Dodaj do ulubionych

jaka wanna?

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.12.05, 15:53
Hej , mam prośbę planuję kupić wannę. Czy możecie mi doradzić jaka jest
lepsza akrylowa czy stalowa? I gdzie w Częstochowie są najlepsze sklepy. No i
oczywiście cena też nie jest bez znaczenia. Doradźcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: wodnik szuwarek Re: jaka wanna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 18:20
      akrylowa, narozna i najlepiej 1.50- i plywasz jak zaba
      • Gość: Vader Re: jaka wanna? IP: 80.51.57.* 08.12.05, 18:22
        Sraka!
        Nie masz innych problemów, to idz do sklepu z wannami posiedz w kazdej po 10
        minut i cos sobie wybierz.
        • Gość: aga Re: jaka wanna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 18:24
          stalowa lepsza bo jak do akrylowej wpadnie cos ciezkiego np metolowy prysznic
          to moze pęknąć, co sie czesto zdarza.
          • Gość: wodnik szuwarek Re: jaka wanna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 18:31
            farmazony opowiadasz,to metalowy prysznic zmien na plastikowy
            • Gość: aga Re: jaka wanna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:31
              Nie opowiadam farmazonów! Jak sie nie znasz to nie pisz! Ale jka sobie kupisz
              prysznic z hydromasażem to na milion procent bedzie metalowy i cięzki na tyle
              zeby zrobic dziurę albo przynajmniej wgniecenie w wannie akrylowej!!!
          • Gość: bolek Re: jaka wanna? IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.05, 15:06
            a od stalowej odskoczy ci emalia madralo:)
            • Gość: aga Re: jaka wanna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 15:31
              predzej peknie albo wgniecie sie akrylowa niz emalia odskoczy od stalowej!
        • Gość: h2o Re: jaka wanna? IP: *.czestochowa.agora.pl 08.12.05, 18:30
          Vader! Jesteś chamem. Jak nie chcesz pomóc, to lepiej w ogóle się nie odzywaj.
          • Gość: Vader Re: jaka wanna? IP: 80.51.57.* 08.12.05, 18:38
            Bo ja jestem Ciemna Strona Mocy!
    • Gość: Polo Re: jaka wanna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:36
      Zapytaj Wassermana.
      • Gość: bingo Re: jaka wanna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 09:12
        wassermann ma odczynnik dodatni i tego sie boje, szczegolnie w wannie
        • Gość: justyna Re: jaka wanna? IP: *.ids.czest.pl / *.ids.czest.pl 09.12.05, 10:26
          hej dzieki za rady, chociaż nie spodziewałam się, że ten watek bedzie tak
          zajadły. To jest zwykła rozmowa a niektórzy wszedzie dopatruja się prowokacji. I
          po co konflikt? he jeszcze raz dzięki zapamietam to o wannie akrylowej. A gdzie
          oprócz castoramy i supermarketów mogę kupić wannę? Pozdrawiam
          • Gość: Krzysiek Re: jaka wanna? IP: 80.51.233.* 09.12.05, 10:33
            Zgadzam się z przedmówcami: lepsza będzie akrylowa. Tylko ze jeśli narożna to
            tylko symetryczna, w asymetrycznych jest dużo mniej miejsca. A co do sklepu
            innego niż supermarkety to zajrzyj do "Centrum Łazienek" na al.Wolności (między
            węgloblokiem a rondem mickiewicza, tam gdzie "ciucholand")

Pozdrawiam
            Krzysiek
          • paulina.schaefer Re: jaka wanna? 09.12.05, 10:33
            A. W ZOO?
            B. W aptece?
            C. W kinie?
            D. W restauracji?
            E. Kup już tą wannę do cholery i daj ludziom spokój!
          • Gość: bla bla Re: jaka wanna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 10:39
            witam,zalezy co lubisz, jeśli nie lubisz hałasu jaki daje woda lejaca się z
            prysznica na wannę, wiecznie zimnej i nieprzytjemnej przyjemnej powierzchni
            wanny to wybierz akrylową, jest niby przeknanie ze trwalsza i mocniejsza jest
            stalowa, jej minusy wiecznie zimna,hałasuje,obija sie, plusem jest niby to ze
            zawsze mozesz ja pomalowac ewentualnie renowować,i ze woda do niej nalana tak
            szybko nie stygnie-ja jednak polecam akrylową,sam mam i nie mam z nia
            problemów,podstawa jest poprawny montaz wanny(dzieki niemu mozna zapobiec jej
            peknięciom i tym podobnym historią) ale to zupełnie inna bajka,poza tym
            akrylowe maja o wiele większą ilość dostępnych form.....a co do sklepu to
            polecam sklep insta art czy jakos tak jest on za ulica sabinowska jak sie
            jedzie na konopiska zaraz za tym rozjazdem,niestety nie posadam dokładnego
            adresu....pozdrawiam i zycze owocnych poszukiwań
    • Gość: seba Re: jaka wanna? IP: 212.203.133.* 09.12.05, 15:02
      Duża Justynko, duża.... :)
      • Gość: aga Re: jaka wanna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 15:32
        moze poszulaj na równoległej w składzie VOX

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka