Dodaj do ulubionych

Częstochowski sztab WOŚP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 13:06
Widze,że jak do tej pory sztab nic pozytywnego nie pokazał.Oczywiście niedługo zbliża sie finał a nawet programu nie ma to raz.Zlikwidowane ze strony link sztabowicze czyli tajemnica bo między sobą trzeba coś robić-pewno boicie sie pokazać swój wizerunek co by za bardzo was nie rozlicza.Ciekawe czemu losowanie ankiet było.Jak ja działałem w sztabie tak nie było.No cóż sponsorów za dużo nie ma to i programu ciekawego nie ma bo chyba wogóle go nie ma.Reszte przemilcze
Obserwuj wątek
    • Gość: nowy Re: Częstochowski sztab WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 18:26
      Masz racje ja.Byłem na stronce i nic nie ma.Oczywiście pewno mało co będzie jak co roku.
      • Gość: Olsztyn Biskupice Re: Częstochowski sztab WOŚP IP: 82.160.8.* 23.12.05, 22:38
        prawdziwy finał WOSP będzie w Olsztynie. Szczegóły już wkrótce: gwiazdy, pokaz
        pirotechniczny, rzeźby, koksiaki na rozrzewkę, konie i masa niespodzianek,
        szczeóły po świętach
    • Gość: Kiq Re: Częstochowski sztab WOŚP IP: *.brama.prenet.pl 24.12.05, 10:46
      Ja bym od razu częstochowski finał zrobił w Katowicach albo jeszcze dalej :]
      Jakby było lato to z chęcia bym sie tam wybrał, ale jest zima, a na nogach na
      pewno w taka pogode nie bede spacerował 20 km :]
      • Gość: ja Re: Częstochowski sztab WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 12:05
        Ale już niedługo do finału a tu nic nie wiadomo.Plus losowanie ankiet.Oczywiście oprócz koordynatora sztabu to chyba wizerunki są zastrzeżone.No ale cóż jaki sztab taka orkiestra.Mówiłem,że sie będe przyglądał i jak narazie nic nie widze
    • Gość: Robert Majer Re: Częstochowski sztab WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 15:31
      Witam, najlepszym komentarzem do Waszych problemów jest brak komentarza.

wosp.czest.pl/?wosp=final
      Pozdrawiam
      • Gość: ja Re: Częstochowski sztab WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 16:09
        No program niezaciekawy.Gdzie jakiś zespół typu T-Love czy F.N.S w tamtym roku to była chociaż IRA.Cóż zobaczymy jak to będzie.Wogóle cienki ten program.
        • Gość: abc Re: Częstochowski sztab WOŚP IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 21:09
          Pisze tu o gwiazdach Idola? Wiecie moze o kogo chodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka