Dodaj do ulubionych

DEPILACJA LASEROWA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 21:52
Czy ktoś wie gdzie w Częstochowie jest salon w którym wykonuja depilacje
laserową (diodowa, LightSheer). Może ktoś ma juz doświadczenie z takiej
depilacji. Mi chodzi o depilacji twarzy (wąsik, brode)
Obserwuj wątek
    • Gość: biegly Re: DEPILACJA LASEROWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 22:15
      mnie tam akurat cieli i szyli takze o jakosci uslug laserowych nic ci nie
      powiem ale mozesz zajrzec solmed.com.pl/usuwanieowlosienia.html
      • Gość: SYLWIA Re: DEPILACJA LASEROWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 22:21
        A możesz mi powiedzieć jak jest tam (SOLMED) z obsługa i wogole z jakościa usług?
        • Gość: biegly Re: DEPILACJA LASEROWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 22:27
          no oni maja dosc szeroki zakres uslug, ja mialem do czynienie glownie z
          chirurgiem i jestem zadowolony, jak sie umawialem to zachodzilem i prosto do
          gabinetu nie tak ze sie umawiasz na konkretna godzine zachodzisz i jestes 5 (co
          w niektorych prywatnych gabinetach jest norma), czysto , schludnie, kultura,
          ale nie chce im zbytniej reklamy robic heheh, bo wiadomo roznie bywa
          • Gość: SYLWIA Re: DEPILACJA LASEROWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 22:36
            Dzięki serdeczne za odpowiedz:)
            • Gość: renia Re: DEPILACJA LASEROWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:59
              Ja też polecam Solmed, robiłam tam wiele rzeczy, od wizyt u dermatologa do
              wizyt u kosmetyczek i nadal tam korzystam z usług. Miło,czysto,dobry sprzęt i
              fachowość.Często gratisy.
              • Gość: SYLWIA Re: DEPILACJA LASEROWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:55
                ale czy korzystałas moze z depilacji laserowej? Bardzo mi zalezy na opini kogos
                kto własnie taki zabieg tam wykonał:) Czy to skuteczne i wogole jak to wyglada:)
                • Gość: biegly Re: DEPILACJA LASEROWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 22:37
                  depilacja laserowa to temat mi dosc obcy, ale sadze ze najlepiej to isc na
                  konsultacjie i pogadac z lekarzem bo kazdy przypadek powinien byc traktowany
                  indywidualnie, na wizycie napewno pokaza ci zdjecia innych pacjentek przed i
                  po.A jesli chodzi o wizyte u dermatologa to po co placic.Do dermatologa nie
                  potrzeba skierowania ja chodze do przychodni "kolejowej" tej kolo lodowiska do
                  doktor Rychter - naprawde fachowa babka hehe
                  • Gość: renia Re: DEPILACJA LASEROWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 23:02
                    tak robiłam depilację łydek i jestem bardzo zadowolona. Nie dokończyłam
                    zabiegów, bo już po 2 zostało mi niewiele włosów i to mi w zupełności
                    wystarczy, ale liczę się,że być może będę musiała zrobić zabieg
                    przypominający.Ale wiem, że ilość zabiegów jest indywidualna. Umów się do
                    dermatologa to wszystko Ci powie. Ale nie sądze, żeby lekarz, który nie ma do
                    czynienia z laserem umiał dokładnie udzielić informacji.Ja polecam Solmed.
                    • Gość: klari Re: DEPILACJA LASEROWA IP: *.inds.pl / *.inds.pl 15.12.05, 23:04
                      ile kosztuje jeden zabieg??
                    • Gość: perełka Re: DEPILACJA LASEROWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 23:08
                      Ja również polecam Solmed.Od dłuższego czasu jestem ich klientką jestem
                      zadowolona zarówno z jakości ich usług, jak i fachowości i bardzo miłej
                      obsługi.Gorąco polecam
    • Gość: gość Re: DEPILACJA LASEROWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 10:14
      czy to solmed sam o sobie tak brzęczy? ja miałam zabiegi laserem diodowym na
      nogach i pachach, i trezba je powtarzac 5-6 razy, co jest dość kosztowne ale
      jednak bardziej niz inne metody skuteczne. Nie ma sie co oszukiwać, nie da się
      całkowicie usunąć włosów, ale prawie że! Włos ma 3 fazy wzrostu dlatego 3
      zabiegi to minimum. dziwie sie osobie która napisała ze 2 zabiegi jej
      wystarcza. ja robiłam zabiegi w Katowicach, jakie są ceny u nas nie wiem, w
      każdym razie ja po 3 zabiegu placę połowę ceny
    • Gość: asd Re: DEPILACJA LASEROWA IP: *.inds.pl / *.inds.pl 21.12.05, 14:59
      ile mniej wiecej kosztuje jeden zabieg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka