Dodaj do ulubionych

NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA

IP: *.21.pl / *.21.pl 06.11.05, 10:38
1. GOLF II, GOLF III
2. BMW - każdy model (wyjątkiem są te nowe roczniki od 2000 wzwyż bo są fajne)
Obserwuj wątek
    • Gość: nadya Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.inds.pl / *.inds.pl 06.11.05, 10:41
      te autka sa fajne,nie sa obciachowe tylko szpanerskie!kazdy wygolony kark je ma!i zarywa 16 letnie naiwniaczki zeby je przeleciec.dla mnie obciachowe sa polonezy i duze fiaty
      • Gość: HS Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 08:37
        Widać dziecko że mało masz lat i wielu rzeczy nie rozumiesz ...... poldoloty,
        duże fiaty czy maluchy to kwintesencja polskiej motoryzacji. Teraz mam niezłe
        nowe autko a z przyjemnością wspominam czasy jak się jeżdziło tymi naszymi
        poczciwymi rodzimymi bolidami
        • Gość: Olo Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: 62.233.185.* 07.11.05, 19:06
          no nie, ja mam wielki szacunek dla kogoś kto jeździ zadbanym bandziorem
          (kanciokiem)czyli 125p.
          Kiedyś widziałem świetnego (najstarszy model z osobnymi, podłużnymi lampami z
          tyłu) granatowy z kremową skórzaną tapicerką, wyglancowany z suptelnymi
          chromami i felgami szprychowymi. Marzę o takim do dzisiaj. Ale sam fakt, ze
          zwyczajny kanciok jest zadbany już jest na czym oko zawiesić. A jeśli dla kogoś
          to jest obciach to już jego problem. Inna sprawa z Poldkami. te nowsze jakieś
          takie nijakie, n asiłe nowoczesne, a starszych zadbanych ciężko spotkać.
      • Gość: ANJA Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.womczest.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 12:42
        Każdy jeżdzi tym na co go stać, najbardziej obciachowe są samochody brudne.
        Obciachowo wygląda też właściciel samochodu z petem w zębach. Nie marka
        samochodu zdobi człowieka, ale kultura osobista :) Pozdro dla wszystkich
        • Gość: marecky Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: 217.96.15.* 08.11.05, 13:37
          ja nie pale w samochodzie, wogole tez nie :) Moj samochodzik
          latwo "ztuningowac" bo chocby na allegro jest pelno pie..ale sie nie dam
          nigdy. Nie ruszam po pisku i muzyczki jak jedna z przedmowczyn slucham glosno
          tylko na trasie bo silnik glosniej chodzi i zeby nie zasnac (przewaznie jezdze
          wieczorem). Co do brudnego auta to chyba zalezy jak brudny, wewnatrz mam
          czysciutki, w lato myje z zewnatrz az do przesady, ale teraz jak pogoda do d..
          przyznam ze nie mam zamiaru myc. Czy mam teraz obciachowe auto ? ;)
          Kazdy golf czy bmw kupiony za kilka tysiecy jest ewidentnie kupiony dla szpanu
          na wsi bo jak ktos mysli normalnie to kupi tanszy model a w lepszym stanie lub
          rower :P
        • Gość: nadya Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.inds.pl / *.inds.pl 08.11.05, 15:59
          mnie nie przeszkadza jak ktos pali za kierownica,sama nie pale i nawet lubie jak ktos kto prowadzi pali :-))
      • Gość: nemo Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 21:04
        najbardziej wieśniakowany samochód to maluch do tego z plastikowym spoilerem
        przyklejony na super-glue a najmniej ładnie utrzymany poldek:):):):
    • Gość: xyz Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.org 06.11.05, 10:47
      zdecydowanie Fiat 125p (tzw. Fiat Bandzior)
      • Gość: AUTOMANIAK Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 10:13
        Dla mnie TICO - ma koła jak do TACZKI :)
        • Gość: kik Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.inds.pl / *.inds.pl 13.11.05, 10:27
          wszystkie daewoo....szmelc...
          • Gość: ploti Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 08:50
            wszystkie daewoo....szmelc...
            Jka sie nie znasz, to sie niewypowiadaj.
    • Gość: Jedno Piwo Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: 212.87.240.* 06.11.05, 10:58
      Obciachowe bo wielu ludzi je ma, tym sie kierujesz. Obciachowe to są tico i te
      inne maluchopodobne
      • Gość: mary Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.czestochowa.agora.pl 06.11.05, 11:00
        To chyba się zmienia. Do niedawna obciachowe były trabanty i syreny, a teraz to
        samochody kultowe. Podobnie jest z maluchami a za chwilę będzie z dużymi fiatami
    • Gość: alex kava Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.21.pl 06.11.05, 11:27
      obciachowa to jest naklejka PIONIER (czy jak się to pisze) na tylnej szybie. NA
      każdym aucie. CO to ma niby oznaczać??
      • Gość: nadya Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.inds.pl / *.inds.pl 06.11.05, 11:55
        tuningowane maluchy ,trabanty czy inne takie tez sa kiczowate i smieszne
    • Gość: bartek Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 11:59
      Polonezy i Fiaty 125p stają się już autami kultowymi a nie obciachowymi.
      • Gość: spokojny Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 12:04
        Ja mam fiata 126p i wcale sie nie wstydze.
    • Gość: kieroffca Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.inds.pl / *.inds.pl 06.11.05, 12:02
      co robercie masz przeciwko bmw?czyzby ktos Ci odbil dziewczyne na bmw?
      • Gość: Robert Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.21.pl / *.21.pl 06.11.05, 22:32
        Musze Cie zmarwtić, ale ja nie zadaje się z blacharami tak jak Ty.
      • Gość: ROBERT Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.21.pl / *.21.pl 06.11.05, 22:38
        Do samych aut nic nie mam, jednak do ludzi co jeżdzą tymi autami tak. Znam
        wiele osób co jeździ beemkami (na szczęście tylko z widzenia) i wiem jak
        oni ,,królują na drodze''. Uważam, że każdy jeździ tym na co go stać, ale nie
        moge ścieprieć jak jest ograniczenie prędkości do 50, a karki jeżdżą
        swoimi ''furami'' grubo ponad 100. Pozdrawiam normalnych kierowców golfów i bmw
        bo wiem, że tacy istnieją
        • Gość: kieroffca do ROBERTA IP: *.inds.pl / *.inds.pl 06.11.05, 23:07
          mnie tez blachary nie interesują,dlaczego tak uwazasz? i nie jestem kierowca bmw ani golfa,chociaz nie mam do tych autek nic.to skoro nie masz nic do tych aut to po co piszesz ze sa obciachowe?ople calibra tez sa do bani,popieram
          • Gość: Robert Re: do ROBERTA IP: *.21.pl / *.21.pl 07.11.05, 06:13
            źle sformułowałem pytanie, nie chodziło mi o obciachowe auta (bo każde auto
            jest fajne) ale o ludziach, którzy nimi jeżdzą. POZDRAWIAM WSZYSTKICH NIE-
            PIRATÓW DROGOWYCH
      • Gość: UR Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 22:32
        I dlatego są obciachowe bo ci co się nimi poruszają myślą tylko dolną częścią ciała.
    • Gość: diwo Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: 212.87.229.* 06.11.05, 19:15
      Przesadnie wypasione i stare jak cholera, dymiące i pierdzące Ople Calibra...
    • misiak32 Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA 06.11.05, 22:37
      wszystkie "terenófki" oczywiście na zwykłych asfaltowych drogach..po prostu ŻENADA!!
      • Gość: Czesław Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.man.czest.pl 07.11.05, 07:04
        - najbardziej obciachowym samochodem jest ford fusion z orurowaniem wokoło
        samochodu
        - bezgustownie tuningowane samochody ( np. duży spoiler , naklejka pioneer ,
        brewki na swiatła itp. )
        - wszystkie samochodu dresów - stare bmw i golfy do 2000 roku .
    • Gość: Raf Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 07:26
      Wszystkie stare samochody (>4 lata). Nie mają wyglądu i szpecą ulice.
      • kumpelek25 Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA 07.11.05, 11:08
        Gość portalu: Raf napisał(a):

> Wszystkie stare samochody (>4 lata). Nie mają wyglądu i szpecą ulice.

Tym to żeś mnie rozwalił....

Ludzie czy Wy macie aż tak źle w głowie?:]
        Przecież każdy samochód jest fajny na swój sposób, a Wy raczej w tym porównaniu
        patrzycie na ludzi a nie na samochody:] ech....
        Duże Fiaty czy Maluchy nie są obciachowe;) w pewnych kręgach już są kultowe i
        wbrew pozorom trzeba je ratować bo potem zostanie ich tyle co dziś np. Warszaw:]
        No nic, dalej się nie rozpisuje bo nie ma sensu:]
        Pozdrawiam
        • Gość: Tomek Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.246.jawnet.pl 07.11.05, 11:28
          Kiedyś jeżdziłem Zaporożcem. W sumie to był wtedy w niektórych kregach obciach.
          Poza tym to był dobry samochód. Nie było z nim problemów. Stosunkowo duży i
          trwały. Rejstrowany na 4 osoby ale jeżdziło się wygodnie w 5 nawet pokrowce od
          dużego fiata były jakby za małe. Miał jedną wade a konkretnie chałas. Dziś
          chetnie bym sie przejechał czymś takim.
          • Gość: Tomek Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.246.jawnet.pl 08.11.05, 10:30
            Dodam że sasiedzi śmiali się wtedy z tego Zaporożca, a jak przszło do sprzedaży
            to wielu chciało go ode mnie kupić. Taka sobie bezintesowna zawiść. Trafił
            jednak w dobrę ręce.

Jeżdziła nim potem żona znajomego, która prowadziła małe sklepiki i samochód
            służył jej do pracy. Uchodziła za kobiete sukcesu bo w tamtych czasach nieiwele
            kobiet miało prawo jazdy i nie kupowało samochów za własne pieniądze. Służył
            jej jeszcze długie lata pomimo że stać ją było na zmiane to nie widziała
            potrzeby kupowania tylko dla tego, że w czyjejś opini był to pojazd obciachowy.

Dla młlodszych forumowiczów znalazłem w necie fotografie tego modelu samochodu,
            oto link: autozaz.webpark.pl/zaz2[1].jpg
      • Gość: Olo Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: 62.233.185.* 07.11.05, 19:23
        jak patrzę na niekture nowe modele, to dziwie się, że nie pozostali przy starym.
        Przykłady:
        Peugeot 406, kontra żenujący Peugeot 407(kombi i sedan)
        Kilka lat temu Ford Scorpio, którego nowy model chyba pobił wszystko, co
        szpetne.
        Fiat Punto(nie Grande Punto). Drugi model był moim zdaniem ładniejszy niż
        ostatni z duzymi lampami.
        Toyota Corolla(nie najnowsza), ale ta którą jeździł Kuzaj była ładniejsza niż
        następny model.
        I tak mógłbym wymienić jeszcze parę modeli, które dla mnie były brzydsze niż
        ich poprzednicy. Pominę fakt generalnie starszych aut, które jednak do dzisiaj
        uważam za ciekawe mimo upływu lat.
    • Gość: tetryk Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.xtreme.net.pl 07.11.05, 12:50
      A ja mam tylnosilnikową Skodę 120 GLS !!! z nieistniejącej juz Czechosłowacji-
      mega żenada,dokupię jeszcze ortalionowy prochowiec,kapelusz i w Niedzielę do
      kościoła...
    • Gość: gosia z bravo Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 13:20
      ktos napisal ze golfami jezdza dresy!!! ja jezdze III i co??? dresu nigdy nie
      mialam na sobie!!!! nawet adidasow nie nosze!!!!
      Co niektorzy maja pstro w glowach i duzo czasu skoro siedz i wypisuja takie
      glupoty!!!1
      • Gość: marecky Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: 217.96.15.* 07.11.05, 16:23
        co do uzywanych ewidentnie bmw i golfow to sie sprawdza ze przede wszystkim
        jezdza nimi ludzie typu "szpan wiocha". wedlug mnie samochody typu maluch czy
        polonez nie sa wcale obciachowe jesli sa po prostu zadbane a ze kogos nie stac
        na cos lepszego to nie jest powod aby sie krzywo patrzec, obciachem na maxa
        jest tylko zakladanie w samochodach tego typu spojlerow, naklejanie naklejek na
        szyby, zdejmowanie tlumika aby pierdzialy itp, jak jedzie taki bolid kolo mnie
        to az sie boje czy nie wybuchnie :)
        Sam jezdze vectra b i jedyne co moze kiedys stuninguje to chip aby 20km wiecej
        mial a z zewnatrz niech po prostu sie ladnie prezentuje
      • Gość: xxx Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 20:05
        ale napweno masz tą fantastyczną chromowaną rurkę na końcu wydechu? ;-)
    • Gość: gość Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 17:29
      najbardziej obciachowe są auta z rejestracją typu: LAURA, SONIA i inne
      badziewia. Widocznie szczytem fantazji wsiuna jest własna tablica
      • Gość: henryczek Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.com / *.strefa.com 07.11.05, 18:22
        a juz myślałem ze tylko ja mam takie odczucia w stosunku do vw hehe,zwłaszcza tych stuningowanych 20-krotnie
        te auta są jak doda,mandaryna,depo,techno,łysi na sterydach itp
        kupowanie golfa to najczęsciej łatwizna(choc nie wątpie ze te auta są ok),jak kupowanie nokii bo to nokia

ale nowe bmw są bardzo cacy:)

pzdr dla założyciela wątku
        • Gość: Tomek Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.246.jawnet.pl 07.11.05, 18:55
          Obciachem jest słuchanie muzuki disco na cały regulator w aucie. Wielcy mi
          melomani, okolica musi słyszeć że burak jedzie. W Tico trzeeszczące głosniki
          made in Taiwan, a w BMW głośnik na cały bagażnik i bum bum bum. Mamy XXI i sa
          luddzie co mają Ferrari, Porsche i samochód na nikim wieksego wrażenia nie
          robi. Auto to auto, stać cie to sobie jeździj, czy sasiedzi musza wiedzieć że
          masz auto i jakie ? Pozyczke wziąść i udawać bogacza to nawet zły styl, a chyba
          tym co tak sie zachowują na nim akurat zalezy no i to w sumie nic specjalnego.
          Samolot sobie kup albo prywatna ezotyczna wyspe to będzie coś. Auto produkt
          masowy.
          • Gość: Kier Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 19:24
            Tylko Tomku buraki nie wiedzą że w ich "furach" od tego BUM BUM spawy na
            łączeniach pękają:))To tandetne niemieckie autofabryki nie przewidziały BUM BUM
            no i oprócz rdzy tanie autka nie radzą sobie z imbecylami za kierownicą i z
            decybelami w głośnikach
            hahaha. Pozdrawiam
        • Gość: nadya do henryczka IP: *.inds.pl / *.inds.pl 07.11.05, 22:57
          najlepsza opinia jaka slyszalam.sa jeszcze madrzy ludzie ktorzy nie lubia kiczu tak jak ja.i to nie tylko jezeli chodzi o autka...pozdrawiam serdecznie henryczka
          • Gość: henryczek Re: do henryczka IP: *.com / *.strefa.com 07.11.05, 23:39
            jojej,dzięki,pzdr również

:)
            • yanoooosh Re: do henryczka 08.11.05, 01:55
              ani to wstyd ani szpan po prostu buractwo jak widze jak ktos jedzie ztuningowanym autkiem(stary golf albo bmwica)na pytanie ile dales odpowiada nie stac cie i na pirwszy rzut oka fakt nie widac ale na ogul sa to auta sprowadzane od naszych niemieckich sasiadow (bite najczasciej przynajmniej raz)ktorzy juz nie chca nimi jezdzic bo u nich to wstyd a zlomowanie za duzo kosztuje i trafiaja do polski a puzniej jezdza nimi karki ktore metoda zimny lokiec i muzyczka typu umc umc umc wyrywaja naiwne panienki
              zenada
    • Gość: Tomek Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.21.pl / *.21.pl 07.11.05, 20:54
    • Gość: SIWY Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 09:52
      Wydaje mi się że nie ma aut obciachowych. Tuningowany golf może być niezłą
      atrakcją pod warunkiem że jest w profesjonalny sposób wykonany. Niestety
      większość domorosłych tunerów zabieg ów rozwiązuje poprzez naklejenie kilku
      nalepek, wstawienie badziewiarskich, łamanych progów, montaż "siatexu" w miejsce
      grilla no i obowiązkową wymianę gałki zmiany biegów na taką "zaj... świconcom".
      Co ambitniejsi wymieniają końcówkę tłumika no bo na cały to nie każdego stać. Z
      czym do ludzi?

Najgorsze jest jednak co innego, a mianowicie kultura jazdy tych cepów.
      Obowiązkowa redukcja na dwójke przy 70km/h żeby pod Makszitem pokazać i dać się
      usłyszeć paru blacharom. I jest git. Potem start ze świateł, pisk gumy jest
      przeca obowiązkowym elementem każdego presentation lap przed byle disco i
      podobnymi lokalami.

Miszczowie prostej pożałowania godni...
    • Gość: Anika Czuję się urażona... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 11:02
      Dotknęła mnie wypowiedź na temat Opla Calibry. Dostałam ten samochód na 18-stkę
      od rodziców. Dbam o niego, a nawet w niejaki sposób kocham ten samochód i nigdy
      nie powiedziałabym, że to stary, śmierdzący i pierdzący rupieć. Może przez
      autora tego komentarza przemawia zazdrość, nie wnikam. Owszem, są to auta
      stare, ja mam rocznik 1991, ale w porównaniu do wielu dużo nowszych samochodów,
      Calibry świetnie się trzymają pod względem korozji, rdzy czy awarii. Mało które
      auto po 14 latach wygląda tak ładnie i "na czasie" jak Calibra. Poza tym nie
      należy oceniać właścicieli na podstawie stereotypów. Może i jestem jedną z
      niewielu kobiet, które posiadają owe autko, ale jestem z niego zadowolona,
      dumna, i nie jestem dresem z ogoloną głową...
      A muzyki słucham głośno tylko na trasie, żeby się nie nudzić :)
      • Gość: diwo Re: Czuję się urażona... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.11.05, 14:10
        Chodziło mi nie o wszystkie Ople Calibry ale o konkretnie: przesadnie
        wypasione, dymiące i pierdzące.

Jeśli Twoja Calibra taka nie jest - to nie o nią mi chodziło. Co nie zmienia
        faktu, że i tak mi się ten samochód nie podoba. Ale to Ty go masz a nie ja,
        więc chyba nie jest to problem... :-)
      • Gość: . Re: Czuję się urażona... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 20:49
        IMHO patrzac na 1991 r. to jednak B4 prezentuje sie 100x lepiej. I mowisz, ze
        korozji nie ma? Hmmm .... to jest Opel. To jest Callibra. Tam jest korozja.
        Zobacz nadkola, zobacz progi i zobacz klape. Jestes usprawiedliwiona tym, ze
        masz 18 lat. Wkrotce sama uznasz to auto za obciachowe. Jak mialem 18 lat to sam
        jezdzilem autem, w ktorym teraz bym sie nie pokazal. Tez sie rzucalo w oczy ...
        tyle, ze sobie na nie sam zarobilem i byla to moja wlasna decyzja. Mnie sie to
        auto nie widzi, tzn. widzi mi sie po 1994 r. bo po liftingu wyglada
        nowoczesniej. Mam nadzieje, ze nie jest czerwona tylko czarna/granatowa.
        Czerwonych jest za duzoooo...
        • Gość: KA Re: Czuję się urażona... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 13:45
          Kolejny obciach to cudo ...... ford ka
    • Gość: Apsik Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 11:55
      Tavrie i inne dziadostwa zza wschdoniej granicy.
      A najbardziej obciachowi w samochodach są kierowcy-dresy,gó..arstwo w szerokich
      gaciach i z czapeczkami na głowach którym się wydaje że są niewoadomo kim bo
      jadą w samochodzie taty.
      • Gość: Tomek Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.246.jawnet.pl 08.11.05, 12:04
        Nie zgodziłbym sie co do Tawrii. Cud techniki to to nie jest, ale kazdy jeżdzi
        tym na co go stać albo czym chce jeżdzić, bo czymś jeżdzisz musi. Jeden buduje
        dom, ktoś pije wódke, inny wydaje na dziewczynki albo na ciuchy, a ktoś na
        auta. Tu potrzebna jest tolerancja. Widziałem kiedyś w czewie buraka w
        tuningowanym Passacie jak trabił na kierowce który zatrzymal sie na czerwonym
        świetle. To dopiero burak. Autko mial i to fajne (tuning typu NO NAME) ale
        rozumu niestety nie.
        • Gość: Natalia Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 08:42
          A jakim Tomku teraz jezdzisz autkiem?
          • Gość: Tomek Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.246.jawnet.pl 09.11.05, 11:01
            Autosanem, a ty Natalio ?
            • Gość: Natalia Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:19
              u mnie róznie bywa, raz autkiem raz autosanem.Myślałam Tomku ze masz jakies
              autko.
    • Gość: ja :D Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 18:44
      Co to za prostak to napisał :D hehehe
      • Gość: ja :D Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 18:45
        o tą wypowiedz mi chodziło :D

1. GOLF II, GOLF III
        2. BMW - każdy model (wyjątkiem są te nowe roczniki od 2000 wzwyż bo są fajne)
        • Gość: Robert Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.21.pl / *.21.pl 08.11.05, 20:34
          Nie prostkak bym rzekł, ale przeciwnik karków i dresów:))
          • Gość: BMW Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 13:14
            Jak siadam w swoje 17 letnie BMW i wciskam gaz to wiem że to jest to!!!
            Spoglądam w lusterko i widzę swoją wygoloną pałę ..... na dole nieco zaplamiony
            dres ... ślady po nalewce, którą ostatnio spijaliśmy pod porterem. Leję benzynę
            za 10zł więc ma na nalewki ... buraki.

Daję gazu ..... cała ulica już wie, że jadę swoją Beemką, ale mnie buraki nie
            widzą bo mam przyciemnione szyby. Wiatr szumi między spojlerami ... w słońcu
            byszczą się moje nowe kołpaki na kołach kupione na rynku.

Co wy k... możecie wiedzieć o BMW!!! :)))
    • Gość: ja Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 18:29
      bmw i golf to najwiekrza kicha jak trza....
    • Gość: Robert Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.21.pl / *.21.pl 09.11.05, 19:15
      Nic nie przebije ,,stuningowanego'' Matiza jakiego dzisiaj widziałem. po prostu
      żenada
      • Gość: Tomek Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.21.pl / *.21.pl 10.11.05, 07:33
        No chyba, ze stuningowane tico:)
      • Gość: PIM Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 08:07
        A jaki kolor miał ten matiz??? Może myślimy o tym samym. Jeżdzi taki .....
        kolor zgniła zieleń ........ z rurą przez przednim zderzakiem :)))
        • Gość: Tomek Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.21.pl / *.21.pl 10.11.05, 18:09
          zgadza się - to te samo auto:) fajny dzisiaj też była nexia sedan oczywiście po
          pseudo tunningu (naklejki w stylu płomieni czy coś takiego) :))
          • Gość: PIM Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 08:33
            No fakt ten Matiz jest obciachowy!!! Jeżdzi nim jakaś blondyna ..... pewnie
            musi się dowartościować :)))
    • Gość: Anonsebase Tu będa te obciachowe fury;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 18:15
      heh, możecie podziwiać tu te "obciachowe" fury;)

Jak co miesiąc znów spotykamy się!
      Tym razem robimy już (raczej) ostatnie spotkanie w tym roku, ponieważ zbliża
      się zima i lada moment zaczną sypać sól na drogi
      Termin spotkania 13.11.2005 godzina 17:00. Co do miejsca jest ono ustalone
      standardowo parking przed M1 w Częstochowie.
      Więc zapraszamy wszystkich posiadaczy samochodów kultowych, zabytkowych,
      ciekawych- podsumowując każda furka i człowiek mile widziany
      ZAPRASZAMY i starych i młodych pasjonatów

Pozdrawiam
      • Gość: Pac Re: Tu będa te obciachowe fury;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:14
        Dla mnie auto jest buracki jak jest nadmiar tuningu. Uważam że tuning to
        głównie silnik i zawieszenie. Optyka samochodu to obciach chyba, że delikatny.
        Jest taki kredens na Północy brązowy z silnikiem od Golfa II GTI pokazuje na
        światłach szkołe dla nie jednej Beemki. Pozdrowienia dla właściciela za
        wytrwałość i za pomysł.
    • Gość: broda Oczywiście że Golfy IP: 195.116.81.* 12.11.05, 15:48
      Najbardziej obciachowe auta to Golfy i Daewoo Tico i Matiz
    • Gość: katon 2 Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 22:29
      matizy, tica, golfy a ostatnio beemy
      super jest subaru impreza, lancer czy civic
    • Gość: katon2 Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 22:34
      zapomniałem o kalibrze wlokącej po drodze spojler
    • Gość: Marcyś Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 08:53
      Najbardziej obciachowe są auta brudne, oraz takie z których rur wydechowych
      wydobywają się kłęby śmierdzącego dymu. Każdy jeżdzi autem na jakie go stać i
      jakie najlepiej pasuje do jego stylu. Obciachem za to zawsze będzie auto brudne
      i niesprawne technicznie.
      • Gość: eeee Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 09:52
        eeeeeeeeee .... ostatnio zostalem przez podobnego do Ciebie czlowieka, bo moje
        auto to rzech i dymi! Tak dymi ... para wodna :D Bo katalizator dziala, a emisja
        na lpg co2 wynosi 0,0%. Dymienie w zadnej mierze nie swiadczy o szkodliwosci.
        • Gość: Marcyś Re: NAJBARDZIEJ OBCIACHOWE AUTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 13:28
          No tak może i dymi ale para wodna to nie kłęby śmierdzacego dymu o którym
          pisałem. I tu się z tobą zgadzam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka