Dodaj do ulubionych

Mega Service

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 11:43
czy ktoś z was mial kontakt z ta firma ?sprzata w auchan ,zostalam tam przyjeta , ale nasluchalam sie niestworzonych rzeczy i nie wiem co o tym myslec,a nowej i tak nic nie powiedza,prosze o opinie,
Obserwuj wątek
    • Gość: lola Re: Mega Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 04:13
      moja ciotka tam sprzata,bez umowy,nie jest tragicznie,da sie wytrzymac,jak sie bardzo potrzebuje pracy,
    • Gość: Poznaniak Re: Mega Service IP: *.pmt.com.pl 14.12.05, 08:46
      Pracowałem niedawno w tej branży na stanowisku managerskim i coś wiem o tym
      poletku. Generalnie radzę unikać firm sprzątających w marketach- kontrakty są
      tak niskie, że firmy sprzątające oszczędzają na wszystkim (głównie płace i
      chemia). Stawki są głodowe, normy wyśrubowane, a częstą praktyką jest wypłata
      długo po terminie lub generalnie jej brak i wypowiedzenie . Jeżeli już to
      lepszym rozwiązaniem jest praca w firmie, która sprząta biura, ale z tym w
      Częstochowie krucho.
      Są też firmy rzetelne tzn. płacące na czas ustaloną stawkę, choć ta jest
      głodowa. Przykład jedna z firm duńskich działająca w Polsce oferuje umowę o
      pracę (wszystkie składki i przywileje zgodne z KP), zawsze płatne do 10, ale
      stawka to ok. 5,50 PLN brutto/godzinę i raczej 4/8 lub 6/8 etatu. Jest jeszcze
      bonus świąteczny- ok. 700 PLN brutto.
      • Gość: kaja Re: Mega Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 09:52
        szukam pracy jako sprzataczka,jaka to firma dunska? gdzie sie miesci w Cz-wie?czy moze znacie inne firmy?
        • jakubsiwka Re: Mega Service 16.12.05, 09:01
          Ta firma duńska to ISS Facility Services (www.pl.issworld.com) notabene
          największa firma w tej branży na świecie, ale nie wiem czy ma w Czewie jakiś
          kontrakt. Pozdrowienia z Poznania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka