Dodaj do ulubionych

Międzynarodowe Centrum Marketingu

IP: 213.199.204.* 07.09.05, 08:34
Cześć. Ma ktoś pojęcie co zacz ta organizacja ? Było ogłoszenie w GW
"Amerykański koncern (j. obcy, internet) nr_tel", mam iść tam na spotkanie.
Jeśli ktoś wie lub ma podejrzenia proszę podzielić się opinią. Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin_r Re: Międzynarodowe Centrum Marketingu IP: 213.199.204.* 07.09.05, 09:09
      Dodam, że adres to ul. Botaniczna 28 dla ułatwienia :)
      • Gość: Yoko Re: Międzynarodowe Centrum Marketingu IP: 212.160.138.* 07.09.05, 12:50
        hahahah chodzi zapewne o Herbazycie sądząc po adresie. pod tym adresem jest
        blok ale od strony ulicy Jagiellońskiej mieszczą się punkty uslugowe. Jendym z
        nich jest wlaśnie firma Herbazycie, a z tego co mi wiadomo oni lubią coś w ten
        sposób sciemniac
        • Gość: marcin_r Re: Międzynarodowe Centrum Marketingu IP: 213.199.204.* 07.09.05, 15:37
          Właśnie masz rację to jest od ul. Jagiellońskiej. Brat odbierał telefon i mi
          przekazał wszystko. Jeśli możesz to rozwiń czy warto się w to pakować i na czym
          polega. Jak to jest jakaś praca, w której za szkolenie trzeba zapłacić _przed_,
          a nie po podjęciu pracy to chyba się tam nie zjawię jutro i już dziś im dziękuję
          pięknie :)
          • Gość: Yoko Re: Międzynarodowe Centrum Marketingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 18:14
            jakbys juz tam był:):) za szkolenie przed należy zapłacić, potem trezba biegać z
            plakietkami jaki to jesteś szczęsliwy z pracy i takie dupy śruty. NIe warto
            trcić na to czas. Miszkałem na Botanicznej i cześto w barze, który się znajdowal
            obok przesiadywaliśmy ze znajomymi więc naoglądaliśmy się tych przeszczęśliwych
            biznesmenów;)
            • Gość: marcin_r Re: Międzynarodowe Centrum Marketingu IP: 213.199.204.* 07.09.05, 18:25
              Ok dzięki za info. Nie zaszczyce ich w takim razie swoją obecnością :)
              Z drugiej strony jakby mi kazali za coś zapłacić _przed_ wykonaniem
              pracy to bym się szczerze roześmiał im w twarz i podziękował.
    • singielek1 Re: Międzynarodowe Centrum Marketingu 08.09.05, 08:40
      Gość portalu: marcin_r napisał(a):

> Cześć. Ma ktoś pojęcie co zacz ta organizacja ? Było ogłoszenie w GW
      > "Amerykański koncern (j. obcy, internet) nr_tel", mam iść tam na spotkanie.
      > Jeśli ktoś wie lub ma podejrzenia proszę podzielić się opinią. Dzięki.

Lektura nadobowiązkowa:
      www.kulty.info/art/529
      www.kulty.info/art/109
      www.kulty.info/art/110
      www.kulty.info/index.phpPozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka