Gość: ania IP: *.111.inds.pl 07.09.05, 09:55 chce wyslac mojego syna na angielski czy orientuje sie ktoś gdzie jest najlepszy dla takiego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: angielski dla 7 latka IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 07.09.05, 12:15 Jesli jeszcze nie umie pisać i czytać, to może chętnie pobawiłby się po angielsku w Helen Doron. Ceny dość wysokie, przyznaję, ale chyba warto, bo efekty są. W tym tygodniu odbywają się bezpłatne lekcje próbne. Może się wybierzecie? Szkoła mieści się naprzeciwko akademika Herkules, ulica chyba sowińskiego, ale nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: angielski dla 7 latka IP: *.111.inds.pl 07.09.05, 13:54 dziekuje napewno przemyslimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: angielski dla 7 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:18 szkoła Helen Doron mieści się przy ulicy Sowińskiego 35, moja córka też tam chodzi, w sobotę zaczynamy drugi rok nauki, a mała ma dopiero dwa lata i dziewięć miesięcy, po pierwszym roku widzę efekt, opłaty za kurs może nie są zbyt niskie, ale rozłożone na cztery raty więc nie jest tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: angielski dla 7 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:42 czyli ile w końcu kosztuje tam nauka za rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: angielski dla 7 latka IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.05, 13:44 Opłata dla 2-3 latków to 802 zł rocznie, ale dzieci starsza mają wyższe czesne, bo mają też więcej zajęć. U maluchów jest to półgodziny, u większych 45 min i szybszy kurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: angielski dla 7 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:00 www.empik.edu.pl/index.php?p=szkola&m=5 jutro i w przyszłą sobotę są dni otwarte, warto się wybrać pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: angielski dla 7 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:29 Właśnie tam zapisłam moje dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: angielski dla 7 latka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 19:16 Moja córka ma już 18 lat a zaczynała naukę ang w wieku 7 lat. Ja postawiłam na nauczanie indywidualne. Na poczatku lekcji udzielała licealistka z bdb wynikami. Od początku zaznaczyłam że nie zależy mi na tym aby moje dziecko opanowało język w ciągu roku czy dwóch lat. Na początku śpiewały piosenki bawiły się w sklep. I tak moje dziecko w formie zabawy(1x w tygodniu) "obsłuchało się" z językiem.Po trzech latach musiałam zmienić nauczycielkę, na "wyższy " poziom. Dzisiaj moja córka uczy się w IV LO.z rozszerzonym jęz ang. Była w anglii na kursie językowym ale jak to ona sama mówi pojechała się sprawdzić. Wróciła zadowolona z wyników. Nie zrobiła jeszcze certyfikatu, bo brakuje mi funduszy. Ale wzięła sprawy w swoje ręce -udziela lekcjii młodszy dzieciom i mówi że ma sprawdzony sposób tzn tak jak ona zaczynała. Zaletą takiego nauczania od podstaw jest cena. U mojej córki 10zł za 45 min. Gdyby byli chętni podaję e-maila zaba_gemma@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: angielski dla 7 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:58 tu jest dyskusja na podobny temat (angielski dla dzieci): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=27519551&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś