Gość: Anulka IP: *.trustnet.pl 07.11.05, 22:11 Może ktoś polecić jakiś film co leci teraz lub w najbliższym czasie w naszym kinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: na co do kina IP: *.icis.pcz.pl 07.11.05, 22:14 Bracia Grimm - Legenda Zorro :)) To pzryklady z CC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: na co do kina IP: *.czestochowa.agora.pl 07.11.05, 22:14 „Gnijąca panna młoda” - świetna animacja, kapitaly czarny humor, dla mnie bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: na co do kina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 12:54 Polecam Egzorcyzmy Emily Rose. Wbrew tytułowi nie jest to horror ale świetny dramat sądowy z elementami trillera. Na faktach autentycznych. Rewelacja. Wciska w fotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: na co do kina IP: *.21.pl / *.21.pl 08.11.05, 18:11 Gość portalu: bea napisał(a): > Polecam Egzorcyzmy Emily Rose. Wbrew tytułowi nie jest to horror ale świetny > dramat sądowy z elementami trillera. Na faktach autentycznych. Rewelacja. Nie piszemy 'na faktach autentycznych', a jedynie 'na faktach' albo oparty o wydarzenia autentyczne. Fakt sam przez się jest autentyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agacia Re: na co do kina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 16:47 "Egzorcyzmy"Emily Rose!!!Polecam gorąco.Rewelacyjny film na faktach wzbudzający wiele emocjii.Przerazająca historia ktora zmusza do przemyslen.Do dziś boję sie spojrzec na zegarek budzac sie w nocy:) chyba najlepszy film jaki do tej pory widziałam jesli chodzi o ten gatunek.pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: na co do kina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 23:47 "egzorcyamy..." są faktycznie fajne (ale be rewelacji) od 25.XI w okf można obejżeć "komornika" - polecam "plam lotu" i "wierny ogrodnik" podobno są nienajgorsze(wg. moich znajomych) - ale osobiście nie oglądałem. miłego oglądania życzę, bez względu na tytuł ;-) pozdr.! Odpowiedz Link Zgłoś