Dodaj do ulubionych

dziewczyny przestancie!!!!

IP: *.107.inds.pl 02.12.05, 20:05
wiem ze temat byl walkowany mnostwo razy,ale gdy patrze na farbowane blond lale ktorym ten blond tak pasuje jak swini siodlo robi mi sie niedobrze!jak maja buty z czubkami z ryneczku,widac ze to szmelc,czubki pozdzierane,buty brudne,dol spodni mokry od blota,lala ma 16 lat...i tylko czeka az jakis boss ja zaczepi...to jest koszmar.ogarnijcie sie dziewczyny i wezcie sie za siebie,bo z takim wygladem to sie nadajecie tylko do depo...
Obserwuj wątek
    • Gość: ice Re: dziewczyny przestancie!!!! IP: *.107.inds.pl 02.12.05, 20:34
      swieta racja,ja tez tak uwazam,malo jest naprawde eleganckich dziewczyn,wiekszosc łazi tak jak napisales,w brazowych sweterkach z ryneczku i mokrych spodniach,i mysla ze sa bardzo sexy,ze sie kazdy na nie patrzy bo sa super,ja jak sie patrze na taka panne to tylko dlatego ze wyglada zalosnie
    • Gość: blondi Re: dziewczyny przestancie!!!! IP: *.g.pppool.de 02.12.05, 20:38
      ale zajebisty temat!
      • kasia26_a Re: dziewczyny przestancie!!!! 02.12.05, 20:42
        jestem dziewczyna ale rozwala mnie laska ktora ma nogi jaby jej tramwaj miedzy
        nie wjechal ubiera sie w mini i wieeelgasne szpile i ledwo idzie bojac sie ze
        zaraz noge zlamie.Pewno mysli ze jest faktycznie laska ze hej....zero sexu!!!!
        • Gość: on_ Re: dziewczyny przestancie!!!! IP: *.107.inds.pl 02.12.05, 20:47
          chyba tak, takie panny sobie mysla ze sa zaje....ste laski,ze kazdy sie na nia patrzy bo jest extra a kazdy sie na nie patrzy bo sa tak ch...we!!!dno!!!!buahahahahahahahahhaa
          • kasia26_a Re: dziewczyny przestancie!!!! 02.12.05, 20:48
            hahahahahahahahaahah
            STRZAL W DZIESIATKE
            • Gość: Dezintegrator Re: dziewczyny przestancie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 14:43
              W ogole te tematy poruszane przez was moglyby posluzyc tworcom monthy pythona-
              takze scenarzysci i rezyserzy przegladajcie fora che che
    • dzika_rzeka Re: dziewczyny przestancie!!!! 02.12.05, 21:00
      Heh, nie jestem farbowaną blondynką i nie mam butów z "czubem", ale ostatnio
      mam notorycznie utytłane śniegiem nogawki spodni. Czy to o mnie świadczy czy o
      zimie po prostu? ;) Nie generalizujmy więc.
      • mrzezyno252 Re: dziewczyny przestancie!!!! 02.12.05, 21:06
        Jak sie dziewczyna ładnie ubierze to zawsze znajdzie sie coś co będzie nie tak,
        jak jest blondynką to w większości musi być głupia, ludzie!!!!! Wam się nigdy
        nie dogodzi.
    • inna-bajka Re: dziewczyny przestancie!!!! 02.12.05, 21:06
      Chyba wielkim optymizmem wieje ten wątek,
      skoro uważasz, że tzw. "lale" mogą czytać GW ;-)
      • Gość: ice Re: dziewczyny przestancie!!!! IP: *.107.inds.pl 02.12.05, 21:13
        ale ryneczkowa moda nie moze byc ladna...niektore blondynki sa super ale ubrane z gustem,wtedy nie znajdzie sie nic "nie tak",a te rupieciary co sie tak paraduja po miescie sa do bani...
        • inna-bajka Re: dziewczyny przestancie!!!! 02.12.05, 21:19
          Jeszcze raz, bo nie wiem czy jesteś za czy przeciw ;-)
        • Gość: Nadya Re: dziewczyny przestancie!!!! IP: *.107.inds.pl 02.12.05, 21:19
          a mnie sie wydaje ze blondi czytają wypowiedzi na forum i sie zastanawiaja czy to o nich czy nie o nich...
          • inna-bajka Re: dziewczyny przestancie!!!! 02.12.05, 21:21
            Zastanawiają się ? ;-)
            Powiało jeszcze wiekszym optymizmem.
            • Gość: Bruno Re: dziewczyny przestancie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:41
              One teraz sa w depo albo porterze i "tancza" albo robia laske w samochodzie jakiemus dresiarzowi! haha :) A wygladaja na ulicy komicznie, szczegolnie jak maja blond na siłe :) Jak juz jest jakas porzadna kobieta - ładna, gustownie ubrana, to juz ja obstawia bogaty facet, albo sama ma niesamowite wymagania. O tyle ;-)
              • Gość: asia Re: dziewczyny przestancie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:24
                Ja jestem farbowana blonynka, nie do konca bo balejaz, ale jednak. Mimo to nie
                naleze do opisanych tu lalun z ryneczkowa odzieza, nie wygladam jak pol miasta,
                a wy i tak generalizujecie wszystkie blondynki. Nie wiem czy powinnam czuc sie
                urazona bo naturalnie jestem brunetka, kiedys zachcialam sprawdzic jak bedzie
                mi w blond i okazalo sie ze lepiej, wiec tak zostalo. Prosze wiec, nie
                uogulniajcie, nadal panuje taki stereotyp ale nie wiem czy uleganie stereotypom
                to powod do dumy..
                A apropos mokrych nogawek, no to niestety musze cie zmartwic, jak to
                nazywasz "bloto" tak samo trafia na nogawki blondynek jak i brunetek, niestety
                w pluche trudno uniknac suchutkich nogawek. A wiem co mowie, jako brunetka,
                ktora bylam przez 20 lat, tez czasem mialam mokre nogawki ;)
                • kasia26_a Re: dziewczyny przestancie!!!! 02.12.05, 22:28
                  hmmm wiecie jakie jest wyjscie zeby nie miec mokrych utaplanych nogawek u
                  spodni????? Kupcie sobie spodnice i chodzcie w kiecce :PPP
    • Gość: katon2 Re: dziewczyny przestancie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:27
      Wypowiadałem się pare razy na ten temat, MNIEJ TAPETY !!!!!!!
      !!!!!! K.O.B.I.E.T.Y
      • Gość: ice Re: dziewczyny przestancie!!!! IP: *.107.inds.pl 02.12.05, 22:32
        dziewczyny,nie musicie sie tlumaczyc wszystkim forumowiczom czy jestescie brunetkami czy blondynkami!po co?mnie przynajmniej chodzi o typ dziewczyn-rupieciara!kazdy chyba wie o co chodzi.a nie o zadbane ,ladne ,eleganckie kobiety.rupieciara na sile chce z siebie zrobic zaje....tą laske z blond czupryna a raczej kołtunem a wychodzi odwrotnie.
    • Gość: kacha Re: dziewczyny przestancie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:35
      a wiesz ze tu masz racje z potwora nie da sie zrobic laski, trzeba sie z tym
      urodzic z 'tym czyms"to tak samo jak porownanie Kaczynskiej do Kwasniewskiej
      • Gość: ice Re: dziewczyny przestancie!!!! IP: *.107.inds.pl 02.12.05, 22:40
        no wlasnie kacho kobieta powinna miec TO COS-sexappeal,a te co go nie maja moga sie nawet w zloto, srebro i diamenty zestroic a i tak im to nic nie da,bo trzeba miec ladna buzie i to cos...
        • Gość: suel Re: dziewczyny przestancie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:56
          A mnie sie wydaje ze kazdy ma to cos tylko trzeba to odktyc i nei udawac kogos
          na sile... nie oszukujmy sie niby tak wypowiadacie sie na forum etc jakie to
          one nie sa i wogole a w rzeczywistosci sorry ale myslicie i naczej... nie
          uwazam sie za taka i nie bede utwierdzac Was w pzrekonaniu ze taka nie
          jestem...ale chyba troche przesadzacie z tymi blondynkami;/ ja nie wime co do
          nich macie... te wszystkie jak nazywacie"rupieciary" sa zarowbo blond jak i
          brunetki ;/ w sumie niepowinnam sie czuc urazona...ale mam dosc tekstow tego
          typu...wypisujecie takie teksty na forum ze wogole jacy Wy to jestescie
          super...ze takie dziewczynt to sa bee i wogole a wystarcz spojrzec co
          robicie...nie che tu nikogo obrazac...nic sobie nie mam do zarzucenia...ale jak
          tak obserwuje cala czestochowe to sa straszne sprzecznosci...zobaczycie taka
          panne i nie slysze nigdy tekstu ze ona jest rupieciara tylko ale rakieta:P :)
          Fakt ze w pol czewy ubiera sie na braz... i wsyztscy sa identyczni;/ ale wydaje
          mi sie ze to jets spowodowane tym co jets w sklepach...:D zeby nie bylo...ja
          ich nie bronie bo sama niemoge na co niektore patrzec...ale kurcze odczepcie
          sie od tych blondynek:P a co do tego zaponieliscie dodac ze wsyztskie maja
          jecsez tipsy;d ale oczywiscie musza byc strasznie dluuuuugie...a co do mokryk
          nogawek tego nie skomentuje;p bo to jest wina pogody..hmmm ale generalnie nie
          oszukujmy sie tak opisane panienki sa w pzredziale wiekowym 13-17 lat i udaja
          strasznie dorosle...;)
          • kasia26_a Re: dziewczyny przestancie!!!! do SUEL 02.12.05, 23:04
            no wlasnie o to nam wszystkim chodzilo, to są gowniary ktore chca z siebie
            zrobic dwudziestoparoletnie dupy tylko ze to wyglada jak cyrk.Co do tych brazow
            to sie z toba zgadza, nic kompletnie nie kupisz fajnego w innym kolorze jak
            braz i jeszcze ten styl cyganski:(((( masakra.To jest ograniczenie wolnosci
            ubioru.Wszyscy ci narzucaja styl wszystko jedno czy na ryneczkach czy nie, no
            chyba ze stac cie na sklep typu Caterina gdzie gowniana bluzeczka z kaszmiru
            kosztuje 500zl!!!! To wszystko jest badziewie.Jedynie co zostaje to dzinsy i
            bluza sportowa.
            A co do rupieciar to niestety wszystko robia na opak.Chca sie wyrozniac z tlumu
            to i im sie udaje tylko nie osiagaja zamierzonego celu.Wszystko jedno czy
            ruda , blondynka czy czarna.Wszystkie mlode dupy popelniaja jeden zasadniczy
            blad.
            Ale zeby nie narzekac tylko na nastki to ostatni trafiaja sie na ulicach
            dwudziestoparoletnie dziewczyny ktore po9wiedzmy ze zapomnialy wziasc z domu
            spodnicy.Zalozyly gumki od majtek.To rewelacyjnie wyglada ale chyba do
            chodzenia po domu
            • Gość: biegly Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:08
              oj powiewa wiatr ze wschodu, ukraina rules ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka