Dodaj do ulubionych

komunikacja na północy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:37
tramwaje siadły - to wiadomo, a co z komunikacją autobusową? wie ktos czy
busy 25, 22 albo 24 w ogole jezdza?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiaa Re: komunikacja na północy IP: *.trustnet.pl 30.12.05, 14:46
      autobusy stoja na alejach zakopane w śniegu.... znaczy stały jakieś półgodziny
      temu...nie wiem jak teraaz...
      • Gość: gosc Re: komunikacja na północy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:54
        z okna widze, ze tramwaje nie jezdza - i to juz od dłuzszego czasu, autobusów
        za tramwaj w dzielnicy północ nie ma, po fieldorfa jakies autobusy kilka razy
        przejechały (na tyle co w oknie stałem) choc oczywiscie nie zgodnie z
        rozkladem, po wyzwolenia tez jako tako 25 przejechało.

mysle ze w tej chwili na północ mimo wszystko pewniej dostac sie autobusem, bo
        tramwaj w ostatniej godzinie-półtorej pojawił sie na pętli tylko raz.
        • Gość: gosc Re: komunikacja na północy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:56
          po wyzwolenia oczywiscie linia '25' a nie 25 autobusow :-)
          • Gość: kasiaa Re: komunikacja na północy IP: *.trustnet.pl 30.12.05, 15:00
            to nie wiem juz dlaczego tramwaje nie jezdza..moze jakis autobus zakopal sie
            gdzies na przejezdzie...... nie wiem wogole jest to zalose co sie dzialo na
            alejach polgodziny temu, no moze dluzej....
            • Gość: gosc Re: komunikacja na północy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:24
              no kilka sztuk tramwajow na petle przy fieldorfa zajechało. moze jako taka
              ciągłość połączenia bedzie juz zachowana
              • joanna9920 Re: komunikacja na północy 30.12.05, 15:27
                koło pks-u już jeżdżą
    • Gość: lefson Re: komunikacja na północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:06
      autobusy jeżdżą ale mają bardzo duże opóźnienia
      "moje" 25 spóźniło się 30 minut
    • Gość: osoba Re: komunikacja na północy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:35
      ja jak zyje na polnocy 21 lat tak jeszcze nikt nie zakopał sie na moim
      parkingu, takim osiedlowym, ałym, przed 48, to juz 4 autobus, znaczy tyle dzis
      widzialam. Pozdrawiam
    • Gość: bryczkarz Re: komunikacja na północy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:18
      Około 14:20 zakopał się autobus linii 19 przed rondem na Dębiu. Było to
      przyczyną że tramwaje stanęły. Oczywiście nikt nie mógł dać znać wcześniej
      tramwajarzom, zeby zjeżdżali na pętlę przy al. Pokoju.
      • Gość: ANETA Re: komunikacja na północy IP: *.bis / 212.244.80.* 30.12.05, 16:31
        A JAK JEST Z LINIA 26 I 27?? CZY KURSUJA NA ORKANA?? BO JAKOS NIE WIDZIALAM
        ZADNYCH AUTOBUSOW JADACYCH JAGIELONSKA W KIERUNKU ORKANA
        • Gość: bryczkarz Re: komunikacja na północy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:33
          Pewno większość z nich też zakopana, ponieważ na tych liniach jeżdżą
          przegubowce, a one nie lubią śniegu.
          • Gość: byk Re: komunikacja na północy IP: 212.160.108.* 30.12.05, 16:37
            MPK jezdzi na letnich oponach takze nie liczylbym na zbyt wiele
            • Gość: bryczkarz Re: komunikacja na północy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:40
              > MPK jezdzi na letnich oponach takze nie liczylbym na zbyt wiele

skąd masz takie inforamcje, ja myślałem że w takich autobusach nie ma podziału
              na opony letnie i zimowe :|
              • Gość: s Re: komunikacja na północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:42
                istnieja, tylko mpk twierdzi, ze nie ma takiej potrzeby.
    • Gość: AA Re: komunikacja na północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 15:10
      Tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka