Gość: ciekawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 14:49 czy ktos wie moze gdzie mozna spedzic sylwka w cz-wie ...mam na mysli mlodziez 14-16 lat:) prosze o pomoc..ważne!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiaa Re: sylwester dla mlodziezy IP: *.trustnet.pl 09.11.05, 14:52 najlepiej zrobic sobie w domu, zaproscic paru znajmych jakies jedzonko ;)..... i oczywiscie szampan i bedzie bardzo sympatycznie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sylwester dla mlodziezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 18:22 kasia a gdzie sex?? itd bez tego nie ma zycia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadya Re: sylwester dla mlodziezy IP: *.inds.pl / *.inds.pl 09.11.05, 18:36 no wlasnie ,zrobic w domku albo isc do kogos ze znajomych.ja najlepiej lubie takie imprezki.zawsze jest czadowo.ja spedzam sylwka co roku u kogos innego,2x robilam sama w domu,w tym roku ide do kumpla...juz sie nie moge doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: sylwester dla mlodziezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 06:41 a procz siedzenia w domu, co jeszcze?:) Odpowiedz Link Zgłoś