Dodaj do ulubionych

Zakład Energetyczny łamie prawo?

IP: *.eranet.pl 07.09.05, 20:50
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: noname Re: Zakład Energetyczny łamie prawo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:00
      Bob spamerze możesz byc pewny, że nie zagłosuję na tego faceta. Przestań
      śmiecić na forum.
      • toberson Re do boba idioty!! 07.09.05, 23:08
        dzieki waszym rzadom komuchow polska jest w takim oplakanym stanie!!komuchy
        tylko obstawiaja swoich na najwyzszych pozycjach i okradaja ciemny naropd!!
        rozliczyc czerwona mafie oszustow i zlodzieji!!!
    • Gość: złamany Re: Zakład Energetyczny łamie prawo? IP: *.trustnet.pl 07.09.05, 22:04
      Ode mnie złodzieje wyciągneli należność własnie przy pomocy urzędu skarbowego.
      Nie ma bata na tych drani?
      Złodziejstwo w biały dzień i podobno zgodne z prawem. Kogo jeszcze tak urządzili?
      Ludzie!!! Gdzie my żyjemy???! Co robić aby odzyskać ukradzioną kasę?
      • Gość: xxz Re: Zakład Energetyczny łamie prawo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 00:40
        Właśnie! Niech ktoś napisze jak wie co zrobić, żeby odzyskać skradzioną kasę.
        • Gość: ////// [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 08:56
          • Gość: / Re: Zakład Energetyczny łamie prawo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 09:11
            " rzezić" od riezać
            • Gość: /////////// Re: Zakład Energetyczny łamie prawo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 13:58
              przepraszam p.Czerwika i osoby urazone za "głupi" wpis dokonany pod wpływem
              art. i forumowiczów na forum. nie miałem zamiaru nikogo obrazać ,tym bardziej
              grozić!!!.gdybym sobie zdawał z tego sprwę ,ze tak to będzie odebrane nigdy
              takie słowa by niezostały przeze mnie napisane.Przepraszam.
          • Gość: /////////// zakład energetyczny łamie prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 13:51
            rzepraszam p.Czerwika i osoby urazone za "głupi" wpis dokonany pod wpływem
            takie słowa by niezostały przeze mnie napisane.Przepraszam
          • Gość: //////////// zakład energetyczny łamie prawo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 13:59
          • Gość: /////////// zakład energetyczny łamie prawo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 14:14
            takie słowa by niezostały przeze mnie napisane.Przepraszam
        • Gość: pw Re: Zakład Energetyczny łamie prawo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:49
          Złodzieje? A Ty kim jesteś jak nie złodziejem? Czemu kradłeś prąd? Najpierw
          spójrz na siebie, a potem dopiero wyzywaj innych.
          • Gość: złamany Re: Zakład Energetyczny łamie prawo? IP: *.trustnet.pl 08.09.05, 14:23
            Problem w tym, że nic nie ukradłem, pw, a tylko padłem ofiarą kretynów.
            Gdybym kradł, to bym się nie oburzał.
            Prawdziwi złodzieje kradną dalej w majestacie chorego prawa.
    • Gość: Czerwika znajomy Będzie się działo!!! IP: *.mim.pcz.czest.pl 08.09.05, 09:04
      No i co Panie Andrzeju, tacy byliście hojraki. Powoli się zaczyna pieprzyć. A
      będzie jeszcze weselej gdy zaczną wpływać pozwy do sądu.

Pozdrawiam Pana i pańskich Przepiórów. Niech moc będzie z wami.
      • Gość: czerwikanieznajomy Re: Będzie się działo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:57
        Jak ja bym miał takich znajomych jak ty to bym sie do nich nie przyznawał na ulicy.
    • Gość: Czerwika znajomy Re: IP: *.mim.pcz.czest.pl 08.09.05, 09:15
      Zapomniałem Panu napisać, że dziś obchodzony jest Dzień Dobrej Wiadomości
      (wiadomosci.wp.pl/kat,36682,wid,7885372,wiadomosc.html)
      Ale chyba nie dla Pana, Panie Andrzeju.
      • Gość: logik Re: IP: *.czest.enion.pl 08.09.05, 10:16
        w którymś z postów pytacie jak odzyskać kase (skradzionom kase) !
        skoro wam ją zabrano (domniemam że za kradzież prądu) to chyba wiecie jak
        kraść !!!
        więc pytacie sami siebie !!??????

co trafiła kosa na kamień ????
        • Gość: / [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:29
        • Gość: pracownik Enionu Nie obrażaj logiki! IP: *.man.czest.pl 08.09.05, 12:11
          Przez takie zakały jak Ty i resztę tych bałwanów w biurach mamy wśród
          mieszkańców Częstochowy zszarganą opinię! Większość moich znajomych co jakiś
          czas wygłasza w mojej obecności druzgocące opinie o naszej firmie. Dlaczego to
          ja mam świecić za Ciebie, biurowy nierobie oczami wobec nich? Piszesz bzdury,
          nie znasz zasad gramatyki i ortografii, nie znasz sytuacji, o których piszą
          pokrzywdzeni przez Enion klienci! Złodzieje? Bo te pazerne barachła tak
          stwierdziły? Nie do takiej firmy przychodziłem 30 lat temu! Dzisiaj większość
          częstochowian uważa nas za złodziei, bo takie biurowe obiboki jak Ty zatruwają
          atmosferę w firmie i niszczą dobrą opinię ciężko pracujących robotników! Do
          logiki oraz jej zasad jest Ci daleko tak samo, jak Lepperowi! Spadaj, leniuchu!
          • Gość: /////////// Re: Nie obrażaj logiki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 14:20
            • Gość: /////////// Re: Nie obrażaj logiki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 14:24
              grozić!!!.gdybym sobie zdawał z tego sprawę ,że tak to będzie odebrane nigdy
              takie słowa by nie zostały przeze mnie napisane!.Przepraszam.
        • Gość: złamany Re: IP: *.trustnet.pl 08.09.05, 12:42
          Kamieniem to się popukaj w ten zakuty łeb!!!
          Naucz się też zasad ortografii. Nie matura lecz chęć szczera :) I dlatego w
          enion siedzą takie głąby, z którymi nie da się porozumieć.
          Klapki na oczach, klapki na uszach, w mózgu magnes.
          KOMPROMITACJA.
          Ale byliście zbyt pazerni, w końcu i enion dostanie kopa w d....
          • v.ci A może zbiorowy pozew do sądu ? 08.09.05, 13:27
            Enion zażądał od moich rodziców 2000 zł kary za rzekomy nielegalny pobór
            prądu . Rodzice zastraszeni przez Enion komornikiem zapłacili . Niezależna ,
            specjalistyczna ekspertyza wykazała jednak , że plomby na liczniku nie zostały
            naruszone . Mimo to Enion w ogóle nie zamierza zwrócić nienależnych mu
            pieniędzy . Jak można to nazwać ? Cisną się na usta najgorsze epitety .
            • Gość: logik raz jeszcze Re: A może zbiorowy pozew do sądu ? IP: *.czest.enion.pl 08.09.05, 13:52
              Wydaje mi się że problem nie tkwi w ENIONIE tylko w prawie !!
              należy zacząć od zmiany prawa w szczególności energetycznego !!
              działania ENIONU wynikają z zapisów w nim zawartych !
              • Gość: pw Re: A może zbiorowy pozew do sądu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:56
                Przecież wszystko odbywa się zgodnie z prawem. Taki jest zapis w prawie
                energetycznym, że można egzekwować należności bez rozprawy sądowej, i póki to
                się nie zmieni to wszystko będzie legalne, tak więc Enionowi póki co mogą
                skoczyć. Enion po prostu korzysta ze swojego prawa. Zresztą wszystko jest
                napisane w artykule (wniosek o niezgodność z konstytucją, jeszcze nie
                rozpatrzony przez TK, a więc niewiążący!). Nauczcie sie najpierw cztać ze
                zrozumieniem a dopiero potem piszcie głupoty.
            • Gość: xxz Re: A może zbiorowy pozew do sądu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:22
              U mnie była identyczna sytuacja....U sąsiada też. Widać w większości Enion tylko
              "uszkodzonymi plombami" się podpiera.
    • Gość: anka Zakład Energetyczny łamie prawo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 16:57
      ludzi nazywaja zlodziejami a w firmie ENION tez kilku pracuje i nie rzucam slow
      na wiatr, oferuja swoje uslugi nie zgodne z prawem za okreslona kwote (cofanie
      licznikow,wymiana na nowe itp.) I jak to nazwac a ludzi niewinnych oskarzaja i
      karaja!
      • Gość: /////// Re: Zakład Energetyczny łamie prawo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 08:54
        co to moderator jesteś na usługach czy sługusem enionu i familii czerwikow z
        bractwem?
        wykreslasz posty ! tobie nie pasują czy twoim kumplom z enionu?!!!!!!!!!!!
        • Gość: //////////// Re: Zakład Energetyczny łamie prawo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 13:46
    • Gość: :) :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 09:05
      region na forum
      jaskola.pl/phpbb/
      kulturalne forum zapraszamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka