Gość: kierowca IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 16:12 witam! czy ktoś wie jak teraz prawidłowo jeździć przez rondo przy Mickiewicza, bo znaki pionowe i poziome mówią zupełnie co innego - paranoja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mickiewicz Re: rondo na Mickiewicza IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 21:59 Jeździ się tak samo jak przed remontem.Znajdujący się na rondzie ustępują pierwszeństwa wieżdżającym na rondo(paranoja).Bynajmniej ja tak to interpretuje- jesli trzeba to mnie poprawcie.Tżeba też zwracać cholernie uwagę na tych którzy myślą że na rondzie nastąpiła rewolucjia i przelatują przez rondo bez patrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
peter78 Re: rondo na Mickiewicza 21.10.02, 23:54 A ja tamtędy nie jeżdżę!! Przynajmniej dopóki nie namalują oznaczeń na asfalcie. Po co było mówić, że po remoncie coś się zmieni i wprowadzać kierowców w błąd?? Przecież już jest po zmianie nawierzchni i przebudowie ronda. I co?? NIC. Komunikacyjny haos... Jak to u nas. Stara bida. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piasia Re: rondo na Mickiewicza IP: router:* / *.gazeta.pl 22.10.02, 07:53 peter78 napisał: > A ja tamtędy nie jeżdżę!! Przynajmniej dopóki nie namalują oznaczeń na > asfalcie. Po co było mówić, że po remoncie coś się zmieni i wprowadzać > kierowców w błąd?? Przecież już jest po zmianie nawierzchni i przebudowie > ronda. I co?? NIC. Komunikacyjny haos... Jak to u nas. Stara bida. Jeździ się po staremu - obowiązuje zasada prawej ręki. A cały bajzel wziął się stąd, że zarząd dróg obiecywal zmiany PO REMONCIE. Tymczasem remont jeszcze się nie zakończył!!! Wiem, że to brzmi idiotycznie - drogowcy dawno się wynieśli, nie ma żadnych utrudnień, maszyn, zwężeń i ograniczeń. Ale remont zakończy się wtedy, gdy zostaną namalowane nowe linie, pasy itd. znaki poziome. Wtedy będą zmiany. Kiedy to nastąpi - tego nie wie nikt.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sero Re: rondo na Mickiewicza IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 23:16 naucz się gościu najpierw znaków i przepisów drogowych to wtedy pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś