Dodaj do ulubionych

Okrucieństwo-z głupoty?

08.09.05, 11:31
Wczoraj brygada z koparką , przysypała zdrową piekną kotkę gruzem.........
Prosiłam poprzedniego dnia : jak bedziecie tu cos robić ,to uważajcie.......
Dajcie mi znać , ja odwołam kotkę i wszystko w porzadku..........
Chowała sie w piwnicy zawalonego, spalonego przez nudzącą sie młodzież baraku...
Jeśli ją odrazu zabili gruzem to jeszcze humanitarne.........
A jeśli głodna, spragniona drapie pazurami w bezsilnośći ........
Boże ..................
A prosiłam ,............
Brygada była na polecenie prokuratora, przez Urząd Miasta sprowadzona.......
A ruiny przy Wełnopolu..........
Gratuluję .................
Boże a gruz maja zima wywozić ............
Jezu , serce mi skacze do gardła, a łzy cisna do oczu...........
Jak można tak bestialsko. przecież PROSIŁAM Ii BYŁAM W KAZDEJ CHWILI
DOSTĘPNA........
Dobrze że młode się uchroniły , bo zabili by całą kocią rodzinę .....
Młode były w piwnicy bloku...........
Coś strasznego..................
Ruda
Obserwuj wątek
    • Gość: :-( Re: Okrucieństwo-z głupoty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 11:38
      dranie :-(((((((((((((((
    • Gość: Mona Re: Okrucieństwo-z głupoty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:35
      Co to za firma, jacy ludzie tam muszą pracować??? ;```((((
      • Gość: Anna Re: Okrucieństwo-z głupoty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 16:02
        Nie do pomyslenia!
        • r.kruger Re: Okrucieństwo-z głupoty? 08.09.05, 16:07
          no i mściwość się we mnie odezwała, to było morderstwo z zimną krwią !!! nie ma
          na to paragrafu?
          Bo jak nie ma to ja jako ciężarna przeklinam ich po trzykroć,a niech ich jasna
          cholera myszy zjedzą
    • kakui Re: Okrucieństwo-z głupoty? 08.09.05, 16:14
      a czy to pewne? masz 100 procentowy dowod co sie z nia stalo? dlaczego nie
      reagujesz? wez cos zrob!
      • Gość: Ruda :o) Re: Mamy Ją ............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 16:53
        Na szczęście trafiliśmy tam gdzie zawsze była.....
        Robota lpoatą , pot z czoła i JEST ..........
        wYSTRASZONA, GŁODNA POOBIJANA , ODWODNIONA ALE JEST........
        UF.......
        • Gość: Ktos Re: Mamy Ją ............... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 17:07
          Cudowna wiadomosc Ruda:)wiedzialem ze bedzie zyc .Dziekuje ze sa na swiecie
          jeszcze tak dobrzy ludzie jak Ty. Pozdrawiam
    • umfana Re: Okrucieństwo-z głupoty? 08.09.05, 16:59
      To powinno być kralne przepisami prawa. Zgłoś to TOZ, Empatii, Canis, etc
      • Gość: Hmmm Re: Okrucieństwo-z głupoty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 18:21
        A ja tam kotów nie lubie.. są pff... :/
        • ruskie.babidlo.z.kamczatki przeciez ta ruda 08.09.05, 18:22
          se z was jajca robi nie widzicie?
          • ja_iris A znasz Rudą??? 08.09.05, 18:53
            Bo ja akurat mam ten zaszczyt i wiem,że dla ratowania kota zdolna była własnymi
            trękoma ten gruz przerzucić.A tobie proponuje dopisać do nicku głupie.ruskie
            babidlo.... no i puknąć tam gdzie większośc ludzi ma głowę a ty niestety balon!
            • ruskie.babidlo.z.kamczatki Re: A znasz Rudą??? 08.09.05, 22:14
              kochanie jak widze ze ktos ma tymczasowy nick to co moge pomyslec? skad mam
              wiedziec czy to "ta" ruda? wejdz an forum poznan i zobacz ile ludzi podaje sie
              za "antyvikke" ... zobacz tez usera lena_ziemkiewicz i lena_zienkiewicz....

i prosze wyciac post kolezanki gdyz w netykiecie jest napisane zeby nie obrazac
              innych uzytkownikow a ona to wlasnie robi!
              • Gość: skrzat55 Re: A znasz Rudą??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 22:51
                Za taki czyn i takie komentarze, to niestety chyba można poubliżać i to nie
                tylko w tak zawoalowany sposób. Ruda jesteś cudowna, uwielbiam koty, psy i też
                nie mogę spokojnie tego czytać. Należy Ci się wielkie piwo na następnym
                spotkaniu. Masz to jak w banku. Uściskaj też Osobistego, bo napewno nie zostawił
                Cię samą.
              • dakota_69 Re: A znasz Rudą??? 08.09.05, 23:07
                Robisz zamieszanie. Czy ktoś, kto ma stały nick, jest bardziej wiarygodny od
                tego, który ma nick tymczasowy? Przecież konto zakłada się w minutę i może
                założy tylko po to, żeby go użyć jeden, jedyny raz. Jak nie masz stałego łącza,
                neostrady itp. - nikt cię nie namierzy, bo za każdym połączeniem ma się inny IP.
                Przecież ja mogę się w tej chwili wylogować i pisać z innego konta. I co?
                Figa.
                Więc, za przeproszeniem, nie pieprz, że tymczasowy jest niewiarygodny, bo tego
                nie wiesz. Bardziej wierzę Rudej niż tobie, babidło.
                • ja_corka RUDA JESTES WIELLLLLKAAAAAAAA 09.09.05, 00:00
                  JUz mi zbrzydlo to babidlo
                  i do wora z tym
                  RUDA Wielka jest i BASTA!!!
                  Kazdy o tym wie.
                  A babidlo co obrzydlo
                  niechaj wieje stad.
                  RUDA kazdy tutaj zna
                  i o RUDEJ kazdy wie
                  ze gdy krzywda kota, psa
                  Ruda pierwsza o tym wie
                  Wie...nie tylko !!!
                  Reaguje,
                  zarcie picie im kupuje.
                  a dla kotek ma tabletki
                  by im sex nie zmienil sylwetki.
                  Kazdy kto podwaza RUDA
                  jest tepakiem
                  No i trudno!!!
                  Wiec Babidlo jestes FE
                  zaraz pisz i przepros
                  RUDE !!!!
                  pisz natychmiast bo dowale
                  Admin nie przeszkodzi wcale.
                  Poobijam kosci , zebra'
                  takam jest na Ciebie wsciekla!!!
                  Jak Ci RUDA to wybaczy
                  wtedy bedziesz dla mnie CACY
                  agdy RUDA powie
                  NIIEE
                  bedziesz zawsze dla mnie
                  BBBBEEEE

no......pisalam na poczekaniu
                  Mysle, ze za mna pojda inni

RUUUDAAAAA dawaj namiary to TOZ niech ich ukaraja nawet mandatem dla Twoich
                  kociat.
                  Mysle, ze moze te tepaki od ciezkiego sprzetu to czytaja
                  to powinni JUZ byc u Ciebie z kasa z przeznaczeniem na
                  jedzenie dla kociat.

to bandyckie @@@@@@@
                  powinni odpowiadac!!!!!!

Caluujeeeeeeeeee

• ja_iris Re: A znasz Rudą??? 09.09.05, 08:15
                No cóz jak widzę Wy tam na tej kamczatce tez bezlitosni jesteście.To co miała
                pochwalić tych zwyrodnialców???Zastanów się co piszesz babidlo jedno.Nie lataj
                po Forach a jak juz musisz to nie czepiaj sie porządnych ludzi !
                Rudzielcu jestes wielka!
    • Gość: HS Re: Okrucieństwo-z głupoty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 07:55
      Nie macie co do roboty chyba że się kotami zajmujecie!!!! Ludzie toto karmią i
      latają tego całe zgraje, np. koło żabki na Skrzyneckiego. I po co to komu??????
      • ja_iris HS ??? 09.09.05, 08:18
        No tak lepiej żeby szczury latały bo akurat ta populacja nie wyginie a jedyny
        ratunek to własnie te zgraje kotów.
        • Gość: Ruda :o) Re:Poświęcenie serdeczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:22
          Witam..........
          Z troski o zwierzaki jestem gotowa na WSZYSTKO.........
          Jak nam kociak, w wąskim otworze w murze utknął , rozwaliliśmy kawał muru.......
          Kotkę uratowaliśmy bo:
          Była blisko i tam gdzie przypuszczaliśmy...........
          Całe podwórko pomagało...............
          Kotka już je i pije..........
          Tylko trochę zamiast czarna ,to biała.........
          Ale już ku dobremu............
          Bo spać nie mogłam.............
          Pozdrawiam Was moi Wspaniali i KOCHANI............
          Świat bez Was...byłby tak UBOGI..............
          Nisko skłoniona Ruda
          • Gość: Angela Re:Poświęcenie serdeczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:40
            Rudzielcu najmilszy, Twoje serce jest wielkie jak Dzwon Zygmunta. Podziwiam i
            gratuluje samozaparcia. tacy ludzie jak Ty i twoi bliscy zasługują na najwyższy
            szacunek. Czapki z głów panie i panowie.
            Pozdrawiam serdecznie.
        • Gość: HS Re: HS ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:37
          Już widzę jak te rozpieszczone przez ludzi i wypasione kocury polują na
          szczury. Chyba nie wiesz co piszesz ... ludzie im dają o wiele lepsze żarcie i
          się tylko na to oglądają
          • Gość: Martha Re: HS ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:51
            a co to ma do rzeczy?? nawet jak nie lataja za szczurami to nalezy je szanowac
            bo to sa zywe stworzenia!!!!!!! "ludzia bez serca mowimy stanowcze NIE!"
          • Gość: ZIELE Re: HS ??? IP: 80.51.57.* 09.09.05, 12:55
            HS: spadaj stąd. Jak nie lubisz kotów to nie czytaj tych tekstów.
          • iwonnkaa RePieszczochy 09.09.05, 13:35
            Kotki ZAWSZE polują...........
            Moja prywatna ,domowa, wysterilizowana , wczoraj wieczorem przytaszczyła myszkę..
            Więc nawet wypasione maja instynkt...........
            I tym róznią się od ludzi.......
            Są INSTYNKTOWNIE OBOWIĄZKOWE..............
            Pozdrawiam
            Ruda
      • dakota_69 Re: Okrucieństwo-z głupoty? 09.09.05, 12:54
        A chcesz mieć szczury w mieszkaniu? Żeby wchodziły do dziecięcego wózka? A może
        lubisz, żeby na świecie rozprzestrzeniały się choróbska, co?
        Kot to najtańszy i najprostszy deratyzator.
        Wiem, bo mam 2 koty - niemal codziennie przynoszą mi myszy, nornice, a nawet
        szczury.
        Nie mam gospodarstwa, więc gryzonie nie zniszczyłyby mi plonów, ale mam dzieci
        i nie chciałabym, żeby plątało mi się po domu takie tałatajstwo. Kiedy się
        wprowadziliśmy, ciągle natrafialiśmy na odchody szczurów czy myszy. Kiedy po 2
        miesiącach przyniosłam zwykłego, choć wydaje mi się, że najpiękniejszego,
        dachowca (z ogłoszenia) - kłopoty się skończyły.
        Czy wiesz, że mysz jest w stanie przegryźć ściankę lodówki i stołować się
        niewykryta nawet kilka miesięcy?
        • r.kruger HS-jesteś głupkiem? 09.09.05, 14:04
          no chyba na biologii i ekologii nie bardzo się znasz, przez takich ignorantów
          ogołociliśmy świat, skopaliśmy matke nature tak mocno że leży i krwawi ale już
          nic nam nie da. Tacy ludzie jak ty zabijają jaskółki bo brudzą a potem jęczą że
          robale
          nie chcą kotów ale mysz jeszcze mniej
          ja nie chce ciebie mało pożyteczny jesteś !
          • Gość: ZIELE Re: HS-jesteś głupkiem? IP: 80.51.57.* 09.09.05, 14:39
            Koty polują dla przyjmności, a nie z głodu. Trzeba poprostu przyznać że są
            kochane, ale są również okrutnymi mordercami, które uwielbiają sie długo bawić
            swoją ofiarą zanim z nią skończą (zwłaszcza jak są najedzone).
            • r.kruger hej Ziele 09.09.05, 16:10
              kiedy ofiara boi się wytwarza adrensline co poprawia smak mięsa,dlatego jeśli
              kot szybko schwyta ofiare-bawi się nią...
              ale co z takiej zabawy ma człowiek? chyba tylko swoją adrenaline
              • Gość: ZIELE Re: hej Ziele IP: 80.51.57.* 09.09.05, 16:30
                Masz racje.
        • Gość: Nawaho Re: Okrucieństwo-z głupoty? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.05, 23:35
          Mój kot jest wykastrowany, a kotka wysterylizowana i nic nie straciły na
          łowności. Stały się natomiast bardzo przylepne, domowe, łagodne.
          I uwaga, kot najedzony ma siłę i ochotę polować dla przyjemności, bo to
          drapieżnik. I właśnie takie są moje kocurki.
    • utunia Re: Okrucieństwo-z głupoty? 09.09.05, 16:30
      Iwonko takich ludzi jak Ty to tylko ze świecą szukać... Gratuluję, jesteś wielka
    • Gość: ZIELE ZABIJANIE może być świetną ROZRYKĄ !!!! IP: 80.51.57.* 09.09.05, 16:39
      Na początku maja jechałem pociągiem, tłok był taki że wpuścili ludzi do
      przedziału służbowego, a mnie sie trafiło miejsce w drzwiach kabiny maszynisty.
      Ogłądałem sobie droge zza przedniej szyby i nawet sie cieszyłem do momentu aż
      pociąg przejechał kota. Strasznie mnie to zdenerwowało (a w zasadzie wkur...ło),
      bo kretyn (maszynista - inaczej nie da sie go nazwać) nawet nie zatrąbił żeby
      dać mu szanse uciec z torów. Kota było widać z daleka, ale po co trąbić,
      przecież trzeba spróbować czy da sie go przejchać - przecież to super rozrywka
      dla takiego bezmózga. Zwróciłem im uwage (w kabinie był też kierownik pociągu)
      czy nie mógł zatrąbić (bo robił to na conajmniej 300 metrów przed każdym
      przejazdem, nawet jak nikogo przy nim nie było) i efekt był taki że zostałem
      jako pierwszy i chyba jedyny pasażer wtedy dokładnie skontrolowany. Doszło
      również do szarpaniny miedzy mną a kierownikiem pociągu (on mnie popychał) - do
      dziś żałuje że nie sprowokowałem go na tyle aby mnie uderzył - może choc jednego
      kretyna by z roboty wyrzucili. Biedny kotek nie mógł usłyszeć pociągu bo ten
      jechał na luzie, szyny wydają wtedy charakterystyczny syk którego kot napewno z
      pociągiem nie skojarzy.
      • Gość: HS Do wszytsich oszołomów!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 16:53
        Kocie dziwaczki jesteście wszytskie i już. Co to za argument ... że koty
        załatwiają szczury i trzeba je mieć żeby w chacie szczurów nie mieć. Nie mam
        kota i nie mam szczurów. Chyba mieszkacie w stodołach i stąd te problemy ze
        szczurami.

Powiem jedno .... ktoś to ma czas na pieski i kotki to chyba nadmiernie oddalił
        się od problemów codziennego życia!!! Normalny człowiek o tych kotach
        śmierdzielach czy kundlach po prostu nie myśli .... jak widzę taki coś na
        drodze to nie hamuję bo mam go gdzieś!!!

Narozmnażajcie tego dziadostwa ...... świat będzie piękniejszy!!!!
        Dawniej hycle to tępili a wy to teraz upiększacie świat ..... trzeba będzie
        chyba firmę hyclową otworzyć ......

PS. Przyrodę szanuję w każdym calu ..... więc proszę mi tu nie pisać że jestem
        jakiś anty!!!!!

• marta.kunc kochany hs :) 09.09.05, 17:09
          oczyszczanie naszego pieknego kraju od elementow nieporzadanych proponuje
          rozpoczac od odstrzalu sanitarnego takich kretynow jak ty.
        • Gość: ZIELE Re: Do wszytsich oszołomów!!!!! IP: 80.51.57.* 09.09.05, 17:09
          Współczuje Ci biedny HS-ie, że Ty ciągle musisz sie przejmować problemami życia
          codziennego. Pewnie przejmujesz sie tym jak sie ubrać w niedziele do kościoła
          albo gdzie kupić o 2 grosze taniej kilo cukru. Jesteś naprawde "normalny".

P.S. A co do rozjeżdżania zwierząt to życze Ci abyś trafił na jakieś duże które
          spowoduje że stracisz panowanie nad kierownicą i wjedziesz jeszcze w jakiś słup
          i zdechniesz na miejscu. Bo kto ma czas żeby przejmować takim kimś jak TY, ja
          napewno nie...........

• Gość: HS Re: Do wszytsich oszołomów!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 17:32
            Jasne ...... maż zapieprza a wy dziwaczejecie. Podrawienia na następczyń
            Violetty Villas ......
            • Gość: ZIELE Re: Do wszytsich oszołomów!!!!! IP: 80.51.57.* 09.09.05, 17:49
              Jak masz problemy z własną żoną to załóż osobny wątek.
              • Gość: HS Re: Do wszytsich oszołomów!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:33
                Nie mam problemów z własna babą tylko śmieszą mnie wpisy, w których ludzie
                traktuja drobne ssaki jak niewiadomo co... Z waszych wypowiedzi wynika że psy i
                kotki to najważniesza sprawa na świecie (mój Boże robole zasypali kotka .....
                śmiechu warte ..... czemu nikt nie powiedział że robole mogli też zasypać
                jakieś biedne szczury!!!!!! ..... one są inteligentniejsze niż te wasze
                śmierdzące koty!!!!).

Ludzie w Afryce z głodu umierają ale kotki są najważniejsze. Jak któraś z was
                ma ochote dożywiać "biedne kotki" to niech lepiej da na jakąś instytucję
                charytatywną która ludziom pomaga ...... a nie kotom czy psom!!!!

Szkoda gadać .......
                • Gość: Ruda :o( Re: Do wszytsich oszołomów!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:01
                  Biedny jesteś , oj biedny..................
                  Tylko Ci współczuć.................
                  To są nasi mniejsi bracia...........
                  A Ty wytrzep gówna kurze z butów ........
                  • Gość: bibi Re: Do wszytsich oszołomów!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 23:43
                    zostawmy już tego HS, przeciez on już to powiedział, to przeszłość a przecież
                    my przeszłość wybaczamy
                  • ja_corka OLEJCIE ICH 10.09.05, 00:05
                    Proponuje haslo

OLEWAMY TAKICH JAK HS

po prostu nie dajmy sie sprowokowac........
                    niech sobie pisza
                    a my piszmy swoje

RUDA JESTES

WIELKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
                    • Gość: Martha Re: OLEJCIE ICH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 07:56
                      koles sam sobie zaprzecza ktos kto szanuje przyrode nie przejezdza specjalnie
                      zwierzat
                      gdyby ci co przysypali tego kociaka nie mysleli jak ty to by go nie trzeba bylo
                      ratowac Ruda mowila im ze tam jest kot
                      dobrze ze nie wszyscy maja taka korbe w glowie jak HS
                      • Gość: ZIELE Re: OLEJCIE ICH IP: 80.51.57.* 10.09.05, 10:05
                        W mieście to może takich jak HS jest niedużo, ale na wsi (tam gdzie powinno sie
                        szanować zwierzęta, bo z nich żyją) jest większość.
                • iwonnkaa Re: Do HS-a -ty tak naprawdę !!!!!!!!11111 10.09.05, 10:26
                  Ludzie w Afryce zawsze będą umierać, nasza pomoc utonie w gąszczu biurokracji i
                  zasili nie tych co powinna.............
                  A koty są tu , namacalnie i ich biedę widać, i mogę natychmiast, DOCELOWO
                  pomóc......
                  Czuję że tylko nas nakręcasz , bo nie wierzę że może rozumna, wrażliwa i czująca
                  istota ludzka, wypisywać tak przerażajace bzdury........
                  Jeśli rzeczywiście piszesz co myślisz, to radzę raczej MYŚL CO PISZESZ.....
                  A jeśli posiadasz rodzinę , to im serdecznie współczuję...........
                  Tylko jak takiego człowieka jak Ty pokochać ..........
                  Desperacja .......................
        • dakota_69 Re: Do wszytsich oszołomów!!!!! 09.09.05, 23:53
          To ty jesteś kretynem. Nie mieszkam w stodole, ale za ogrodzeniem mam łąkę,
          skąd właśnie przyłazi do mojego ogrodu to szczurzo-norniczo-mysie tałatajstwo.
          A jeśli mówisz, że przyrodę szanujesz "w każdym calu", to pieprzysz. Bo inaczej
          musisz uznać, że każdy kot i pies ma prawo do życia i godnej śmierci.
          Kot jest drapieżnikiem, kieruje się instynktem, a przy okazji jest zwierzęciem
          bardzo rodzinnym (wbrew pozorom wcale nie chodzi własnymi drogami, trzyma się
          blisko swojego domu i pojawia się w chwili, gdy się o nim myśli, telepatycznie).
          Komara też nie zabijasz? Albo muchy?
          Pieprzysz, pieprzysz, pieprzysz.
          I lepiej się już więcej nie dopisuj.
          • Gość: HS Do wszystkich oszołomów!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 11:41
            Pozdrowienia dla wszystkich kocich oszołomów!!! :)))
            • Gość: Martha Re: Do wszystkich oszołomów!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:23
              lepiej byc kocim oszolomem niz kims twojego pokroju:)
            • Gość: Ruda :o) Re: Do wszystkich kochających zwierzaki.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:45
              Jesteście poprostu CUDOWNI.............
              Aż chce się wśród TAKICH ludzi żyć .............
              Ukłony Ruda
    • Gość: Roman Re: Okrucieństwo-z głupoty? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:41
      W dzikim kraju żyjemy przez dzikich robotników zbudowanym,z dzikimi
      współmieszkańcami,z dzkim rządem,policją i kościołem i tylko czasem wyjątki się
      zdarzą,przez dzikich albo zjadane lub przynajmniej od czubków wyzywane.Ja bym w
      ramach rewanżu przysypał jakiegoś robotnika,niech wie jaką smierć sprawił.
      • Gość: HS Re: Okrucieństwo-z głupoty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 14:19
        Nie no ja chyba w wariatkowie jestem...
        • Gość: Roman Re: Okrucieństwo-z głupoty? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 14:20
          To co oni ci tam dają że dopiero teraz to zauwazyłeś??
          • Gość: HS Re: Okrucieństwo-z głupoty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 15:20
            Jak ciebie czytam to myślę że jestem w wariatkowe. Koty ważniejsze od ludzi ...
            dobre :))) No po prostu Wariatkowo w tym wątku jest :)))
            • Gość: Roman Re: Okrucieństwo-z głupoty? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 15:35
              Cieszę się że moge sprowadzić ciebie do rzeczywistości.
              A co do kotków,jak patrze na niektórych ludzi to aż chciałbym zamknąć ich do
              klatek i do Zoo albo do dzungli.
            • Gość: ZIELE Do wariatkowa to Ty sie HS nadajesz najbardziej !! IP: 80.51.57.* 10.09.05, 18:29
              Jak w temacie
            • Gość: Martha Re: Okrucieństwo-z głupoty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 22:38
              kot czy pies nie umie sie obronic przed glupkiem za kierownica ktory ma akurat
              ochote w niego wjechac najlepszym przykladem takiego glupka jestes ty:)
              tym sie rozni czlowiek od zwierzecia ze zwierze zabija z glodu a czlowiek dla
              przyjemnosci wiec kto wedlug ciebie HS jest lepszy?
        • Gość: Ruda :o( Re: Okrucieństwo-z głupoty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 14:58
          No proszę.............
          Tak przypuszczałam...............
    • Gość: dobrze Re: Okrucieństwo-z głupoty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:38
      hahahaaha dobrze jej tak ... koty trzeba niszczyć
      • Gość: Ruda :o( Re: Okrucieństwo-z głupoty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:33
        Ale Ty głupi jesteś ...........
        Aż mi CIE żal .........
        • ja_corka CHOLERA JASNA!!!! 20.09.05, 23:08
          Prosilam, zeby nie odpowiadac takim H.....orym S....zantrapom

Olac takich i nie odpisywac im bo to w nich jeszce wieksza budzi agresje.
          i podziw samouwielbienia nad swoimi wpisami.

My mamy byc tu gora a nie jakies

H....... olera woe coza
          S........zantrapy.

Koty go rozniosa po smierci.

Pozdrowionka

RUDAAAAAAAAA

TY WIESZ !!!!!!!!!!!

JESTEs

WIELLLLLKAAAAAAA

a HS to jakis niedorobiony urwany plemniczek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się