Dodaj do ulubionych

Sklepy z wózkami

IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.10.05, 09:59
Jestem z Katowic i prosze napiszcie mi adresy sklepow w ktorych mozna kupic
wozeczek. Najlepiej jakby mieli wozki firmy POLAK !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Przyszła_mamusia Re: Sklepy z wózkami IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.10.05, 10:52
      Czy naprawde nikt nie zna żadnych sklepow????
      • Gość: mamaroczniaka Re: Sklepy z wózkami IP: 195.116.81.* 28.10.05, 11:03
        Sklep z wózkami Polaka mieści się na Rynku Wieluńskim.
        • Gość: Aga71 Re: Sklepy z wózkami IP: 80.51.222.* 28.10.05, 11:05
          www.polak.com.pl/index_pol.htm
          Znajdzie tam Pni wszystkich dystrybutorów firmy Polak i nie tylko, powodzenia
    • Gość: ja Re: Sklepy z wózkami IP: *.trustnet.pl 28.10.05, 14:05
      Polak robi fatalne wózki,polecam wózki na ul.Małej-boczna Krakowskiej,nie ma ich
      w sklepach bo wszystkie jadą na zachód ale bez problemu sprzedadzą,i są tańsze
      niż polaka,nie mówiąc o tym ,że ładniejsze
      • Gość: niemiec Re: Sklepy z wózkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 18:46
        zgadzam sie. Ja tez bym ci nie polecal wózków Polak. Jest sporo innych lepszych
        i tanszych producentow. Nie bede pisal jakich bo nie chce tu robic nikomu
        zadnej kampanii reklamowej. Ale jesli juz chcesz Polaka to twoj wybor
        • Gość: do red. Re: Sklepy z wózkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 18:54
          moderator - co to za reklama ? sądaż rynkowy -.popytowy firmy p...
          • Gość: Przyszła_mamusia Re: Sklepy z wózkami IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 29.10.05, 11:40
            To moj wybor. i nie prosilam nikogo o jego ocenianie, tylko o pomoc w
            znalezieniu sklepow z wozkami. Dziekuje tym co mi odpisali na temat :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka