Gość: AsTeRiX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:14 pikna historia szkoda tylko ze muniek zadko gra u nas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuźka Re: Powstaje film o historii T.Love IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 22:17 film o T.love to coś w sam raz dla takich pokręconych fanów Muńka i zespołu, jak ja. Wierzcie - w Częstochowie jest nas więcej !! Najlepsze pozdrowienia dla całego T.love - jesteście świetni i czekamy na nową płytę. buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abiks1981 Re: Powstaje film o historii T.Love IP: *.prenet.pl 03.11.05, 23:27 Taaaa.Tylko ostatnio jakbył zaplanowany koncert T.Love to sprzedano tak niewiele biletów że się nie opłacało zrobić koncertu.Fakt bilety były po 20 dyszki ale myślałem że jest trochę zapaleńców w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Powstaje film o historii T.Love IP: *.icis.pcz.pl 04.11.05, 00:03 Koncert po prostu pzreniesiono na 4-go grudnia. Ot i co. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fak de Mooniek! Nie żałuj! IP: *.man.czest.pl 03.11.05, 23:27 Po co ma tu przyjeżdżać, skoro w Częstochowie nie ma Żoliborza? To w końcu jego ukochana dzielnica... Nawet w piosence "King" nie potrafił użyć nazwy naszego miasta, tylko zapodawał coś o mieście świętej wieży - nawiasem mówiąc całkiem fajne określenie, tyle tylko, że nie Staszczyk jest jego autorem! W Częstochowie Staszczyk czuje się obco - i wiem to od bliskiej mu osoby! Nie po to wyjechał do Łorsoł, żeby teraz przyjeżdżać na prowincję - i niestety nie jest to sarkazm! To nie tutaj "wiosną spaliną oddycha"! Jeżeli zaś chodzi o koncerty, to Częstochowę omija ZDECYDOWANA większość wykonawców rockowych i popowych. Staszczyk to zakała wokalistyki. NIE Staszczykom i innym zdrajcom! Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert Re: Nie żałuj! 04.11.05, 21:20 daj se na luz Po cholerę miałby przyjeżdżać do Częstochowy? Po cholerę ktokolwiek poza pielgrzymami miałby tam przyjeżdżać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Nie żałuj! IP: *.icis.pcz.pl 04.11.05, 21:29 Muniek byl w sierpniu, bedzie w grudniu - w sensie koncertow. Ostatnio zreszta mamy w Czestochowie mozliowosc posluchania najciekawszych polskich kapel - z checia przyjezdzaja do Czestochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Powstaje film o historii T.Love IP: *.icis.pcz.pl 04.11.05, 00:02 Gratuluje ortografii :)) A ostatnio wcale rzadko nie gra - byl w sierpniu, bedzie w grudniu - 4-go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al capone Re: Powstaje film o historii T.Love IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 16:14 Ciekawe kiedy ten film wejdzie do kin/tv..T.Love moim zdaniem jest jednym z najlepszych polskich zaespołów. Nie da się ukryć, że mieli, byc może nadal mają, wielki wpływ na polską scene muzyczną. Przecież "Wychowanie" to swego rodzaju hymn..jak dla mnie, super!!czekam na ten film z niecierpliwością!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Powstaje film o historii T.Love IP: *.crowley.pl 04.11.05, 18:51 I on nadal nie umie śpiewać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Powstaje film o historii T.Love IP: *.wrzosy.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:03 mnie tylko martwi ze w temacie mandaryny jest 10 razy wiecej opinii niz tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alcest Re: Powstaje film o historii T.Love IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 21:53 Nazwę syna ZYGMUNT! (ale na razie się nie zanosi;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Powstaje film o historii T.Love IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 10:57 A czy ktoś z II LO pamięta jak po zakończeniu roku szkolnego na naszej auli wystapił Muniek (a raczej próbował)? Zagrali chyba dwa kawałki a potem nasza ambitna Dyr.SZ... wyłączyła zasilanie .To był obciach a dla nas zawód. Wracając do koncertów w Częstochowie i do tego kto tutaj przyjeżdza .W naszym mieście nie ma miejsca na organizację dobrych koncertów ,dlatego nas omijają.Te okrzyczane imprezy w hali Polonia to po prostu kompromitacja i żenada.Jest tam fatalne nagłośnienie.Byłam na kilku koncertach porządnych kapel i po prostu nic nie słyszałam a koncert w Polonii TLove tojeden wielki hałas .Nic ale to nic nie było słychać i wyszłam głucha. Jak można zorganizować koncert w ten sposób że widownia siedzi na górze i nie może się ruszuć a zespół na końcu sali występuje.Że ci artyści godzą sie na takie warunki to aż dziw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastian Re: Powstaje film o historii T.Love IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 11:44 > Wracając > do koncertów w Częstochowie i do tego kto tutaj przyjeżdza .W naszym mieście > nie ma miejsca na organizację dobrych koncertów ,dlatego nas omijają. W filharmonii będzie 12.XI - Raz, dwa, trzy Wybiera się ktoś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Powstaje film o historii T.Love IP: *.icis.pcz.pl 06.11.05, 18:34 Do Czestochowy ostatnio przyjezdzaja najciekawsi wykonawcy. W Hali Polonia juz dawno nikt nie gra. Graja w Paradoksie lub innych klubach, albo w Filharmonii. Lub tez na wolnym powietrzu bo to jest najlepsze miejsce do koncertow. Po prostu tzreba chodzic na koncerty bo z tym jest najwiekszy problem czyli WIDZAMI :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Pozdro z Wrocka dla Munka IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 05.11.05, 13:50 Dawałes rady chłopaku !!! pozdro Skin Odpowiedz Link Zgłoś