Dodaj do ulubionych

kursy manicure

29.10.05, 23:52
Gdzie w Częstochowie mogę odbyć kurs robienia żelowych bądż akrylowych
tipsów. Oczywiście zakończony certyfikatem.Bardzo proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: marzena Re: kursy manicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 07:20
      ja tez prosze o pomoc w tym samym temacie :-)
    • Gość: kamilka Re: kursy manicure IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 10:43
      tez byla bym zainteresowana wiec prosze o odp.:) i jesli wiecie ile taki kurs kosztuje to tez prose pisac,z gory dziekujemy!:)
    • Gość: kamilka Re: kursy manicure IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 17:42
      ojj nikt nie wie:(
      • Gość: gf Re: kursy manicure IP: *.org / *.org 01.11.05, 17:56
        firma anett - wreczycka 48/50, al nmp6
        akryl, zel
        pokaz - 13.11, godz 10, hotel patria, ul popieluszki 2
        • Gość: julka710 Re: kursy manicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:22
          a można jeszcze wiedziec w jakiej cenie byłabym wdzięczna
        • julka710 Re: kursy manicure 01.11.05, 18:24
          a można wiedziec jeszcze w jakiej przybliżonej cenie są te kursy z góry
          dziękuję za odpowiedzż
    • Gość: ja Re: kursy manicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 08:46
    • Gość: kamilka Re: kursy manicure IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 10:08
      no wlasnie jaka byla by cena takiego kursiku bo nie wiem czy to oplaca,a moze tipsy wychodza juz mody?:D
    • Gość: madzik Re: kursy manicure IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 18:16
      hej z tego co pamietam w firmie "anett" ze trzy metody robienia paznokci
      kosztuja ok 2000 zl. to troche duzo ale jest certyfikat i pelno dodatkow. mozna
      zrobic tez kursy gdzies na rakowie (ul. jakas dzrewiasta: jodlowaczy brzozowa
      czy klonowa nie pamietam) ( maja stonke na necie www.udanezakupy.pl i hurtownie
      i tam tez sa kursy ale tez dosyc drogie chyba ok 600 zl za jedna metode. jest
      jeszcze gdzies w okolicach pck( chyba ul. kwiatkowskiego) tam tez sa kursy,
      chyba troche tansze ale nie wiem. jeszzce sa kursy na ul. fieldorfa w tym
      takim osrodku ze szkoleniami 9 ogloszenia sa w wyborczej). jak bede cos jeszcze
      wiedziec top dam znac. aha ceny nie sa pewne poniewaz nie pamietam a to bylo
      jakies pol roku temu jak ja szukalam. buzka
    • Gość: joanna Re: kursy manicure IP: 213.199.204.* 02.11.05, 20:32
      witam
      podaje link gdzie znajduja sie informacje o jakie Pani prosi

www.udanezakupy.com.pl/catalog/szkolenia.php
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka