś