Dodaj do ulubionych

Spiker na AZS-tragedia ZMINIC GO

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 13:08
Ktow wie co ta koles trzyma teraz mikrofona na AZS. Przeciez to tragedia. Jak
działacze mogli sie zgodzic na takiego kolesia. To już ta dzewczyna byla
lepsza. Jego teksty: zagrywa Bartek Gawryszewski, ale jak punkt zdobył
Sosnowiec to już było ,,punkt dla drużyny gości" Nawet zawodnika nie potrafi
wymienić bo się nie zna. A gadanie tylko o wyniku, ktry wszyscy widzą na
tablicy to też porzykład inteligencji owego pana.
Moge wycytowac jego powiedzonka, ale szkoda czasu. Kto wiedizał ten wie co
ten gość porezentuje.
Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: asia85 Re: Spiker na AZS-tragedia ZMINIC GO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 13:16
      Ja na to powiem ci tak, sprobuj pospikerowac na hali zobaczymy jak ci to
      wyjdzie, koles dopiero zaczal komentowac nie musi znac wszystkich zawodnikow a
      juz napewno nie musi zawsze przy kazdym punkcie mowic kto go zdobyl byl o niebo
      lepszy od tej panienki lepiej nie mowic nic niz teksty typu "nie zdazyl
      zatrenowac" lub "prosimy o powitalne okrzyki", trzeba dac mu czas napewno sie
      rozkreci tymbardziej ze zastepuje mistrza w tej dziedzinie, nie oczekujmy od
      niego perfekcji na pierwszym meczu, troche wyrozumialosci ... On przynajmniej
      nie odwracal mojej uwagi jak ta panienka, w koncu nie przychodzimy na hale
      sluchac spikera a ogladac mecz, on jest postacia dalszoplanowa ...
      • Gość: AZS-siak Re: Spiker na AZS-tragedia ZMINIC GO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 20:23
        Fakt. Koleś jest słaby i to bardzo. Nawet nie próbował ruszyć tłumem a było
        kilka okazji. Tylko mówił kto zagrywa. Zgadzam się z Igą, że nie potrafił nawet
        powiedzieć, kto z gości zdobył punkt. Oczywiście mnie to nie było potrzebne bo
        znam zawodników, ale np. obok mnie siedzieli jacyś ,,niedzielni kibice" i
        zgadywali zawodników.
        Inauguracja wypadła okazale. Fajerwerki, dużo kibiców, poza jednym... Pisać
        chyba nie muszę o co mi chodzi.
        Niech się zarząd zastanowi. bo po meczu ze Skrą może być już za późno...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka