Dodaj do ulubionych

anons towarzyski

03.08.12, 10:59

Poszukuję bezrobotnego świra, złosnika i despoty, który zagwarantuje mi upokarzający związek.Powinien co chwila przerzucac się z nastroju w nastrój, bez przerwy mna manipulować i budzic we mnie taki strach, żebym stale chodziła przy nim na paluszkach.Bardzo to lubię.Im mocniej będzie mnie trzymal w szachu, tym bardziej będę szczęśliwa.Panowie ambitni i odpowiedzialni wykluczeni.Jezli szukasz kogoś, kto będzie cie kochał bez względu na to do jakiego stopnia okażesz się nieznosny czy nieprzystępny weź mnie pod uwagę w pierwszej kolejności.Pisz na meila gazetowego ty tu o wszystkim decydujesz!
Obserwuj wątek
    • wymagajacyfacet Re: anons towarzyski 03.08.12, 11:38
      najpierw to mi przesli sz..to kilka fotek na meila dopiero porozmawiamy
      wymagajacyfacet@o2.pl
    • orosadm Re: anons towarzyski 03.08.12, 12:44
      meg-an44 napisała:
      > Poszukuję bezrobotnego świra, złosnika i despoty, który zagwarantuje mi upokarz
      > ający związek. Powinien co chwila przerzucac się z nastroju w nastrój, ...

Fajne. Myślisz, że z takimi oczekiwaniami masz większe szanse niż szukając "porządnego" faceta? A swoją drogą przydałaby się informacja o zakres wiekowy, jeszcze się ktoś napali i okaże się, że róznica wieku jest za mała i znajdziecie jakiś wspólny mianownik?

oros
      • maly.jasio a nie prosciej wyskoczyc do pubu ? 03.08.12, 13:36
        najblizszego ?
        ubrac sie wyzywajaco i wyjac jakiegos chetnego - ktorzy przynajmniej fizycznie bedzie Ci
        sie podobal ?

Nie bedziesz czasu tracic na durne dyskusje w Necie.
        • meg-an44 Re: a nie prosciej wyskoczyc do pubu ? 03.08.12, 15:51

Witam,
          Tekst byl w zamiarze prowoujący celem wyrażenia dezaprobady w stosunku do takiej postawy mężczyzn, którzy oczekują od kobiet cech czy zachowań prowadzących do patologicznych związków.Niestety, widac z tego jak wielu przychyliło by sie do akceptacji takiej kandydatki. Płakac czy smiać sie?
          Pytanie zarówno do kobiet i męzczyzn.. kim chcemy sie stac żebyc nie zostac potworami.
          • maly.jasio Alez dobrze to rozumiemy , Aniele. 03.08.12, 17:10
            meg-an44 napisała:
            > Witam,
            > Tekst byl w zamiarze prowoujący celem wyrażenia dezaprobady w stosunku do takie
            > j postawy mężczyzn, którzy oczekują od kobiet cech czy zachowań prowadzących d
            > o patologicznych związków.Niestety, widac z tego jak wielu przychyliło by sie d
            > o akceptacji takiej kandydatki. Płakac czy smiać sie?

A Moj tekst w zamierzeniu byl taki - ze wole grzeczna , ulegla i posluszna - niz samodzielna intelektualnie pania docent - z ktora co prawda moge podyskutowac o filozofach greckich,
            a z ktora na codzien musze sie uzerac o kazda duperele - gdy ma na jej temat inne zdanie.
            Prawda lezy chyba jednak gdzies po srodku.
            • tapatik Re: Alez dobrze to rozumiemy , Aniele. 11.08.12, 23:04
              maly.jasio napisał:

> A Moj tekst w zamierzeniu byl taki - ze wole grzeczna , ulegla i posluszna - niz samodzielna
              > intelektualnie pania docent - z ktora co prawda moge podyskutowac o filozofach greckich,
              > a z ktora na codzien musze sie uzerac o kazda duperele - gdy ma na jej temat inne zdanie.
              > Prawda lezy chyba jednak gdzies po srodku.

Zakładasz tu - moim zdaniem błędnie - że z kobietą "samodzielną intelektualnie" trzeba się użerać.
              Takie użeranie się i ciągłe stawianie na swoim nie musi być powiązane z intelektem.
              Osoba głupia (uogólnię na obie płcie) również może stawiać na swoim.

Myślę, że Twoje założenie jest błędne.
              Może istnieć mądra kobieta, z tytułem profesorskim, która nie będzie uległa, będzie miała szerokie horyzonty, będzie oczyta, ale jednocześnie nie będzie kłótliwa.
          • niecierpielata Re: a nie prosciej wyskoczyc do pubu ? 03.08.12, 18:25
            brzmi jak akt desperacji:)

ostre suki z czułym serduszkiem są najlepsze:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka