julka710 29.10.05, 23:52 Gdzie w Częstochowie mogę odbyć kurs robienia żelowych bądż akrylowych tipsów. Oczywiście zakończony certyfikatem.Bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marzena Re: kursy manicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 07:20 ja tez prosze o pomoc w tym samym temacie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilka Re: kursy manicure IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 10:43 tez byla bym zainteresowana wiec prosze o odp.:) i jesli wiecie ile taki kurs kosztuje to tez prose pisac,z gory dziekujemy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilka Re: kursy manicure IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 17:42 ojj nikt nie wie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: kursy manicure IP: *.org / *.org 01.11.05, 17:56 firma anett - wreczycka 48/50, al nmp6 akryl, zel pokaz - 13.11, godz 10, hotel patria, ul popieluszki 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka710 Re: kursy manicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:22 a można jeszcze wiedziec w jakiej cenie byłabym wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
julka710 Re: kursy manicure 01.11.05, 18:24 a można wiedziec jeszcze w jakiej przybliżonej cenie są te kursy z góry dziękuję za odpowiedzż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilka Re: kursy manicure IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 10:08 no wlasnie jaka byla by cena takiego kursiku bo nie wiem czy to oplaca,a moze tipsy wychodza juz mody?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: kursy manicure IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 18:16 hej z tego co pamietam w firmie "anett" ze trzy metody robienia paznokci kosztuja ok 2000 zl. to troche duzo ale jest certyfikat i pelno dodatkow. mozna zrobic tez kursy gdzies na rakowie (ul. jakas dzrewiasta: jodlowaczy brzozowa czy klonowa nie pamietam) ( maja stonke na necie www.udanezakupy.pl i hurtownie i tam tez sa kursy ale tez dosyc drogie chyba ok 600 zl za jedna metode. jest jeszcze gdzies w okolicach pck( chyba ul. kwiatkowskiego) tam tez sa kursy, chyba troche tansze ale nie wiem. jeszzce sa kursy na ul. fieldorfa w tym takim osrodku ze szkoleniami 9 ogloszenia sa w wyborczej). jak bede cos jeszcze wiedziec top dam znac. aha ceny nie sa pewne poniewaz nie pamietam a to bylo jakies pol roku temu jak ja szukalam. buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: kursy manicure IP: 213.199.204.* 02.11.05, 20:32 witam podaje link gdzie znajduja sie informacje o jakie Pani prosi www.udanezakupy.com.pl/catalog/szkolenia.php Odpowiedz Link Zgłoś