Gość: Monia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 08:08 Bardzo fajna dyskoteka ale tam nikt nie chce chodzić????Zawsze pustki!Wczoraj nie było nikogo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mrzezyno252 Re: Genasis ...tam zasze pusto..!!! IP: *.prenet.pl 15.10.05, 09:31 Szkoda też żałuje, ale dzisiaj ja tam będe takze może jedank ni będzie takich pustek, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Genasis ...tam zasze pusto..!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 07:51 Wlejesz benzynki do BMW za 10zł i podjedziesz co? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Genasis ...tam zasze pusto..!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 10:41 Oświećcie mnie gdzie to jest. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo Re: Genasis ...tam zasze pusto..!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 11:15 Na Dąbrowskiego na przeciwko Zus-s. Tam nikt nie chodzi bo wszyscy są w Don Kichocie:p Ja byłem wczoraj i było pełno ludzi... A w Genesis jest drogo i za tą knajpą ludzie raczej nie przepadają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Genasis ...tam zasze pusto..!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 02:11 Ostatnio cos sie ruszylo i przychodzi troche ludzi , A wcale nie jest dogo , Ceny jak wszedzie , Takie same jak w don kichocie , Tylko lepiej bo nie smierdzi i jest jak sie do baru dostac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Genasis ...tam zasze pusto..!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 07:21 Piwo wszedzie nie kosztuje 10 zl ... Poza tym patrza na ciebie z gory, zeby tam czuc sie swobodnie trzeba miec min 25 lat, wysokie szpilki, gleboki dekold itp ... Poszlam tam po juwenaliach i czulam sie hm jakbym komus weszla na wesele ... a bylam w adidasach i ludzie patrzyli jakbym byla w kaloszach ... Nie no, ja mam zle wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boki_czwa Re: Genasis ...tam zasze pusto..!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:42 Jeżeli porzadnego lokalu chcesz isc w adidasach to czemu sie to dziwic. Ps. przed wejsciem do Genesis jest znaczek, ze wejscie bez obuwia sportowego :) Ja bylem w G na kilku imprezach tematycznych. I wtedy dostac sie do baru to masakra ! A ceny wysokie, conajmniej o 1 zl wyzsze niz gdzie indziej (poza Don K). Klub ogolnie jest super (wystroj itd... ) ale potrzebuje zmiany segmentu docelowego. Klub powstawal z mysla o mlodych i kasiastych biznesmenach (nawet pelna nazwa kluu to Genesis Biznes Dance Club), ale okazalo sie ze takowi nie sa w wystarczajacej mierze zainteresowani. Teraz klub ratuje sie zmiana loga i zmiana podejscia. Mam nadzieje, ze wyjdzie to na dobrze, gdyz klub naprawde jest fajny :) Ps. blagam, jak macie ochote isc do klubu w adidasach, to wybierzcie Portera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadya Re: Genasis ...tam zasze pusto..!!! IP: *.pl 24.11.05, 11:04 bo w cz wie mieszka wiekszosc blachar ktorym tylko depo i porter w glowie,ci co chca sie zabawic jada poza cz we i sraja na portera i tym podobne,ale genesis fajny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Genasis ...tam zasze pusto..!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:59 a ja tam byłam wcale nie na wysokich obcasach ale i nie w adidasach i looz nikt sie nie gapił dziwnie Towarzystwo pod względem ubioru mieszane :) Fajna muzyczka pogadacv można bo faktycznei nawet w soboty pusto ale ogólnie OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Genasis ...tam zasze pusto..!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 18:59 Heh czego ja sie dowiaduje blachary w adidasach, moze jestem z innej bajki ale takowe panie kojarzyly mi sie z glebokim dekoldem przykrotka spodniczka i raczej w szpilkach niz w adidasach. A poprzedniemu panu fajnie krytykowac adidasy, tyle ze ja naprawde lubie sie bawic, uwielbiam tanczyc a w szpilkach nie jest to raczej mozliwe ... No ale moje zdanie sie potwierdza min 25 lat (widac po oburzeniu adisasowym ;]) Odpowiedz Link Zgłoś
anakastyczny Jakie czasy 24.11.05, 20:58 Teraz widzę miarą człowiek a i może człowieczeństwa jest jego ubiór a precyzyjniej mówiąc obuwie..... Boże ty to widzisz i nie grzmisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARELIA no zależy jakie te..".adidasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 23:00 wogóle to bardzo smieszne jest to o czym poszecie....chyba macie na mysli takie adidasy białe z siatką i trzema paskami buahaha(podobne do tych co na rynkach sprzedaja tyle ze oryginalne)... co zagranicą sprzedaje sie, a w zasadzie wyprzdaje!!! sie po 5$..... zresztą bardzo czesto obowiazujacym stylem jak tu widze są własnie białe adiadsy(firmówki!!! buahaha...)czarna skóra i jeansy badz dredsy ...aha i zapomniałabym koniecznie ogolona głowa!!!!!tzw. łysa pała...To Wy chyba o takich adidasach pisze i o takim stylu bo ja sama chodze w butach sportowych ale gustownych i do stylu! oczywiscie nie dresiarowo- blacharskiego!!!A jesli taki napis przed wejsciem ma być przestroga dla takich łysych kolesi to już wogóle baaardzdzdzoooo mało inteligentne hasło na wejsciu. Poprostu taki kolo na drugi raz załozy sobie gajerek buty w szpic (bardzo zabawne zresztą, ja je nazywam kozuny) i drugim razem wejdzie jako proszony i oczekiwany gość ( bo w "adidasach go nie chcieli a w pantofelkach...hehe juz tak?? NO BARDZO "DOBRE" ROZWIAZANIE PROPONUJE TEN KLUB....HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka Re: no zależy jakie te..".adidasy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 23:14 Co Ty gadasz?Bo nie rozumiem ani slowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: no zależy jakie te..".adidasy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 09:51 Dobrze gada! Chociaz jedna osoba zrozumiala o co mi chodzi, ja czesto chodze w adidasach dobrze sie w nich czuje poza tym mam taki styl i przynajmniej ciesze sie z tego ze nie jestem kserokopia wszystkich pieknych rozowych barbi z dekoldami, szpileczkami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marelia do Ka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:04 OJ TO BARDZO MI PRZYKRO...że nie rozumiesz polskiego języka.... ale pisać umiesz :0)!! to chyba nie powinno być tak żle z Tobą....? moze Ty nie rozumiesz logicznego myslenia??? poprostu... i nie umiesz samodzielnie wyciagać wniosków?? no ale to juz inna sprawa, tu już logopeda ani polonista nie pomoze ....to chyba feralne geny...odziedziczyłeś/łaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka Re: do Ka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:20 Poprostu w tym slowotoku nie ma zadnego skladu ani sensu ..To ze druga idiotka cie zrozumiala to swiadczy tylko o niej...A ty chodz dalej stylowo i gustownie (haha) w adidasach:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marelia Re: do Ka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:15 stylowo i gustownie chodze, bo owszem :-) ale w butach sportowych-tak dla sprostowania-nie w "adiadasach" wiesniaku....na rynek z takim słownictwem..."kartofle" sprzedawać tam sie dogadasz i wszystko zrozumiesz....buahahah... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARELIA Re: do Ka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:17 oj taka prosta kobieta z ciebie w sam raz na "dyskoteke"...sory na potańcówe z Mandaryną w tle (te proste dzwięki zapewne rozumiesz...buahaha)JA nie chodzam na "dyskoteki", słucham ambientu i innej inteligentnej muzyki...takze róznimy sie bardzo...hmmm...szczególnie słownictwem.. nie potrafisz pisać ani przedstawić choć w części logicznego rozumnowania...wyrażasz emocje tak w sam raz "do kartolfli" i na dicho....prostota czasem bywa okrutna co???? cierpiętnie jej doswiadczasz ...no cóż takie tez bywają....PEWNIE ZNOWU NIE ZROZUMIESZ TEGO CO NAPISAŁAM, ale nie potrafie posługiwać sie twoim "kartoflanym " językiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: do Ka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:55 Heheh co za idiotka ze tej mareli ,jaka ona inteligenta buahahaha,slucha ambientu a operuje slownikiem gorszym od tej ka ,chyba sama sie wychowala na polu kartofli tak kocha to okreslenie. Pieknie jej napisalas KA o tej glupocie hehehe. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rfi Re: do Ka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:01 Jak nie chodzisz na dyskoteki kretynko to po co sie tu wpisujesz. dali w pizdu stad! a co do adasi na dicho to wiocha jak cholera:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re: do Ka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:50 Tak sobie czytam te posty i mam straszny ubaw z was. I tylko pole kartofli na tym cierpi. Piszcie dalej :) boahhhaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: do Ka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:11 kim ty jesteś facet jakims karkiem w pamtofelkach i skórze?? hehe no najwyrazniej "co do adasi na dicho to wiocha jak cholera:)"- adasie ty idioto chyba sie w czasie zatrzymałes...Marelia ma racje "but-buciorowi" nie równy moze ty obuwie "sportowe"-wygodne kojarzysz własnie z adasiami...no własnie takimi z ryneczku dobra chłopie ubierz sie w skóre, pantofle, odpal bemke- pewnie sprowadzona z niemieckiego złomu(teraz sa takie trendy) i dawaj na dicho....hehe znam takiego jednego na codzień pracuje u "ŚMIECIARZY"(nie to zebym hańbił tą prace) ale najsmieszniejsze jest to że na codzień pracuje gdzie pracuje, a na dicho włozy skóre ,odpali bemke(raz na tydzień tankuje na soboty) i oidzie na dicho....HEHE I TU JA CI POWIEM ,ZE wiocha jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: do Ka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:26 Widzisz, jesli ktos ma swoj styl to zmienia go ewentualnie tylko na jakies egzamny lub cos w tym stylu (choc tez nie zawsze). A nie styl na dyskoteke, styl do sklepu, styl do szkoly. Styl masz lub ubierasz sie tak jak wszyscy; modny rozowy - kupuje rozowe rzeczy, zielony zielone. To chyba nie o to chodzi, jesli masz styl to wiesz w czym ci dobrze, w czym dobrze sie czujesz. Ale tobie pojecie stylu chyba jest obce. A co do gustu to kazde dziecko wie ze o gustach sie nie dyskutuje, jednemu podoba sie to, drugiemu tamto i koniec, ale wg ciebie gust to chyba moda, a to nie to samo ... Pff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzindzer Re: do Ka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:07 Tak dokładnie styl to styl a nie przebieranka....niektóre panny rzeczywiscie jak ubiora kozaki na obcasie i krótka spódniczke bo widzą ze tak trzeba ,zgapiają oczywiscie albo posłuchaja takiego napisu przed dyskoteką "w obuwiu sportowym wstep wzbroniony" a urodziły sie na beczce, mają krzywe i najczesciej patycze nogi, bądz wogóle taki but im nie lezy, to to jest dopiero "wiocha jak cholera"- jak to napisał <Rfi>.Widocznie niektórzy libią UDAWAĆ biznesmenów w soboty,a na codzień handel na straganie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Genasis ...tam zasze pusto..!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:35 Widze ze tutaj niektorzy sa tak doskonali ,ze juz wiedza kto czym jezdzi ,jakie buty nosi i w jakiej kurtce chodzi.Zenujaca dyskusja beznadziejnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś