Dodaj do ulubionych

Z nożami na studentów

08.12.05, 10:13
gdzie jest prawo i sprawiedliwość w tym kraju, ja się pytam?
Obserwuj wątek
    • Gość: kapa Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 10:37
      No i za takie coś powinni ręce ucinać!
      Byłaby nauczka dla innch!
      • Gość: Tomek Re: Z nożami na studentów IP: *.246.jawnet.pl 08.12.05, 10:39
        Będą siedzieć a my będziemy bandytów utrzymywać. Jeszcze Amnesty International
        bedzie krzyczeć, że bandytów np torturują.
        • Gość: piotras MAREK DASZ RADĘ!!! - grupa ME IP: *.pcz.pl 08.12.05, 16:44
          • Gość: grupa MAREK POTRZEBUJE KRWI!!! IP: *.pcz.pl 08.12.05, 22:09
            Prosimy wszystkich chętnych o oddanie jutro na Parkitce krwi dla najbardziej
            rannego Marka.
            • Gość: Dziki Re: MAREK POTRZEBUJE KRWI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 07:52
              Gdzie ta Policja, która legitymuje późno przemieszczających się studentów ????
              Czemu takie mendy chodzą sobie bezkarnie - chyba policja boi się ich
              legitymować ????
              Chłopaki - szybkiego powrotu do zdrowia.
              Życze szybkiego zamknięcia sprawy.
            • Gość: kylu Re: MAREK POTRZEBUJE KRWI!!! IP: *.net / 82.160.62.* 09.12.05, 13:21
              Ale jaka to ma być grupa krwi?
        • Gość: nemo Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:57
          o co chodzi woghole z tymi nozami???gdzie cos sie stało??
      • prezes2305 Współczuje podobno miasto swiętych.... 08.12.05, 18:06
      • Gość: Agniesiaa Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 19:20
        jestem przekonana ze ci studenci wcale nie sa bez winy!Ja wiem ze bandyci
        postapili kazdy wie jak,ale zapewne studenci prowokowali całą sytuacje!Kto się
        zgadza z moją opinia?odpowiadajcie!
        • Gość: quistiska Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 21:23
          ja sie nie zgadzam!czy mozna sprowokowac do tego bym zostala podzgana nozami?
          nawet jezeli zaczeli rzucac wulgaryzmami na lewo i prawo to nie znaczy ze
          zaslugiwali na to co ich spotkalo! to tak samo jak mowienie ze zupa byla za
          slona albo ze jakas dziewczyna zostala zgwalcona bo wygladala za bardzo
          atrakcyjnie!
          • Gość: Moniś Re: Z nożami na studentów IP: 82.160.21.* 17.12.05, 14:28
            A gdyby Ciebie ktoś napadł?? Siedzisz gdzieś sama i zaczepia Cię drobna trzy
            osobowa grupka, wiesz ze mają przewagę liczebną ... nie chwyciłabyś za nóż we
            własnej obronie?? Nie upraszczaj tematu i nie patrz jednostronnie.
    • Gość: Alpinista Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 10:42
      co sie dzieje z tymi "ludzmi" (raczej bydlakami)
      jedyna rada to kara smierci i utylizowac te smieci !!!!!!!
      • Gość: m&M Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 11:26
        po 25lat wiezienia dla tych bandytow ,pozatym powinnien ktos wziac za dupe
        policje ,chlopak byl ranny a te smyki sprawdzaly czy jest pijany,widzialem raz
        takie cos jak pewna mi bliska osoba miala wypadek byla nieprzytomny pierwsze co
        policianci chcieli sprawdzic to czy byl pijany STRASZNE .
        • Gość: iron Re: Z nożami na studentów IP: *.net.autocom.pl 08.12.05, 22:16
          25 lat to za malo... dozywocie albo kara smierci, bylaby nauczka dla innych
    • Gość: deoc Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 10:45
      @toja3003 PiS jest w rzadzie !! *cenzura*
      P.S. Grzesiek wracaj do zdrowia - grupa czeka na Ciebie...
      • toja3003 PiSUAR czyli Prawo i Sprawiedliwość Upada 08.12.05, 14:22
        Anarchia Rządzi
      • Gość: k Re: Z nożami na studentów IP: *.pcz.pl 08.12.05, 20:22
        cały Herkules jest z wami.Marek jutro bedziesz miec od nas krew.trzymajcie sie
        chlopaki
        • harry1983 Re: Z nożami na studentów 09.12.05, 16:35
          >cały Herkules jest z wami.Marek jutro bedziesz miec od nas krew.trzymajcie sie
          >chlopaki

Panowie jak potrzebna krew to dajcie znac na harry1983@gazeta.pl - mam ABRh+
    • Gość: tomii23 Re: Z nożami na studentów IP: *.pcz.pl 08.12.05, 10:47
      wracaj do zdrowia GRZES!!!!
      • Gość: Za karą śmierci. Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 11:22
        Powinni im totalnie wpie..c w więzieniu i dobrze otwory nagwintować !! Cpuny
        piepszone....Chłoaki nie znam was, ale wrqacajcie do zdrowia !!! A swoja droga
        to powinno im sie postawic zarzuty usiłowania morderstwa.
      • Gość: V MZ Re: Z nożami na studentów IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 12:50
        3maj sie wodzu !
    • oszrany A co robi policja 08.12.05, 11:32
      tyle razy juz pisalem ze policja czepia sie normalnych ludzi, a tych bandziorow
      na osiedlach to nie ruszaja i w ogole na nich uwagi nie zwracaja. Nawet raz to
      im wypomnialem ja sie do mnie przyczepili to mi pogrozili, i dumnie pokazali kto
      tu rzadzi. Szkoda gadac
      • Gość: anticop Re: A co robi policja IP: *.trustnet.pl 08.12.05, 11:43
        policja w tym czasie lapala pijanych rowerzystow te nieudaczniki tylko do tego
        sie nadawaja
        • oszrany Re: A co robi policja 08.12.05, 11:59
          Gość portalu: anticop napisał(a):

> policja w tym czasie lapala pijanych rowerzystow te nieudaczniki tylko do tego
          > sie nadawaja
          No ze lapie pijanych rowerzystow to bardzo dobrze powinna tez lapac tych bez
          swiatel bo w nocy sa istna plaga wogole ich nie widac (to samo tyczy sie
          pieszych) No i oczywiscie wracajac do tematu bandyci dobrze znani policji, ale
          jak zawsze na wolnosci ?? Czy to jest jakas parodia ??
          • henryczek-czewa Re: A co robi policja 08.12.05, 12:34
            i niech mi jeszce raz jakiś idiota napisze, że tylko na rakowie jest niebezpiecznie

strach wychodzić z domu:/
          • Gość: Rowerzysta Policja zamiast zabojcow goni rowerzystow IP: *.pools.arcor-ip.net 15.12.05, 02:46
            To jest wlasnie cala prawda o policji. Zamiast jakiejs haryzmy, jakiegos
            poczucia obowiazku to jest tchorzostwo. Bo przeciez sto razy latwiej wpiep...yc
            mandat rowerzyscie za to ze wypil dwa piwa, niz biegac za sprawca zagrozenia
            zycia. Wlasnie ze niedobrze ze rowerzystow lapia! Rowerzystow to powinni lapac
            kiedy stanowia zagrozenie dla otoczenia (bo i tacy sie zdarzaja). Ale tylko
            wtedy. A jesli rowerzysta jedzie po 2, trzech piwach to nie wpiep..a mu sie
            mandatu! On stwarza zagrozenie... zadne, albo jesli juz twardoglowi sie
            upieraja to bardzo niewielkie.
            Jakie zagrozenie stwarza pijany zabojca??? O tym moglismy sie przekonac na
            przykladzie studentow.
            A o pokozywaniu swojej sily przez policjantow moglem sie przekonac na wlasnej
            skorze. I gdzie ten etos??
            Serio, szkoda slow.
      • Gość: DzikiPiesDingo Re: A co robi policja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:55
        i nie wierze, że policjant kierujący pasatem co się wbił pod terenówe pod Hala Polonii był trzeźwy. Wcisnął się mu sie pod chromy aż miło. Facet stał na śwaitłach a tu pod prąd radiowóz. Nie trzeba dodawać w jakiej odległości od skrzyzowania jest linia zatrzymania przy światłach. Czyżby nei dostosował prędkości do warunków panujących na drodze??
        ...twarda bania i zaciśniete pięści.....
        • Gość: Franki Re: A co robi policja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:26
          Ja też studiuje na polibedzie w Cze-wie... z reguły jeżdżę rowerem i powiem
          tylko tyle: policji najwięcej tam gdzie ich najmniej potrzeba, sam kiedyś
          dostałem mandat za jazdę po alejchaj, no bo tam nie dtroga dla rowerów, nie
          ważne że nikt nie szedł, a gdyby szedł to bym wyminął... "jak nie dostanę
          mandatu, to się nie nauczę"... no to się nauczyłem omijać, a więcej się nie
          zatrzymam po prostu, bo ścieżki dla rowerów zaczynają się i kończą tak samo
          niepostrzeżenie... a jak mi ktoś łazi po drodze rowerowej to nie ważne, ważne
          tylko, że ja jade chodnikiem... nie ma wała, niech dają mandaty za łażenie po
          "ulicy" rowerowej bądź co bądź, tak samo jak za jazdę po chodniku... i niech nie
          spisują ludzi 5 metrów od własnego mieszkania jak kiedyś mnie i kumpla tylko
          niech kontrolują tych co naprawde podejrzanie wyglądają, no chyba że się boją...
          to jaki sens w ogóle patrole wypuszczać, mają przejecież jakiąś broń,
          przeszkolene, to zbyle łebkami sobie dadzą radę, tym bardziej z pijanym... jak
          ja się chcę napić piwa to piję w barze albo w domu, a jak już wracam z baru to
          nie biję kogo napotkam ani nie rozbijam latarni i nie przewracam koszy na
          śmieci... ludzie, trochę kultury!!! policja, trochę pomyślunku!!!
          • Gość: mieszkaniec Re: A co robi policja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:53
            policja sie poprostu boi. Widziałem kiedyś jak patrol policji na promenadzie
            skręcił w bok między bloki, gdy tylko z przeciwka pojawiła się grupka kilku
            podpitych wyrostków. Przecież to śmiech! Za to rowerzystę bez lampki, czy
            pieszego nie na pasach traktują jak terrorystę. Polska Policja to jedna wielka
            KPINA !!
        • Gość: Polo Re: A co robi policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:19
          Piszesz na temat pedale, troche szacunku dla rannych chłopaków.Znowu jakiś diler
          albo złodziej samochodów wylewa żale że go MO złapało.
          • Gość: Kalus Re: A co robi policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 11:25
            Zaraz wam najebe tu wszystkim..
    • Gość: Monika Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 12:40
      Chorzy ludzie!!!
      Takich korów należy zamykać i leczyć!!Ale oczywiście jak znam życie to zbyt
      wielkiej kary nie dostaną!! Szkoda słów nawet!!! Nawet po bułki strach wyjść!!
      A jeżeli chodzi o policje to oni chyba też nie są do końca normalni!!!
      • Gość: Aliant Re: Z nożami na studentów IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.12.05, 13:39
        Wspolczuje chlopakom, sam jestem studentem i mysle, ze najlepiej unikac takich
        spacerow "po nie swoich osiedlach" bo na policje nawet nie ma co liczyc.
        Co dzielnica to gorsza chołota. Rozboje, kradzieze, napady czy ktos to zmieni?
        - nie sadze.
        pozdo dla studentow od studenta
    • Gość: senator Re: Z nożami na studentów IP: 212.160.108.* 08.12.05, 12:40
      Dlaczego przestępcy w więzieniach siedzą, oni tam powinni ciężko pracować. Jest
      masa różnego rodzaju prac które mogliby wykonywać. Wyrok nie powinien być
      równoznaczny z zamknięciem w celi, jeszcze płacimy podatki na utrzymanie
      więźniów. Narzekają że nie ma telewizji, a zaraz internet, wygodne fotele, na
      śniadanko kawka z pączkiem i gazetka. Dosyć tego kur.. A jak nie bedzie chciał
      pracować to kula na łańcuchu do nogi i rozłupywać kilofem kamienie.
      • henryczek-czewa Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 12:45
        "prokurator postawi zarzut bójki z użyciem niebezp. narzędzia"
        kpina

jak ktoś wbija nóż między żebra to dla mnei nei jest bójka

niech chociarz jednaobietnoice spełni ten wstretny pis i zaostrzy kary
        • Gość: gość Re: Z nożami na studentów IP: *.grosz.prenet.pl 08.12.05, 15:39
          Dlaczego policja, choć miała adresy i wszelkie dane, nie powiadomiła nikogo z krewnych o tym, co się stało?

BO IM SIE NIE CHCIAŁO - TAK PAŃSTWO TROSZCZY SIĘ O OBYWATELI I ICH RODZINY - SKANDAL !!!

Za to nim trafiłem na stół operacyjny, policjanci kazali mi dmuchać w alkomat.

A TU STWORZYLI ZAGROŻENIE ŻYCIA RANNEGO - JAK MOŻNA KAZAĆ KOMUŚ Z PRZEBITYM PŁUCEM DMUCHAĆ W BALONIK ??? - SKANDAL !!!

Przez kilka godzin operowaliśmy na dwóch salach. Muszę przyznać, że miejsca, w które zadawane były ciosy, oraz rodzaj tych ran wyraźnie wskazują na to, że napastnicy chcieli zabić.

- Stan dwóch pacjentów jest stabilny - powiedział wczoraj "Gazecie" ordynator Strzelczyk. - Natomiast życiu trzeciego z poszkodowanych nadal zagraża pewne niebezpieczeństwo. Ten pacjent jest na oddziale wybudzeniowym.

Policja postawiła zarzut udziału w bójce z użyciem niebezpiecznego narzędzia.

LEKARZ: NAPASTNICY CHCIELI ZABIĆ, POLICJA: ONI ICH TYLKO POBILI NOŻEM - WYCHODZI NA TO ŻE LEKARZ JEST BARDZIEJ KOMPETENTNY W KWALIFIKACJI ZDARZENIA NIŻ WYKONAWCA PRAWA - SKANDAL DO KWADRATU !!!
          • Gość: asia Re: Z nożami na studentów IP: *.vlan.euronet.net.pl 09.12.05, 15:48
            Po prostu szok co sie dzieje na tym świecie...Nie znam sprawy ale niech ktoś
            napisze coe się stało.Ja też studiuję w Cz-wie<tylko,że zaocznie i nic nie
            wiem>Policja sie boi i tyle!!!
            • Gość: ...... Re: Z nożami na studentów IP: 86.42.47.* 11.12.05, 08:59
              przeczytaj sobie komentowany artykół ............. jak wół masz to napisane pod
              tematem ..............................
    • Gość: Olga Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 12:57
      chłopaki trzymam za was kciuki wracajcie szybko do zdrowia
      • Gość: Agata Re: Z nożami na studentów IP: *.rmnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 23:19
        Tez trzymam kciuki. Trzymajcie się mocno...
    • Gość: jahoo Re: Z nożami na studentów IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.12.05, 12:57
      Je..e tysiąclecie. Tam zawsze mieszkały czuby. I chyba nic się nie zmieni
      • Gość: Romper Stomper Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 13:36
        Nie 1000lecie tylko PCK.

J...ć cioty nożowników!
    • Gość: jurek Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 13:04
      A stwierdzenie że policja zna podejrzanych to normalne,bo to są bydlaki którzy są dla zamknięcia buzi opini publicznej i pokazania jaka ta nasza policja jest operatywna.Po wyciszeniu sprawy wracają do domu i czekają na następny incydent z ich udziałem.Za niedługo może dojść do tego że będą im za to płacić.
      • Gość: xenon Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 13:25
        Ja mam nadzieje, ze Dorn wyczysci komende z byłych SB'eków i nieudaczników i do pracy przyjda nowi, młodzi ludzie - świetnie wyszkoleni. Nie taka banda bezmózgów jak jest teraz. Kto to myslał, aby ranny z przebitym płucem dmuchał w "balonik" ! To jest zagrożebnie zycia! Już nie wspomnę o wczesniejszej "kolizji" radiowozu - o czym błędnie informowała Komenda Policji.
        • Gość: hehe Re: Z nożami na studentów IP: *.pcz.pl 08.12.05, 16:49
          Dorn? Czy ty wiesz co piszesz? Ten to nawet pozwal ludzi co mu jacuzzi robili...
          • Gość: gośc Re: Z nożami na studentów IP: *.taboo-inc.com 08.12.05, 19:26
            To nie on - to Wasserman.
        • Gość: Polo Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:23
          > pracy przyjda nowi, młodzi ludzie - świetnie wyszkoleni> Tak za 1300zł i dwa
          razy w roku szkolenie strzeleckie koleika już stoj ale debili po zawodówce dla
          pracujących.
    • bez_emocji Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 13:25
      chłopaki wracajcie do zdrowia...
      nie znam was, ale trzymam kciuki..
      • paulina.schaefer Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 13:28
        A cale PCK to okolice gdzie policja powinna stac na kazdym rogu i miedzy
        wiekszoscia bloków. Nie pierwszy to chyba przypadek ze cos sie dzieje wlasnie w
        tych oklicach. Rzeczywiscie, same czuby tam mieszkaja!
    • Gość: Ja Re: Z nożami na studentów IP: *.com 08.12.05, 13:39
      jest w rządzie :P
      • Gość: Ja Re: Z nożami na studentów IP: *.com 08.12.05, 13:40
        Prawo i Sprawiedliwość jest w rządzie... a wracając do tematu to dziwne że
        wszyscy czepiają się policji, przecież mają sprawców, poza tym to nie temat o
        policji tylko o tych chłopakach, którzy są ranni...
        • Gość: DzikiPiesDingo Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:00
          jeśłi sie dziwisz to raport o czytaniu ze zrozumieniem nei jest fikcją. proponuje ponowną lekturę
    • Gość: V rok InżMat. Gr.2 Re: Z nożami na studentów IP: *.com 08.12.05, 13:43
      Chłopaki, jesteśmy z Wami, wracajcie do zdrowia... Grupa jest z Wami... a te
      skur**** sobie posiedzą... całe szczęście.

• Gość: Bartek Re: Z nożami na studentów IP: *.prenet.pl 08.12.05, 18:11
        Ile posiedzą ? Za bójke z użyciem niebezpiecznego narzędzia są 3 miechy w zawiasach. Na starcie powinni dostać napad z bronią w ręku i usiłowanie morderstwa.
    • Gość: B Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 13:48
      Mieszkam obok, od ok.1,5 roku, widziałam karetki, ale nic nie słyszałam,
      myślałam, ze ktoś zasłabł, aczkolwiek zdziwił mnie fakt, obecności dwóch
      karetek. Tysiaclecie to ponoć bezpieczna dzielnica, a ciągle pod "blaszakiem"
      wystają pijaczki, i jakoś idąc wieczorem nigdy nie czuję się bezpiecznie, gdyż
      policji tam nie uświadczyłam, poza klikoma razami jak podjechali w samo
      południe, i to pewnie do sklepu. A takich bandytów powinno się karać śmiercią,
      może inni poczuliby się nie aż tak bezkarni, i z pewnoscią kilka kar w samej
      policji by się przydało, ponieważ policji przed wczoraj nie widzialam, za to
      dziś po artykule było ich ponoć dużo - szkoda, że dopiero po dwóch dniach i po
      artykule ... i jak tu ma być lepiej ;(
      • Gość: oio czy bandyta z psem nie miał wyatuowanej osy ? IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 14:03
        Czy bandyta z psem nie miał czasem wyatuowanej osy na szyi za uchem ?
        Na Tysiącleciu jest on sławny, a jego pies to chyba rotwailer...
        • Gość: oio Re: czy bandyta z psem nie miał wytatuowanej osy ? IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 14:06
          wytatuowanej - sorry
    • Gość: ja Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 14:27
      Zaje.. to mało....jakies tortury proponuję!!! dla tych śmierdzieli. Za robote
      by się wzieli, a nie nalewki na osiedlu chlali!!!!!!!!
      • Gość: MXX Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 15:04
        A co masz gościu do nalewek ? Wszystko przes to że pracy nie ma w tym kraju...
        • Gość: ojciec studenta Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 15:14
          Takich sk.......ów,to żywcem przybic do wrót stodoły i patrzeC jak zdychają
          powoli.To po to dziecko się chowa, żeby zbiry zrobili z dzieciaka kalekę
          k...wa niemiał bym litości dla łotrów.
          • Gość: expertum credere p dmuchanie w balonik IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 08.12.05, 15:56
            dmuchanie w balonik w podobnych sytuacjach stosuje sie aby:

1. dojsc do prawdy o tragedii. (jesli byles pod wplywem zawsze nawet jako
            ofiara jestes na gorszej pozycji. obojetnie czy jestes ofiara kierowcy-pirata
            ktory zaparkowal w twoim tylnym zderzaku, zajscia na ulicy czy innych
            nieprzyjemnych okolicznosci)

2. przy okazji ustalenie ilosci ewentualnych promili ma duze znaczenie dla
            anastezjologa, chociaz nie wiem jak do tego usosunkuja sie moi polscy koledzy.
            Obecnosc trunku zle sie kojarzy z premedytacja (przygotowanie do zabiegu
            chirurgicznego), ponadto krew mieszana z wodka kiepsko krzepnie. Tak wiec z
            medycznego punktu widzenia dmuchanie w balona ma duzy sens i wyglada na to ze
            jest jedna z szybszych technik diagnostycznych w sytuacji kiedy sekundy
            decyduja o zyciu. albo smierci.

pozdrowienia z krainy deszczowcow.

-----------------------------------
            ps. dla zainteresownaych:
            1. krojenie odbywa sie nie tylko na politechnice i terenach przyleglych i nie
            tylko w odniesieniu do finansow lub tez nietykalnosci cielesnej.
            2. na potwierdzenie stawianej tezy mam dwa fakty:
            a. niedawno w Krainie Deszczowcow zabili policjantke na patrolu co
            zmobilizowalo ludzi szeryfa do natychmiastowej oblawy i ujecia sprawcow. Oni
            tutaj tez maja pewnie Solidarnosc. Zawodowa.
            b. niedawno (to jest przy ostatniej tygodniowce wielka miezynarodowa
            ekscytujaca korporacja skroila nas na godzinach wzbudzajac wscieklosc Polakow,
            Czechow, Slowakow, Hindusow, Rosjanek, Litwinek, Lotewek, Estonek, Murzynek i
            wszystkich ktorzy przyjechali tutaj zrywac pieniadze rosnace obficie na
            drzewach pod ktore kupje sie osobliwie teraz niespotykane ilosci prezentow
            Bozonarodzeniowych. menadzery, a jest ich plenty zagrozily ze sie same wezma
            do roboty czym wzbudzily powszechna wesolosc po jakichs pieciu minutach
            widowiska pt. szef pracuje. Summa sumarum docenili klase robotnicza ktora nie
            da sobie w kasze dmuchjac i brac z talerza, no i co najwazniejsze oddaja teraz
            co wzieli ze wspolnego kotla na fikcyjne etaty dla shift menagerow, general
            menadzerow, trainee menadzerow i wszystkich innych splamionych skaza nepotyzmu
            specjalistow/ek od buisness managementu.

bulba - magiczna granica 2000PLn/tydzien przekroczona. I tak trzymac.
            • Gość: spekuluje;) Re: dmuchanie w balonik IP: 212.87.227.* 08.12.05, 19:04
              niby masz racje ale chyba w takim przypadku lepiej pobrać krew i zbadać - może prochy może alkohol albo inne świństwo znajdą? (Zakładam ze studenci nie pili nie brali i nic z tych rzeczy)
              • Gość: Ja Re: dmuchanie w balonik IP: *.com 09.12.05, 23:57
                Człowieku... Jak można zabierać krew rannemu, który jej potrzebuje?? Przecież
                oni dostali pod żebra, z rany leciała krew... Pobieranie jej z ich organizmów
                nie miało najmniejszego sensu.
            • Gość: DzikiPiesDingo Re: dmuchanie w balonik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:07
              obawiam się ze Policjantom ni eprzyświecała troska o poszkodowanego, przecież powodowali większe uszkodzenia. s propos to pojęcie o medycynie mają chyba znikome...
              • Gość: expertum credere p Re: dmuchanie w balonik IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 08.12.05, 22:36
                jak mi zmiazdzylo prawa reke to tez bylem wkurzony na policajow ze byli pierwsi
                przed lekarzem i przed karetka ( w Niemczech to dwa osobne samochody) i ze
                wlasnie musialem dmuchac. Oczywiscie wypadek byl przypadkiem, nikt nie
                uruchomil maszyny w ramach rozgrywek wewnatrzzakladowych (dlatego wlasnie do
                kazdego wypadku w Niemczech jedzie policja) i nikt nie byl pod wplywem
                alkoholu. Niemniej jednak polecenia sluzbowe wydane nam przez pracodawce
                kladly akcent na ten wlasnie aspekt: jesli cos sie stanie to utrudnisz robote
                anastezjologowi, a i krwotok bedzie trudniej zahamowac.

--------------------------------
                experiment - lac. doswiadczenie, ekspert - facet ktory wie o czym mowi/pisze.
        • Gość: Magda Re: Z nożami na studentów IP: *.int.pl 11.12.05, 08:48
          O czym ty wogóle gadasz???Przemyślałeś to co napisałeś??Chłopaki są w szpitalu, jeden walczy o życie, a ty gadasz o tym co ktoś ma do nalewek!!!!Gdyby to byli twoi znajomi, to napewno nie gadał byś takich głupot!!!
    • Gość: gość Re: Z nożami na studentów IP: *.grosz.prenet.pl 08.12.05, 15:26
      grzeje stołki w sejmie .
    • Gość: SS Re: Z nożami na studentów IP: *.pcz.pl 08.12.05, 15:29
      Powiesić tych sku..eli za jaja, a na takich wymiar sprawiedliwości nic nie da,
      dostana 5 lat max!
      Takich to tylko pałą przez łeb! Maczetą ręce poucinać, zostaliby kalekami i już
      by nikomu nie zrobili krzywdy, a tak wyjda po 5 latach i beda robil to samo!
      Uciec stąd jak najszybciej!
    • Gość: student _łódź Re: Z nożami na studentów IP: *.kl / 80.50.214.* 08.12.05, 15:40
      Ja się zastanawiam jak ja mam się bronić, przed takim napadem. Jeżeli zastrzele
      gnoja to mnie posądza. Mamusia powie: "do dobry chłopak był, siedział pod
      blokiem, troche wypił, bo pracy nie ma i to go przygnębia, czemu o zastrzelił".
      W takiej sytuacji wszyscy się obrócą przeciwko mnie, bo tak juz jest w tym
      kraju. Były takie sprawy i ludzie którzy się wyratowali mieli więcej problemów
      niż ten co napadał.

Policja, heh, na nią nie ma co liczyć. Jeszcze się nie spotkałem z taką sytuacją
      żeby policja była tam gdzie trzeba lub żeby prawidłowo zareagowała.
    • Gość: lodzio Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 15:40
      Chłopaki mam nadzieję, że się jakoś trzymacie. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia, a tych je..ych w ch.. i w pizdu pojebów nożowników to należało by wypatroszyć i powiesić na jakiejś lampie - najlepiej pod ich własnymi domami żeby ich starzy widzieli jakie bękarty sobie wychowali. Wkońcu to rodzice są odpowiedzialni za wychowanie dziecka, a jeśli osoba jest juz pełnoletnia to co z tego ? Przecież kiedyś rodzice się zajmowali dzieckiem któe wyrosło na takiego pojeba. Policja może i jest bezduszna, ale weźcie pod uwagę to że na codzień mają doczynienia z menelami i bandziorami więc każda osoba która bierze udział w bójce, na dzień dobry jest traktowana jak łobuz któremu trzeba jebnąć pałką. Za to dziwi mnie że nie powiadomili rodziny!! Jeśli to czytacie panowie funkcjonariusze to może pomyślcie jak byście się czuli gdyby wasze dzieci były w takiej sytuacji ( nikomu źle nie życzę ). A prokurator co na to ? Zarzut pobicia z niebezpiecznym narzędziem ? Puknij się pan w łeb!! Sam lekaż powiedział że zadając takie ciosy, napastnicy chcieli zabić, a nie pogłaskać po głowie!!!!
      Brak mi słów!!
      • Gość: yeny Re: Z nożami na studentów IP: *.xtreme.net.pl 08.12.05, 16:16
        Z calej duszy potepiam takie wydarzenia (wiem ze zbyt lagodnie to nazywam, ale
        na razie nie bedeprzeklinal). Bardzo mnie denerwuje bezsensowna agresja.
        R4owniez ostatnio zaczepil mnie pijany typek ze sloiwami "czy mi o cos chodzi?".
        Skad sie biora takie zachowania? To wszystko co tu piszecie o ucinaniu rak i
        sadzaniu za kratki na 25 lat to jest walka ze skutkami a nalezaloby zwalczac
        przyczyny. Dlaczego wiec biora sie takie typy? Czy to tylko bezrobocie?
        Otoz szukalbym przyczyn w ich socjalizacji. Ten obszar jest do poprawy w
        wychowywaniu mlodego pokolenia. Przekazanie im pewnych wartosci uniwersalnych
        czy spowodowanie aby swa agresje przelali w sport (proponuje zespolowy i na
        boisku) lub inne zainteresowania. Nalezy wspomniec jeszcze o bohaterskich
        kibolach. To wg mnie jestwylegarnia wlasnie podobnych nozownikow. I co z takimi
        osobami robi polskie prawo? Otoz maja zakaz wchodzenia na boiska, ktory to
        zakaz podobniez jest zupelnie bagatelizowany. Wiec bezkarnosc jest kolejnym
        grzechem ciezkim prawodawstwa. W tym miejscu czlowiek az pragnie wykrzyczec
        zeby zaadoptowac na nasze warunki system angielski gdzie problem boiskjowych
        bandytow znikal... Ale jedyne co pozostaje to bezsilnosc.....

Jeszcze kilka slow o policji. Nie sa swieci i w wielu przypadkach maja duzo na
        sumieniu, ale ci ludzie sa miedzy mlotem a kowadlem. Musza postepowac z
        bandytami jak z jajkiem bo inaczej zostana oskarzenie o nieludzkie traktowanie.
        I to wszystko za marne grosze...

Najgorsze ze stracilem nadzieje na to ze bedzie jeszcze normalnie czyli bedzie
        mozna wyjsc wieczorem na spacer nie ogladajac sie za siedzie czy ktos akurat
        nie chce nas zaatakowac......

pozdrawiam i zycze zdrowia dla zaatakowanych....
    • Gość: Kredek Re: Z nożami na studentów IP: *.prenet.pl 08.12.05, 16:14
      Heh tysiąclecie omijajcie z daleka... tak się składa że jestem z częstochowy...
      jak się na 14-latka rzuca kilku kolesi w wielku 20-30 lat i próbuje coś
      wstrzyknąć to raczej nie jest normalne... pech chciał że był to mój brat...
      szczególnie uważajcie na okolice naprzeciwko tzw. "różowej landrynki" koło
      księgarni...
      pozdro for all
      • Gość: mike Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 17:18
        Różowa landrynka? A możesz powiedzieć dokładniej gdzie to jest i o co chodzi?
    • Gość: Ja Z nożami na studentów IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 16:17
      Goscie troche przesadzili
      Ale ostatnio widzialem 4 studenciów nawalonych jak beka jedne z nich skakal jak
      P&*^%ny po wszystkim co bylo dokoła malo braklo a tez by dostali po glowie bo
      przyjedzie taki z wiochy do miasta i mysli ze mu wszystko wolno na wies
      wiesniaki a nie pic wode i skakac po wszystkim .............

co do zdarzenia na PCK-u to nie zdziwil bym jak by to studenciny zaczely zadyme
      wkoncu ich bylo 6 a gosci z PCK-u tylko dwoje .....
      ale to juz nie mój problem

Chlopaki jak przyjechaliscie do miasta to wezcie sie za nauke a nie picie
      wódy !!!

tydzien temu ktos chcial wyskakiwac z okna Malucha bo byl na^%$ny jak beka
      naszczescie przyjechala policja w pore i gosc sie schowal .........

a jak ktos ma jakis problem do 1000L to niech jedzie na Wioche do siebie na
      pole krowy doic :) .......
      • Gość: pikacz Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 16:22
        kazdy kij ma 2 konce. i podobnie jest pewnie z ta sprawa. mogli zacząć a ze
        akurat trafili na wytrawnych "osiedlowców" to dostali. mi sie tez nie wydaje
        zeby 6 osób tak bez powodu dostało po głowie od tej dwójki. a co do wódki to
        niestety potrafi troszkę namieszać w głowie:(((
        • Gość: Menel Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 16:31
          Ale tak jak ktos juz napisal tylko cioty chodza z nozami,a tym bardziej ich
          uzywaja,a jak ktos juz uzywa noza to to raczej bojka nie jest ...tak sie
          zastanawiam kto musial byc bardziej nawalony-6 studentow, czy 2 typow z
          nozami...
          • Gość: Ja Re: Z nożami na studentów IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 16:35
            Chlopy byli pijani a ze sobie nie radzili z 6 studentami to poszly noze .....
            Po pijaku bronisz sie wszystkim co masz pod reka a ze goscie byli po^&$ni i
            nosili noze to cisnienie nie wytrzymalo i efekt jest jaki jest.......
            Tak jak pisalem wczesniej czasem jest tak ze sie trafi na kogos na kogo nie
            oplaca sie tarafiac i jest cieżko .....
            • Gość: juleczka Re: Z nożami na studentów IP: *.rmnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 23:52
              a nie słyszałes ze mieli bandziory przy sobie środki odurzajace...
              a wiesz ze najlepsza "obrona" jest atak...
            • Gość: muppett Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 80.51.233.* 09.12.05, 18:26
              znów Ty baranie z czewy?! weź już nic nie pisz !!
              "trafili na kogoś na kogo nie mieli trafić" bardzo mądre!!!!!!!!!
        • Gość: Ja Re: Z nożami na studentów IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 16:32
          Mieszkam na 1000Leciu 15 lat i nigdy nie dostalem od nikogo po glowie jak ktos
          ma cos na sumieniu to dostaje po glowie
          a potem Napina sie na internecie ze dostal kopa w dupe
          Pamietajcie zawsze sa jakies powody ze sie dostaje w trabe :)
          skonczyla sie era dyskotek co sie lali kolesie dla jaj.......

Ja wiem jedno Studenciki sie zabardzo wyluzowali na 1000L i sa piersze
          efekty !!!

Trafili na kogos na kogo nie warto bylo trafiac i lipa panowie !!!

• harry1983 Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 17:29
            > Pamietajcie zawsze sa jakies powody ze sie dostaje w trabe

Walisz smuty stary aż mi Cię żal.

Jakoś latem pojechałem sobie z dziewczyną na rowerkach na tzw Złotą Górę - siedzielismy sobie spokojnie, podziwialiśmy widoczki - nagle zjawiło się trzech kolesi, dwóch mocno podpitych, na agresorze, i trzeci troche spokojniejszy.

Oczywiście podbili do nas i zaczęły się standardowe hasła w stylu : "co się k... patrzysz?" "skąd jesteś?" "wyp... stąd!" itd - wiedziałem jak się to skończy no i rzeczywiście, musiałem się trzaskać, na szczęście jakoś sobie poradziłem - więc nie p... mi stary, że ot tak cię nikt nie zaczepi - z natury jestem spokojny, a jak siedzę z dziewczyną to ostatnie o czym myśle to napie..nki z pijaczkami - wtedy miałem szczęście, ale jakby gość miał nóż nie dałbym sobie rady.

Czemu tak się dzieje ? Ano to są efekty tzw "wychowania bezstresowego" - przywrócić jak najszybciej karę śmierci i zaostrzyć wymiar kar za tego typu rzeczy.

Mamy wspaniałe efekty tzw demokracji - niedługo ludzie bez giwery nie będą wychodzić z domu i będziemy mieli drugie stany.

------------------------
            • Gość: storima Re: Z nożami na studentów IP: *.d4.club-internet.fr 08.12.05, 17:58
              harry1983 napisał: przywr
              > ócić jak najszybciej karę śmierci

Nie pierwszy raz to czytasz: poki Polska jest w Unii kary smierci przywroconej
              nie bedzie. Moze bys sie juz zreflektowal???

Pozdro

• Gość: senior Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.125.* 08.12.05, 17:57
        ty frajerze - nie wiesz jak bylo to sie nie wypowiadaj. Tak sie sklada ze
        studenci nie byli pijani!!!!!!!!!!!!!!!!! i tak sie składa ze byli w szesc osob
        ale nie szli zwartą grupa. i napewno to nie oni
        zaczeli, a przede wszystkim nie mieli noza w kieszeni. A ktos kto chodzi z
        nozem to nie po to zeby miec sie czym bronic, tylko zeby mial czym
        zaatakowac!!! A twoje podejscie swiadczy ze sam poninienes
        spadac na pole krowy doic, bo nie ma w Tobie kultry zadnej!!!! i od studentow
        wara...!!!!!!!!!
        • Gość: juleczka Re: Z nożami na studentów IP: *.rmnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 23:55
          brawo popieram
      • Gość: damian Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:31
        ty widze podobny do swoich kolegow zabojcow.bierz noza i poganiaj przyjezdnych
        na wies tepaku
      • Gość: Asia Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:38
        Jak wogóle śmiesz tak pisac ? Nienormalny ! Nie wiesz o co chodzi to sie nie
        wypowiadaj! Ludzie przechodzą koszmar a ty masz pretensje niewiadomo o co ?
        LECZ SIE ! > Chlopaki jak przyjechaliscie do miasta to wezcie sie za nauke a
        nie picie
        > wódy ! O co ci chodzi w tym zdaniu ? Nie pasuje ci coś ? Niepoważny człowiek.
        Do psychiatry ! Nie każdy kto studiuje musi chlac wóde ! ! ! Może zostaniesz
        jakimś.... no kurde niewiadomo kim... przemądrzalec z "miasta" sie znalazł.
        O fesss... WSZYSTKO WIESZ NAJLEPIEJ ? ! A GÓWNO WIESZ !!!!!
      • Gość: muppett Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 80.51.233.* 09.12.05, 18:24
        o żesz Ty baranie jeden!! czy TY nie masz żadnych kryteriów oceny
        postępowania??n brak mi słów jestes tylko kretynem albo jedny,m z tych downów
        którzy tam byli!!!! sam powinieneś doić krowy w Częstochowie!! przecież to jedna
        z tych wsi koło Śląska!! ehhh !!wrr!!
        • Gość: Bad Boy Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 10.12.05, 02:50
          No i co cwaniaczku coraz wiecej osob zaczyna pisac ze to jednak studenci
          wszczeli bojke i nie choleruj tu Troche kultury taki z Ciebie student a kultury
          brakuje zasob slow malutki ???
          • Gość: Angela Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 12:22
            A skąd ci wszyscy ludzie mogą wiedziec kto zaczął... Jaaaaa! Jakie to wszystko
            jest chore.
            • Gość: Bad Boy Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 10.12.05, 13:33
              Jednago tata jest policjantem innego tata prokuratorem nastepnego tata rektorem
              a innego mama widziala przez okno czyjs brat przechozil i widzial Wiem ze to
              wszystko plotki ale w kazdej plotce jest jednak troszke prawdy pozatym wkurza
              mnie ze wszyscy tu wyzywaja na mieszkancow 1000 lecia Znalezli sie swieci Ja
              kiedys musialem bic sie z wlasnie takimi studnetami i wcale nie zaczalem tylko
              oni i bylo ich duzo wiecej Roznica jest taka ze ja nie nosze noza i nikogo nie
              pocialem bo nie jestem bandyta ale sa rozne sytulacje wiec przed osadem warto
              wysluchac obu stron ...
      • Gość: Stx Re: Z nożami na studentów IP: *.pcz.pl 10.12.05, 13:36
        ale ty masz poje...ane we łbie stary zastanów sie co ty wogole mówisz. założe
        sie ze jestes ciulem po zawodówce..
        • Gość: Bad Boy Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 10.12.05, 14:42
          To sie zaloz jak jestes taki cwaniak Z twojej wypowiedzi niewiele wynika A moze
          Ty tez jak sie opijesz chodzisz i bijesz innych i dzieki takim jak Ty studenci
          maja taka opinie a nie inna Moze w koncu to dzieki tobie miedzy innymi jest
          prohibicja na DK Co do mojego wyksztalcenia to studia skonczylem juz jakis czas
          temu Moze napiszesz z jakiej uczelni student potrafi sie tak pieknie
          wypowiedziec Chetnie sie wszyscy dowiemy
    • Gość: kapec Re: Z nożami na studentów IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 16:53
      Nie wiem jak bylo na prawde, wspolczuje studentom, jestem za surowym ukaraniem
      winnych, ale chodzilem tam na imprezki a jestem z Rakowa, nie raz, sam sie
      bujalem darlem ryja, mijalem ziomkow pod klatkami i nie dostalem nozem, ich 6
      tych dwoch, cos mi tu smierdzi, a i co te narkotyki maja do tego wszystkigo, jak
      to bylo ziolo to jakby je wypalili to nikogo by z nozem nie zaatakowali, bo po
      alko sie tylko takie jazdy kreca, po 7 promilach to najwyzej z 4 lotkiem mozesz
      na solo wystkoczyc bo 5 latek juz by cie na lopatki polozyl, nie wiezcie
      gazetom, bo jak dla mnie to nic z tego artykulu nie wiadomo... ludzie gadaja
      bzdury a nie wiedza ocebe - i pewnie nawet tego skrotu... wracajcie chlopaki do
      zdrowia, tez jestem studentem... licze, choc ciezko bedzie na doprowadzenie tej
      sprawy do konca, oplicja robi wszystko na odpierd..ol... pozdro dla gosci z
      Niepodleglosci ! \/
    • Gość: mike Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 17:13
      Ale najważniejsze, że źli studenci nie mogą się juz upijac w pubach na
      Dekabrystów. Dzięki temu jest o wiele bezpieczniej. Natomiast dresy z osiedla
      nikogo nie interesują.
      • Gość: sissi Re: Z nożami na studentów IP: 80.51.57.* 08.12.05, 17:20
        Niedziela 11 grudnia godz. 22.00 TVN "Pod napięciem" na terenie między
        akademikami Politechniki. Przyjdźcie wszyscy i pokażmy poje..nym swirom, co o
        nich sądzimy.
        Pewna wiadomość!
    • Gość: bzyku Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 17:32
      ?? prawo i sprawiedliwość ?? właśnie... bratają się z Lepperem, więc o jakim
      prawie mówisz??
      • Gość: Czesław Re: Z nożami na studentów IP: *.man.czest.pl 08.12.05, 18:06
        Studenci się za bardzo wyluzowali , mieszkam na PCK i często mam okazje
        zaobserwować jak zachowują się studenci-buraki .
        Nawet nastolatkowie czy pseudokibice po wypiciu alkoholu potrafią się lepiej
        zachować .
        Najgorsi są ci studenci ze wsi , którzy wynajmują na 1000-leciu mieszkania
        albo przyszki do kogoś na imprezę , trochę luzu od pracy w polu i od starych i
        pokazują się z tej złej strony .
        Pyzatym to trochę dziwne żeby 2 osoby rzuciły się na 6 osobową grupę , gazeta
        chyba nie do końca opisała całą prawdę , ale gdy sprawa się wyjaśni do końca –
        nikt nie napisze sprostowania jak to było naprawdę .

• Gość: M Re: Z nożami na studentów IP: 80.51.57.* 08.12.05, 18:10
          Tak czy srak nic nie uprawnia do rzucania się z nożami na ludzi! Powinni tych
          sukinkotów ukamienować, jakby jeden z drugim łysy dupek zobaczył czym się
          kończy podnoszenie uzbrojonej ręki na drugiego odechciałoby się takich
          wyskoków. Mam nadzieję, że pan Ziobro się weźmie za takich jak te dwa cw..e.
        • Gość: wojtek Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 80.51.233.* 09.12.05, 18:34
          q...wa mać!!!!!!!!! do wszystkich porównujących siły:
          umiecie wy czytać????????
          tam pisało: SZLIŚMY W NIEZORGANIZOWANEJ GRUPIE PO 2:3 OSOBY!!!!!!
          A TAMCI NAS KOLEJNO ATAKOWALI!!!!!!!
          • Gość: Bad Boy Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 10.12.05, 02:48
            Ty baranie a Ty umiesz czytac napisz gdzie jest napisane : "SZLIŚMY W
            NIEZORGANIZOWANEJ GRUPIE PO 2:3 OSOBY!!!!!!
            A TAMCI NAS KOLEJNO ATAKOWALI!!!!!!! " Ja tam nie widze takiego tekstu Mam dla
            Ciebie mala rade zanim skomentujesz jakis artykul przeczytaj go sobie dokladnie
            ze 4 razy pomysl nad tym chwilke albo dwie skonsultuj sie z kolega jakims i
            dopiero pisz Delikatnie krok po kroczku Moze kiedys uda Ci sie cos z sensem
            napisac
            • Gość: jakis tam Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 11:55
              ku.. jaki debil zabic dziada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Gordon Thompson. Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 23:51
            eeej no..a nie było tą 2-3 osobową grupką podbiec i pomóc?
            aha,chyba że grzecznie czekaliście na swoją kolej.żena mnie bierze.
        • Gość: siewierzanka Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 82.160.62.* 10.12.05, 19:25
          Kazdy chce byc "wyluzowany", bo podobno zyjemy w wolnym kraju prawa i
          sprawiedliwosci! Nie okreslajmy wszystkich studentow burakami, bo tych ktorzy
          zostali zaatakowani znam od lat i nimi nie sa!!!! dla sprosowania nie sa ze wsi
          i nie maja pola, ale chociazby nawet tak bylo, czy byliby gorsi
          od "miastowych"?? Chyba nam Ci "miastowi" pokazali co jest najgorsze i jaka
          jest ich wartosc. Pozdrowianie dla chlopakow, szybkiego powrotu do zdrowia...
        • Gość: siewierzanka Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 82.160.62.* 10.12.05, 19:25
          • Gość: Bad Boy Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 10.12.05, 20:26
            Kolezanko po pierwsze sie powtarzasz i zasmiecasz forum po drugie Niewazne skad
            sa wazne jak sie zachowuja a tu juz studenci mowia ze nie byli swieci i ze
            prawdopodobnie to Oni wszczeli bojke

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka