Gość: gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:37 tramwaje siadły - to wiadomo, a co z komunikacją autobusową? wie ktos czy busy 25, 22 albo 24 w ogole jezdza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiaa Re: komunikacja na północy IP: *.trustnet.pl 30.12.05, 14:46 autobusy stoja na alejach zakopane w śniegu.... znaczy stały jakieś półgodziny temu...nie wiem jak teraaz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: komunikacja na północy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:54 z okna widze, ze tramwaje nie jezdza - i to juz od dłuzszego czasu, autobusów za tramwaj w dzielnicy północ nie ma, po fieldorfa jakies autobusy kilka razy przejechały (na tyle co w oknie stałem) choc oczywiscie nie zgodnie z rozkladem, po wyzwolenia tez jako tako 25 przejechało. mysle ze w tej chwili na północ mimo wszystko pewniej dostac sie autobusem, bo tramwaj w ostatniej godzinie-półtorej pojawił sie na pętli tylko raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: komunikacja na północy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:56 po wyzwolenia oczywiscie linia '25' a nie 25 autobusow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: komunikacja na północy IP: *.trustnet.pl 30.12.05, 15:00 to nie wiem juz dlaczego tramwaje nie jezdza..moze jakis autobus zakopal sie gdzies na przejezdzie...... nie wiem wogole jest to zalose co sie dzialo na alejach polgodziny temu, no moze dluzej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: komunikacja na północy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:24 no kilka sztuk tramwajow na petle przy fieldorfa zajechało. moze jako taka ciągłość połączenia bedzie juz zachowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lefson Re: komunikacja na północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:06 autobusy jeżdżą ale mają bardzo duże opóźnienia "moje" 25 spóźniło się 30 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osoba Re: komunikacja na północy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:35 ja jak zyje na polnocy 21 lat tak jeszcze nikt nie zakopał sie na moim parkingu, takim osiedlowym, ałym, przed 48, to juz 4 autobus, znaczy tyle dzis widzialam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryczkarz Re: komunikacja na północy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:18 Około 14:20 zakopał się autobus linii 19 przed rondem na Dębiu. Było to przyczyną że tramwaje stanęły. Oczywiście nikt nie mógł dać znać wcześniej tramwajarzom, zeby zjeżdżali na pętlę przy al. Pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: komunikacja na północy IP: *.bis / 212.244.80.* 30.12.05, 16:31 A JAK JEST Z LINIA 26 I 27?? CZY KURSUJA NA ORKANA?? BO JAKOS NIE WIDZIALAM ZADNYCH AUTOBUSOW JADACYCH JAGIELONSKA W KIERUNKU ORKANA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryczkarz Re: komunikacja na północy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:33 Pewno większość z nich też zakopana, ponieważ na tych liniach jeżdżą przegubowce, a one nie lubią śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Re: komunikacja na północy IP: 212.160.108.* 30.12.05, 16:37 MPK jezdzi na letnich oponach takze nie liczylbym na zbyt wiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryczkarz Re: komunikacja na północy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:40 > MPK jezdzi na letnich oponach takze nie liczylbym na zbyt wiele skąd masz takie inforamcje, ja myślałem że w takich autobusach nie ma podziału na opony letnie i zimowe :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: komunikacja na północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:42 istnieja, tylko mpk twierdzi, ze nie ma takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: komunikacja na północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 15:10 Tak. Odpowiedz Link Zgłoś