Dodaj do ulubionych

PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 17:14
Nie wiem czy wielu z was ma takie problemy ale ja tak i chce sie tym
podzielic...niektorzy mnie skrytykuja ze kazdy czlowiek to stworzenie boze ale
nie moja tesciowa!Otoz kocham mego meza nad zycie jestemy mlodym malzenstwem z
mlodym stazem ale TESCIOWA moja to straszna baba zawsze jak dzwoni do mnie
trzesa mi sie rece z nerwow nie potrafie sobie z tym poradzic mimo iz jestem
osoba o silnych nerwach przy niej wszystko PUSZCZA niecierpie tej baby
poprostu niecierpie wszystkie negatywne cechy charakteru to wlasnie ona
krzykliwa,nieznosna,wszystkowie-dzaca,paskudna,wredna,klamliwa,walnieta
itddddddddddddddddd doprowadza mnie do szaly jak to olac jak z tym zyc POMOCY
bopje sie ze kiedys przyjdzie ten dzien i ja poprostu...UKATRUPIE :-(
Obserwuj wątek
    • Gość: Synowa16 Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 17:40
      No to jest już nas dwie...
      • utunia Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ 02.10.05, 17:41
        A ja moją lubię bardzo...
        • Gość: Synowa16 Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 17:54
          do poprzedniczki-to po co się tutaj odzywasz,załóż nowy wątek
    • Gość: synowa Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:35
      przypuszczm że jesteś rozhisteryzowaną idiotką, o podabnych cechach jak twoja
      znienawidzona teściowa, potym co piszesz można sądzić ze na ciebie krzyczy ,
      ciebie oszukuje, w dodatku dzwoni do ciebie lub do swojego syna,uważaj kochana
      możesz kiedyś zostac taką wredną teściową z twojego postu czuć że masz
      charakter niezłej cholery, w dodatku wrednej i paskudnej złośliwej i
      nietolerancyjnej, lecz się póki czas, tolerancja to wielka cecha
      • Gość: :-(((((((((((((( Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 19:18
        co ty gadasz sama jestes idiodtka!ja napisalam ze jej nienawidze a gdyby ona
        krzyknela na mnie to...u boje sie myslec
    • Gość: miki Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 19:04
      Dołączam do was dziewczyny !!! Ale nie mówcie żle o swoich teściowych, że złe,
      wredne itd..... nie znacie mojej. To dopiero przyjemność.
      • Gość: marzena Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 19:20
        dolaczam sie...po co komu tesciowa?moja to wredna suka
        • Gość: Kaka Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 19:40
          Ze tez takie ku.. mezow znalazly...
          • Gość: synowa wrednej ... Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 19:57
            a co ,zazdrościsz nam ,bo ciebie nikt nie chce?
    • Gość: arnold Re: a ja swoja kocham IP: *.du.simnet.is 02.10.05, 20:42
      ja swoja tesciowa bardzo kocham nie zartuje - jest osoba ktorej mozna sie
      zwierzyc porozmawiac - wkurza mnie tylko ze prawie wszystko wie ale to
      przemawia na jej korzysc
      • Gość: gosc Re: a ja swojej nienawidze IP: *.man.czest.pl 03.10.05, 09:34
        dlatego sie sie wszystkiego czepia,wredna,pyskliwa,przed slubem ja
        tolerowalem,a po slubie zaczela mi dokuczac,grac na nerwach.ciesze sie ze
        niemam z nia kontaktu od ponad roku,bo przynajmniej mam spokoj.Zadko sie zdarza
        zeby trafic na dobra tesciowa.
        • Gość: marzena Re: a ja swojej nienawidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 10:00
          Ja tez gratuluje wszystkim dziewczynowm ktore maja rowne tesciowe moja niestety
          sie do nich nie zalicza wredne babsko i tyle toleruje ja ale niecierpie no
          coz..maz tez nie :-)
        • Gość: ninka Re: a ja swojej nienawidze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 13:32

Odpowiadasz na :

Gość portalu: gosc napisał(a):

Uważasz że często sie zdarza ze można spotkac normalną synową.Wystarczy
          popatrzec na te babska w dzwonach dżinsowych z gołymi pępkami i tłustymi kłakami
          na głowie.To dobry materiał na synowe .CO? Teściowa powinna zrzucić na łeb ze
          schodów.
          • Gość: Wlodek Re: a ja swojej nienawidze IP: *.vf.shawcable.net 21.10.05, 04:15
            Gość portalu: ninka napisał(a): >
            > Uważasz że często sie zdarza ze można spotkac normalną synową.Wystarczy
            > popatrzec na te babska w dzwonach dżinsowych z gołymi pępkami i tłustymi
            kłakam i na głowie.To dobry materiał na synowe .CO? Teściowa powinna zrzucić na
            łeb ze schodów.

Ninko! Obojetnie jakaby nie byla synowa, to i tak dwie kobity w jednej kuchni,
            to o TRZY za duzo:)))
            • Gość: ninka Re: a ja swojej nienawidze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 09:23
              Gość portalu: Wlodek napisał(a):

Masz racje.Tyle tylko że jednej rzeczy nie potrafie zrozumieć.Każda chrzci
              teściową,używa niemiłych słow a jakoś żadna z nich nie pomyśli żeby zapewnic
              sobie mieszkanie lub zamieszkać ze swoja matka tylko pcha sie do tej czarownicy
              teściowej.Czy ta tesciowa ma jej ustąpic miejsca i robic z siebie dywanik żeby
              zadowolić królową.
      • Gość: Wlodek Re: a ja swoja kocham IP: *.vf.shawcable.net 19.10.05, 06:13
        Gość portalu: arnold napisał(a):

> ja swoja tesciowa bardzo kocham nie zartuje

Pewnie tez bym byl taki odwazny i mily majac dwie panie za plecami uzbrojone w
        narzedzia kuchenne.
        Ale nie przejmuj sie nawet Arnold Schwarzeneger wyladowal na sofie w pokoju dla
        gosci za zarty i posiadaniie odmiennego zdania niz malzonka i jej familia:)))
    • Gość: synowa Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 10:38
      Z tego co piszesz to masz to szczęście, że z nią nie mieszkasz.Co ja bym za to
      dała.Ja mam taką samą cholere w domu. Czasami naprawdę się zastanawiam czy nie
      zostawić męża i nie iść w cholere byle z daleka od tej p.... ale dać jej wygrać?
      • bakteria82 Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ 03.10.05, 10:48
        Trzymaj sie :-)jestem z toba tesciowym mowimy stanowcze NIEEEEEEEEE
        • Gość: Synowa16 Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 13:32
          A ja kiedyś spotkałam na warszawskim forum fajny wątek o teściowych.Opisywał
          mąż,jak jego żona się pewnego dnia wku....ła na jego matkę i z okrzykiem:"Ja to
          pier...lę!",zabrała dziecko i wyszła od teściowej.A działo się to w jego
          obecności i facet jej wcale nie ukarał za taki numer.Widocznie mamusi się to
          należało,sam stwiedził,że żona należy do osób spokojnych,więc musiała ją wiedźma
          nieźle wyprowadzić z równowagi.
      • Gość: zbychu. Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 13:34
        Gość portalu: synowa napisał(a):

Idż do swojej matki lub kup sobie mieszkanie..Po co siedzisz na głowie tesciowej.
    • Gość: nadya Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.inds.pl / *.inds.pl 03.10.05, 13:43
      moja jest super,wszystko mozna jej powiedziec,zwierzyc sie,to moja druga mama!tylko czasem jest upierdliwa i uparta ale nie przeszkadza mi to.kazdemu zycze takiej tesciowej
    • Gość: Mąż Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:28
      moja droga kobiety są piękne jak mają 20 lat.
      Niestety później zmieniają się w monstra i niektóre jeszcze ewaluują w TEŚCIOWE
      czego i Tobie życzę :)
    • max9810 Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ 18.10.05, 12:57
      Szanowne Panie !!!!!! Wiecej kultury - kiedyś też będziecie tesciową .
      Jak sobie pomyślę ze moja córka ma mieć w przyszłosci taką teściową jak Panie
      to należałoby teleportować sie do innego wymiaru. Nadmieniam że mam szacunek do
      kobiet. Pozdrwiam !!!!!!!
    • Gość: Maja Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 18.10.05, 13:31
      A jaki jest stosunek Twojego Męża do całej tej sytuacji? Czy On wie, jak na
      Ciebie działa Jego matka? Czy robi coś, aby to zmienić? Nie może być tak, aby
      wasz związek ucierpiał z powodu wścibskiej baby, która wtrąca się w wasze
      zycie. Ona nie ma prawa zatruwać wam zycia, a Twój Mąż powinien zrobić
      wszystko, aby jego matka nie wywolywała w Tobie takich nerwów, o jakich
      piszesz. Jeżeli nie ma na nią sposobu, to ostatecznie możecie ograniczyć
      kontakty z nią do niezbędnego minimum (życzenia świąteczne, urodzinowe, dzien
      matki itp.), a ona jesli sie obrazi, to znaczy, ze nie stara sią was zrozumiec.
      To jest wasze życie i jesteście teraz odrębną rodziną, która ma prawo do
      spokoju i prywatności.
      • Gość: eska Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.trustnet.pl 18.10.05, 13:53
        Pani Maju!Czy nie powinna Pani teraz pracować ....a nie radzić co robić ze zła
        teściową ,zeby była dobra;-)...oj oj oj ....znowu nasi urzednicy trwonią nasze
        pieniądze na głupoty.....no chyba ,ze otworzyli ,,wydział pomocy dla
        skrzywdzonych przez teściowe"?...a moze tak po znajomości , jakaś posadka sie
        znajdzie dla mnie;-)))...

...a tak do rzeczy to ja nie mam teściowej.....za to teść...jak dwie teściowe!!!
        • ja_corka Tesciowa 18.10.05, 17:02
          Tesciowa jaka jest kazdy wie

Kazda kobieta jest
          1. najpierw niemowlakiem
          2. potem dzieckiem
          3. potem powabna nastolatka
          4. potem szczesliwa /jak jest/ mezatka
          5. potem szczesliwa /jak jest/ matka

i na koncu

TESCIOWA

ktora okazuje sie jedza, malpa,wredna, potwor
          przeistoczony z punktu 3, 4, 5.

Jak sie to dzieje?
          Czy naprawde jestesmy takie potwory?
          Czy to moze tylko NAS tak widza?

Przeciez jestesmy kochajacymi zonami, matkami i krotko po slubie naszych
          dzieci przeistaczamy sie w POTWORY?
          cos mi tu nie pasuje.

Dobrze ze ze mnie nie taki straszny potwor.
          Chyba ze mi moja synowa i ziec "buty szyja"

ale chyba NIE

• Gość: ixi dixi Re: Tesciowa IP: *.107.inds.pl 18.10.05, 17:34
            Tesciowa jest fajna ale na 102 :)_100 metrow od domu i 2 pod ziemia :) a kto
            wie ile tesciowa powinna miec zebow 2
            1 zeby mogla otwierac zieciowi piwo
            2 zeby bolal:) pozdro
            • Gość: Wlodek Re: Tesciowa IP: *.vf.shawcable.net 18.10.05, 19:46
              A mnie sie podoba podrzucony wierszyk:

Szla tesciowa lasem
              pogryzly ja zmije
              Zmije pozdychaly,
              a tesciowa ....zyje.

Prawda ze sliczny??
              • ja_corka Re: Tesciowa 18.10.05, 19:54
                łłłłłłłłłłoooooooooooo

PIKNY PIKNY PIKNY

hhahaaaa

tylko o tesciach co NIE MA
                • Gość: Wlodek Re: Tesciowa IP: *.vf.shawcable.net 19.10.05, 05:13
                  >
                  > tylko o tesciach co NIE MA

Nie! Z tesciem, to sie za raczke i na piwo.

Albo...
                  Nadranna noc. Do drzwi delikatnie stuka mlody czlowiek.
                  Po chwili dzwierze sie otwieraja i mlody wyciaga reke z kciukiem do gory, na to
                  mezczyzna po drugiej stronie progu odpowiada takim samym gestem.
                  Mlody wykonuje reka ruch przypominajacy falowanie, a natychmiastowa odpowiedz
                  poparta skinieciem glowy jest podobna z tym, ze ten drugi uzywa obu falujacych
                  rak..
                  O czym obaj rozmawiali na migi ?
                  Tlumaczenie
                  Kciuk ap... Czesc drogi tesciu!
                  Czesc drogi zieciu!
                  Falujaca reka:
                  Czy moja zmija jest w domu?
                  Niestety!
                  SA OBIE!!!!

• Gość: do:-(((((((((((( Re: Tesciowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 20:09
                wiesz co :-((((((((((((( ? mam wrażenie,że Cię znam! A to co powiem, nie
                spodoba Ci się -jesteś wstrętnie wredna!!! Sams wiesz dlaczego. Jak dobrze
                pójdzie, też będziesz teściową i przy Twoim "charakterku" nie znajdziesz
                wspólnego języka z własnymi synowymi czy zięciami.Postaraj się zrozumieć trochę
                innego człowieka i nie mów czegoś w stylu"dlaczego mnie nikt nie stara się
                zrozumieć" Dla niewtajemniczomych - NIE JESTEM TĄ TEŚCIOWĄ
                • Gość: marzena Re: Tesciowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 12:23
                  hehehe a mnie sie chce smiac z Waszych wypowiedz sama tez mam tesciowa i czasami
                  tez mnie wkurza nwet bardzo ale jestem dorosla i nie dam sobie "w kasze
                  dmuchac"oczywiscie kulturalnie...kazdy jest czlowiekiem kazdy popelnia bledy
                  zastanawiacie sie "biedne pokrzywdzone"synowe jaki jestescie w oczach Waszych
                  tesciowych?pewnie tez takie wstretne i okropne moze czas to zmienic?zacznijcie
                  patrzec na wszystko z innej perpektywy swiat jest piekny i zycie jest piekne
                  tesciowa nie musi ale powinnyscie ja tolerowac bo to MAMA WASZEGO MEZA!
                  • Gość: Ruda :o) Re: Będe kiedyś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 12:30
                    Teściowa i juz znam przyszła syniową, a moze i zięcia.............
                    Już ich kocham
                    • Gość: Wlodek Re: Będe kiedyś IP: *.vf.shawcable.net 19.10.05, 14:13
                      Gość portalu: Ruda :o) napisał(a):

> Teściowa i juz znam przyszła syniową, a moze i zięcia.............
                      > Już ich kocham

Przekaz im wyrazy wspolczucia!
                      Juz dzis :))))

Najlepszego!
                      Wlodek
                      • ja_corka WLODEK jestes @ hahahaa 19.10.05, 14:27
                        RUDA mimo ze ruda :-)))

to wspaniala kobitka

super matka

zonaaaaaa

i chyba bedzie taka

TESCIOWĄ

RUDA

tak trzymaj

a Wlodek dostanie kocowe !!!!
                        • Gość: Wlodek Re: WLODEK jestes @ hahahaa IP: *.vf.shawcable.net 19.10.05, 19:06

WLODEK jestes @ hahahaa
                          - Wiem. Pamietam ze szkoly :)

ja_corka napisała:

> RUDA mimo ze ruda :-)))
                          >
                          > to wspaniala kobitka
                          > ...> super
                          > zonaaaaaa

Czy to nie super i wspaniala Ruda zmusila chlopa slubnego do robienia za
                          schodowa winde, co skonczylo sie u biedaka awaria kregoslupa i lezeniem na
                          drzwiach od stodoly:)))
                          Jak z wlasnym slubnym tak robi, to synowica bedzie miala radosny zywot.

Najlepszego dla synowych..
                          Wlodek
                  • Gość: jażona Re: Tesciowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 19:20
                    a wczesnie wypowiadałas sie inaczej....zmiana zdania???????????
                    • Gość: marzena Re: Tesciowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 13:22
                      Jezeli to bylo do mnie to ja wypowiadalam sie poraz pierwszy niejednemu psu
                      burem i nie jednej synowej Marzena pani spostrzegawcza :-)
                      • Gość: teść Re: Do synowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 13:55
                        Gdyby wszystkie tesciowe były takie mądre i nie spoufalały sie z żonami synów
                        nie byłoby problemu.Synową trzeba trzymac na odległosc.Toc to przecież nie rodzina.
    • Gość: xyz Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:15

Odpowiadasz na :

Gość portalu: :-(((((((((((((( napisał(a):

Napisz coś o swojej mamuni,ale ona napeeeeeeeewno jest ideałem teściowej.
      • Gość: NIKA:) TEŚCIOWA KONTRA SYN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 15:56
        Teściowa jest w porządku,da się z nią wytrzymać(raz na jakiś czas
        oczywiście),natomiast jej syn czyli niestety mój "Wąż" to KOSZMAR!!!
    • Gość: jonika Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:35
      A jaki jest stosunek Twojego Męża do całej tej sytuacji? Czy On wie, jak na
      Ciebie działa Jego matka? Czy robi coś, aby to zmienić? Nie może być tak, aby
      wasz związek ucierpiał z powodu wścibskiej baby, która wtrąca się w wasze
      zycie. Ona nie ma prawa zatruwać wam zycia, a Twój Mąż powinien zrobić
      wszystko, aby jego matka nie wywolywała w Tobie takich nerwów, o jakich
      piszesz. Jeżeli nie ma na nią sposobu, to ostatecznie możecie ograniczyć
      kontakty z nią do niezbędnego minimum (życzenia świąteczne, urodzinowe, dzien
      matki itp.), a ona jesli sie obrazi, to znaczy, ze nie stara sią was zrozumiec.
      To jest wasze życie i jesteście teraz odrębną rodziną, która ma prawo do
      spokoju i prywatności.
      • Gość: Kuba Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.com.pl 29.10.05, 19:01
        Teściowa też człowiek. A jestem i zięciem i teściem. Mojej teściowej się nie
        boję , bo i tak zrobię swoje, staram się nie narażać i chwalę czasami
        • Gość: wer Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 14:27
          z moja mialem dobre stosunki dopoki nie zabraklo jej kasy .... po czym sie
          odwrocily o 360 stopni jak powiedzialem ze nie bede utrzymywal 2 rodzin .... lol
          teraz jest wojna:)
          • Gość: babe Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.inds.pl / *.inds.pl 31.10.05, 18:19
            a ja teścia.on jest super gosc jak ma kase,a jak sie zadluzyl na 55 000 zl to ostatnio chcial zabic mojego narzeczonego albo wsadzic za kratki!nie odzywam sie do niego!ale na szczescie nie musze z nim mieszkac!tesciowa jest swietna babka i bardzo ja lubie
    • Gość: Marco Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.man.czest.pl 31.10.05, 19:56
      Moja tesciowa jest Poje..a-stara prukwa,cale szczescie ze tescia niemam.
      • Gość: Ruda Re: PRZEPRASZAM ALE NIE CIERPIE MOJEJ TESCIOWEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 23:22
        Wasz problem , ja będe NAJLEPSZĄ pod słońcem teśćiową ...........
        Wiem coś o tym ...........
        • Gość: Wlodek Najlepsza tesciowa IP: *.vf.shawcable.net 01.11.05, 06:42
          Gość portalu: Ruda napisał(a):

> Wasz problem , ja będe NAJLEPSZĄ pod słońcem teśćiową ...........
          > Wiem coś o tym ...........

Radze to przemyslec ponownie, bo NAJLEPSZA TESCIOWA, to w/g precyzyjnych
          wyliczen w miarach anglosaskich 6 stop, albo w cywilizowanych 1.8 m,
          nie pod sloncem, a pod ....ziemia.

Duzo zdrowia zycze.
          Wlodek
          • Gość: ziec Re: Najlepsza tesciowa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.11.05, 20:25
            Najlepsza tesciowa to martwa tesciowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka