Dodaj do ulubionych

angielski dla 7 latka

IP: *.111.inds.pl 07.09.05, 09:55
chce wyslac mojego syna na angielski czy orientuje sie ktoś gdzie jest
najlepszy dla takiego dziecka
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: angielski dla 7 latka IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 07.09.05, 12:15
      Jesli jeszcze nie umie pisać i czytać, to może chętnie pobawiłby się po
      angielsku w Helen Doron. Ceny dość wysokie, przyznaję, ale chyba warto, bo
      efekty są. W tym tygodniu odbywają się bezpłatne lekcje próbne. Może się
      wybierzecie? Szkoła mieści się naprzeciwko akademika Herkules, ulica chyba
      sowińskiego, ale nie jestem pewna.
      • Gość: ania Re: angielski dla 7 latka IP: *.111.inds.pl 07.09.05, 13:54
        dziekuje napewno przemyslimy
    • Gość: bea Re: angielski dla 7 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:18
      szkoła Helen Doron mieści się przy ulicy Sowińskiego 35, moja córka też tam
      chodzi, w sobotę zaczynamy drugi rok nauki, a mała ma dopiero dwa lata i
      dziewięć miesięcy, po pierwszym roku widzę efekt, opłaty za kurs może nie są
      zbyt niskie, ale rozłożone na cztery raty więc nie jest tak źle
      • Gość: go Re: angielski dla 7 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:42
        czyli ile w końcu kosztuje tam nauka za rok
        • Gość: Gosia Re: angielski dla 7 latka IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.05, 13:44
          Opłata dla 2-3 latków to 802 zł rocznie, ale dzieci starsza mają wyższe czesne,
          bo mają też więcej zajęć. U maluchów jest to półgodziny, u większych 45 min i
          szybszy kurs.
    • Gość: ania Re: angielski dla 7 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:00
      www.empik.edu.pl/index.php?p=szkola&m=5
      jutro i w przyszłą sobotę są dni otwarte, warto się wybrać

pzdr
      • Gość: a Re: angielski dla 7 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:29
        Właśnie tam zapisłam moje dziecko
        • Gość: aka Re: angielski dla 7 latka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 19:16
          Moja córka ma już 18 lat a zaczynała naukę ang w wieku 7 lat. Ja postawiłam na
          nauczanie indywidualne. Na poczatku lekcji udzielała licealistka z bdb wynikami.
          Od początku zaznaczyłam że nie zależy mi na tym aby moje dziecko opanowało język
          w ciągu roku czy dwóch lat. Na początku śpiewały piosenki bawiły się w sklep. I
          tak moje dziecko w formie zabawy(1x w tygodniu) "obsłuchało się" z językiem.Po
          trzech latach musiałam zmienić nauczycielkę, na "wyższy " poziom. Dzisiaj moja
          córka uczy się w IV LO.z rozszerzonym jęz ang. Była w anglii na kursie językowym
          ale jak to ona sama mówi pojechała się sprawdzić. Wróciła zadowolona z wyników.
          Nie zrobiła jeszcze certyfikatu, bo brakuje mi funduszy. Ale wzięła sprawy w
          swoje ręce -udziela lekcjii młodszy dzieciom i mówi że ma sprawdzony sposób tzn
          tak jak ona zaczynała. Zaletą takiego nauczania od podstaw jest cena. U mojej
          córki 10zł za 45 min. Gdyby byli chętni podaję e-maila zaba_gemma@op.pl
    • Gość: ola Re: angielski dla 7 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:58
      tu jest dyskusja na podobny temat (angielski dla dzieci):

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=27519551&v=2&s=0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka