Dodaj do ulubionych

Cisza i normalność na forum !!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:42
Zauważyliście jaka cisza zapadła na forum ?
Mamy w końcu narmalność bo ...
ja_corka, Ruda, ostatni kasrtat Kubiś oraz reszta członków
TWA oddało się alkoholowym libacjom...

Tak na marginesie przyjrzałem się poszczegolnym indywiduom...moge o nich
opwiedzieć ;)...
Obserwuj wątek
    • Gość: jasiu... Re: Cisza i normalność na forum !!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.12.05, 21:47
      a co oznacza słowo "kasrtat"? bo ja nie wiem :(
      • Gość: ZZ Re: Cisza i normalność na forum !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:50
        Jasiu czasami pojawiaja sie literowki :)..dyslkecja w dzisiejszych czasach jest
        uznawana )))
        a czlwiek inteligentny tym rozni sie od zwierzaka, ze domysli sie o co
        chodzi..to jak ze skrotami myslowymi :)
        ale wyjasnie -kastrat :)
    • aureliano4 Re: Cisza i normalność na forum !!!!!!!!!! 02.12.05, 21:58
      Nie prowokuj mnie.Jestem dzisiaj taki wyciszony.
    • Gość: Roman Re: Cisza i normalność na forum !!!!!!!!!! IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:03
      Chciałes powiedzieć-nuda zapadła,chyba że dla ciebie to normalność,w takim razie
      wyrazy współczucia,dla twojej "dyslekcji" też.
      • Gość: ZZ Re: Cisza i normalność na forum !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:05
        widzisz ja niewspólczuje twoim romano innym preferencją akceptuje je :) to jest
        tolerancja :)...czyżbys był faszystą ?:)))
        • Gość: Roman Re: Cisza i normalność na forum !!!!!!!!!! IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:09
          Pewnie.Największym na świecie:).
          Jesli twoje zdolnosci analityczne co do forumowiczów mają takie wyniki to radzę
          ci-zajmij się czymś w czym jesteś lepszy,nie wiem,kopanie w piłę,koszykówka czy
          inne dyscypliny fizyczne...
          • Gość: ZZ Re: Cisza i normalność na forum !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:13
            powiadasz pomaga ?:)
            ale co tobie pomoglo rozwiń mysl, podziel się doświadczeniem ...zafrapowały
            mnie twoje atrybuty psychoanalityka :)...a może rehabilitanta :)
            może rzeczywści zacznę uczyć się na błędach innych :)))))
            • Gość: Roman Re: Cisza i normalność na forum !!!!!!!!!! IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:20
              Nie wiem co ci poradzić,nie wiem..napisz może czasem coś mądrego czy coś;)
              Kiedyś widziałem tu wypowiedź takiego jednego ZZa która mi zaimponowała ale
              teraz jest zupełnie inaczej,teraz ZZ jest pierdołą i tanim prowokatorem
    • ja_iris Re: Cisza i normalność na forum !!!!!!!!!! 02.12.05, 22:16
      Należe do tego towarzystwa i nie mogłam tam być ale wiem,że to przemili ludzie!
      Sadząc z Twojej wypowiedzi jesteś kreaturą ,która chowie sie po
      krzaczkach.Powiedz lepiej cos o sobie!exhibicjonista?podglądacz?Ochyda!Fujjjj
      • Gość: ZZ Re: Cisza i normalność na forum !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:28
        > krzaczkach.Powiedz lepiej cos o sobie!exhibicjonista?podglądacz?Ochyda!Fujjjj

Irysko :)
        bidulko nie powiedziano ci, kto to taki ekhibicjonista ?:)
        moglas sie o takich ocierac i ba nawet nie wiedzialas :) ..tu jakas sprzecznosc
        jest podgldacz ekshibicjonista ?:)))
        pomoge wsepol zespol z Kopalinskim :)

ekshibicjonizm zboczenie, którego objawem jest obnażanie narządów płciowych w
        obecności osób płci odmiennej; przen. skłonność do nieumiarkowanego

wywnętrzania się, zwierzania się z intymnych spraw swego życia a. do zwracania
        na siebie ogólnej uwagi; por. voyeurism.

a tak na marginesie

rozumiem, ze ci ludzie sa takim dopelniem zycia :)...warto miec witualnego
        przyjaciela, przyjaciol po co sie rozdrabniac :))...
        :)))))
        • ja_iris Re: Cisza i normalność na forum !!!!!!!!!! 03.12.05, 23:35
          ZZ biedaczku to nie chodziłeś nigdy do szkoły czy raczej nieuwazałeś?Nie wiesz
          co oznacza ten znak???Pytałam sie tylko czy jesteś exhibicjonistą(złapano
          takiego ostatnio w polbliżu Ratusza wiec skoro lubisz się tam ukrywać to może
          to jednak Ty?Że podgladacz to już niepotrzebnie zapytałam ,sam sie
          przyznałeś.Tak czy siak dewiant. No cóż dewiacje można leczyć.Powodzenia!Przy
          okazji zajrzyj do okulisty bo nie Irys lecz Iris.Jesli to nie wada wzroku to
          także zapewne niedouczenie.
          A wracając do innego wątku to pokazałes swój nieprzyjemny charakter,więc cała
          reszta jest niegodna uwagi!
          A na marginesie to nie są wirtualni przyjaciele ale prawdziwi!Zawsze możemy na
          siebie liczyć!I czy Ci się to podoba czy nie będziemy się przyjażnić i pomagac
          sobie a wspólnie pomagac innym!
          • Gość: ZZ Kiryska na placówce ???:))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 22:04

> ZZ biedaczku to nie chodziłeś nigdy do szkoły czy raczej nieuwazałeś?Nie
            odpowiadam Irysko :):) chodziłem :)
            > exhibicjonistą(złapano
            ale zstanawiam się, do ktorej to ty szkoły chodziłaś ?:) Kanada ? czy ? jakieś
            ekstrawaganckie udziwninie :)) eXtra ? ....pogubiłas się w poprawności :)))
            szkola taka inna specjalna :)))

>przyznałeś.Tak czy siak dewiant. No cóż dewiacje można leczyć.Powodzenia!Przy

a co
            > okazji zajrzyj do okulisty bo nie Irys lecz Iris.Jesli to nie wada wzroku to
            dla mie jestes Irysem, taka mordokleja....zuje sie ja a nie ma to zadnej
            wartosci :)))...ba nawet moze byc jakas inna dowolna pochodna wszystko to sie
            sprowadza do czlonkowania TWA....:)))

> A wracając do innego wątku to pokazałes swój nieprzyjemny charakter,więc cała
            > reszta jest niegodna uwagi!
            to po co sie interesujesz.... achhh ta przewrotna kokieterja juz nia
            wymiotuje :))))
            > A na marginesie to nie są wirtualni przyjaciele ale prawdziwi!
            poza plastikowymi ?:) tez wielu ?:)
            kolejny szregowiec ? TWA spocznij :) Kirysko :)
            jak pisalem wystarczy ruszyc a sloma wylazi :)))) upychja kirysko bo moze i
            podgladczy odstraszyc...a przynajmniej to bedzie takie uzupelnie meskich
            brakow :))))

• Gość: Gosc Re: Kiryska na placówce ???:))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 22:10
              co to znaczy kolejny szregowiec ?
              Nie znam takiego pojecia ?
              To ze ci padlo na mozg to wiadomo ale teraz i na oczy:)
              • Gość: ZZ Re: Kiryska na placówce ???:))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 22:14
                :)))) tak tak :)
                > co to znaczy kolejny szregowiec ?
                > Nie znam takiego pojecia ?

to trudne pojecie :)))).....
      • kubiss Re:Bidok umiera z nudów 02.12.05, 22:28
        To jest BIDOK któremu nic więcej nie pozostało tylko wirtualne awantury .
        A literówki zaczyna robić wtedy gdy się BIDOCZEK zdenerwuje .
        Nie ujawnił się na spotkaniu ze względu na strach i drętwienie kolan .
        Jak w realu jest się CIECIEM to wirtualnie chce być jak Rambo ..... Kubiś

• Gość: ZZ Re:Bidok umiera z nudów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:36
          > Nie ujawnił się na spotkaniu ze względu na strach i drętwienie kolan
          nie, bałem sie eunucha :))) już pisalem Kubisiu :)))
          mogą zaistnieć inne perturbacje :))))..tak np. w zatraceniu swoje plci możesz
          mnie zgwałcić :))))...zreszta te potezne baby ...i spedalony mlodzieniec alias
          Kubis nie jednego wystarszyl :)))...rzekomo nie obylo sie bez interwencji
          prewencji :)))

> Jak w realu jest się CIECIEM to wirtualnie chce być jak Rambo ..... Kubiś
          a ty ciągle z tym Rambem ...już mialem przyjemnosc poznać twe filmowe
          wzorce :)..
          o literowkach tez pisales :)))-chociaz to traci hipokryzja :) bo ortografia to
          twoja mocna strona :)))

Kubis gwoli literowek nie nauczono, ze prze ktory przecinek sie wrzuca ?:)))
          • Gość: :. Re:Bidok umiera z nudów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:55
            • petromyzoniformes Błogosławiona 02.12.05, 23:02
              cisza…
              Błogosławiony spokój, bez emfaz, histerii, niekończących się wykrzykników,
              wykrzykiwań, darcia pierza i dywanowych nalotów na wszystko, co się rusza.

Ach, jak przyjemnie
              kołysać się wśród fal...

Byle jak najdłużej

Zakładam koalicję antyrudojacórkową. Do boju, gamraty!!!
              • kubiss Re: Koalicja jednoosobowa :-) 02.12.05, 23:08
                Chyba będzie to koalicja jednoosobowa gdyż więcej takich głupków nie ma .....
                • Gość: Hevis Re: Koalicja jednoosobowa :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:17
                  ZZ jesteś ekschibicjonitą?
                  to sie lecz, bo może sie okazać, że jak bedzie za póżno, to możesz wylądować
                  w więzieniu, a tam już takich odpowiednioleczą pod celą.
                  ale to mi raczej zalatuje IL.
                  Wścieka się że go TWA olało?
                  • petromyzoniformes Słownik wyrazów trudnych 02.12.05, 23:23
                    i niejedno(?)znacznych
                    exhibicjonista-ekshibicjonista - wiadomo

nie mylić z ekschibicjonitą, reprezentantem zwalczanej przez KK sekty wyznającej
                    świętego Członka
                • Gość: A Re: Koalicja jednoosobowa :-) IP: *.dyn.optonline.net 02.12.05, 23:42
                  > Chyba będzie to koalicja jednoosobowa gdyż więcej takich głupków nie ma .....

Czy ja wiem.... aby brzydzic sie zachowaniem i zagrywkami TWA, wystarczy byc
                  uczciwym, obiektywnym czlowiekiem.
                  Sugerujesz ze nikomu z twojego towarzystwa to nie grozi?
      • Gość: magda Re: Cisza i normalność na forum !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 00:05
        To nie są przemili ludzie, to sa jazgotki z Zawodzia, wstrętne, życzące
        wszystkim źle stare baby
        • Gość: TWA Re:Witan ZZ w naszych szeregach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 09:09
          Już wczoraj to usłyszałeś, ale dziś usłyszysz raz jeszcze - WITAJ!! Miło było
          Cię poznać. Szkoda tylko, że tak wcześnie uciekłeś, ale mamy nadzieję, że jak
          to się wyraziłeś "Mamusia sie ucieszy, że chociaż raz dotrzymasz słowa i
          przyjdziesz na czas, to może i Mikołaj o Tobie nie zapomni". A tą sytuacją na
          przystanku się nie przejmuj, co prawda poturbowałeś ostro tą biedną staruszkę,
          ale jakoś doszła do siebie. Nie trzeba było tak biec do nas na to spotkanie,
          przecież pisało, że obowiązuje kwadransik akademicki, prawda? A tymi głosami,
          które słyszysz, to sie nie martw. Jak Ci już tłumaczyliśmy, to jest normalne
          przy Twojej chorobie, słyszy się głosy, ma się dziwne uczucie, że ktoś Cię
          prześladuje. Ale zgłoś się jednak do poradni. To nie jest wstyd, że jest się
          chorym, to tylko kłopot dla otoczenia, ale i do tego można się przyzwyczaić.
          Powodzenia w leczeniu i do następnego spotkania. Oby w lepszym stanie i
          powolutku, nie biegaj, bo znowu kogoś uszkodzisz.
          • petromyzoniformes ZZ w ich szeregach i tego skutki 03.12.05, 09:33
            No, pięknie, ZZ, po spotkaniu okazało się, że cierpisz na schizofrenię

Dla wyjaśnienia:
            Schizofrenia (od greckiego schizo = rozszczepiam)
            Objawy: rozbicie spójnego obrazu świata, rozszczepienie toku myślenia,
            halucynacje słuchowe i wizualne, urojenia, płaskość emocjonalna.

Zmiany w mózgu: powiększenie się komór mózgowych, zmniejszenie części hipokampa,
            słaba aktywność przodomózgowia, mniejsza gęstość neuronów w płatach skroniowych
            kory mózgowej;

Ale nie przejmuj się, jesteś wyjątkowy, bo schizofrenia dotyka około 1%
            ludzkości, a u około 25% (chorych, oczywiście) następuje spontaniczna poprawa.

Zdrówka życzę, chyba że diagnoza była błędna (w co nie wątpię)

• Gość: TWA Re: ZZ w ich szeregach i tego skutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 17:12
              Skoro tak ładnie nam ze słowniczka przytoczyles co to schizofrenia
              to napisz nam jeszcze co to znaczy ten glupawy nick petrozoniforbes ??
              Tak dla wyjasnienia oczywiscie.
              • Gość: Singielka Re: ZZ w ich szeregach i tego skutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 17:54
                PET = CZĘŚĆ PAPIEROSA W POPIELNICZCE
                ROZ = CHYBA CHODZI O ROZWOLNIENIE Lub ROZWÓJ UMYSŁOWY NA POZIOMIE DOWNA?
                ONI = KOLEDZY GRUPA ZESPOLONA W JEDNYCH PORTKACH A + ZZ + IL
                FOR = DLA
                BES = BESTII JAKA JEST JEDYNA NA FORUM
                czyli ja uważam , że Bestia z zespołem Downa zespolona pod różnymi nickami już
                ma takie rozwolnienie, że nawet Pety w popielniczce przez miesiąc jej nie
                wzruszą.
                Czy ma ktoś inne wyjaśnienie?. Może lepsze?
                • kubiss Re: ZZ w ich szeregach i tego skótki 03.12.05, 18:22
                  Ale zżera TROLLA ciekawość ile wódki wypiliśmy :-)haha ??
                  Podpowiem ciekawym że ja mało bo chudy jestem i mam słabą głowę do mocnych trunków
                  A jak czasem wypiję za dużo to tracę kontrolę nad ciałem i umysłem . Wtedy
                  często obnażam się przed dziewczynami ..... Kubiś
                  • Gość: Jolla ReSzkoda gadac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 18:36
                    Kubissu prosze , daj spokój.Nie dawaj pozywki , to bestia zdechnie.
                    • Gość: Szperacz Re: ReSzkoda gadac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 18:55
                      A Pirat siedzi i czycha na statek.
                      Ale ten abordaż sie nie uda.
                      najwyżej mu drugie oko pirackie wypłynie.
                  • Gość: A Re: ZZ w ich szeregach i tego skótki IP: *.dyn.optonline.net 04.12.05, 01:24
                    ..............
                    > A jak czasem wypiję za dużo to tracę kontrolę nad ciałem i umysłem . Wtedy
                    > często obnażam się przed dziewczynami ..... Kubiś

Hmm, to tlumaczyloby te kobiece salwy smiechu....
                  • Gość: ZZ Re: ZZ w ich szeregach i tego skótki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 20:04
                    ee nie wierze...przeciez ty jak niewiasta :)))
              • Gość: ZZ [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 21:25
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: ZZ KONKLUZJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 03:18
            cholera :))...w końcu znalazłem rasowych psychoanalityków ...a tak długo
            czekałem :)))
            ale jedna rzecz mnie zastanawia ..dlaczego ja socjopata, schizofrenik...tak
            łatwo manipuluje całą elitą z TWA. Nie mogę powiedzieć, że mnie to bardzo
            rajcuje :))) Wystarczy jeden moj chamski post, jeden debilny komentarz by
            poruszyć całe to "ugładzone" towarzycho :))). A może to po prostu hipokryzja.
            Wystarczy wstrząsnąć by siano-trawa -słoma z butów ja_corce,Rudej, Angeli,
            Kubisiowi i inny powyłaziła. To jak atmosfera na straganie, wystarczy jedne
            słowo by resztę pobudzić. I to jak .....:)))
            Angela jest nasz "aniołek" stała jest w swej prostocie ..constans są dla nie
            inwektywy debil, idiota :)))
            "Stateczna" ja_cora bawi się w większe wysublimowanie "jelopo, idioto"
            ...a w sumie ja usprawiedliwić potrafię jej cora mimo próśb matuli do UM nie
            dostała się...:)..cóż wykształcenie to nie tylko papierek ja_coro :)))
            Kubis grzeczny, zniewieściały gentelmen w całym calu jest po prostu hipokrytą
            wcielającym się w różne postacie (co osobiście mi schlebia to milo mieć tak
            fanatycznego fana- naśladowcę :)))..miotający wyzwiska w stylu „pedalek,
            tchorz” (gdzieś wryły się w apmię, psychopata (ameryke odkryles Kubisiu ?:) ale
            powiedz co jest powodem tego szlajania się za moja skromną osobą ?:) możemy się
            dogadać :))..4 zł kosztuje gałka w consoni ..
            Ruda natomiast to monotonna w kolo powtarzająca aktywistka "miernoto,
            miernoto" co bardziej przypomina jej nocne "memlanie" do męża po stosunku...

A TWA ...hmm mając na uwadze jej „rozczłonkowanie” zastanawiam się czy wespół
            zespół popełnia są te posty, czy jedne z członków, tylko, który ? naczelny czy
            jakiś poboczny ??
            I co tak znowu pobudziło owego członka ? moja jak zwykle skromna osoba ?:))..

To wszystko przypomina mi jedno wielkie szambo pięknej oprawie, napełnione do
            granic wytrzymałości ekskrementami i siarkowodorem. Wystarczy, że taki prosty
            cham, jak ja, wrzuci niedopałek papierocha, (ruszy członkiem TWA :)))w..k ?
            taaaak, wielki wybuch i tryska gó.. na boki..wyzwiska, obelgi straganiary -
            ja_cora, ruda…kubiss
            Ciekawe zjawisko..budujące dziękuję wam TWA ,lubię taplać się w g...e a wy
            dajecie mi taką szansę :))….jesteście bardzo przewidywalni...i jak wami łatwo
            manipulować…aczkolwiek pojawia się inna przerażająca prawda wy to tez
            lubicie :))
            Pozdrawiam
            P.S. Moderatorze konsekwentnie tniesz to tnij wszystkie prymitywne posty
            włącznie z moim ale konsekwentnie...
            come back
            • ja_iris Re: KONKLUZJA 06.12.05, 08:05
              No cóż nie skomentuję tego ,żeby nie dać Ci pożywki :o)Popatrz tylko kto tak
              bardzo lubi sie babrać w szambie.Sądząc po ilości Twoich wpisów.... :o)
              Ps.Wróciłeś, nie mnie sądzić czy to dobrze czy źle ,ale tyle razy prosiłam to
              Polskie Forum, nasz język ojczysty jest taki piękny ,więc jeśli już musisz
              używac obcego wejdz na Forum obcojęzyczne!
              • Gość: ZZ Re: KONKLUZJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 19:17
                > No cóż nie skomentuję tego ,żeby nie dać Ci pożywki :o)

hahaha a tu co niby robisz ??? :)))
                prostolinijna przewrotnosc czy wyrachowana kokieterja ??:)
                o hipokryzji wspominac nie bede :)...zostaw to rzeczywiscie bez komentarza
                jezeli czymkolwiek roznisz sie odemnie...w co watpie :)
                postawilem teze a ty jestes reprezentatywna proba, ktora w sposob empiryczny ja
                udawadnia :)))
                Lubicie taplac sie ....
                to takie kultywowanie prostej zasady "zawsz kropke nad i ja posatwie" bez
                wzgledu na typ adwersarza :))...taka tendencja krzykliwych przekup

ja_iris napisała:
                :o)Popatrz tylko kto tak
                > bardzo lubi sie babrać w szambie.Sądząc po ilości Twoich wpisów.... :o)

cóż pisze o tym w poprzednim poście :)))....
                ale ja o tym mówię a ty bawicię się w "transformatę dyskretną" :))

ZZ napisał(a):
                > Ciekawe zjawisko..budujące dziękuję wam TWA ,lubię taplać się w g...e a wy
                > dajecie mi taką szansę :))….jesteście bardzo przewidywalni...i jak wami ł
                > atwo
                > manipulować…aczkolwiek pojawia się inna przerażająca prawda wy to tez
                > lubicie :))

ja_iris napisała:

> Polskie Forum, nasz język ojczysty jest taki piękny ,więc jeśli już musisz
                > używac obcego

piękny ale jak go trudno zrozumieć iryko :)))) ....
                pozdrawiam
        • ja_iris Re: Cisza i normalność na forum !!!!!!!!!! 03.12.05, 23:38
          Tez kiedyś będziesz stara,nawet się nie obejrzysz i będzie po młodości.Biorąc
          pod uwagę ton Twojej wypowiedzi będziesz wyjątkowo złośliwą sarą babą ,bo
          jazgotką juz jesteś :o)
          • ja_iris Do Magdy!! 03.12.05, 23:39
            Przeczytaj prosze mój wcześniejszy wpis.Dotyczy Ciebie młoda jazgotko :o)
            • Gość: Paragraf Re: Do Magdy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 00:46
              Czy magda to moze ta której proponowano solowe spotkanko/pozaforumowe/ bez
              wiedzy żony i męża obydwóch?
              • Gość: jjolla Re: Do Magdy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 01:21
                No własnie na dzuałce bez żony i męża?
                • Gość: Mania Re: Do Magdy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 01:40
                  Na działce wszystko można i na grill i poza grill . I nies głosie po rosie a ze
                  to jeki, ło no i co.
                  • Gość: A Re: Do Magdy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 01:45
                    Jak sie zabezpieczysz to i grill bez konsekwencji.
                    • Gość: ZZ Re: Do Magdy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 12:23
                      a moze a Wam żal?
                      Nie ona jedna i nie pierwsza na tej działce
                      Oj co te trawy tam widziały No no no
            • Gość: ZZ kirycha :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 22:47
              Kirysko hipokryzja ??:)
              przeciez ty jak pzrekupa :))) posuwasz glodne kawalki :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka